ZÓ WAAR!

Ik denk dat ik mijn antwoord heb gevonden WAAROM ze zo wanhopig zijn om iedereen 3x te vaccineren. Ze MOETEN de “controle”groep kwijt.

 1. Hoe langer we meer dan 60% ongevaccineerden hebben, des te gemakkelijker zijn de effecten te zien op de gevaccineerden (daar zijn controlegroepen voor in ECHT onderzoek).
 2. Als er 100% 3x gevaccineerden bereikt kan worden, dan kunnen de doden, de onvruchtbaarheid en bijwerkingen OVERAL aan geweten worden.
 3. Onvruchtbaarheid zal zichtbaar worden binnen een jaar tot anderhalf jaar. Hart- en longproblemen zullen zichtbaar worden in ongeveer 4 jaar.
 4. De farmaceutische industrie is al gestopt met haar controlegroepen, dus we hebben GEEN data.
 5. Ze hebben minder dan een jaar de tijd om hun doel van 100% gevaccineerden te behalen, anders zal het verschil in de 2 groepen op pijnlijke wijze duidelijk worden.
 6. Dit is WAAROM ze MILJARDEN van uw belastinggeld uitgeven, druk op je uitoefenen, je belasteren en bedreigen, omdat ze weinig tijd hebben. Ze hadden niet verwacht dat de mensen zich er zó tegen zouden verzetten. Ze zijn bang en ze werken er hard aan om de data om te draaien, het zijn NIET de ongevaccineerden die ziek worden.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “SvenDeG6”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op ZÓ WAAR!

 1. Boike zegt:

  Om de corona leugens en bedrog in stand te houden, volgen na 2 of 3 injecties de zogenaamde “booster shots”. Deze schijnen echter maar een beperkte tijd van slechts “12 dagen” te werken. Hoezo duivelsgespuis en genocide ???

  https://dissident.one/2021/09/17/19215/

  Like

  • HenryN zegt:

   Vandaag in Bangkok post 19/09: 40 jarige man overleden na 3de Astra zenica vaccinatie.
   We hebben geen idee wat er in die booster zit (vermoedelijk hetzelfde als bij de eerste 2)

   Like

 2. janj zegt:

  Dom zijn wij bezig, wij houden ons bezig “misschien als afleiding” met vrijheid van vreten, zuipen, reizen, feesten, drugs gebruiken bij samenzijn, weekendjes, terwijl de enorme
  grote binnenkomst doorgaat. Stiekem komen wekelijks en maandelijks allerlei figuren met een
  totaal andere achtergrond, geloof, mentaliteit, cultuur ons land binnen. Hier verneem je niets van want onze vrijheid is in het geding, neen wij moeten genieten zoals geschreven, vreten, zuipen enz.
  Terwijl we niet zien hoe alles om ons heen veranderd door vele nieuwe (geluks) zoekers. Die nooit voor een Nederlandse manager zullen willen werken die onze normen en waarden verafschuwen die ons geloof en manier van leven bespugen en in wiens ogen wij heidenen, ongelovigen zijn die
  uitgeroeid moeten worden.
  En bij ons is Corona de hoofdzaak, eigenlijk niet de ziekte maar vreten, zuipen, uitgaan, pillen vreten, etentjes, weekendjes, motor rijden, sporten i.d. sportschool of ergens anders.
  Maar zie het dagelijks geweld op straat, doden die dagelijks/wekelijks vallen, de maatschappij
  die naast de onze(Nederlandse) bestaat, twee paspoort personen waarvan het land van herkomst
  het beste is dat er is, buurten waar alleen andere culturen leven en waar kind huwelijken en
  verminking (in hun land van herkomst uitgevoerd) voor komt.
  En voor de Nederlander bestaat alleen Corona, vreten, zuipen enz. en de echte toekomst van hun
  kinderen en kleinkinderen die hebben ze niet voor ogen, die bestaat(nog) niet.
  Die is wel in opmars idioten die we zijn om zo kortzichtig te zijn en te leven.

  Like

 3. Z zegt:

  Dit zat al in vaccinaties 20 jaar geleden, en ik kan het weten. Nergens konden ze antistoffen vinden alleen in academische ziekenhuizen. Jarenlang na vaccinatie last gehad, gelijk klachten kreeg ik, lichaam op hol, in slaap vallen in een restaurant, hartkloppingen midden in de nacht alsof ik ene marathon liep, hartmeter gekocht, en hartkrampen. Jarenlang na vaccinaties kon ik pas de zeer hoge antistoffen 1000x zien terwijl het orgaan wel goed functioneerde voor de rest. Dus lang onbehandeld rondgelopen. Carriere stuk. Lichaam op hol, is allerlei kwalen van bloed uit huid wegtrekken tot duizelig tot zweten, alleen geel zien door de ogen en je moeder die voor je staat niet meer kunnen zien met open ogen.
  En verder ben ik en mijn familie geheel gezond geboren. De vaccinatie was hepatitis b, en hebben ze erin gejast terwijl ik dat niet wilde bij de ggd.
  Zij mogen blij zijn dat het gebouw er nog staat. En het flesje kreeg ik ook niet en de spuit ook niet, in de prullenmand lagen vele flesjes en ik weet ook niet waar zij het gelaten heeft zij stond achter mij. En dus vertrouw ik die verplegers en dokters niet meer. Het zijn slavische communisten. Met veel aandringen heb ik toch het vaccinatiepaspoort gekregen, ik kwam voor een andere vaccinatie voor een buitenland. Ingewikkeld verhaal, maar ik was ingeent, kon strakke mouwen jas niet naar beneden krijgen, naar buiten gelopen, teruggekomen, en toen hebben ze de andere er nog ingejast.

  Bericht hier onder een andere naam dit keer.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De Big Pharma en de Overheid zijn door en door verrot n corrupt !!

  Like

 5. Mir zegt:

  Deze opsomming geeft een geweldig antwoord op de vraag waarom in hemelsnaam die 3e booster er zo snel doorheen moest komen – daarmee neem je toch het enorme risico dat de ongeprikten al he-le-maal niet meer aan een 1e gaan beginnen + de al reeds geprikten er per direct mee kappen omdat de geloofwaardigheid naar het nulpunt zakt? Daar moest heel wat ernst tegenover staan en dat lezen we nu. Ik neig op dit moment even meer naar het geloof in een welbewuste genocide dan naar de meer verheven transhumanistische revolutie waarbij onze geest behoort tot de staat. Het hoeft elkaar niet uit te sluiten maar ik heb deze combi nog niet geprobeerd aan elkaar te plakken. Al met al hoop ik toch dat we de geschiedenis ingaan als het volk dat de macht teisterde en tot val bracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s