Het nieuwe linkse fascisme wordt vandaag de dag ontwikkeld onder het mom van mondiaal bestuur, bio-veiligheid, het ‘Nieuwe Normaal’, de ‘New Deal for Nature’ en de ‘Vierde Industriële Revolutie’

(Door: “Balkanske priče”)

“Als je een beeld van de toekomst wilt, stel je dan een laars voor die voor altijd op een menselijk gezicht drukt”, zei George Orwell ooit. Hij schetst in het boek “1984” een mondiale samenleving van totale controle, waarin mensen geen gedachten mogen hebben die op enigerlei wijze niet in overeenstemming zijn met de staat van het bedrijfsleven. Er is geen persoonlijke vrijheid en geavanceerde technologie is de drijvende kracht geworden achter een door surveillance gedreven samenleving. De regering, of “Partij”, wordt geleid door Big Brother, snitches en camera’s zijn overal en mensen zijn onderworpen aan de Denkpolitie. Na Donald Trump bestaat er in het Westen niet zoiets als een regering die is georganiseerd voor het welzijn van de mensen. We liggen nu ver voor op schema, aangekomen in de dystopische toekomst, die niet alleen door Orwell is bedacht…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Het nieuwe linkse fascisme wordt vandaag de dag ontwikkeld onder het mom van mondiaal bestuur, bio-veiligheid, het ‘Nieuwe Normaal’, de ‘New Deal for Nature’ en de ‘Vierde Industriële Revolutie’

 1. Bert zegt:

  Ze komen dan ook langs de deur als je een gedachte hebt die niet strookt met de regering om je namens de politie te waarschuwen om dit voortaan niet meer te doen en het nu vlug van het internet verwijderd.
  Want anders komen ze weer. je bent gewaarschuwd.
  En misschien nemen ze dan je pc wel in beslag zodat je geen rare berichten meer kan achterlaten.
  En de volgende keer een boete wegens opruiend gedrag.

  Geliked door 3 people

 2. Edwin Vissers zegt:

  portal of the parasite

  This is probably the most profound video I have ever seen

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Edwin V. op 20-9-2021 om 17.50 u.
   Het door u geplaatste filmpje is wel grappig maar waarom op het beeld tevens een geheel ontblote majesteit Maximaatje staat is mij niet geheel duidelijk.
   Ik zie dat haar zelfs twee vleugeltjes zijn aangemeten én een paar “Hugo-de-Jonge schoentjes” terwijl zij óók nog de twee “Rijksappels” in d’r handen draagt.

   Like

  • Tineke zegt:

   Interessante video !

   Like

 3. Bas zegt:

  Vervalt de grondslag van de coronapas?

  Hans van Tellingen
  Ah. De grondslag van de coronapas vervalt. Mag dus niet worden ingevoerd. Tweede Kamer: let u op?

  DeJuisteMening
  IC opnames 9 (moet onder 10) en ziekenhuis 48 (moet onder 40)…. Kan heel goed over paar dagen geen grondslag voor pas meer zijn. Dat wordt dan echt nog interessant. Die pas komt er wellicht dus helemaal niet, als kamer blijft opletten!

  https://pbs.twimg.com/media/E_uwzs9X0AU-HVI?format=jpg&name=small

  Like

 4. karton zegt:

  Ook het woord “democratie” wordt veelvuldig gebruikt zowel in Nederland als in de verdere EUSSR.
  Maar wat men om zich heen ziet en voelt is “dwingelandij en dictatuur” zowel vanuit Den haag als vanuit Brussel/Straatsburg. Ook het steeds maar herhalen : :”Wij hebben met z’n alleen besloten om enz.enz.” daarbij proberend om de bevolking mede schuldig te maken aan volkomen foutieve beslissingen door de overheid, geeft aan dat elk land binnen de EUSSR zich op een hellend vlak bevindt betreffende échte democratie en rechtstatelijkheid.
  De diverse overheden werken uitsluitend voor zichzelf i.c de ambtenaren dus, i,p.v. voor de bevolking door wie hun torenhoge salaris moet worden opgehoest.
  Dagelijks wordt m’n afkeer jegens dat zootje groter.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.nu.nl/economie/6157987/verbod-op-cashbetalingen-van-meer-dan-3000-euro-in-de-maak.amp?__twitter_impression=true

  Verbod op cashbetalingen van meer dan 3.000 euro in de maak

  Het moet in Nederland verboden worden om contante betalingen van meer dan 3.000 euro te doen. Dat schrijft demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra in een Kamerbrief. Ook wil hij dat het 500 eurobiljet verdwijnt.

  Contante betalingen zijn populair bij criminelen, omdat die transacties moeilijk te traceren zijn. Daarbij maken ze vaak gebruik van biljetten van 500 euro. Tegelijkertijd zijn er niet of nauwelijks reguliere consumenten die cashbetalingen van duizenden euro’s doen of die gebruikmaken van het 500 eurobiljet.

  Daarom zou een verbod voor betalingen van meer dan 3.000 euro een goed middel zijn om het criminelen moeilijker te maken, vindt Hoekstra. Hij schrijft dan ook dat hij momenteel een dergelijk verbod voorbereidt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Wat een dwaas, dat hij denkt het criminelen moeilijker te maken.

   Like

  • karton zegt:

   @ Bas.
   De bedoeling is mij volkomen duidelijk : men, de overheid dus, wil algehele controle over de burgers, daar past controle op hun uitgaven goed bij.
   Het aanpakken van de échte criminaliteit zou de échte oplossing zijn, maar daar ziet “onze overheid” geen kans toe !!
   Óók met het zg “drugs-beleid” gaat het zo : omdat er géén “drugs-beleid” is in dit k.tlandje wil de overheid het gebruik van veel soorten drugs gaan legaliseren zodat er geen opsporing van criminaliteit meer hoeft plaats te vinden…………kost véél te veel geld en dat kan véél beter worden besteed aan “vluchtelingen” en heropvoeden van moordenaars en verkrachters.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Bas.Die criminelen en hun witwas praktijken zijn een drogreden,het werkelijke doel is om het contante geld af te schaffen.

   Geliked door 2 people

 6. Knalkopje1 zegt:

  Het bedrijf Ballast Nedam heeft de tekenen van de tijd heel goed verstaan en gaat volledig woke. Onder andere krijg je in het kantine alleen nog vegetarisch voedsel. Weg met de kroket.
  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/kroket-in-de-ban-in-de-kantine-van-bouwbedrijf-ballast-nedam-en-elektrisch-rijden-wordt-verplicht/ar-AAOEEn0?ocid=msedgntp

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Met de “vierde industriele revolutie” wordt het vierde (nazi) rijk bedoeld.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben het met iedereen eens, de technische ontwikkelingen gaan in een razend tempo en het is doodgriezelig, de vraag is wat kun je ertegen doen en werken we zelf niet mee aan de technologische “vooruitgang”.
  Vandaag naar de Troonrede gekeken en terwijl de politici geacht werden even te wachten op de binnenkomst van de koning zaten nagenoeg allen (slechts enkele uitzonderingen daargelaten) op hun mobiel te klootviolen, er was er zelfs eentje (die ik trouwens niet herkende) die als de eerste de beste scholier schuin onderuitgezakt in zijn stoel zat, je verzint het niet!..
  Het viel nog mee dat ze mekaar niet aanstoten; “let op, daar komt’ie!!”

  Zijn we zelf zoveel beter, ga eens voor jezelf na wanneer je voor het laatst iets contant betaalde, en als je dat deed viel het dan op dat de biljetten even onder ultraviolet licht gehouden moesten worden?
  Er is een tijd geweest dat ik door mijn functie heel veel cash geld had, hele stapels papiergeld, maar als ik eerlijk ben weet ik niet eens meer hoe een briefje van € 100 of € 500 eruit ziet en ik denk ook niet dat ik het zonder slag of stoot zou accepteren, voor hetzelfde geld is het afkomstig uit een Monopoly spel.
  Kijk naar hoe kassières tegenwoordig kleingeld teruggeven aan de klant, vroeger was het een heel normaal vereiste dat het voor je uitgeteld werd, tegenwoordig doen ze een greep uit de kassalade en gooien zo een handje kleingeld in je hand.
  We zijn het helemaal ontwend om met cashgeld om te gaan.
  En dat is slechts een pietepeuterig klein voorbeeld van de technologische “vooruitgang”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s