STEM ZE WEG!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op STEM ZE WEG!

 1. Julia zegt:

  Het gaat niet alleen meer om de dwang van vaccinatie dat demissionair zooitje gaat volop inzetten op het klimaat, heeft het demissionaire zooitje al besloten. Knap toch demissionair en nieuwe plannen maken 7 miljard gaan ze tegen de klimaat aangooien waardoor de belastingdruk voor elke burger groter wordt want die 7 miljard moet uiteraard door de burgers worden opgehoest. Over bouw van kerncentrales geen woord, ze gaan door met biomassa centrales en die vreselijke vaak stilstaande windturbines. Ons wordt wijs gemaakt dat de economie groeit maak dat de kat maar wijs hoe dan door burgers nog meer te onderdrukken en straks te winkelen met een toegangspas en geen cent meer te besteden vanwege de nu al bekende desastreuze en absurde verhoging van energie met als gevolg dat ook de bedrijven en transport al de daaraan verbonden kosten zullen doorberekenen aan de consument dus enorme prijsverhogingen staan ons ook nog te wachten. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/voorwoord-prinsjesdag-uitgelekt-demissionair-kabinet-gaat-vol-inzetten-op-klimaat-want-probleem-kan-niet-wachten/ In ieder geval is dat demissionair zooitje weer een weekend onder de pannen uiteraard op een landgoed mag wat kosten uiteraard https://www.ad.nl/politiek/onderhandelaars-begonnen-in-zwaluwenberg-rutte-hoopt-op-doorbraak-kort-na-weekend~af7be4a8/ Die opgestapte Kaag is zwaar vertegenwoordigd en zal heel veel noten op haar zang hebben en baas Rutte zal er alles aan doen om wederom zijn zetel te blijven behouden. Nog niets geleerd tot op heden hebben de bekvechtende kleuters nog niets bereikt en proberen nu het vaasje te lijmen. Ik zou zeggen oprotten en nieuwe verkiezingen.

  Like

 2. Julia zegt:

  Die ogen zeggen alles volgens mij is hij ook flink aan de coke vandaar dat zijn verstand al behoorlijk is aangetast en de waanzin van macht naar zijn hoofd is gestegen. Weg met deze gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid kan hem niet meer horen of zien.

  Like

 3. Freddy zegt:

  Niet enkel in Nederland is deze grens verlegd. Dat het niet meer gaat over gezondheid is al duidelijk. Dan toch om algehele controle via de gif spuit?

  Like

 4. Bert zegt:

  Ik weet niet niet of deze gek leraar was op een lagere school of op het voortgezet onderwijs.
  Op het voortgezet onderwijs maakt deze vent geen schijn van kans.
  ik had ‘m helemaal gek gemaakt.

  Like

 5. Boike zegt:

  Deze psychopaat is een junk, die snuift. Als zijn pupillen wijd open staan en zijn blik op oneindig, dan meent ie, dat ie het aardse is ontstegen en op bloemetjes loopt. En het duiveltje op zijn schouders zegt hem nog een snuifje te nemen. En wij laten dat stuk ellende nog steeds over onze gezondheid regeren. Gaat u rustig slapen, Snuifie waakt.

  Like

 6. top of flop zegt:

  De man is inderdaad volledig gestoord. Hij schoont volledig in een door Ikea gemeubileerd huis te wonen en nog steeds de Okkie te lezen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Nederland is al zo ver gezonken, dat er steeds meer gevaarlijke gekken in de regering zitten !

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  Deze vent is geen psychopaat en zeker niet gek. Hij heeft net zoveel verstand van gezondheidszaken als de koeien in de wei van Jelsum. Hij weet dat als zij schijten komt veel te veel CO2 uit hun achterwerk, en als zij pissen komt veel stikstof naar boven; en dat is slecht voor de milieu en de Corona. De hele zooi kan hem ook geen moer schelen; zolang hij mooie schoentjes kan kopen en zijn kuif behandelen bij een kapper in de P.C. Hooftstraat. Hij weet dat Corona is big business, en het schuift een hoop….Wie lief is krijgt lekkers, wie stout is de roe!…Hij kiest voor lekkers en volgt nauwgezet opdrachten en instructies van PSYCHOPATEN BUITEN NEDERLAND EN ZELFS BUITEN EUROPA. Hij kan not altijd zeggen … Ich habe nur order gefolgt!

  Like

 9. Een motie van afkeuring is niet goed genoeg voor deze psychopaat.
  Een kopschot doet wonderen bij dit soort tuig.

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Nooit genoeg en alles via liegen en bedriegen…..!
  Weg met die mislukte schoolmeester.
  Aan de galg er mee !!!

  Like

 11. leeuw7 zegt:

  Deze satanische pathologische sociopatische psychopaat gaat met zekerheid zijn eeuwige ondergang tegemoet!!De slechtste en onbetrouwbaarste minister van list en bedrog ooit!!
  Een geïnstitutionaliseerde crimineel zonder één greintje empathisch vermogen!!!

  Like

 12. karton zegt:

  Deze man staat bekend als “het rekenwonder van Rotterdam en wijde omgeving”. Als wethouder in R’dam was hij een cijfer-goochelaar .: de ene dag had hij miljoenen te besteden en een uurtje later was ‘ verdwenen, de échte broer van Hans Klok, hij besodemietert iedereen al staat iedereen er met z’n neus bovenop.

  Like

 13. Ton Ruygrok zegt:

  Toen dit ventje de Achterlijke opmerking maakte met betrekking tot het vaccin.. : je weet toch ook niet wat er in een frikadel zit.., wist ik het heel zeker.., dit ventje is een psychopaat en stapelgek.., en niet alleen hij maar de verdere rest natuurlijk ook.. en dit niveau heeft de leiding in NL en practisch Wereldwijd .. nou dan heeft de toekomst voormij geen geheimen meer.
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s