Hoofdredactioneel commentaar Telegraaf 20-09-2021

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Hoofdredactioneel commentaar Telegraaf 20-09-2021

 1. Ton Ruygrok zegt:

  Nou , nou telegraaf pfff tandje minder graag .. zo schept u wel ruimte voor een Populistisch klimaat.
  Het zijn er echt maar een paar die een beetje sjoemelen in de marge .. en dat heb je nou 1x ..,de rest is zwaar gedupeerd vluchteling ..
  Zometeen durven ze niet meer naar ons toe tekomen dat moeten we niet hebben natuurlijk, we zijn juist zo blij met onze gasten..!!
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Dat noemt u een beetje sjoemelen?
   Kinderen die netjes aangekleed zijn, papieren bij zich hebben, komen alleen naar Nederland, toevallig op een treinstation.
   Als ze iemand overhoop steken is het een
   verward persoon. En maar doorlopen met die oogkleppen op. Ach waarschijnlijk een beetje verward!!!

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Ik kies voor een veilig derde land. The corporate state of the Netherlands.

  https://www.koninklijkhuis.nl/onderwerpen/paleis-huis-ten-bosch

  Like

  • LUCIA zegt:

   Juist Guus, ruimte zat, vleugels zat, alles beter dan onze kleine huisjes en ook nog bedienden zat, die ze de weg wijzen als het volgende gebeurt ; “tis een vreemdling zeker, die verdwaald is zeker”.

   Like

 3. Johan zegt:

  Dit vraagt om nieuw beleid :
  Helemaal kappen met het binnenhalen van asielzoekers en aanverwant volk.

  Like

 4. Jackholland zegt:

  En zo gaat ons mooie landje compleet naar de kloten. De moslim komt hier niet om wat op te bouwen , de moslim komt hier om gratis uit de staatsruif te vreten. Een moslim die de staat kan belazeren door zonder werken en subsidie fraude geld te genereren krijgt van medemoslims hierdoor aanzien want hoe slim is die man wel niet. Een nederlander die hetzelfde doet wordt doorde meeste nederlandersmet de nek aangekeken.Hier zit het grote verschil. Je moet daardoor een moslim altijd wantrouwen en zorgen dat hij de zaak niet kan belazeren dan krijg je aanzien van de moslim en is er niets aan de hand.

  Like

  • karton zegt:

   @ Jackholland op 20-9-2021 om 18.12 u.
   Een NL’er die fraude pleegt wordt vervolgd/gestraft, dat gebeurt zélfs met NL’ers die géén fraude hebben gepleegd. Zag u gisteravond (20-9-2021) de slachtoffers van de Toeslagenaffaire op tv. ?
   Schaamteloos zijn deze onschuldige mensen behandeld door de belastingdienst, gemeenten, hulp-organisaties en de NL-staat. Dáár hoor je de laatste weken/maanden niks meer over, want de “elite” heeft het te druk met “formeren”, de gore smeerlappen ; ónder de vermeende fraudeurs van de Toeslagenaffaire zullen ongetwijfeld ook échte fraudeurs huizen, echter………….die huizen in “Den Haag” óók ! De échte slachtoffers zijn nog steeds niet geholpen door het zootje dat zich “elite” durft te noemen, dezelfde “elite” die al járen op hoogte is/was van het wangedrag v.d. belastingdienst. Nu trekt die zelfde “elite” hun grote bek open i.v.m. de zg “formatie” !
   Wát een onfrisse bedoening.
   Hangen dat schorem dat zich “elite” noemt.

   Like

 5. karton zegt:

  Worden die “vluchtelingen” uit ‘t AZC gezet ? Flikker die gasten het land uit ! Terug naar hun vaderland om daar te helpen met de opbouw.

  Geliked door 2 people

 6. Helena zegt:

  Tja, dit vragen we al tientallen jaren maar hey (!) wordt de t nu ook een keer wakker?? Woont de schrijver soms in Eindhoven de gekste??

  Like

 7. Wim zegt:

  Ha, ha! Een of ander deugmens heeft ze vast op het verkeerde been gezet door ze in te fluisteren dat ze niet “met alles” genoegen moeten nemen… Drie keer kiezen…

  Geliked door 1 persoon

 8. Ravian zegt:

  “er doemt een beeld op van vluchtelingen die Nederland niet zozeer zien als veilige haven maar als luilekkerland.”

  Als je dit in 2021 in je krant zet geef je daar mee aan dat je al decennia lang met oogkleppen op in een parallelle linkse wereld leeft die niets maar dan ook helemaal niets met de werkelijkheid van doen heeft.
  En dit is dan “hoofdredactioneel commentaar” in een van de grootste kranten van Nederland…
  Het zou om te lachen wezen als het niet zo diep en diep triest was.
  Democratie staat of valt namelijk met een goede ongekleurde voorlichting van het electoraat.
  En hoe rampzalig het er daarmee in Nederland voor staat kun je prima aan dit “hoofdredactioneel commentaar” afmeten.

  Like

 9. Lot zegt:

  Ah dat schrijven ze, de kranten, dat geloof je toch niet, dat ze uit het AZC gegooid zijn, en op straat gegooid zijn. De troeteldieren op straat. Eerst zien en dan geloven. Wie gelooft nu plotseling de kranten wel?
  Weer zo een verhaal om ons bezig te houden. Zodat zij ondertussen kunnen doen….
  Dat deden die mensen als kinderen al, om bij de koekjespot te kunnen komen.

  Like

 10. Ronald B zegt:

  ECHTE vluchtelingen zitten in de regio!!! Deze lui die helemaal naar Europa komen, zijn door vele veilige landen gereisd!!! Asielaanvraag kan en moet meteen worden afgewezen!!! Terugsturen naar eerste veilige land waar ze doorheen zijn gekomen en dat is in alle gevallen in Afrika, het Midden Oosten en Azië!!! Kom je uit een veilig land of veilige regio in een land, dan meteen op het vliegtuig zetten en terugsturen!!! Denemarken is al een goed voorbeeld! De VS nu ook met al die lui uit Haïti die meteen worden teruggevlogen…nu de rest nog bij de Mexicaanse grens!!!

  Like

 11. Lot zegt:

  Kan ik aan toevoegen, dat CHinezen en Hindoestanen én Turken zwaar worden bevoordeeld met subsidies en fraude wordt gedoogd bij uitkeringen, zodat zij sinds de jaren 70 dat zij hier zijn, NU een flink huis kunnen kopen, waar iemand met een normaal inkomen dat helemaal niet kan.
  Hier in het midden van het land met redelijke dure huizen, kunnen turken in een dure woonwijk huizen kopen.
  Heb je als TUrks gezin een uitkering en zoon, net minderjarig of meerderjarig heeft een bijbaan van 600 gulden, dan mag je de uitkering gewoon houden. Ben je blank, dan wordt je gekort op je uitkering (getuige van), en dan moet je of je zoon uitknijpen om dat geld over te dragen, of je zoon het huis uit zetten. Gevolg geen uitkering meer, en familie springt bij bij blanke mevrouw en heeft wat bijverdiensten voor oppassen.
  Ben je Hindoestaan of Chinees, dan moet je meewerken om zo snel mogelijke en vooral ZICHTBAAR een multiculturele samenleving op te zetten. WIJ geven jou gratis (oezbeeks gezin in GENT) of voor zeer lage huur (paar honderd euro voor kapitaal grachtenpand in friesland) aan Chinees om daar een RESTAURANT te kunnen beginnen.
  Al het geld mag je zelf houden hoor. Geen goede boekhouding geeft niet hoor geld mag je houden. etc. En dan plots kunnen zij huizen kopen. Een geslaagde samenleving.

  Mijn generatie sinds jaren 90 op de markt. Kan geen huizen kopen, geen vaste banen of veelal te weinig inkomen.

  Ik weet dat veel nederlanders jaloers (onrechtvaardig vinden) omdat mijn familie een familiebedrijf had en het goed had in de jaren 80, of zo leek het althans. Bedrijf starten lening vragen maar dat weten zij niet en wij zaten al 6 generaties in het vak. Ik weet dat veel stadgenoten (jaloers klimaat) vonden dat wij een voordeel hadden gekregen, maar dat was niet zo, want wij wonen hier al sinds 1300 zeker.

  Hindoestaanse restaurants in Utrecht op A stand op de ondergracht, hoe heb jij daar geld voor sinds 1975?
  En dan zit eigenaar achterin het restaurant onduidelijk wat hij doet, vrouw loopt binnen en buiten ook onduidelijk, studenten serveren het voedsel. Nou dat was er in mijn familie niet bij, waar vrouwen zonder beloning meewerkten fulltime.

  Die bevoordeling moet stoppen. En anders de fik steken in deze bevoordeling van huizen en auto’s.

  Ook nog te zeggen dat in Gent en chinees restaurant in mijn woonplaats, in brand waren, omdat ze onvoorzichtig waren in de keuken. Moet je denken wat je wel niet op het bord krijgt. Het pand is toch niet van jou, en weinig waard, want je betaalt er niets voor.

  Hebben wij ooit zulke bevoordelingen gehad in de wereld, als wij daar kwamen. Oh kom toch hierheen, wij betalen alles voor je, je wordt als de kern van de samenleving gezien en gekroond als koning en koningin in de samenleving hier. (zowel hier als daar, met als verschil bij ons gebeurd het echt, en daar zal het nooit gebeuren) Over honderden jaren, bestaan hun landen nog, china is chinees en ik woon daar en ben ook chinees (is een volk) want ik heb een chinees paspoort. NEE NEE NEE je hebt een paspoort voor verblijfsrecht, maar je wordt geen chinees geen andere etniciteit, GEK.
  En Afrika is nog gevuld met negers, en wij zijn vervangen.

  Als je kijkt naar waar de europeanen ooit waren, mesopotamië en egypte en oude griekenland, dan hebben zij weinig van ons bloed over, noord afrika, en ook india en japan met hun oude bouwwerken die je overal over de wereld vind, van net voor of na de grote vloed.
  Het volk daar van marokko tot filippijnen is grotendeels aziatisch. Ik zie geen verschil in uiterlijk, en dat klopt. De irakezen en marokkanen hebben 15% blank bloed. Het is dan ook een vervangingspolitiek (ja links denk goed na) en wij worden uit de gebieden weggedrukt.
  Niet een vermenging zoals sarkozy wil. omdat dat niet zo makkelijk gaat. De beige mens van de toekomst zijn dan ook andere mensen en geen vermenging met ons. Ze zijn beige, omdat ze dan nu al zijn, in tegenstelling tot zwarten in afrika, en niet beige door vermenging.
  Dus zie je een beige oproep in zweden of door sarkozy, dan moet je goed weten wat zij zeggen, namelijk dit is het nieuwe volk.
  En dat nieuwe volk (is altijd zo geweest) zal nooit aardig zijn tegen ons, als wij een minderheid zijn. Wij zijn altijd verdreven, daarom hebben zij weinig bloed. Dat geld ook voor de oude phoeniciers. De nieuwe phoeniciers waren moloch god aanbidders die kinderen offerden aan hem. De huidige Libanezen. Die wonen nu verspreid over europa, via carthago waar kinderoffer tempel was. Alfa romeo automerk, de slang die een kind opeet.

  Beige Power videoclip song, was niet in zweden maar in canada gemaakt, maar wel veel uitgezonden in zweden. Moeilijk te vinden op internet, en ik heb geen geluid. Ze waren uitgerookt en nu wordt het weggedrukt

  https://www.bitchute.com/video/pBVWWaCf2jK7/

  Like

 12. Torsten Himmelstoss zegt:

  Het zijn geen asielzoekers maar mosliminfiltranten die het Westen de islam
  door de strot proberen te persen.

  Like

 13. Barbara Marquart Scholtz zegt:

  Nou worden ze wel uit het AZC gezet maar waarheen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s