Advocaat begint rechtszaak tegen coronapas: ‘Onwettig, strafbaar en mist elk nuttig effect’

(Door: “9ForNews”)

Per 25 september wordt de coronapas verplicht. Wie toegang wil krijgen tot horeca, sportwedstrijd, concert of theater moet kunnen laten zien dat hij gevaccineerd, hersteld of negatief getest is.

“Voor het eerst in mijn leven word ik – en velen met mij, waaronder mijn gezin – actief gediscrimineerd door diezelfde overheid aan wie we jaarlijks, mede namens onze medewerkers, ettelijke tonnen aan directe en indirecte belastingen en premies overmaken,” schrijft advocaat Bart Maes in een bericht op social media. “Ik ben hier oprecht door geschokt.”

Lees verder>>>
(h/t Monique P.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Advocaat begint rechtszaak tegen coronapas: ‘Onwettig, strafbaar en mist elk nuttig effect’

 1. Jan zegt:

  Vaccinatie is voor de slaven, niet voor de ‘elite’

  De Algemene Vergadering van de VN negeert de vaccinvereisten voor deelnemers aan de grote bijeenkomst van volgende week in New York, en negeert de NYC-regels voor congrescentra en openbare bijeenkomsten.

  Presidenten, premiers, monarchen, hoogwaardigheidsbekleders, diplomaten en hun reizende stafleden hebben van de organisatoren te horen gekregen dat ze bij aankomst op het VN-hoofdkwartier in Turtle Bay, Manhattan, geen coronavirusvaccinatiepaspoorten of ander bewijs van inenting hoeven te tonen.

  In plaats daarvan zullen aanwezigen en hun personeel zonder enige controle toegelaten worden met meer dan 100 staatshoofden en regeringsleiders en meer dan 20 ministers van Buitenlandse Zaken die zich hebben aangemeld om persoonlijk te spreken.

  Een eresysteem – en alleen een eresysteem – betekent dat hoogwaardigheidsbekleders geen vaccinatiekaarten of ander bewijs van inenting hoeven te tonen
  https://www.breitbart.com/politics/2021/09/19/no-vaccine-rules-for-big-u-n-meeting-free-pass-for-world-leaders/

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Gulag Vorkuta, wat er van over is, lijkt mij een goede plek voor Rutte en zijn kliek, overigens ook voor de legenpers.

  Like

 3. Theo zegt:

  Like

 4. karton zegt:

  @ Jan op 20-9-2021 om 07.03 u.
  Als ik lees dat presidenten, premiers, monarchen, diplomaten en méér van dat ras geen enkel bewijs van vaccinatie hoeven te tonen om die bijeenkomst bij te wonen, dan hoop ik toch wel van harte dat die hele zooi een ellendige dood gaat sterven, met héél veel zuurstofgebrek én maagpijn.

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   @Karton.
   Klopt.
   Ik ken een senator die hoeft alleen zijn pas maar te laten zien en hem word geen strobreed in de weggelegd en hij is tegen de coronaprik omdat hij er net zo mi in gelooft als wij.

   Geliked door 1 persoon

 5. Stefan zegt:

  Dat gaat hij verliezen in deze bananenrepubliek

  Like

 6. Jan zegt:

  Het zou mij niets verwonderen als Van Haga gearresteerd wordt wegens opruiing, zo gek is de Ruttemaffia wel

  Geliked door 1 persoon

 7. Ondertussen hebben nog twee Advocaten zich aangesloten bij Dhr Maes.
  Het zouden er natuurlijk tientallen meer moeten zijn, maar het enige wat hier te winnen is, is een stukje vrijheid en niet een veel hogere bankrekening dus laat men het vooralsnog afweten.
  Gelukkig heeft Dhr Maes wel enkele specialisten aan zijn kant staan die toelichting kunnen geven op het hele gebeuren.
  Helaas is de rechtspraak zo iets als het gooien met dobbelstenen en alleen als je een zes gooit krijg je een niet corrupte rechter.
  Wat er verder ook van komt, de uitspraak zal mij benieuwen.

  Like

 8. Advocaat Maes wil 24-9 naar rechter voor afschaffing coronapaspoort

  LANDELIJK – Advocaat Bart Maes is inmiddels aan de slag gegaan met het verder uitbouwen van een multidisciplinair team met (andere) advocaten, juristen, medici, wetenschappers, communicatie-specialisten etc. Hij richt zich nu met hen op de inhoud en de voorbereiding. De zaak zou 24 septemer wellicht al bij de rechter kunnen liggen. Op LinkedIn rapporteert Maes …

  De meeste mensen / organisaties die ons bericht hebben, willen eigenlijk alleen maar hun steun uitspreken. En het gaat om heel, heel veel mensen, gevaccineerd, hersteld én ongevaccineerd. Kennelijk – en dat doet mij enorm veel deugd – is dit wél een thema waarop we weer bij elkaar kunnen komen en de polarisatie vanuit de overheid en de reguliere media een halt toe kunnen roepen. Alleen al om die reden moeten en gaan we doorzetten!

  https://ondernemendaltena.nl/advocaat-maes-wil-24-9-naar-rechter-voor-afschaffing-coronapaspoort/

  Like

 9. Don Todo zegt:

  Als de advocaat (waarom geen collectief?) verliest zal betekenen dat de staat alleen maar meer aan wettelijke kracht, macht en mogelijkheden wint en zelfs eenvoudiger verder kan doorgaan op de ingeslagen weg en de coronapas verder kan uitbouwen. Hetzelfde verhaal met de rechtzaken van viruswaarheid die ook verlies op verlies moesten nemen en de overheid daarmee alleen maar meer aan wettelijke kracht won. Dergelijke rechtzaken, waarbij de staat in de kaart wordt gespeeld, zijn een toneelspel en opzet en kan daarom al vertellen dat deze zogenaamde lone ranger de rechtzaak jammerlijk verliest en de overheid het glansrijk wint.

  De lange tengtakels van de cabal zitten namelijk overal en de wereldregering en het digitale asociale kredietsysteem, totale controle, en veel meer zal en moet er komen. Er staat uiteindelijk een eenmalige en nooit eerder voorgekomen verovering van de wereldmacht voor de cabal op het spel en die laten ze zich echt niet afpakken door een, voor hun, simpele vlooien NL advocaat of rechter.

  Like

 10. Boike zegt:

  Groepsrechtszaak tegen de Amerikaanse staat Hawaï: 45.000 vaccinatiedoden binnen 72 uur

  https://dissident.one/2021/09/19/19375/

  Like

 11. Boike zegt:

  Bill Gates, Wereld Economisch Forum, Club van Rome en de wens om de wereldbevolking te reduceren

  https://dissident.one/2021/09/19/19385/

  Like

 12. Boike zegt:

  Australië komt eindelijk in verzet – Vecht voor de vrijheid!

  https://dissident.one/2021/09/18/19309/

  Like

 13. Bas zegt:

  Ondertussen,

  https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/

  Vaccinatiedeskundige: ‘Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen

  De Europese adviesgroep van deskundigen in immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie, voormalig vice-president professor Christian Perronne, zei gisteren dat alle gevaccineerde mensen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten, anders riskeren ze een ernstige ziekte.

  Perronne is gespecialiseerd in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten. Hij was voorzitter van het Gespecialiseerd Comité voor Overdraagbare Ziekten van de Hoge Raad voor de Volksgezondheid.

  De deskundige op het gebied van infectieziekten bevestigde de snel verslechterende situatie in Israël en het VK en verklaarde: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine worden geplaatst en moeten worden geïsoleerd van de samenleving.”

  Hij vervolgde: “Niet-gevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk; gevaccineerde mensen zijn gevaarlijk voor anderen. Het is nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder gevaccineerde mensen, en ook in het VK heb je het grotere vaccinatieprogramma en ook zijn er problemen .”

  De huidige werkgroep over de COVID-19-pandemie in Frankrijk zou bij ontvangst van het nieuws “volledig in paniek” zijn, uit angst voor pandemonium als het de richtlijnen van de experts volgt.

  De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News: “95% van de ernstig zieke patiënten wordt gevaccineerd. Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames. We openen steeds meer COVID-vestigingen. De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.”

  Like

 14. Torsten Himmelstoss zegt:

  Ik laat me door niemand zo’n stomme,stervensdure smartphone door de strot
  persen,vergezeld van politieke leugens over een gezond Nederland.
  Nadenkertje voor de dommen: https://tinyurl.com/5bc664se
  Vraag me trouwens af of die gristelijke intrigant De Jonge er beter van
  wordt als er opeens meer smartphones verkocht worden…

  Like

 15. Edwin Vissers zegt:

  Dr. Fauci’s Name Means Death Sickle

  Like

 16. Don Todo zegt:

  Dit proces tegen de staat met een zogenaamde ‘onafhankelijke’ advocaat gaat vast en zeker een groot succes worden, net zo’n succes als dat met viruswaarheid, die de overheid ‘toevallig’ bij alles in de kaart heeft gespeeld en de overheid alleen maar sterker eruit kwam dan ze erin ging. De één cabalische wereldregering laat zich echt niet stoppen en zeker niet door een simpele NL advocaat.

  Like

 17. Jim zegt:

  @Jan
  Begrijp wel waarom die “hoogwaardigheidsbekleders” geen bewijs van injectering hoeven te tonen.
  Die weten wel beter:

  https://twitter.com/i/status/1439643182262849543

  Like

 18. Bob zegt:

  Deze advocaat krijgt het grootste deel van
  justitie tegen, het overgrote deel van de
  politici en net als in40-45 het grootste deel
  van de kudde lemmings tegen.
  Justitie in NL is niet neutraal of onafhankelijk.
  Als hij lid is van de orde van advocaten zal
  hij op welke manier dan ook uitgestoten worden.
  De macht van de satinisten ligt bij het feit dat
  je als uitgestotene de kans komt dat helemaal
  alleen komt te staan en de anderen je proberen te
  vertrappen. De anderen zijn meelopers dus even
  schuldig als de ontwerpers.

  Like

 19. Julia zegt:

  Het is werkelijk niet meer te bevatten waar die knettergekke doorgeslagen De Jonge mee bezig is als dit niet puur burgers en horecaondernemers treiteren is dan weet ik het niet meer. Kunnen we nu voor goed eens afrekenen met de doorgeslagen waanzinnige machtswellusteling. We mogen als uitgesloten en weg gepeste groep wel zonder corona ausweis naar het terras maar moeten de corona ausweis tonen voor een toiletbezoek.Uiteindelijk is de horeca een openbare gelegenheid en dient toiletten open te stellen voor haar cliënten en zeer zeker als iemand een consumptie gebruikt. Is dit nog normaal. Sorry maar als een horeca ondernemer mij een consumptie serveert zonder toegangspas op een terras dan maak ik ook gebruik van het toilet zonder pas. Die waanzinnige machtswellustelingen denkt zeker dat er meer dan 30 man op de toilet huizen? Die onbenullige zwabber met zijn blunders en flaters neemt u alles uit buitenland over omdat het daar ook de normale gang van zaken is. Dan hoop ik dat als er iemand in de sloot springt De Jonge er achteraan springt en verzuipt. Knettergek en blijkbaar niet meer in staat op zijn verstandelijk vermogen te gebruiken. https://www.ad.nl/politiek/de-jonge-waarschuwt-wie-voor-toilet-naar-binnen-gaat-moet-ook-qr-code-tonen~afa7bbba/ Begrijp die verdwaalde geest De Jonge het nog niet en is het muntje nog niet gevallen mensen die tegen het tonen van een toegangspas eisen te leven in vrijheid en zijn tegen deze doorgeslagen maatregelen en voelen zich beroofd van vrijheid en zullen dan ook een consumptie nuttigen op bijvoorbeeld een terras. Het is al een grof schandaal om überhaupt een toegangspas te eisen binnen een democratie en zelfs mensen uit te sluiten. Hoogste tijd dat deze verdwaasde demissionaire onbenul minister van gezondheid, sport en welzijn eens flink wordt teruggefloten. Hoe haalt hij het in zijn hersenen toegangsbewijs loslaten voor terras maar blijkbaar zo op zijn lange tenen getrapt dat hij dit maar even uit zijn willekeurige toverhoed heeft gehaald. Het is puur wraak omdat deze machtswellusteling is teruggefloten vanwege een toegangsbewijs voor een terras in de buitenlucht. Laten we maar hopen dat heel veel horeca ondernemers zich fel verzetten tegen deze waanzin en dit absoluut niet handhaven. .

  Like

 20. BigLJohn zegt:

  Ik hoop dat dit advocatenkantoor een eerlijke rechter aan de haak slaat. En zo ja, dan zit er voor ons nog iets in het vat. Niet geschoten is altijd mis. Ik hoop (en met mij vele anderen) dat hij succes boekt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s