Corona-dictatuur Australië, waar tegen de corona-politiek protesterende arbeiders door de vakbond worden aangevallen

(Vertaling: E.J. Bron)

De unieke Australische corona-dictatuur, die met haar “Zero-Covid”-politiek herinnert aan de donkerste uren uit een communistisch schrikbewind, zorgt internationaal opnieuw voor krantenkoppen. Want niet alleen worden bij de protesten tegen de corona-maatregelen en de “groene pas” oude vrouwen halfdood geslagen, ook de vakbonden treden tegen hun eigen cliënten op, de arbeiders.

Arbeiders bestormen hoofdkwartier van de vakbond

Uit woede en frustratie over de gedwongen inentingen staken er al wekenlang duizenden arbeiders in heel Australië, waaronder veel vrachtwagenchauffeurs. Maar de vakbonden, als belangenvertegenwoordigers van de arbeiders, speelden de ene na de andere keer onder één hoedje met de politiek en gingen openlijk tegenover de “corona-demonstranten” staan.

In Melbourne ontlaadde zich de woede over dit verraad aan de werkende bevolking. Honderden arbeiders bestormden een vakbondsgebouw. Maa rin p[laats van in te binden of de dialoog aan te gaan, liet de vakbond met pepperspray en politie tegen de arbeiders optreden. Bovendien beweerde men dat de demonstranten “rechts-extremen” zouden zijn.

Australische politie behandelt corona-demonstranten als loslopend wild

Maar dat niet alleen: video´s van diverse protestbijeenkomsten in de afgelopen dagen in Australië laten op schrikbarende wijze zien hoe brutaal het regime daar inmiddels tegen systeemcritici optreedt. Een vrouw werd zelfs halfdood geslagen en met pepperspray aangevallen. Een andere vrouw werd door minstens vijf politieagenten bruut tegen de grond gewerkt, omdat ze geen “groene pas” kon laten zien.

Ondertussen hebben de Republikeinen in de VS officieel geëist dat de Verenigde Staten sancties opleggen aan Australië, als reactie op meerdere gevallen, waarin Australische politieagenten demonstranten met geweld aanvielen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Corona-dictatuur Australië, waar tegen de corona-politiek protesterende arbeiders door de vakbond worden aangevallen

 1. aquarius4422 zegt:

  Zo snel kan dus een democratisch land in Nazistische/Communistische dictatuur veranderen.

  Like

 2. Andre zegt:

  Het is helemaal niets vergeleken bij banana fraude koninkrijk der pedo landen Nederland. Dwerg en stom wijf Ankie Bijleveld heeft 1600 vrachtwagens gekocht die te hoog zijn en is afgetreden. Functie elders natuurlijk maar wie is nu minister van defensie???? Nou????? je verzint het niet……………….

  https://www.parlement.com/id/vkik99q0pewc/f_b_j_ferdinand_grapperhaus

  oh en ze zijn zo druk, heks Kaag weet het ook allemaal niet meer met haar dubbele functies,wat een puinzooi en kan Rutte het schelen hij is al 200 dagen president af.

  Like

 3. Bastiaan 2000 zegt:

  Hoe herkenbaar is dit. Maar dan in het klein in Nederlandse jeugdinstelling, maak mensen tot onmensen of beesten en je mag alles met ze doen. Ironisch: de laatste bijeenkomst van commissie De winter was nog niet voorbij, met de woorden hoe kon alles gebeuren, al dat geweld.
  En nu overal ter wereld lijkt het wat in instellingen gebeurden weer te gebeuren. En legitiem, door veel mensen goedgekeurd ( sla ze nog harder, dood ze, roei ze uit etc) net als toen.
  Toen crepeerden mensen, kinderen toen. Onder toestemming van de overheid, vluchten had geen zin, je werd opgehaald en ouders ( of helpers ) werden vervolgd en jij extreem gestraft
  Nu het zelfde, ontmenselijken en dus alles mag je met ons doen
  Nee, een langer verleden hoef je niet te trekken ( is er wel ww2 natuurlijk) maar recenter is er ook. Alleen was dat kleiner, en de meeste hadden er geen last van.

  Like

 4. Julia zegt:

  Hoogste tijd om keihard af te rekenen met dit soort vaccinatie fascisten. De hele wereld staat op zijn kop en alle grenzen van de democratie zijn overschreden evenals het negeren van de grondwet en de Neurenberg code. Dat moet de bal maar eens flink worden teruggekaatst anders blijft het fascisme en de de NAZI dictatuur van kracht met als gevolg dat een steeds grotere groep mensen wordt uitgesloten van de samenleving. Ook de op zijn tenen getrapte treiterbaas De Jonge dient nu keihard te worden aangepakt weg met zijn ziekelijke machtswaanzin dit zijn juist de vreselijke machtswellustelingen die de algehele samenleving het leven zuur maken en tweedeling bevorderen. Het is toch puur misdadig om een grote groep mensen het leven zo zuur te maken dat zij wel een drankje mogen nuttigen maar voor een toiletbezoek binnen een toegangsbewijs moeten tonen. Puur treiteren en bij velen het bloed onder de nagels vandaan zuigen dat is de expertise van deze mislukte demissionair zogenoemde minister van volksgezondheid, welzijn en sport. Wat doet die smerige treiter zak hij negeert het welzijn van de mens, handelt niet uit het oogpunt van volksgezondheid (kijk eens naar het aantal mensen o.a. met een burn out door de waanzin van zwabberende corona maatregelen), en zo nodig sluit deze dictator sportscholen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/coronaminister-hugo-de-jonge-komt-met-bizarre-mededeling-geen-coronapas-nodig-voor-terras-maar-wel-voor-wc-binnen/ Het is toch ongehoord en misdadig wat deze dictator flikt. De ex leraar zou eens zijn geheugen moeten opfrissen en de geschiedenis doorlezen wat het uitsluiten van een groep mensen voor een enorm leed heeft gezorgd en veel mensen de dood heeft in gedreven. Misschien komt er dan een sprankje hoop dat deze machtswellusteling gaat beseffen dat een herhaling van dit soort vreselijke misdaden tegen de menselijkheid ten aller tijde voorkomen dient te worden en nimmer meer mag gebeuren bepaalde groepen buiten de samenleving te plaatsen. Onmiddellijk ontslag dient opgelegd te worden en een proces dient te worden gestart. Dit heeft niets meer met het zogenoemde aantal besmettingen te maken maar deze man is vergiftigd door machtswellust. Ik zou zeggen mensen geen oren meer laten hangen naar deze ziekelijke machtswellusteling en massaal aangifte doen bij het meldpunt discriminatie. Discriminatie. Iedereen weet dat dit in Nederland verboden is. In artikel 1 van onze Grondwet staat letterlijk: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Frans-Polynesië
  Dr. Jean-Paul Théron, liberale arts waartegen een klacht van de Raad van de Orde van Artsen gericht was, de politie kwam hem arresteren omdat hij het protocol van professor Raoult toepast op basis van ivermectine, dazitromicine en zink.
  Hij is gearresteerd en in hechtenis!

  https://pbs.twimg.com/media/E_wTiy_UcAgcm_I?format=jpg&name=900×900

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Bij de Australische vakbonden vergeten ze dat als alle leden zich bedanken stoppen hun vette salarissen, stel verraders.
  Vakbonden heulen altijd met regeringen……..ook in Nederland, ze worden min.president, of ze worden burgemeester, directeur van een gemeentelijk bedrijf, commissaris bij de KLM etc.

  Geliked door 2 people

 7. koddebeier zegt:

  Bij de Australische vakbonden vergeten ze dat als alle leden zich bedanken stoppen hun vette salarissen, stel verraders.
  Vakbonden heulen altijd met regeringen……..ook in Nederland, ze worden min.president, of ze
  worden burgemeester, directeur van een gemeentelijk bedrijf, commissaris bij de KLM etc……

  Like

 8. Htskday zegt:

  Ondertussen in Brazil..

  Brazilian President Bolsonaro tells @pfizer that he is not going to encourage or mandate anything as long as Pfizer does not take responsibility for the possible side effects of the shots.

  El Presidento (@ElPresidento46) tweeted at 3:59 AM on Sun, Sep 12, 2021:

  (https://twitter.com/ElPresidento46/status/1436781402159292418?s=03)

  Scroll down for the replies!

  Like

 9. vangie1206j zegt:

  Als de overheid zich opsteld tegen de eigen bevolking nou dan wist ik het wel.
  Daar kregen ze zeker spijt van….

  Like

 10. Freddy zegt:

  Voor een communistische maatschappij moet je wat over hebben(volgens dd vakbond)

  Like

 11. Bob zegt:

  De leiders van de vakbonden worden
  via de politieke gekozen. Vakbond leiders
  zijn verkapte politieke aanhangers en zoals
  in de huidige democratien tegen het volk.
  Watde vakbond doet is altijd in samenwerking
  met hun politieke voorkeur.
  Misschien was de vakbond in aanvang voor
  de werknemers.
  Kok was vakbonds leider en werd later voorman
  van de PVDA en toen haalde, natuurlijk met mede
  werking van de vakbond bonzen, miljarden uit
  het ABP pensioenfonds pot, die door de werknemers
  als appeltje de dorst was gepresenteerd.
  Vakbond en politiek een pot nat.

  Like

 12. Bas zegt:

  VS, schaamteloos verschil maken…

  LA County Department of Public Health vertelt me ​​dat de maskerloze Emmy’s niet in strijd waren met het maskermandaat van de provincie omdat “uitzonderingen worden gemaakt voor film-, televisie- en muziekproducties” aangezien er “aanvullende veiligheidsaanpassingen” zijn gemaakt voor dergelijke evenementen .

  Like

 13. Bas zegt:

  Ondertussen elders

  https://www.frontnieuws.com/el-salvador-guatemala-en-bolivia-bieden-hun-burgers-covid-19-medicijnkits-aan-met-onder-meer-ivermectine/

  El Salvador, Guatemala en Bolivia bieden hun burgers COVID-19 medicijnkits aan – met onder meer Ivermectine

  Het is vreemd dat de mogelijkheid van een vroegtijdige behandeling van de covid infectieziekte altijd wordt betwist en bestreden. Maar steeds meer landen verbreken het protocol. De afgelopen weken hebben de Salvadoranen thuis een blauwe doos ontvangen met het opschrift “Poliklinische behandeling voor COVID-19”, als onderdeel van een gezondheidsstrategie van de regering om zorg te dragen voor mensen die bellen om symptomen in verband met het nieuwe coronavirus te melden, bericht Tkp.at
  Iedere burger in El Salvador (Midden-Amerika) zal van de regering gratis een “anti-COVID-19 medicijnkit” krijgen met, indien nodig, de volgende producten.

  De medicijnkit bevat:

  Paracetamol (anti-inflammatoire).
  Acetylsalicylzuur (ontstekingsremmend)
  Loratadine (antihistamine)
  Ivermectine (tegen aantasting door parasieten)
  Azitromycine (antibioticum)
  Vitamine C (500mg)
  Vitamine D (2000 IE)
  Zink (50mg)
  Elektrolyten (mineralen)

  Geliked door 2 people

 14. Jan zegt:

  De hypocriete zgn. ‘Hollywood-elite’

  Geliked door 1 persoon

 15. karton zegt:

  Praat mij niet meer over vakbonden.
  Tijdens een geschil met m’n werkgever (justitie) vroeg ik hulp bij m’n vakbond, na uitleg van de zaak kreeg ik bericht : “Géén hulp !”
  Vervolgens een advocaat ingeschakeld. Zij stuurde twee brieven en had een persoonlijk gesprek met “personeelszaken” , zette in op een rechtszaak, en zie daar : ik kreeg volkomen gelijk en genoegdoening.
  De mensen werkzaam in de “hogere echelons” van een vakbond zitten daar veelal om door te stromen naar de politiek.
  Vakbond ? Soms zijn ze nuttig maar doorgaans niet. Ze “eisen” momenteel € 100 loonsverhoging (???) per maand, week of jaar en voor wie dan wel ? Lachertje ! Blijft niks van over, van die € 100.
  Van wat ik heb meegemaakt met een vakbond heb ik een vieze smaak over gehouden.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert zegt:

   Ik ook, ze mochten het terrein niet op van mijn werkgever.
   Oprotten met die gasten van de bond. Ik ben er zelfs speciaal lid voor geworden.
   Toen zijn ze weer naar huis gegaan. Jammer, je hebt pech gehad.
   ik had een collega verdedigd die ontslagen werd om een reden die mij ook had kunnen gebeuren als onderhoud monteur.
   Het opmeten van een onderdeel om te bestellen en daardoor de productie lijn had stil gelegd.
   Maar die lijn draaide helemaal niet op dat moment.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat klopt wel @karton, ook ik heb inmiddels gemengde gevoelens over de vakbond, aan de ene kant zijn ze onmisbaar terwijl ze aan de andere kant nogal eens vergeten voor wie ze nu eigenlijk werken.
   Ik had mijn pensioenfonds tot twee keer toe op een fout (in mijn nadeel) betrapt en pas na veel moeite kreeg ik gelijk en werd het hersteld, toen mijn eerste pensioenuitkering werd berekend had ik daar zo mijn twijfels bij en dus vroeg ik aan de bond of zij in staat waren dat na te kijken.
   Het antwoord; dat kan het pensioenfonds het beste….
   Ja daar wrong nu juist de schoen!

   Like

 16. Jan zegt:

  Eerste-hulp-arts: Het vaccin is bullshit

  Geliked door 2 people

 17. Het gaat er in Australie heftiger aan toe dan wij hier voorgeschoteld krijgen.
  Politie op de vlucht en rubber kogels door de Australische ME

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s