CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON

 1. top of flop zegt:

  Niemand is van plan de derde wereld te worden, er moet dus gehandeld worden.

  Like

 2. Jan zegt:

  Maffialeider Biden weigert vragen te beantwoorden over de grenscrisis die hij creëerde, assistenten jagen verslaggevers weg

  Ik zou er toch wel voor oppassen ooit met deze gek op een foto te komen. Dan heb je werkelijk geen greintje zelfrespect

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Pelosi, Democraten brengen het onzinverhaal naar de lamestream media dat de grenspolitie te paard zwarte Haïtianen slaan in Del Rio

  Texas heeft schoon genoeg van de verwoesting van hun staat

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/pelosi-democrats-push-media-hoax-claiming-border-patrol-agents-horseback-whipped-haitians-del-rio/

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  +

  +

  Like

 5. Republikein zegt:

  Lagguh!!!!!

  Like

 6. Jan zegt:

  Bidens afglijden naar dictatuur

  Communistische dictaturen worden gekenmerkt door politieke zuiveringen en draconische edicten die zijn ontworpen om het leven van mensen in totalitaire mate te beheersen. Vorige week gaf president Joe Biden het Amerikaanse volk beide.

  Woensdag brak het nieuws uit dat de regering-Biden bezig was met een volledige zuivering van alle door Trump aangestelden die in de adviesraden en commissies van de federale overheid zaten.

  Trump-aangestelden kregen brieven met het verzoek om ontslag te nemen. In de brieven stond ook dat de aangestelden zouden worden ontslagen als ze niet zouden aftreden.

  Voormalig Trump White House Press Secretary Sean Spicer werd verwijderd uit de Naval Academy Board, terwijl Trumps voormalige senior adviseur Kellyanne Conway werd ontslagen uit haar functie in de Air Force Academy Board.

  De alom gerespecteerde voormalige nationale veiligheidsadviseur en gepensioneerde luitenant-generaal H.R. McMaster werd uit zijn functie bij West Point verwijderd.

  Maar het waren niet alleen de besturen van de militaire academie die het doelwit waren. De zuivering had ook gevolgen voor posities in organisaties waarvan de meeste Amerikanen niet eens weten dat ze bestaan, zoals de Arctic Research Commission.

  Volgens de Daily Wire heeft de regering-Biden zelfs geweigerd bepaalde commissies bijeen te roepen, zoals de National Board for Education Sciences, om een ​​door Trump aangestelde een stem in de huidige regering te ontzeggen.

  Dit is ongekend in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Geen enkele regering heeft geprobeerd om alle niet-politieke aangestelden van een voorgaande regering op een dergelijke manier te zuiveren.

  Perssecretaris van het Witte Huis, Jen Psaki, verdedigde de stap en beweerde dat “het doel van de president is wat het doel van elke president is – ervoor zorgen dat je genomineerden en mensen in deze raden hebt die gekwalificeerd zijn om in hen te dienen en die in lijn zijn met jouw waarden.”

  Dat excuus wordt echter gelogenstraft door het ontslag van McMaster, die veel militaire ervaring heeft en meer dan gekwalificeerd was voor zijn functie bij West Point.

  Het is daarom duidelijk dat de enige motivatie achter deze ongekende actie was om degenen te verwijderen die niet ‘op één lijn stonden’, zoals Psaki het uitdrukte, met de radicale politieke agenda van het Biden-regime.

  Dit is de definitie van totalitarisme.

  Maar oom Joe was nog niet klaar.

  Minder dan 24 uur later sleepte hij het land verder in de richting van autoritarisme door een verbluffend uitvoerend bevel uit te vaardigen dat COVID-19-vaccins verplicht stelde voor maar liefst 100 miljoen Amerikanen.

  Erger nog, hij doet het door particuliere bedrijven te dwingen op te treden als handhavers, waardoor bedrijfsleiders in de positie worden gebracht om persoonlijke gezondheidsinformatie van alle werknemers te verzamelen en deze te gebruiken als basis om te beslissen wie voor hen mag werken.

  Het is dezelfde benadering – burgers veranderen in informanten en handhavers tegen hun medeburgers – die talloze totalitaire regeringen door de geschiedenis heen hebben gebruikt om hun macht en controle te vergroten.

  Deze ongekende inmenging in de persoonlijke gezondheidszorg van miljoenen Amerikanen is zowel immoreel als ongrondwettelijk, en talloze Republikeinse gouverneurs hebben al gezegd dat ze er alles aan zullen doen om dit te blokkeren.

  Er worden ook al rechtszaken aangespannen, maar zoals we in de loop van de afgelopen twee jaar hebben geleerd, heeft de rechtsstaat de neiging om achterover te leunen bij door angst veroorzaakt redeneren tijdens momenten van waargenomen crisis – en de perceptie van crisis is zeker iets dat het mandaat van Biden lijkt te voeden.

  Het was duidelijk uit zijn mislukte terugtrekking uit Afghanistan dat president Biden het Amerikaanse volk het geschenk van vrede wilde geven op de 20e verjaardag van 9/11. In plaats daarvan heeft hij ons stukjes van een totalitaire nachtmerrie aangeboden.

  In een interview op het Real America’s Voice-netwerk zei de woordvoerder van voormalig president Trump, Liz Harrington, dat het Amerikaanse volk voorbereid moest zijn op meer inspanningen van de regering-Biden om de Amerikaanse manier van leven fundamenteel te veranderen en het land om te vormen tot een de facto dictatuur.

  De regering-Biden “gaat door met het verleggen van de grenzen omdat ze al met zoveel zijn weggekomen dat indruist tegen waar deze constitutionele republiek voor staat en wat het Amerikaanse volk wil”, zei ze.
  https://www.newsmax.com/bernardkerik/dictatorship/2021/09/20/id/1037135/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s