CITAAT . . .

“Al langer dan een jaar is de hele wereld gegijzeld door een elite die, onder het voorwendsel van de pandemie, van plan is om de voorwaarden te creëren voor de Great Reset en de vestiging van de New World Order.”

(Carlo MariaViganò)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “cecila“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CITAAT . . .

 1. Bert zegt:

  Beste heer Carlo Maria Vigano.
  ik denk dat je hier eerst maar eens een gesprek over moet gaan voeren met je grote baas, de paus zelf dus.
  Ik wacht met spanning zijn reactie hierop af. We horen het dan wel van je later.
  Ik ben benieuwd naar zijn mening over jou conclusies en gedachtes hierover.

  Ik ga er van uit, gezien zijn functie en kleding dat we hier te maken hebben met iemand die de rooms katholieken kerk vertegenwoordigd.

  Like

  • karton zegt:

   @ Bert op 22-9-2021 om 20.24 u.
   Ik vermoed dat, áls meneer Maria Vagino met z’n grote baas heeft gesproken, wij nóóit meer iets van deze heer Vagino zullen vernemen ; hij zal verdwijnen in een groot vat ongebluste kalk, daar schijnt men in ’t Vaticaan een soort patent op te hebben, al ééuwen lang.

   Like

 2. Bas zegt:

  Klokkenluider
  https://insiderpaper.com/chinese-defector-jingsheng-claims-covid-origin-world-military-games-october-2019/amp/?__twitter_impression=true

  Chinese overloper beweert dat de eerste COVID-19-uitbraak opzettelijk was en dat het virus in oktober 2019 werd verspreid tijdens de Military World Games in Wuhan

  Volgens een Chinese overloper begon de Covid-19-pandemie maanden voordat de dodelijke uitbraak werd bevestigd, toen het virus mogelijk lekte onder deelnemers aan de World Military Games in Wuhan.

  Overloper en campagnevoerder voor democratie Wei Jingsheng vertelde Sky News-journalist Sharri Markson voor haar nieuwe documentaire ‘What Really Happened in Wuhan’ dat de Military World Games in oktober, die duizenden atleten van over de hele wereld naar de centrale Chinese stad trokken, waarschijnlijk de eerste waren superspreader evenement.

  Volgens schokkende nieuwe beweringen van een Chinese klokkenluider viel die kritische vroege waarschuwing – die zes lange weken voordat China toegaf dat er een uitbraak was – aan dovemansoren gericht, zelfs toen de lichamen zich begonnen op te stapelen.

  “Ik dacht dat de Chinese regering van deze gelegenheid gebruik zou maken om het virus tijdens de Militaire Spelen te verspreiden, aangezien daar veel buitenlanders zouden komen opdagen”, zei hij.

  Tijdens de spelen beweerde de klokkenluider te hebben gehoord dat de Chinese regering een “ongewone oefening” uitvoerde.

  Wei beweert dat hij op de hoogte was van Chinese autoriteiten die experimenteerden met “vreemde biologische wapens” nadat hij een tip van een regeringsbron had ontvangen, en dat hij probeerde de VS te waarschuwen, maar dat dit niet lukte.

  Verschillende atleten van over de hele wereld meldden later ziekte en symptomen die consistent waren met Covid-19.

  Volgens Daily Mail beweerde de Chinese overloper dat Franse, Duitse en Amerikaanse atleten tijdens het toernooi ziek werden met Covid-achtige symptomen, maar nooit op het virus werden getest.

  Vorige maand bracht de Republikeinse Commissie buitenlandse zaken van de Verenigde Staten een rapport uit waarin werd beweerd dat Peking zich haastte om de verspreiding van het virus rond de tijd van de militaire spelen te verdoezelen.

  “Toen ze zich realiseerden wat er was gebeurd, begonnen functionarissen van de Chinese Communistische Partij en wetenschappers van de WIV verwoed het lek te verbergen”, zei de Republikeinse vertegenwoordiger Michael McCaul.

  “Maar hun doofpotaffaire was te laat – het virus verspreidde zich al door de megastad Wuhan.”

  Op 30 januari 2020 heeft de WHO de uitbraak uitgeroepen tot een noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  De satanische globalistische elite zijn al ruim een eeuw bezig met het plannen van een NWO.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.Deze carlo maria vigano komt wel rijkelijk laat met zijn waarschuwing,wat hij ook vergeet te melden dat sinds de jaren 60 satanisme wordt bedreven binnen het vaticaan.Waar hij ook met geen woord over rept is het verkrachten van kinderen binnen de romeins katholieke kerk.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  “From the horses mouth” zoals de Engelsen zeggen.
  Dat betekent dat Vigano spreekt als een insider en deelnemer aan een kwaadaardig systeem
  waarbij zijn motief even onduidelijk is als dat van Rudolf Hess met zijn vlucht naar Groot-Brittannië.

  Like

 5. Julia zegt:

  Ik zou maar eens de grote baas de Paus met de feiten confronteren het blijkt nu zelfs dat 4 op 10 Nederlandse kerkgangers er voor zijn een toegangspas te tonen bij het bezoek aan de kerk. Dat zijn dus de hedendaagse christenen die vergeten dat God er voor ons allemaal is en de kerkdeuren voor iedereen open dient te staan. Vandaar dat ik nog uitsluitend in vliegende schotels geloof en al lang het christendom de rug heb toegekeerd. Laat zij hun geweten maar uiten met een gebedje tot God hoe triest kun je zijn om er voor te zijn je mede mens uit te sluiten. Heb uw naasten lief gelijk u zelve.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s