Hugo de QRankzinnige . . .

De Jonge waarschuwt: ‘Wie voor toiletbezoek naar binnen gaat, moet ook QR-code tonen’

(Algemeen Dagblad)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Hugo de QRankzinnige . . .

 1. duinsnip zegt:

  Hoe zullen zijn kinderen straks over hem denken? Eenmaal zal de waarheid hem inhalen. Stumper.

  Like

 2. Boike zegt:

  Oplossing voor het door junkie Snuif gecreëerde probleem: als je niet naar het toilet mag, op het terras gewoon in je broek plassen.

  Like

  • Julia zegt:

   Boike niet in de broek plassen gewoon naar binnen voor een toiletbezoek zonder toegangspas. Laat de boete door een de staatsslaaf BOA maar uitschrijven, niet over discussiëren zijn of haar legitimatie vragen, gesprek met telefoon filmen en aangifte doen tegen de betreffende BOA bij het discriminatie meldpunt alsmede de boete voor de rechter laten komen. Alhoewel het via de rechter moeilijk wordt omdat de meeste rechters in Nederland onder politieke invloed staan maar ik hoop dat rechters in dit geval hun menselijke kant tonen en de grondwet handhaven.

   Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Boike op 20-9-2021 om 16.57 u.
   Als je in je (eigen) broek plast , dan zit je zelf met de “narigheid” : naar huis gaan, droge broek aan enz.
   Haal je plassert , onder tafel uit je broek en plas aldus ónder tafel , ’t wordt wel een stinkboel op die manier, maar ach, dat is “geheel Den Haag” óók al.
   M’n broertje, toen plm. 6 of 7 jaar, flikte het volgende : stak z’n vinger op en vroeg a.d. juf of hij mocht plassen, mocht niet, hij plaste toen ónder de bank, zónder zélf nat te worden en zei toen ; juf ik heb in m’n broek geplast. Gatver. de gatver. zei die juf, vies jongetje, ga gauw naar huis en trek een droge broek aan, ik wil je vandaag niet meer zien ! M’n broertje blij natuurlijk. (Dit was eind jaren ’40 begin ’50)

   Geliked door 1 persoon

 3. boorzalf zegt:

  Mam man, wat een droplul is het ook met zijn taliban smoelwerk. Dat wordt een bende, overal wildplassers. Op het terras, ober!!!! heeft U een zeer groot glas bier, liefst zo’n 2 liter glas. Komt voor elkaar meneer. Zo jongens, als deze leeg is gebruiken we hem als pispot.😉😎

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   boorzalf Er zal ongetwijfeld wel weer belastinggeld tegenaan gesmeten worden om blikken BOAś pen te trekken die op wildplassen gaan controleren, laat u daar niet mee pakken want wildplassen binnen de bebouwde kom is bij wet verboden. Massaal een brief naar De Jonge met het bericht dat u aangifte tegen hem gaat doen bij het meldpunt discriminatie. Het bewijs van discriminatie heeft hij openlijk in de media aangekondigd. In ieder geval ga ik deze stap nemen en hoop dat velen mij zullen volgen omdat deze bizarre maatregel nergens op slaat en bewust en openlijk machtswaanzin is..

   Like

  • karton zegt:

   @ boorzalf op 20-9-2021 om 17.17 u.
   Ik vraag me nog steeds af hoe die Quasimodo het toch steeds weer klaar speelt om de meest stomme figuren uit NL rond zich te verzamelen en hen “minister of staats-secretaris” te noemen. Nietsnutten die in ’t normale bedrijfsleven na één weekje zouden worden ontslagen wegens incompetentie; maar in dit landje worden ze geplaatst op plekken waar ze ’t gehele land én bijna álle inwoners tot last zijn en zónder enige kennis van zaken. Zo’n dwaas als ons aller Hugo maakte als wethouder in R’dam miljoenen euro’s zoek maar wordt vervolgens “minister” gemaakt, door een andere dwaas, ook wel “Quasimodo” genoemd. Hopelijk loopt deze opgeblazen nietsnut binnenkort, ná een grote snuif-beurt , lallend onder een tram !

   Geliked door 2 people

 4. Zeeuwse Babbelaar zegt:

  Hugo, de WAAN ZINNIGE…
  De smerige SATA NIST…
  De verfoeilijke LUCI FERAAN…
  Wandeld op een te grote schoenleest
  Minister schoen, domme domme OEN.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Zeeuwse Babbelaar Gewoon negeren die waanzinnige machtswellusteling, dikke middelvinger en massaal gebruik maken van het toilet. Laat dan de ellende maar uitbreken maar deze bizarre maatregel kan niet door de beugel, is niet te onderbouwen en puur het genot van treiteren. Hoe is het mogelijk dat de rest van de Haagse kliek dit nog door de vingers ziet en die machtswellusteling niet direct naar huis stuurt die vent is vergiftigd door machtswaanzin en gevaarlijk voor een een democratische samenleving. Massaal beroep doen op Iartikel 1 van de Grondwet staat dat iedereen in Nederland in gelijke gevallen gelijk wordt behandeld. Discriminatie betekent dat er onterecht verschil wordt gemaakt tussen mensen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Bert zegt:

  Dat had ik al begrepen. Niets nieuw dus.
  Als je zonder QR buiten mag zitten en met QR naar binnen mag, dan mag je dus ook niet binnen om te pissen.
  Dus ook niet als denkt even vlug een bak koffie besteld om dan te pissen als voorbij ganger.
  Maar overal zijn oplossingen voor.
  Of je bierglas vol zeiken of dit.
  https://www.bol.com/nl/nl/p/urinaal-voor-mannen/9200000084780138/?bltgh=maEkV-8j44qcfFL4uiRPpA.2_17.19.ProductTitle

  Like

 6. karton zegt:

  Het aantal wildplassers zal met sprongen stijgen ! Zónder zo’n code mag je niet binnen plassen ? Das nou jammer , dan maar om ‘t hoekje ! Niet fris maar ik beroep mij alsdan om “overmacht”; moet iedere wildplasser maar gaan doen , heeft de zg “rechterlijk macht” ook weer eens eerl te verzetten.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bennie Geck zegt:

  QRanckjorum die mafklapper

  Like

 8. Tineke zegt:

  Ik hoop dat ie van hem er af valt tijdens het pissen!

  Geliked door 2 people

 9. de barbaar zegt:

  Tuurlijk hugo mengele, ouwe prikpooier.
  Dan gaan we toch lekker scheiten en zeiken voor de ingang van de onderneming?

  Like

 10. Wat dat betreft hebben ze verdomd mazzel dat Ik weg ben uit Nedrigland want wil mij zo iemand tegenhouden om te pissen haal Ik mijn leuter uit mijn broek en zeik hem of haar tegen de benen.
  Kijken of ze dat dan leuk vinden.
  Mij is zo iets wel een paar 100 Euro waard.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Daar word ik nou echt pissig van. Speelt hij nu ook al voor pleeboy. Moeten zijn kinderen en zijn vrouw aan hem ook eerst telkens een QR code tonen voor ze thuis naar de plee gaan ! En na het pleebezoek ook, want ze zouden eens besmet zijn….Hun traktement word ingehouden als ze zich niet aan zijn regels houden. Arme kinderen, je zult maar eens zo’n volslagen krankzinnige als vader hebben.

  Like

 12. Bert zegt:

  Ik snap ook al ophef hierover niet.
  Mij zal je echt niet op een terrasje zien zitten met een eigenaar die zich leent als onbetaald agentje spelen voor ze klanten.
  Ze mogen blij zijn dat ze weer een beetje omzet kunnen maken.
  Dat kunnen ze wel vergeten op deze manier natuurlijk.
  En daar moeten ze hugo niet de schuld van gaan geven maar hun eigen kruiperige gedrag.
  Ik zou alleen een kroeg bezoeken waar zo’n groene welkom sticker op de deur zit.

  Ik ga ook niet, om dat ze dat misschien graag zouden willen, auto’s controleren of ze wel goed geparkeerd staan en kentekens noteren om door geven aan een BOA.
  Maar dat zou ik ook niet doen als ze mij er voor zouden willen betalen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Bert zegt:

  Mensenrechten, Corona-pas en repressie
  DOOR CAROLINE:

  Voor iedereen die meewerkt aan de uitvoering van de zogenoemde Corona-pas. En zich dus, wellicht ongeweten, schuldig maakt aan schending van mensenrechten.

  Bedenk u dat de Nederlandse staat gebonden is aan diverse internationale verdragen, codes, principes en internationaal gewoonterecht. Die regels gaan boven de nationale regels en je mag als Staat op grond van dat internationale recht bepaalde regels gewoon niet maken, opdragen of afdwingen. Zo is discriminerende regels maken en discriminatie de Staat verboden. Neem bijvoorbeeld De artikelen 2 en 26 daarvan verbieden het die de Staten discriminerende regels te maken.

  Lees verder, want het flink pak tekst.
  https://verenoflood.nu/mensenrechten-corona-pas-en-repressie/

  Like

 14. Torsten Himmelstoss zegt:

  Wie roept die gristelijke hobby-viroloog eindelijk tot de orde?

  Like

 15. Julia zegt:

  Laat uw oren niet meer hangen naar De Jonge die is besmet met vergiftigde machtswaanzin. Hij zal zelf misschien wel een luier dragen hoe haalt hij het in zijn hersens. Raadpleeg de lijst staat in in google https://www.horecazonderprik.nl/waar-ben-ik-welkom/noord-holland/ In deze uitgebreide lijst is per provincie te vinden welke ondernemers weigeren te controleren op toegangspassen.

  Like

 16. Bob zegt:

  Wild plassen is verboden,dan
  krijg je broekzeikers.
  Broekzeikers hen veel in Den Haag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s