Links heeft de volkeren van Europa verkocht aan de islam in ruil voor de stemmen van de migranten

(Vertaling: E.J. Bron)

Het pact tussen de oligarchie van Europees links en de islamitische binnendringer, dat door de filosoof Didier Lemaire werd blootgelegd.

Professor Didier Lemaire werd door de Franse politie vervolgd, omdat hij kritiek had op de islamisering van zijn stad Trappes. Na de val van de leraar Paty, die op barbaarse wijze vermoord werd, veroorzaakt nu de zaak van deze professor in de filosofie in Frankrijk deining, nadat hij in het weekblad “L´Obs” heeft opgeroepen tot verzet tegen de toenemende bedreiging door het radicalisme in de scholen.

Didier Lemaire werd prompt bedreigd wegens zijn meningsuiting en staat nu onder de speciale bescherming van het ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij moest zijn woning verlaten en zijn werk als professor opgeven. Hij woont op een beveiligde plek en zegt zich door links verraden te voelen.

“Links in het algemeen”, aldus Lemaire, “heeft de republikeinse principes opgegeven. En een deel van links oefent zich nu in antisemitisme, met de ondertoon van een racistisch ´antiracisme´. Voor deze linkse partij zouden de Fransen nu een daad van berouw voor de misdaden van het verleden moeten uitvoeren. Het gaat om een nieuwe versie van de erfzonde: men is niet schuldig vanwege zijn daden, maar veelmeer daarom, omdat men ´wit´ geboren werd of omdat men van zijn voorouders afstamt.”

In zijn onlangs verschenen boek “Lettre d´ún hussard de la République” (“Brief van een huzaar van de Republiek”), definieert hij zichzelf als “een huzaar, een soldaat van het laïcisme, die strijdt tegen de islamitische druk, die in bepaalde stadswijken en in bepaalde scholen steeds overweldigender wordt, maar ook tegen de apathie van een Frans links, dat flirt met de politieke islam om kiezersstemmen te winnen en zich daarbij afwendt van haar historische waarden.”

“Twintig jaar geleden”, schrijft Lemaire, “ben ik in Trappes aangekomen. In mijn onderwijs breng ik de studenten bij om te twijfelen en hun kritische geest te ontwikkelen. Doordat ze filosofische concepten leren, verifiëren ze hun mening, worden ze geëmancipeerd, ontdekken ze de dialoog en de vreugde in het denken. Deze ervaring van de vrijheid vereist vertrouwen en geduld. Toen de stad een van de eerste jihadistische broeinesten in Europa werd, heb ik me afgevraagd of ik nog les kan geven zoals ik altijd gedaan heb.”

Dan zijn “J´accuse” naar links. “Onze democratie is gebaseerd op een staat, die één enkele gemeenschap, de nationale gemeenschap, erkent, die gelijkberechtigde individuen zijn en wier vrijheden hij garandeert. Maar in naam van een stamgerelateerd mensbeeld, als gevolg waarvan het individu voor zijn lidmaatschap van een ´vermeende´ gemeenschap, of deze nu islamitisch, zwart, homoseksueel, lesbisch, transseksueel of anders is, verdwijnt, verzinkt links in het totalitarisme.”

Ze begrijpen niet dat het om het etnische lidmaatschap gaat. Als je de Afro-islam importeert, heb je uiteindelijk een Afro-islamitische samenleving. Je kunt hem niet integreren, mits dat überhaupt wenselijk is, en dat is het niet.

Links wil de samenleving tribaliseren en daarna de enige stam uitroeien die zich tegen haar genocidale plan verzet: de blanke man.

De democratie kan een tribalisering van de maatschappij niet overleven. Sparta en Athene waren geen multi-etnische samenlevingen, ze waren volkeren die door burgers en niet door onderdanen werden gevormd, ze waren “Hómoioi”.

(Bron: VoxNews)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Links heeft de volkeren van Europa verkocht aan de islam in ruil voor de stemmen van de migranten

 1. Angélica zegt:

  De westerse democratieën, die individuele vrijheid en ontwikkeling hoog in hun vaandel hebben staan, zijn verantwoordelijk voor de wereldwijde welvaarttoename. Alle belangwekkende ontdekkingen hebben in Europa of de VS plaatsgevonden. Vooral joodse wetenschappers hebben Nobelprijzen in de wacht gesleept. Japanners en Chinezen zijn vooral goed in kopiëren en namaken.
  De welvaart heeft ertoe geleid dat de onderklasse steeds meer een middenklasse is geworden. In de eerste helft van de vorige eeuw waren vakanties, een eigen huis en ‘uit gaan eten’ alleen weggelegd voor de rijkeren in de samenleving. Tegenwoordig kan vrijwel iedereen dat en ook kan iedereen zich een auto of andere luxe goederen permitteren. Doordat de onderlaag in de samenleving is weggevallen, dreigden de linkse partijen overbodig te worden. Maar het linkse gedachtegoed is nooit verdwenen. Ze hebben een afkeer van succesvolle mensen en zelfs een afkeer tegen de cultuur die succesvolle mensen voortbrengt. Cultuurmarxisme wordt het wel genoemd. Churchill sprak over ‘de filosofie van de mislukking gebaseerd op het evangelie van de afgunst, als hij het over socialisme had.
  De westerse landen zijn veel te lang afhankelijk geweest van olie uit Arabische landen. De sjeiks zijn verdedigers van het moslimgeloof en willen dat graag verspreiden. Als ze daardoor in de gunst van hun maangodje komen, kunnen ze na hun overlijden, de hele dag (en nacht) hun 72 maagden ‘plezieren’. Jihadi’s streven datzelfde na en kereltjes uit Noord-Afrika en het Midden Oosten moeten wel volledig geobsedeerd zijn door seks, waar alles bij hen om draait. Ze sissen je na en roepen smerige dingen als je in hun buurt komt. Als je hen afwijst, ben je een hoer, terwijl ik juist denk dat je dat bent, als je op hun vuiligheid ingaat. Bovendien moeten vrouwen gesluierd of in burqa gekleed zijn omdat de moslimkereltjes anders niet van hen af kunnen blijven. De familie waartoe zo’n geschonden vrouw behoord als het weer eens misgaat (vijfduizend keer per jaar is een extreem lage schatting volgens vrouwenrechtenorganisatie!), is dan beledigd en de vrouw wordt dan om de goede vrede maar te bewaren gestenigd of met zwavelzuur verbrand. De moslimcultuur is dus een machocultuur, die niet gehinderd wordt door enig verstand of fatsoen.
  Maar de olie bracht geld in het laadje en vanuit het Midden Oosten zijn overeenkomsten afgedwongen om steeds meer moslims binnen te laten in Europa. De sjeiks hun zin en de Europese werkgeversorganisaties, die graag goedkope arbeidskrachten willen, ook hun zin. Ondanks de verloedering, werkloosheid en criminaliteit, schreeuwen de linkse partijen nog steeds om meer meer meer moslims, en inderdaad, 95% stemt links. De haat tegen de Verlichting, de democratie en de vrijheid bij linkse partijen zit kennelijk diep.

  Like

 2. Bert zegt:

  Die linkse mafkezen begrijpen ook maar niet dat wanneer ze de islam voor zich gewonnen hebben en uiteindelijk ook in een regering zullen zitten, dat ze dan zelf ook aan de beurt komen om afgeslacht te worden.
  Nu denken ze nog dat al die mossels ze tegen die tijd wel dankbaar zullen zijn.
  Maar dat kennen die mossels helemaal niet, die zijn meedogenloos.
  Als nuttige idioten worden ze gebruikt, meer niet.
  En na eenmaal hun doel bereikt te hebben, hebben ze die al nuttige idioten niet meer nodig.
  Het gaat ze om 1 groot islamitsch rijk.

  Like

  • Lot zegt:

   Bert, heeft u ooit een persoonlijk dankbetuigingen gekregen van turk of marokkaans volk? Nee ik nog nooit, en ik wil er zeker tienduizenden per dag horen. Ook niet van het zwarte afrikaanse volk. Hoe dankbaar zij zijn wat wij hen allemaal aan uitvindingen gegeven hebben. Het enige wat ik terugkrijg is buitensluiting en vervelendheden.

   Wij hebben aan de donkere volken given them our yesterdays, and we have given them all our yesterdays before that. En terugkijkend heb ik geen tijd gehad voor mijn eigen cultuur in die jaren dat ik dat deed. Nu doe ik dat wel weer teruggrijpend op mijn jeugd, toen wij er nog woonden.
   En het is hen nooit genoeg, nooit enige dankbaarheid. En om Steve Hofmeyr een zuidafrikaanse zanger te quoten, hij heeft het nooit gehoord van zwarte mensen hoe blij zij zijn wat blanken hen hebben gebracht. Hij zei hooguit kan ik 4 tellen die er in iedergeval vaag over gehad hebben.

   Wat is er mis met dat donkere volk?

   En waarom denken die linksen dat het ‘nu en morgen’ anders zal worden.
   Als de islamieten in de meerderheid zijn, dan zullen ze in ‘de toekomst’ niet veranderen tegenover blanken en linksen.
   En waarom kunnen die linksen niet nadenken? Ze willen geen geschiedenis kennen, maar ze kennen hun eigen leven toch zeker wel? Zoals Steve.

   Like

 3. Bob Feumer zegt:

  Links wil voortduren linksaf en daarmee belanden we allemaal in de goot en het lijkt mij dat links daar ook niet wil leven. Zolang het linkse dogma de linkse hersenen blijft beheersen is er geen hoop op terugkeer naar het gezonde verstand.

  Like

 4. janj zegt:

  Het kan binnen 5 jaar of binnen 25 jaar gaan gebeuren. Een overname van de macht in West Europese landen. Dan is het tevens weg EU, Hof in Den Haag, Brussel enz.
  Dan worden deze debiele landen Islamitische landen door eigen idiote stommiteit van de
  zogenaamde elite van Europa.
  Ga maar na, ik hoorde in Nederland weigerde een migrantengezin met man, vrouw en zeven kinderen een woning omdat deze te klein was. Vierslaapkamers en zolderkamer, te klein.
  Maar tel maar na en ter vergelijking een Nederlands gezin. Zeven kinderen, over 12/20 jaar
  35 kinderen, over 35 jaar 175 kinderen enz.
  Een Nederlands gezin nu twee kinderen, over 12/20 jaar 4 kinderen, over 35 jaar 8 kinderen.
  Dit wanneer je de stamboom volgt dan zijn wij Nederlanders over 40 jaar met ongeveer 20 personen en asielzoekers van nu met 200 personen in Nederland. Er zullen nieuwe ‘wanneer
  dit is toegestaan, zie Afghanistan” partijen komen die enorm groot zullen zijn.
  Wij Nederlanders zullen niets maar dan ook niets meer voorstellen en alles verloren hebben dat
  sinds het begin der Nederlanden is opgebouwd.
  Omdat wij nu zo stom als het achtereind van een varken zijn! Overdenk deze aantallen maar eens, ze kunnen iets minder zijn of groter want precies zijn ze nog niet te voorspellen maar dat het verkeerd gaat is wel honderd procent zeker, voor de echte Nederlander dan wel te verstaan.

  Like

  • Lot zegt:

   Dat is honderd procent zeker dat het mis gaat. Wij worden gesust met dat er maar een paar honderduizend zijn, en alleen de eerste twee generaties tellen zij, maar het zijn er velen malen meer. In de jaren 70 zijn vele migranten gekomen die 50 of 60! jaar oud waren. Daarom spreekt een marokkaan die 10 jaar jonger was dan mij, dat haar opa in de jaren 70 hier was gekomen. Voor de duidelijkheid mijn grootouders opa en oma’s zijn geboren rond 1900 ongeveer 1905.
   Kun je nagaan.

   beste janj, je hoeft alleen maar op straat te zien overal in nederland hoeveel donker het is geworden, en dat is bijna 1 op de 2 vind ik. En ik wil helemaal niet tegen aziatische en zwarte gezichten aan zien. Straks krijg ik nog een fobie als ik in spiegel kijk.
   Het is dan mijn mening, dat wij hier gaan vertrekken, kun je het je voorstellen. In veel prophezeiungen vertrekken wij naar het oosten naar rusland etc. En dat donkere volk hebben ze daar een grondige hekel aan. Hoewel vreemd genoeg die linken in duitsland ze wel weer halen. Dat weet ik van yoegaslavie en oost europese landen, die willen daar geen zwarten of indiers zoals marrokanen.

   En dan ben je blij dat je een stuk land en cabine hebt, en niet meer in nederland woont. Ze wachten ook op ons in zuid afrika op de witte tenten die tot in de karoo komen te staan met ‘christenen’en natuurlijk ons volk uit europa. De zwarten zijn dan al verjaagd uit dat deel.

   Like

 5. vangie1206j zegt:

  Blanke rechtse man bewapen U NU.!!!!!!!!
  Straks is het te laat want dan bestaat U niet meer.
  Ik persoonlijk ben minder bang voor de islam dan voor antifa en al dat linkse volk wat daar omheen hangt.

  Like

 6. Bob zegt:

  De Islamieten werden door den Uil enregering
  hier naar toe gehaal, dat geld voor geheel Europa,
  om het verdien model–olie–en degene die ertgen
  was werd monddood gemaakt.
  Nu is het nog erger je wordt vermoord of uit je
  sociale positie gegooid, met behulp van dezelfde
  soort politici als toen.
  De kudde slaap nog steeds want zeaccepteren alles
  dus zijn mede schuldig, als maar naar het theater,
  festival of de kroeg kunnen.

  Like

 7. karton zegt:

  Links denkende zijn de meest minderwaardige figuren die er rondlopen.
  Kijk naar Yasser Feras, Qut Quag, Rutte, Sylvaantje Simonis, enz.
  Ze snoeren niet-links denkende mensen de mond, demoniseren hen én stoppen de rechtse partijen in een cordon sanitaire. Maar ze hebben hun bek vol met het woord “democratie” en “verdraagzaamheid”.

  Like

 8. Jan zegt:

  Wat de radicale islam en The Woke gemeen hebben?

  Like

 9. van assema zegt:

  In de zeventiger jaren heeft europa zijn ziel verkocht aan de arabieren in ruil voor olie zie resolutie 1743 van de raad van europa. als men dit leest weet men genoeg.

  Like

 10. Rini Willems zegt:

  Waarom halen Europese regeringen de Islam ideologie binnen????
  Islamieten hebben hun landen genoeg!!
  Willen ze de islamieten bekeren tot goed gelovigen om te zorgen dat ze niet meer wrede cultuur hebben…???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s