Dankzij Ivermictine: Deze Indiase deelstaat is nu vrij van corona

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Corona-sensatie in Uttar Pradesh

De deelstaat Uttar Pradesh in het noorden van India, met 214 miljoen inwoners, geldt sinds vorige week als “corona-vrij”. De actieve gevallen zijn tot 199 gedaald. Dat is gelukt met het in het Westen gedemoniseerde en door de WHO slechts halfslachtig onderzochte medicament Ivermictine. Ook de Braziliaanse president Bolsonaro zet zoals bekend met succes in op het middel. Ook in India werd het vroegtijdig en grootschalig ingezet ter voorkoming van corona. In Uttar Pradesh is het nu een toegelaten medicament voor de behandeling van Covid-19.

Lager vaccinatiepercentage – geen corona

Uttar Pradesh heeft de hoogste bevolkingsdichtheid van alle deelstaten van India en zette voor het eerst Ivermectine in deze vorm in, vergezeld door een streng contactverbod. Het percentage van positieve gevallen daalde daarna naar 0,01%, dat van de genezen personen steeg naar 98,6%. Het vaccinatiepercentage is gering: tot nu toe kreeg 31,3% van de bevolking de eerste prik, slechts 5,8% ook de tweede. In de VS is 54%, in Israël 62% volledig ingeënt – met krachtig toenemende infectiegevallen, ziekenhuisopnames en sterftecijfers.

Bewijsbaar effect

Reden voor het starten met Ivermictine was een Covid-cluster vorig jaar, die door een uit vijf personen bestaand gezin na een bezoek aan Italië in de deelstaat werd verbreid. Dientengevolge breidde het virus zich ook snel uit onder politieagenten. Men besloot tot de experimentele inzet van Ivermictine. Het medicament (12 mg) werd drie dagen lang volgens de nationale richtlijnen toegediend. Daarna volgde een test op de vierde en de vijfde dag. Ook in gevangenissen werd het middel ingezet en de positieve gevallen namen massaal af. Ook bij medisch personeel, dat constant te maken had met Covid-patiënten, had het gebruik van Ivermictine ter voorkoming succes. Het bleef gezond. Het medicament werd nu opgenomen in het nationale protocol ter behandeling van Covid-19. Binnenkort wil men op basis van de actuele gebeurtenissen een eigen onderzoek uitvoeren.

Halfslachtig WHO-onderzoek

Ivermictine is een anti-parasitair geneesmiddel met een breed spectrum en staat als zodanig op de WHO-lijst van onontbeerlijke geneesmiddelen. Men behandelt er rivierblindheid, de parasitaire rondworm en schurft mee. Omdat de aanwijzingen op een effectieve behandeling van Covid-19 zich vermeerderden, onderzocht een groep WHO-deskunfigen een serie onderzoeken om erachter te komen of Ivermictine het sterftecijfer, de ziekenhuisopname, de mechanische beademing en de herstelfase van Covid-19 patiënten vermindert. Op grond van te weinig onderzoeksdata en methodische beperkingen kwam men tot het vage resultaat “eerder niet zeker”. Waar de commissie zich NIET mee bezighield, is het gebruik van Ivermictine ter voorkoming van Covid-19. En precies dat maakte Uttar Pradesh “corona-vrij”.

Bron:
wochenblick.at
Door: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dankzij Ivermictine: Deze Indiase deelstaat is nu vrij van corona

 1. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat Ivermectine prima werkt bij elke griep.

  Geliked door 5 people

 2. Boike zegt:

  Dr Jean-Paul Théron gearresteerd door militaire politie in Frankrijk voor het voorschrijven van Ivermectine aan Covid-19 patiënten

  https://dissident.one/2021/09/22/19610/

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  Met Ivermectine hadden vele mensen die in ziekenhuizen en verzorgingshuizen vermoord zijn gered kunnen worden.

  Like

 4. Ravian zegt:

  Dat Ivermictine een prima medicijn tegen Corona is dat wisten we vorig jaar al…
  Dat de overheid het gebruik van dit goedkope al lang geleden goedgekeurde en praktisch bijwerkingsvrije medicijn, voor politiek en geldelijk gewin, verboden heeft, en daarmee zowel enorme economische schade als duizenden doden veroorzaakt heeft, is gewoon een halsmisdrijf.
  Maar voor de overheidscriminelen van dienst gaat dit gewoon op de grote hoop.
  Die hebben inmiddels al zoveel cruciale wetten met voeten getreden dat ik inmiddels de tel ben kwijt geraakt.
  Dit betekend dus dat ze niet verwachten ooit rekenschap af te hoeven gaan leggen, wat inhoud dat ze er van uit gaan voor eeuwig aan de macht te blijven.
  Ze denken dus de dictatuur al gevestigd te hebben…

  Like

 5. Johan P zegt:

  Je hoort nu ook niks meer over Japan waar men op Ivermectine is overgeschakeld. Percentages zieken schoot omlaag. Dat mag natuurlijk niet in het nieuws van de msn worden vermeld
  .

  Like

 6. Quote, Waar de commissie zich NIET mee bezighield, is het gebruik van Ivermictine ter voorkoming van Covid-19. En precies dat maakte Uttar Pradesh “corona-vrij”.

  Dat is ook precies wat Kill Bill niet zou willen want dat gaat hem te veel kosten.

  Like

 7. Hebk zegt:

  Ze zijn zo VOOR de vaccinatie en TEGEN medicijnen , dat er wel financieele belangen tegenover moeten staan ! Ik heb ik een aantal landen Ivermectine besteld waaronder ook in INDIA maar iedere keer werd het door de douane in beslag genomen, zo erg is het !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s