VIDEO: “We moeten ermee stoppen”, zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de massavaccinatie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: “We moeten ermee stoppen”, zegt vaccinoloog Prof. Dr. Theo Schetters over de massavaccinatie . . .

 1. Julia zegt:

  Helemaal mee eens het is puur genocide om de wereldbevolking te reduceren ten behoeve van de great reset zoals smeerlappen als o.a. Klaus Schwab, Gates en de rest van de elitaire misdadigers tegen de menselijkheid dat al jaren in de planning hadden en nu onder het mom van een pandemie wereldwijd wordt doorgedrukt. Maar we zijn er nog niet het volgende terreur en desastreuze gevolgen hierdoor staat ons te wachten vanwege de klimaathysterie https://www.ad.nl/buitenland/lege-schappen-dreigen-in-groot-brittannie-door-plotseling-co-tekort~a3ffe44b/ Het is ongekend en niet te bevatten wat die elitaire smerige machtswellustelingen de wereld hebben aangedaan en zou er onmiddellijke doodstraf voor deze grootste misdaad tegen de menselijkheid de doodstraf zeer toepasselijk zijn het is onvergeeflijk, gewetenloos en schaamteloos. Laten we hopen dat ook in ons land de massa haar oogkleppen afdoet en keihard verzet gaan leveren om verdere ellende te voorkomen. Te lang hiermee wachten hoe desastreuzer de gevolgen die dan nog moeilijk valt terug te draaien. Het kan toch niet zo zijn dat ook Den Haag en niet te vergeten het OMT hieraan blijft mee werken en dat het volk onder dit soort misdadigers nog langer haar oren laten hangen. Luctor et emergo of wij worstelen en komen boven. Uiteindelijk heeft het volk de macht.

  Like

 2. uitstekend betoog van deze hoogleraar en vol met feiten ; heel wat anders dan al die rare meningen van Hugo de jonge

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/09/04/23-252-doden-2-189-537-gewonden-50-ernstig-na-covid-19-injecties-gemeld-in-databank-van-ongewenste-bijwerkingen-van-geneesmiddelen-van-de-europese-unie/

  23.252 DODEN 2.189.537 GEWONDEN (50% ernstig) na COVID-19 injecties gemeld in databank van ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen van de Europese Unie.

  EudraVigilance is de databank van de Europese Unie van meldingen van vermoedelijke medicijnreacties en zij rapporteren nu 23.252 sterfgevallen, en 2.189.537 verwondingen ten gevolge van COVID-19 injecties

  Een abonnee van Health Impact News uit Europa herinnerde ons eraan dat deze databank van EudraVigilance alleen wordt bijgehouden voor landen in Europa die deel uitmaken van de Europese Unie (EU), die 27 landen omvat.

  Het totale aantal landen in Europa is veel groter, bijna twee keer zo veel, en bedraagt ongeveer 50, hoewel er enige meningsverschillen bestaan over welke landen technisch gezien deel uitmaken van Europa.

  Dus hoe hoog deze aantallen ook zijn, zij geven NIET heel Europa weer. Het werkelijke aantal doden of gewonden in Europa als gevolg van COVID-19 injecties zou veel hoger zijn dan wat wij hier melden.

  Like

 4. Julia zegt:

  Helemaal stoppen met al die waanzin als ik dan dit plaatje zie Willem en Rutte https://www.ad.nl/binnenland/rutte-bij-onthulling-holocaustmonument-antisemitisme-leeft-nog-steeds~ada4ea9f/ dan is dat toch wel een schaamteloze vertoning. Hou mij te goede ik vind een herdenking op zijn plaats en sta hierachter het is diep en diep betreureswaardig hoeveel Joodse mensen er zijn vermoord nadat zij van de samenleving werden uitgesloten en de grootste misdaad tegen de menselijkheid wat deze mensen is aangedaan maar Rutte samen met Willem en mede De Jonge die nu uitsluiting van een hele grote groep burgers bewerkstelligen sorry, tweedeling zaaien en alle grondwetten en de Neurenbergcode negeren en teniet doen zijn juist de mensen die absoluut niet bij deze herdenking aanwezig dienen te zijn, aanwezig behoren te zijn zijn juist de kinderen en kleinkinderen van o.a. verzetsstrijders en nabestaanden van de Joden die slachtoffer zijn geworden van deze vreselijke onmenselijke misdaad. Ook het experiment van vaccineren is een misdaad tegen de menselijkheid die gepaard gaat met uitsluiting van mensen die niet aan dit gedwongen experiment mee doen.
  Mijn man was een zoon van een verzetsstrijder die zijn vader helaas niet heeft gekend omdat hij is vermoord en mijn zoon een kleinzoon van deze held heeft hem helaas nooit mogen kennen dan alleen van foto’s maar daar kleeft natuurlijk ook een wrange herinnering aan. kortom stop Rutte, stop De Jonge en zijn aanhangers die hieraan meewerken en toon verzet het is al te ver gegaan. Vecht voor onze democratie, vrijheid en gelijkheid voor elk mens van welk ras of wat dan ook maar accepteer nimmer uitsluiting van een groep binnen onze samenleving.

  Like

 5. Julia zegt:

  Mensen wordt wakker https://www.xandernieuws.net/uncategorized/artsen-bevestigen-bij-fda-adviescomite-openlijk-gigantisch-aantal-doden-en-zieken-door-covid-injecties/
  We worden door leugens geregeerd waar De Jonge de hoofdrol in speelt in opdracht van de elitaire machtswellustelingen en de daadwerkelijke waarheid wordt verzwegen en cijfers worden achtergehouden https://www.ninefornews.nl/nederlandse-ic-verpleegkundigen-zien-mensen-na-inenting-op-ic-belanden-men-lijkt-het-maar-normaal-te-vinden/

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik ben überhaupt klaar met dit terreur. Ik doe een beroep op de rechtstaat en beroep mij dus op de grondwet een grondwet die niet zomaar door Rutte, De Jonge en nu nog door o.a. Gommers en Koopmans op tv kan worden gewijzigd. Nieuwe wetten dienen wel terdege eerst te worden getoetst door de gerechtelijke macht en door de Eerste Kamer hier zal ik mij ook mee verdedigen als ik voor een rechter zou moeten komen omdat ik weiger een toegangsbewijs te tonen. We zien nu al dat de wet van Rutte en De Jonge geen stand houdt eerst was een toegangsbewijs ook verplicht voor op het terras en nu is dit al teruggedraaid waarom omdat er geen grondwet is dit stelt dat toegangsbewijzen op terras, in horeca, festivals, etc. zonder meer als een wet kunnen worden gesteld. Het is toch te ziek voor woorden dat zelfs nu Gommers en Koopmans zonder meer stellen dat versoepelingen niet kunnen doorgaan als niet aan de verplichting van toegangsbewijzen wordt voldaan dit zijn twee burgers die de wet absoluut niet kunnen voorschrijven en zich absoluut niet met politieke zaken moet en mogen bemoeien. Ook op dit moment is het kabinet demissionair en heeft geen bevoegdheden om nieuwe wetten af te kondigen of toe te passen. Ik hoop dan ook dat ondernemers en burgers klaarwakker worden en naar de rechter stappen en beroep doen de grondwet ook is medische apartheid bij de wet discriminatie verboden en uitsluiten van bepaalde groeperingen binnen een democratie niet toegestaan. Een ieder binnen onze samenleving, ras, geaardheid of wat dan ook heeft recht op gelijkheid en dient gelijk behandelt te worden. Wat wij überhaupt nog aan een koningshuis dat schending van de grondwet zonder meer toe laat.

  Like

 7. Julia zegt:

  Direct stoppen. De wet die via tv even klakkeloos ingaat en voordat de wet van toegangsbewijzen door de heren Rutte en De Jonge al werd afgekondigd dat per 25 september a.s. verplicht is als deze wet zomaar kan ingaan zonder dat deze wet is getoetst, door de Eerste Kamer is geweest en goedgekeurd, in de wetboeken officieel is vermeld en in de Staatscourant is gepubliceerd en openbaar is gemaakt? Dat zelfs burgers als Koopmans en Gommers burgers dus hier grote invloed op uitoefenen door zonder meer maar te stellen dat o.a. versoepelingen niet door kunnen gaan als de toegangsbewijzen niet blijven gehandhaafd 25 september a.s. Hoe is het met onze democratie gesteld afgeschaft en in de prullenbak gegooid?

  Like

 8. Julia zegt:

  Hier ben ik weer ik kan mij alleen nog maar meer en meer verdiepen waarom De Jonge en Rutte razend snel een A status hebben gemaakt van de corona pandemie dat is puur machtsmisbruik om niet grondrechtelijke wetten er door te drammen zoals afgesproken tijdens o.a. het thee uurtje zelfs waar onze zogenoemde koningin deel aan nam bij de dictator Klaus Schwab https://www.ninefornews.nl/wat-bespreken-rutte-en-maxima-hier-met-klaus-schwab-great-reset/ Schwab die te vergelijken is als een soort Hitler destijds als we allemaal de geschiedenis eens lezen dan zien we waar dat toe leidt in een onnoemelijke misdaad tegen de menselijkheid. Kortom ik als burger levend in een democratisch land ben er helemaal klaar mee.

  Like

 9. Bas zegt:

  Over vaccineren van kinderen, ze stoppen niet, ondanks de gevaarlijke bijwerkingen..

  https://twitter.com/i/status/1439500339829526529

  Like

 10. Zijlstra zegt:

  @Julia Misschien beroepen ze zich op een of andere gezondheidswet.

  Like

 11. Jan zegt:

  Protest in Australië, politie letterlijk onder de voet gelopen
  video

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Jan, positieve zaak maar dit is een oorlog en die win je niet met protesten maar door het opzetten van een ondergrondse en guerillastrijd( Historisch gebleken dat bij geweld alleen tegengeweld werkt… helaas)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s