De Tweede Kamer… de rillingen lopen over m´n rug

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik vind persoonlijk de standpunten van FvD en de PVV doordacht en logisch. Allemaal voor volk en landsbelang op papier gezet. Waar ik wat moeite mee heb, is hoe het soms verwoord wordt en waar ik helemaal moeite mee heb is de zwaar overtrokken veramerikaanste show met vuur en exploderende bommen bij het opkomen van Baudet bij bijeenkomsten. Van mij mag het wat bescheidener. Dat siert de mens. Waarom geld verspillen aan die onzin!?

Wat me echter opvalt, is de – als door een horzel gestoken – acute reactie van zogenaamde ‘keurige’ ‘volksvertegenwoordigers’ in de Tweede Kamer als er ook maar iemand van de PVV of FvD aan het woord komt. Nog VÓÓR de allereerste zin van een betoog is uitgesproken, zijn de interruptiemicrofoons al bezet met GroenLinks, D66, CDA, PvdA en SP downkindjes (het scheldwoord ‘mongolen’ in de toepassing die doorgaans bedoeld werd voor volslagen idioten, maar die in de basis NIETS met een raciale afkomst te maken hadden, mag u op basis van ‘discriminatie´ van bepaalde bevolkingsgroepen niet meer bezigen, dus ik verwoord mij voor één keer politiek correct). Mensen met een down syndroom overigens zijn doorgaans hele lieve en kwetsbare mensen die door één chromosoom te veel (nr. 21 drie keer) een verstandelijke beperking hebben. Hiermee refereer ik derhalve aan de klaarblijkelijke verstandelijke beperking van onder genoemde Kamerleden die wèl parasiteren (zij zien dat als hard werken…) op uw belastinggeld, maar NIET het fatsoen hebben om naar andere Kamerleden te luisteren èn zelf inhoudelijk NIETS bijdragen.

Dit politiek ‘correcte’ tuig van de richel probeert middels ‘politieke correctheid’ een Tweede-Kamer-censuurstrategie toe te passen door verbolgen, geschokt en gekwetst te spelen als WARE (!) woorden te confronterend zijn! En DÀT is exact wat er heden ten dagen gebeurt!

MIJN citaat echter: Dictatuur wordt in de basis gekenmerkt door het toepassen van censuur. En dat heeft niets, maar dan ook  h e l e m a a l  NIETS te maken met ook maar enige vorm van democratie. Sterker nog; dit ondermijnt en vernietigt doelbewust onze ‘democratie’ of wat daar vandaag de dag nog voor door moet gaan…

Eikel bokaal

Ik zou bij deze graag de bokaal voor de meest incompetente eikel(in) in de politiek willen uitreiken aan ‘meneer’ Kwint (SP). Bij deze bokaal stel ik mij een geheel doorzichtig roze, van hergebruikt plastic geproduceerde bokaal voor in de vorm van een eikel zoals die aan de boom hangt met de dop als deksel.

Meneer Kwint lijkt namelijk speciaal voor dat doel via een strak afgeveerde schietstoel richting interruptiemicrofoon geschoten te worden zo gauw er ook maar iemand van de PVV of FvD richting de spreek-desk ‘dreigt’ te lopen. Buiten het verdraaien van zinsneden, hele zinnen en complete teksten bedient meneer Kwint zich graag van woorden als inconsequentie en raadt het overige Kamerleden zelfs aan te stoppen met luisteren. Gezien zijn oren zou u van ‘meneer’ KWINT mogen verwachten dat juist HIJ bijzonder goed zou moeten kunnen horen, maar gezien wat er aan verdraaiingen, opzettelijke framing en inhoudsloos commentaar uit zijn kwaakopening  komt, blijkt nu juist lúisteren NIET zijn sterkste kant te zijn. Uiteraard anderen daarvan verwijtend blijkt derhalve juist HIJ met zijn vingers in de oren tralalala te zingen als andere partijen een voor een eerlijke en veilige samenleving belangrijk punt bespreekbaar willen maken. Helaas lijken dergelijke (Marxistische en derhalve zèlf Russische…?) trollen totaal verblind te zijn door een ‘politiek correcte’ (meterslange oogkleppen) alles voor de autochtonen bevolking vernietigende (!), allochtonen-(en-LHGBT)-liefde die alle criminaliteit, openlijk geweld en discriminatie (onderling) die het ons-vervangende-volk aan de dag legt. Al die misstanden die in Europa voorkomen, omdat men zich hier NIET hoeft aan te passen, MOETEN bedekt en verzwegen blijven worden om te kunnen/moeten zeggen dat de utopische multiculti bullshit een groot succes is…
Maar waarom wordt er dan van ú, als ú naar een ander land verhuist of zogenaamd ‘vlucht’ (maar er wel terug op vakantie gaat van andermans belastinggeld), WÈL verwacht dat u zich aanpast aan de taal, de bevolking en de gebruiken daar…? Hoe fucking debiel zijn ze op Links nu helemaal?!

‘Mevrouw’ van der Werf (D66 en blond!) vindt bepaald taalgebruik als het hedendaagse journaille (en overigens geheel terecht!) benoemen als degenen die desinformatie verspreiden onverantwoordelijkheid, ze vindt het walgelijk zelfs! Wat maar weer aangeeft hoe naïef zij daadwerkelijk is. Mijns inziens bevestigt dit eens te meer hoever de Haagse ‘bubbel’ van de realiteit en de daadwerkelijke samenleving afstaat.

‘Mevrouw’ Ellemeet (GL) vindt dat de bedreigingen van ‘onze’ zogenaamd ‘onafhankelijke’ journalisten komt door woorden die aanzetten tot geweld. Doodeng vindt ze het dat een partij als FvD deze ‘journalisten’ en het RIVM die in opdracht van de politiek (D66 en derhalve mondiaal globalistische gestuurd en gefinancierd!) uitsluitend geheel eenzijdige zogenaamde ‘feiten’ DAGELIJKS als een politiek-correct-hersenspoel-mantra blijven herhalen en zogenaamd ‘wetenschappelijk onderzoek’ doen en ‘fact-checken’ aanduidt als mensen die desinformatie verspreiden. Onafhankelijk? Wetenschappelijk onderzoek? Fact-checken? Laat me niet lachen, naïef kind! En voor ‘Mevrouw’ Michon-Derksen geldt mijns inziens exact hetzelfde; blind, doof en uitermate hypocriet en daarmee geen Kamerzetel waardig als ‘volksvertegenwoordiger’.

Dus nog even voor boven genoemde ‘volksvertegenwoordigers’. Terwijl Kamerleden als bijvoorbeeld Jan Paternotte en Sylvana Simons met hun vergezochte, ronduit achterlijke beschuldigingen, framing en verdraaiingen JUIST bijdragen aan een volstrekt ongewenste dichotomie (maar waar u GÉÉN Kamervragen over stelt en waarbij u NIET aan de interruptiemicrofoon staat) wilt u derhalve eveneens NIET zien hoe beschuldigende, beledigende en stigmatiserende WOORDEN van het huidige, naar vermeend ‘onafhankelijke journaille’ aangaande anders (vrij!) denkenden en mensen die zich niet willen laten vaccineren, dit over zichzelf afroept? Iedereen die anders denkt dan politiek ‘correct’ Den Haag ‘verwacht’/indoctrineert/oplegt mag derhalve beledigd en uitgesloten worden?

Gewelddadigheden (ook woordelijk en derhalve eveneens kwetsend!) zijn – gezien uw wegkijken daarvan en het feit dat u daar GÉÉN Kamervragen over stelt – uitsluitend aan links georiënteerde politieke partijen, ‘journalisten en groeperingen voorbehouden? JUIST deze door linkse/globalistische/Gutmensch gekochte (!) ‘journalisten’ roepen dergelijke reacties door hun uitlatingen, ziekelijk eenzijdige manipulatie, keiharde leugens, beschuldigingen en framing over zichzelf af! Stop eens met wegkijken en derhalve actief meewerken aan de tweedeling in de maatschappij.

‘Mevrouw’ Palland (CDA) weet soms niet meer waar ze moet beginnen en papegaait daarom ‘meneer’ Kwint maar na dat woorden kwetsend kunnen zijn… Maar dat zou anderzijds derhalve NIET gelden mevrouw Palland? Wat is er mis met u? Mijns inziens geeft dit eens te meer aan hoe ver Den Haag van de realiteit in de samenleving staat. Er is uitsluitend Links en Rechts, wit en zwart… en Links en zwart zijn goed, rechts en wit zijn fout/slecht/walgelijk…? Hoezo discriminerend? Hoezo democratie? Hoezo correct? Hoezo tweedeling in de maatschappij actief blijven bevorderen? Hoezo gewetenloos…? Ik heb speciaal voor u nog wel een advies ‘mevrouw’ Palland: Als u niet meer weet hoe en waar u moet beginnen, begint u dan eerst eens met luisteren in plaats van interrumperen zou ik zeggen. Fatsoen ten aanzien van de ander, laten uitspreken heet dat! Maar fatsoen is in de Tweede Kamer klaarblijkelijk geen waarde meer. Tòch meent u allen het beter te weten dan de ‘domme’ bevolking, maar geeft u hiermee mijns inziens toch ècht het TOTAAL verkeerde voorbeeld. En zoals u steeds vaker in de maatschappij zou KUNNEN zien… ook SLECHT (!) voorbeeld doet volgen…

Gezien waar Pieter Omtzigt heden ten dage voor en tegen stemt, vraag ik mij af of hij eigenlijk wel hersteld is van zijn burn-out. Ik had echt de hoop op tenminste één ècht oprechte volksvertegenwoordiger vanuit christelijke hoek, maar ook hier wordt mijn hoop klaarblijkelijk de grond in geslagen. Wat mij betreft niet alleen door/voor het CDA, maar ook door mij voorgoed afgeschreven.

Onlangs vertelde een goede kennis mij overigens trots dat zijn dochter nu in de politiek zit voor GroenLinks, omdat dat de grootse partij in Amsterdam is, daar moest ik de volgende keer dus maar op stemmen… Ik denk het niet, zei ik, dan zal ze toch eerst naar een NIET hypocriete, helder denkende en relativerende partij moeten overstappen in plaats van een partij die zich uitsluitend bezig houdt met utopische luchtfietserij en die de Nederlandse normen en waarden aan de islam verkoopt. Daarnaast zijn ze (buiten islamitisch groen) qua klimaat en milieu juist HELEMÁÁL niet groen maar eerder git-en-git ZWART met hun biomassa centrales, hun bejubelde  zonnepanelenparken en windmolenparken in natuurgebieden (!) en hun elektrisch rijden. Je reinste milieudelicten! Klimaatmisdadigers zijn het!

Rillingen over de rug? Dat er zóveel (!) ‘gekozen’ NAÏVITEIT en pure DOMHEID als zogenaamde ‘volksvertegenwoordigers’ in de Tweede Kamer zitten, zegt veel over deze afgezanten, maar nog veel meer over het electoraat van dergelijke partijen. Dáárvan lopen de rillingen me pas over de rug!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op De Tweede Kamer… de rillingen lopen over m´n rug

 1. Peter zegt:

  Goed stuk,en als die griezel Jetten aan het woord komt wordt ik al helemaal leip van ,wat een nagemaakte kwal ,past wel perfect bij die Club van hem ,geeft perfect door hoe hypocriet ze zijn ,ze staan nergens voor ,doen altijd mee voor spek en bonen ,Bagger .

  Geliked door 1 persoon

 2. titaan1992 zegt:

  Een helder betoog waar ik bij aansluit.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert van Beers zegt:

  Alleen Kamerleden die met voldoende voorkeurstemmen gekozen zijn, zijn echte volksvertegenwoordigers. De rest is door partij besturen aangewezen. De eerste van de lijst wordt bijna altijd rood gemaakt.

  Like

 4. hans zegt:

  Het is kort gezegd gewoon de generatie van nu, namelijk milennials en snowflakes die vinden dat ze u en ik kunnen belasteren, kunnen beliegen en in veel gevallen met hun oningeformeerde en ononderwezen acties zelfs de hersens in kunnen slaan, maar is er 1 ferme MEP terug dan pruilen ze met een dikke lip in de hoek en gelden al die rechten opeens die ze u en ik catagorisch of in het geheel onthouden!
  Het zijn gewoon wereldvreemde mensen die verwend zijn met een soort van entitlement!
  Kinderen geef je ze een corrigerende klap en dan komt het goed, maar deze generatie van niks is verloren!

  Like

 5. Rien E zegt:

  Ik vind het meer dan prima dat zowel dhr Wilders en dhr Baudet tegen het linksche partijkartel aanschoppen. Het kan niet hard genoeg. Dat vond ik in het verleden al bij dhr Fortuyn die twintig jaar geleden door een linksmensch is omgelegd vanwege zijn mening. De betreffende moordenaar loopt inmiddels alweer vrolijk buiten de gevangenismuren rond. Een schande want deze flapdrol had levenslang moeten krijgen, maar met d666 rechters aan het roer is dat niet gelukt. We missen dhr Fortuyn en zijn scherpe analyses nog iedere dag

  Geliked door 1 persoon

 6. Alfred zegt:

  Van een licht verstandelijke beperking (L.V.B.) zie je aan de buitenkant niets. Naar schatting zijn er zo’n 2,5 miljoen Nederlanders met een L.V.B, wat wil zeggen dat hun IQ ergens tussen de 50 en de 85 ligt. ,,Ze hebben moeite met plannen maken voor de lange termijn, kunnen niet met geld omgaan. Ze overzien niet wat ze aan het doen zijn.
  De kamer zit er vol mee.

  Geliked door 1 persoon

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  PVV is onbetrouwbaar gebleken.
  Ze stemmen mee met voorstellen(te vinden elders op dit blog!) die uw en mijn vrijheid beperken.

  Like

 8. bobzelf zegt:

  Kijk …… mooi gaaf stuk …….gweweldiggggggggggggggggggg
  vraag of BOIKE EN ONZE EIGEN GRAFZERK .TEVENS …UW FIGUUR IN HARNAS VANDE KLEUTERSCHOOL EN KANO TEAM MEDEWERKERS EFFE MEELEZEN

  MISSCHIEN BEGRIJPEN ZE na UW GEWELDIGE AFZEIK STUK ????
  U WEET WEL OVER DE OPEN GRENZEN VAN GEERT ??

  MISSCHIEN DAT ER 1 VAN WAKKER WORDT, IK DENK HET NIET .

  ja ik wilde ook met messen en bijlen gaan gooien toen die SP grafzerk ging braken

  GEERT ZEI GOEDE MIDDAG EN HOPPA DAAR STOND DE SP PRETLETTER

  IK ZIE U HET WOORD RUSSISCHE TROLLEN ??????GEBRUIKEN
  KUNT U EFFE UITLEGGEN WIE U DAARMEE BEDOELT ??

  IK VOLG N.L. NIET ALLES IN EU CITY AAN DE ZEE IK ZIT N.L. VEEL OP HET STRAND
  i.p.v. naaar dit eindeloze gelul te gaan zitten kijken

  EN IK KEN HIER WEL ENIGE EU TROLLEN MAAR RUSSISCHE ???

  DE SNELLE OMSCHRIJVING VAN OOM BOB IS …………..

  U KIJKT NAAR 125 LANDVERRADERS EN NSBERS
  EN DAT ROEP IN PAS 12 JAAR .
  EN HET AANTAL KLOPT, SOMS IETS MINDER SOMS EEN PAAR MEER

  EN MIJN ONGEEVENAARDE EU TROLLEN EN HERSENDODEN HIER, STEMMEN DAAR DUS OP ..

  IK HEB GEERT, EN BRAVO.. HEERLIJK NOGMAAL BRAVO … OOK THEIRRY , DIE HET LICHT EINDELIJK GEZIEN HEEFT SCHITTERENDE TOESPRAKEN ZIEN HOUDEN
  HET VERHAAL UITLEGGEN

  OVER DE CORONA CRISUS DE NEP IN ALLE VERHALEN EN DE LEUGENS GEWELDIG

  DAT HIER BIJ E.J. BRON NU EEN 18 Maanden geleden al door MIJN VRIENDIN TISSSSSSTOCHWAT EN OMEBOB HAAR FIJN AL WERD UITGELEGD

  NO, NO NO NO GEEN STAANDE OVATIE , U ALS LEZER HERRINNERT ZICH HET KILL BILL WUHAN
  VERHAAL NOG WEL, OVER DE ??? ZIEKE VLEERMUIS ”
  DIE ???PER ONGELUK “” ONTSNAPTE .
  EN DOOR EEN BOVENSTAAND BOVENLICHT NAAR BINNENWER WERD GEPLEURD
  BIJ DE PLAATSELIJKE BERENKLAUW CHINEES MET PINDASAUS VAN DE LIDL
  WAAR DE FILM 12 MONKEYS ALS VOORBEELD GOLDT.. MET TISSIE ZELFS IN 1 VAN DE HOOFDROLLEN
  EN DUS IS KILL BILL DE GROOTSTE INVESTEERDER IN DAT WUHAN LABORATORIUM

  WAT EEN ZELDZAAM TOEVAL WHAHAHAHA, ZE KUNNEN U WERKELIJK ALLES WIJSMAKEN

  JA DAT IS MENSENKENNIS , EN KEN UW KLASSIEKERS . LEUK HE ???
  DAT 2 GEWOON MENSEN DIE EEN BEETJE HADDEN OPGELET IN HET LEVEN IEDEREEN VOOR WAREN ??

  JA IK BEN EEN WAPPIE MET 3 LONGENMOLIEN DIE IN KOMENDE 7 WEKEN 2 HELE MARATHONS GAAT LOPEN MET THE QUEEN OF ATHENS ,
  DUS IK NEEM GEEN SPUIT, IK MOT GEEN SPUIT, DE GROTE MANITOU HEEFT ME VOORLOPIG NIET NODIG , DUS HEEFT HIJ MIJ EEN GOED WERKEND INMUUN SYSTEEM GEGEVEN EN IK DOE DAAR ZELF OOK ALLES AAN

  VEEL IN DE BUITENLUCHT
  VEEL IN HET ZONNETJE
  EEN BERG VITAMINE C EN NOG WAT PILLEN
  EN SUPER FIT VOOR OUWE LUL DAN …. DAT DAN WEER WEL

  DIE NIEUWE VIAGRA WERKT OOK PERFECT, MAAR DAT IS EFFE TERZIJDE

  DUS IK GA NIET ….VOOR HET VACCIN
  VOOR HET OP IS !!
  TUURLIJK NIET,
  U HEEFT TOCH ONDERTUSSEN OOK ALLE BIJWERKINGEN HIER VOORBIJ ZIEN KOMEN
  EN DE DODEN LIJST
  JAAAA EEN DODENLIJST VOOR MENSEN DIE ALLEEN GRAAG OP VAKANTIE WILDEN ..

  WILT U DAT NOOIT VERGETEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  DUS ALS NU JE DICHT GESCHETEN OGEN NOG NIET OPEN GAAN
  BESTE BOIKE, , BERT STRONTVAT , MENEER DE KLEUTER IN VERMOMMING
  HELAAS IS TIJL VOOR BERT G AFGEVALLEN .
  WANT DIE ONTDEKTE DAT OME BOB DUS TOCH WEL DIKWIJLS GELIJK HEEFT EN HAD

  DUS DIE HEB IK EFFE GEKNUFFELD ,TOEN HIJ IN DE GELEEN STRAAT NAAR BUITEN LIEP
  WHAHAHAHAH, DAT VERZIN JE NIET BOB , NOU IKKE WEL HOOR

  MIJN BESTE GEERT DID IT, GEERT WIL DE GRENZEN OPEN HOUDEN ????? DOERAKKEN HIER
  DUS ZE HEBBEN HET HEM NIET HOREN ZEGGEN !!! ZELFS DAT NIET
  NEE
  HIJ ZAT TOEN BIJ DE VVD . TOT 2004 , DUS DAN MOET HET HAAST WEL ?????

  EN DIT VOLK, ROEPT DAN ALS IK VRAAG OF ZO IEMAND GESCHIFT IS …
  DE BASS VANDIE HELE GEKKENHUIS IN VOOR HULP
  JA DAT VERZIN JE TOCH NIET ??

  SOMS MOET JE MENSEN GEWOON WAKKER SCHOPPEN ,MAAR DAT IS BIJ ZOMBIES JAMMER GENOEG OOK IETS DAT NIET WERKT
  IN EEN HARNAS RONDLOPEN WEL ????

  DANK U WEL ,VERDER GAAF, GEWELDIG , DIEPE BUIGING VAN OMEBOB

  OOM LAMLUL , IK WIL OPEN GRENZEN . EN IN DE EU .. ,HET GAAT GEWELDIG ZO !!

  WHAHAAHAHAHAHA, WHAHAHAHAHAHHA ,WHAHAHAHAHAHA , WHAHAHAHAHAHAHAHA WHAHAHAHAHAHAHAH

  OP MIJN VRAAG WAT ZE NU GAAN STEMMEN OF GESTEMD HEBBEN KRIJG JE OOK GEEN ANTWOORD

  GEERT DID IT, NOU MIJN OOMVLADIMIR OOK ..
  DUS DAT SCHEPT EEN BAND
  THEIRRY HEEFT HET OOK BEGREPEN

  DUS GEEF DIE JONGENS NOU SAMEN 55 ZETELS

  MISSCHIEN IS UW TOTAAL VERROTTE ,EENS MOOISTE LANDJE NOG TE REDDEN .

  IK HOOP HET,…. MAAR DENK VAN NIET ..

  OOM COPY PAST COPY PAST WHAHAHA

  NU MAG IK “”MIJN 30 JAAR KGB BABOUSKA “””EFFE DE STAD MET DE
  SCHITTERENDE MONUMENTEN EFFE LATEN ZIEN VOOR IK HAAR MORGEN OP HET VLIEGTUIG ZET. ZE IS 83 .. EN MANKEERT NIKS,
  DIE RUSSSEN SNAPPEN ER NIKS VAN .WHAHAHAHAHA

  Geliked door 1 persoon

  • David zegt:

   Ik begin steeds vaker te denken dat Nederland nooit een mooi landje is geweest. Nou misschien 3 dagen of een week, of als ik een goeie bui heb een jaar. Altijd voel je hier een dreiging, iets dat in je nek hijgt. Die corrupte politiek waarbij ze niet eens de moeite meer nemen naar elkaar te luisteren.Thierry Baudet gaat spreken jongens, vooral niet luisteren maar meteen nare dingen roepen. Misschien is een groot deel van de 2e kamer ook niet in staat zijn intelligentie bij te benen. Democratie? Waar dan moet ik kijken?

   Like

   • bobzelf zegt:

    David zegt:
    24 september 2021 om 01:05

    WAT EEN NETTE REACTIE VAN U ??
    U BENT BOOS , MAAR U WILT HET NETJES ZEGGEN

    VOOR DEMOCRATIE ?? MOET U NU RECHTSTREEKS NAAR RUSLAND
    OF
    HONGARIJE ,
    EN / OF FAN WORDEN …..
    EEN LEIDER ,, EEN KANJER, EEN GIGANT ..
    MAN DIE OPENLIJK DE WAARHEID SPREEKT
    AL ZITTEN ER 2000 JOURNALISTEN IN DE ZAAL
    ZO VAN HIER HEB JE HEM . EN DOE ER WAT MEE .
    DIE AL 32 JAAR ( ER EN WAREN REDENEN GENOEG ) GEEN OORLOG IS BEGONNEN . !!
    MISSCHIEN ZIJN UW EN MIJN BEVRIJDERS EEN VOORBEELD VAN EEN GRAFLAND, MET NONONNONONONNOOOOOS HOE HET NIET MOET ??
    204 OORLOGEN ALS DEMOCRAIE BRENGERS IN 200 JAAR ??

    DE EU EN NEDERLAND ALS OPRICHTER, HANGT AAN DE USA TIET, EN PIJN IN HUN NEK VAN HET JA KNIKKEN .

    Altijd voel je hier een dreiging, iets dat in je nek hijgt !!!
    JA DAT KEN IK VAN VROEGUHHHHHHH…ROTTERDAM e.o
    KOM EEN MAANDJE IN EEN WERELDSTAD MET EEN 5.5. MILJOEN MENSEN GENIETEN !!
    athene van die domme failliete grieken
    VAN DE RUST,…. VAN DE MEISJES ‘S AVONDS GAAN WINKELEN, OF DE HOND VAN DE BUREN UITLATEN
    ZONDER PISTOOL , EN SPUITBUSSEN MET TRAANGAZZZZZ
    GEEN SISSENDE KANKER HOER ROEPENDE MOCROOS, OF TURKEN
    aanrandingen ??
    ???????????????????????????????

    EN UW……. Ik begin steeds vaker te denken dat Nederland nooit een mooi landje is geweest. Nou misschien 3 dagen of een week, of als ik een goeie bui heb een jaar.

    helaas voor u, maar dat kan alleen aan uw leeftijd liggen
    en dan begrijp ik dat HELEMAAALLLLLLLLLLLLLLLL..

    IK BEN UIT EEN HOUTENDEUR GEZAAGD, DAN WEL TE WATER GELATEN ZEI MIJN VADER TENMINSTE ???
    IN 1949
    IK BEN GROOT GEWORDEN TUSSEN VLOEKENDE DRONKEN MENSEN
    NOU DOET EEN DRONKEN KEREL GEEN KWAAD , WANT DIE KAN IEDEREEN MET1 VINGER OMDUWEN,
    IK HEB WERKELIJK GENOTEN VAN DE VRIJHEID, HET LACHEN EN GIEREN
    DAT BRENGT N.L. ARMOEDE MET ZICH MEE
    EN ROKEN ALS EEN SCHOORSTEEN IDEM DITO
    MIJN JEUGD MIJN GOD ALS IK IN 1FLITS NU TERUG GESCHOTEN KAN WORDEN , LAAT IK NU ALLES VALLEN

    ZWEMBADEN , 6 WEKEN VOETBALLEN MET EEN BAL VAN EEN KWARTJE DFL 0.25
    OP DE VOETBAL , DE MEIDEN ZOENEN IN HET FIETSENHOK
    DE PIL WERD UITGEVONDEN , HOPPA OP DE BROMMERT MET PUCH HOOG STUUR
    NAAR HOEK VAN HOLLAND MET EEN LEKKER DING ACHTEROP
    WIPPIE MAKEN IN DE DUINEN !!
    JA MAAR MIJN MOEDE MET JE MOEDER UIT DIE BROEK,
    EN ANDERS GA JE MAAR LEKKER LOPEN NAAR HUIS
    VOETBALLEN ,. VOLLE STADIONS . BIOSCOOP BEZOEK
    MOCROOS ? TURKEN ?? WAAAR ??
    IN DE STRAAT WOONDE 1 POOL , EN DIE WERKTE ZICH DE HONDENZIEKTE
    AUTOOTJE VAN DE ARMOE, 24 MAANDEN DFL 100 PER MAAND TERUG BETALEN
    AAN JE VADER EN MOEDER, ALS SCHULDENLIJST STOND IK DUS OP DE BINNEN KANT VAN EEN SCHOENENDOOS
    DE BOEKHOUDING VAN MIJN LIEVE MOEDERTJE
    BOB …… DFL 2400 IN HET ROOD
    DE MEIDEN NAAR DE DANCING , LE BATEUX ONDER HET HILTON HOTEL, EERST STADHUISPLEIN, BACK TO THE SIXTEES….FUST . STADSCAFE
    OM 2400 EEFE NAAR ANTWERPEN
    MOCROOS, VECHTEN ?? ZEG MAAR ……. NOOIT GEZIEN
    NEDERLAND, WAS UIT DE AS HERREZEN DOOR MIJN . UW EN MIJN VADER EN ZIJN BROERS
    TOEN DE PVDA NOG VOOR DE WERKNEMERS WAS ,
    PARTIJ VAN DE ARBEID NU ?
    PARTIJ VAN DE ALLOCHTOON !!
    DUS HET IS MIS GEGAAN
    IK DENK ZO 1978 1980
    ER WAS EFFE STIEKUM EEN MEVROUW MET PLASTIC HAAR BEA BILDERBERG GENAAMD
    DIE EVEN BIJ HET KRUISJE TEKENDE ISLAM VOOR OLIE ,
    WANT JA DE OLIE WERD SCHAARS ???? WHAHAHAHAHAHA
    MIJN GOD WAT HEBBEN WE ONS DOOR DAT TUIG IN DE ZEIK LATEN NEMEN
    GELUKKIG HEB IK DE GOUDEN JAREN ( ZONDER CENTEN ) MEEGEMAAKT
    DE CRICKET WEDSTRIJDEN IN DE STRAAT
    DE LANTAARNPAAL WAS “” HET WICKET ”
    MIJN VADER HAD EEN CRICKET BAT GEMAAKT OP ZIJN WERK, DAAR KONDEN DE ENGELSEN NOG EEN PUNTJE AAN ZUIGEN
    ALLE VADERS DEDEN MEE ‘SAVONDS
    DE MOEDER ZINGEND EN JUICHEND OP DE STOEPEN
    EN ALLEMAAL EEN GLASIE AANGEMAAKTE SIROOP LIMONADE !!

    MIJN GOD, ALS IEDEREEN ARM IS EN GEEN GULDEN TE MAKKEN IS IEDEREEN RIJK
    BUREN DIE ELKAAR HIELPEN

    DUS SORRY , HET IS EENS GEWELDIG GEWEEST ,
    EN TOEN WERDEN WE VERRRADEN
    ZE ZITTEN EN STAAN ER NU NOG

    EN HET IS VOLGENDEWWEEK KLAAR, ALS U ALLEN GEWOON EEN STALEN HOOIVORK KOOPT ,EN MET 200.000 MAN / VROUW DEN HAAG BINNEN LOOPT
    MAAR DAT GAAT NOOIT GEBEUREN

    EN ER IS 1 MAN , ( MISSCHIEN NU THEIRRY OOK ) ????
    WAAR U DE MEEST ONZINNIGE LULVERHALEN OVER HOORT VERTELLEN ,,
    DIE U MISSCHIEN , IK HERHAAL MISSCHIEN NOG KAN REDDEN ??

    DUS ALS DE GRENZEN NIET SNEL DICHT GAAN IS HET KLAAR .
    MET ALLES
    MAAR HEEL BELANGRIJK OOK DE TOEKOMST VAN UW EN MIJN KINDEREN EN KLEINKINDEREN

    U ZIET HET HIER OP EEN ECHTE PVV SITE
    DE VERRADERS HEBBEN DAGELIJKS DE GROOTSTE MUIL
    OM DE VERNIETIGING NOG SNELLER TE LATEN GEBEUREN

    IK OME BOBWEIGER OM TE GELOVEN ,DAT DAT PURE DOMHEID IS !!!

    DIT IS HET VERHAAL VAN EEN OUWE LUL, DIE OP ZIJN 52e MET PENSIOEN GING
    EN
    NEDERLAND 12 JAAR GELEDEN ( 10 JAAR TE LAAT ) HEEFT VERLATEN

    U BENT OMRINGD OOK HIER BIJ BERT. E.J. BRON…. MIJN GEWELDIGE MAFKEES VRIEND . DOOR LANDVERRADERS EN NSB ers .

    dikke hug . of u er iets mee kunt, ???? maar ik wilde het even uitleggen

    ik ga een uurtje langs het strand hardlopen met mijn meissei

    leuk u gesproken te hebben

    OOM EEN GELUKKIG MENS .WIJ HIER WEL !!!

    Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   bobzelf 23 september 2021 om 10:45

   Ja, wij hadden de grote leugen al heel snel door.
   Als iedereen NU zou stoppen met slaafs en bang naleven van die krankzinnige, kwaadaardige ‘corona-maatregelen’ was het METEEN afgelopen met die flauwekul!

   Aan dat ‘virus’ is gesleuteld en die spuit is een geniepig biejooowapun, PUNT.
   Iedereen die geen placebo heeft gekregen, zal eraan sterven, de een direct, de ander na een paar jaar.

   Ik heb nooit begrepen waarom iemand zijn immuunsysteem laat ruïneren om bijv. op vakantie te kunnen. Is dat dan zó belangrijk dat je er je gezondheid voor opoffert? 😦

   P.S. Die filmopnames waren erg zwaar, want ik moest de benen uit mijn lijf rennen.

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Tistochwat zegt:
    25 september 2021 om 14:53

    DANK JE WEL SCHEETJE …. LOVE YOU
    MIJN HEMEL ,
    WAAR IS DE STUDIE RICHTING VOOR “” MENSENKENNIS ”
    EN
    WERELDWIJSHEID ??????

    NIET TE KOOP …. NERGENS , HELEMAAL NERGENS .

    GEWELDIG SCHEET, NEVER GIVE OP , DIKKE KUS

    MENSEN DIE 17 JAAR IN EENEIGEN LEUGEN GELOVEN
    EN
    IEDERE DROL AANPAKKEN OM HUN EIGEN HERSENLOOSHEID TE ONTKENNEN .

    KOM OP , WE GAAN NOG EFFE DOOR,

    GEWOON SIMPEL……. ‘S AVINDS DE BADKAMER INLOPEN IN DE SPIEGEL KIJKEN
    EN
    ROEPEN , GOED GEDAONN MEISSIE, OF LAMLUL OME BOB WHAHAHA

    KUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    OOM VLADIBOB

    Geliked door 1 persoon

 9. Marc zegt:

  Geen naïviteit of domheid, maar pure doortraptheid. Mijn aandacht aan het spektakel rondom Baudet in de Kamer werd gevestigd toen ik tijdens het zappen langs Jinek kwam. Op de achtergrond een foto van Baudet. Iedereen bleek het met elkaar eens dat hij nu toch zeer duidelijk een racist was, en iedereen treurde met elkaar dat dit kennelijk in ons gave landje mogelijk bleek. Ik vond het zo overtuigend, dat ik dacht ‘Nee toch?’ Snel even zappen op het net. Eerst die tweet van Baudet, vervolgens dat tien minuten durende debat, incluis treurafsluiting door leipe Vera.

  Wat ik zag en las van de zijde van Baudet was volkomen normaal. Ook zijn weerlegging van diverse aantijgingen was volkomen correct.
  Wat niet correct was, was die volkomen uit de duim gezogen samenvatting van Baudet’s woorden door die Jetten. Doelbewust en buitengewoon doorzichtig verdraaid hij alle betekenis en bedoeling die Baudet aan zijn eigen woorden heeft gegeven. Zelfs na adequate weerlegging door Baudet van Jetten’s uitleg, volhardde deze in zijn aanvankelijk aantijging, bijgestaan door de politiek-correcte meerderheid in de Kamer.

  Overduidelijk is hier sprake van moedwillige framing van een partij en partijleider door de Kamermeerderheid. Dus dat is democratie?

  Aanvankelijk ben je geneigd te denken over Jetten ‘Beste knul, zoek een goede psychiater.’ Maar dan realiseer je je dat Jetten uitsluitend bezig is sfeer te maken met als doel het politiek-correcte publiek in de huiskamer nogmaals zo te dresseren dat ze zich opnieuw herinneren binnen de policorlijnen te blijven. En Jetten heeft hierin wel een punt, want de overgrote meerderheid van de bevolking is mentaal volkomen gestoord.

  Maar toch, waarom nu, zes maanden na de verkiezingen, terwijl voor iedereen duidelijk is dat FvD en PVV toch niet uitgenodigd zullen worden? De enige rechtvaardiging van Jetten’s actie kan ik alleen maar vinden door het als de start van een nieuwe verkiezingscampagne te beschouwen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Waar zijn de echte ‘staatsmannen en vrouwen’ gebleven, het is meer een conferentie over ‘spreken in het openbaar’, geen hond die luistert naar een spreker, zelfs de Kamervoorzitter heeft het druk met andere zaken……….wat een geweldig spektakel met af en toe een verwijt maar verder geen inhoudelijke standpunten of streven naar vooruitgang en samenwerking,…de stekker mag eruit.

  Like

 11. Judge bean zegt:

  Wat ik ook zo vreemd vind: je mag donkergekleurde mensen niet Zwart noemen, maar lichtgekleurde mensen MOET je Wit noemen.

  Geliked door 1 persoon

 12. loNe zegt:

  niets aan toe te voegen .

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  “Rillingen over de rug” gaat wat ver, wel kan ik me hogelijk verbazen over standpunten en vraag ik me regelmatig af waar bepaalde ideeën vandaan komen en hoe het mogelijk is dat redelijk intelligente mensen toch heilig overtuigd kunnen zijn van hun eigen gelijk.
  Met name Linkse politici zijn hier vaak mee behept, heel gek is dat niet, zeker socialisten en communisten hebben de neiging vooral binnen de eigen groep van gedachten te wisselen. Het lijkt soms wel een sekte.
  Dat verklaart ook dat ze niet openstaan voor andere zienswijzen, dat zijn ze eenvoudigweg niet gewend, ze worden binnen hun eigen groep alleen versterkt in hun zienswijze.
  Socialisten en communisten zien zichzelf bijna automatisch als de underdog vechtend tegen ‘onrecht’ van bovenaf, dat zou in elk geval verklaren waarom ze zo opkomen voor allochtonen want die zijn in hun ogen per definitie altijd ‘zielig’.
  Dat rücksichtslos gelijkschakelen ook weleens heel oneerlijk kon zijn komt geen moment in ze op.
  Kijkend naar mijn eigen situatie kan ik daar zo een paar voorbeelden van noemen.
  Mijn inkomen bestaat uit een AOW uitkering en een pensioen, doordat ik daarmee een bepaalde grens overschrijd maakt dat ik voor allerhande toeslagen buiten de boot val, maar niet alleen dat, het gaat zelfs nog verder, mijn huur stijgt harder dan van andere huurders binnen hetzelfde complex, terwijl mensen die alleen op hun AOW uitkering zijn aangewezen ook nog eens een huurtoeslag krijgen.
  “Ja” zegt men dan “maar een AOW uitkering is ook niet zo hoog”.
  Dat klopt natuurlijk en vandaar dat ik vele jaren heb ingelegd (lees gespaard) bij een pensioenfonds en daar word je dan min of meer voor gestraft.
  Gek genoeg past het perfect in het communistische plaatje; iedereen arm !…

  Like

  • Bert zegt:

   Ik zou al de rillingen krijgen als ik in Den Haag, Utrecht of Rotterdam zou wonen.
   Met dagelijks allerlei uitvreters om mij heen die de boel proberen te verkankeren en de buurt te terroriseren.
   Waar van je de moskees dagelijks een haat boodschap hoort galmen door de buurt.
   Gelukkig woon ik hier waar ik ze hier amper tegen kom.
   Er zijn wel wijken hier waar je liever niet woont al enige Nederlander tussen de
   zwarte gewaden en kinderwagens.
   Daar rijden dan ook dagelijks politie rond met zwaailichten.
   Alles wat je daar buiten laat staan ben je kwijt, zelfs een oud scootertje.
   Maar die wonen hier een behoorlijk eind uit de buurt wonen en zij zoeken deze buurt ook niet op gelukkig.
   Ik heb echt medelijden met al die mensen die daar tussen moeten wonen zonder enige kans om daar uit te ontsnappen.
   Ik denk dat zo iets nooit zou wennen.

   Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Tja onder de rook van Adam gewoond dus je kent het.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Bert
    Het absurde is nog wel dat het niet went, ik ben geboren en getogen in Den Haag en heb slechts enkele malen een periode elders gewoond maar heb sinds de vroege jaren ’80 op verschillende adressen in Den Haag.
    Het vervelende is nog wel dat het net een olievlek is, een goede kennis van ons kocht in ’82 een soort eengezinswoning in het toen net opgeleverde Houtwijk dat toen stevig aan de prijs was en mede daardoor een soort blanke enclave werd.
    Ik kom er nog steeds incidenteel en een tijd geleden vertelde een parfumeriehoudster dat de buurt hard achteruit holde en dat is ook te zien voor iedereen die niet blind is.
    Volgende week stopt mijn kapper ermee, 29 jaar heeft hij op zijn huidige stek gezeten, zijn zaak had hij altijd als zijn pensioen gezien maar dat is in rook opgegaan doordat men alle vestigingseisen heeft laten vallen, hij had ondanks zijn zeventigjarige leeftijd nog wel door willen gaan maar zijn klandizie zijn de overgebleven autochtonen en dat aandeel loopt zienderogen terug.
    Links en rechts openen kapperszaken die eigenlijk niet knippen maar de tondeuse toepassen, de bekende Marokkaanse bloempotmodellen voeren de boventoon.
    Tja doe er maar wat aan, ik zou niet weten wat.
    Verhuizen kost klauwen vol met geld en waar zou je naartoe kunnen, huren lukt niet en kopen is in de huidige markt alleen nog fantasie.
    Ik zal het ermee moeten doen.

    Like

   • Bert zegt:

    Ja, er woont er 1 naast me.
    Voorheen een altijd vriendelijke Marokkaanse vrouw van tegen de 70.
    Goed voor een vriendelijk beperkt kort praatje en ze nam altijd wat mee als ze op vakantie was geweest naar Marokko.
    Meestal mierzoete koekjes. En ik had een sleutel voor de post en de plantjes.
    Maar die houding begon al te veranderen toen er zich een neef aanmelden uit Marokko.
    Toen waren alle vakantie koekjes en maaltijden afgelopen. En de sleutel inleveren.
    En sinds kort heeft ze enkel nog zwarte gewaden aan en trekt geen smoel meer open.
    Echt kleurrijk was het toch nooit wat ze aan had, blauw, grijs of bruin.
    En soms in de zomer een doorschijn jurk waar haar grote witte onderbroek zichtbaar door was. Volgens had ze dat zelf niet eens door. Het zag er niet uit.
    Dus die negeer ik dan maar, ze is er niet vrolijker van geworden in het zwart.
    En zwarte spoken groet ik niet en zie ik niet staan.
    Maar je hebt er verder nog geen last van.

    Like

 14. Jan zegt:

  Carolien van de BBB zet even het een en ander recht van de demissionaire maffia

  Like

  • LUCIA zegt:

   Een beter voorbeeld van boerenwijsheid en boerenverstand, kan haast niet gegeven worden…. wat een geweldig mens..uitermate verfrissend qua inzichten en helder, kan menigeen een voorbeeld aannemen.
   Ik moet het met hr Schilder helaas eens zijn, de gemiddelde vertegenwoordiger… die daar zit, vertegenwoordigt grotendeels zijn eigen ego en intelligentie en beide zijn kwaliteit “kan beter”, ze zijn net die drie aapjes maar dan een foute genetische manipulatie daarvan; . ze zijn blind en doof maar houden helaas hun mond niet

   Like

  • Julia zegt:

   Jan Dit heeft Carolien heel goed onderbouwd en verwoord. Maar ja een aantal linkse lafbekken zoals Ploumen en Klaver wilde dit blijkbaar niet aanhoren want die hadden stampvoetend de zogenoemde Tweede Kamer verlaten tja en Hugo zit achter zijn baard machteloos te grijnzen of keert zijn rug toe. Wat moet men nog met deze demissionaire Maffia clan het is toch een nachtmerrie dat dit zooitje gajes de komende vier jaar wederom de scepter gaat zwaaien dan heb ik maar één hoop dat die vier jaar niet volbracht worden en het hele zooitje inmiddels terug naar de huiselijke stal is gestuurd. Op deze huidige chaotische bende kan Nederland niet bouwen dit blijkt al uit het feit dat het grote deel van de Nederlanders totaal geen vertrouwen meer heeft in de huidige demissionaire Haagse maffia.

   Like

 15. Angélica zegt:

  De rillingen lopen ook over mijn rug als ik de hoofdrolspelers zo zie onderhandelen…

  [video src="https://thumbs.gfycat.com/EmptyFilthyAfricanwildcat-mobile.mp4" /]

  De arrogantie van de macht maakt oppositievoeren zinloos en stemmingen overbodig.
  Als een premier na elk schandaal aanblijft, zelfs maandenlang, ook demissionair en vervolgens een begroting indient, gesteund door tandeloze tegenstanders die stiekem hun ziel verkopen om toch maar enigszins invloed te hebben, wordt het hele debat een clowneske circusact.
  Deze hele situatie is ontstaan omdat de partijen een eenheidsworst vormen.
  Over geld overmaken aan de EU, vele tientallen miljarden, zijn ze het allemaal eens.
  Over windmolenparken op zee en zonnecollectoren in weilanden zijn ze het allemaal eens.
  Dat gezinnen hun energierekening niet meer kunnen betalen door de hoge gasprijs en ze op kosten worden gejaagd door de energietransitie, zijn ze het allemaal eens.
  Over het accepteren dat de zorgkosten onbetaalbaar worden omdat miljoenen profiteurs ervan nooit eraan meebetalen, zijn ze het allemaal eens.
  Over het inkrimpen van de landbouw en veeteelt zijn ze het allemaal eens.
  Over massa-immigratie zijn ze het allemaal eens.
  Over wokeness, inclusiviteitsdenken en de weg-met-ons boodschap zijn ze het allemaal eens.
  Over het wegkijken voor de redenen van de verloedering, de onveiligheid en de enorme woningnood zijn ze het allemaal eens.

  Alleen de enkeling die kritiek heeft, wordt door de eenheidsworst buitengesloten.
  Die wordt weggezet als racist, fascist, dom boerinnetje of overspannen boze witte man zonder uitstraling.

  Het trucje dat Kaag had bedacht om met Klaver en Ploumen, ondanks de linkse minderheid, een overwicht in Rutte IV te bemachtigen, mislukte en ze viste achter het net. Nu het pluche voor die twee niet meer binnen handbereik ligt, spuien ze hun kritiek maar als ze straks mogen gedogen en de klimaathysterie in beleid wordt omgezet, zullen ze beweren dat het hún verdienste is geweest. Er wordt door journalisten gesproken over het brede midden en daartoe wordt ook GroenLinks gerekend, een ultralinkse partij vol moslimextremisten en aanslagplegers, om ze er zo bij het volk in te masseren. Alleen de SP wordt aan de linkerzijde extremistisch gevonden. Alles rechts van Rutte wordt als extreemrechts weggezet en buitengesloten door een cordon sanitaire.

  Haarkleur en de intelligentie van politici… Daar zou ik me liever niet aan wagen, mijnheer Schilder…
  Mevrouw Simons heeft haarkleur 1, net als Kuzu. Jetten heeft 2, net als Wilders, die zijn haren bijkleurt met waterstofperoxide tot 12. Kaag is een heks maar heeft haarkleur elf… U ziet, onbegonnen werk… 😉

  Like

 16. Julia zegt:

  Wie Rutte nog niet uitkotst heeft niet één betonnen plaat van tien betonnen balken voor zijn of haar hoofd. Rutte trekt 675 miljoen uit voor verhoging zorgsalarissen over wie zijn rug over de ruggen van de betaalslaven namelijk door verhoging van de zorgpremie, Rutte beloont de uitkering van het sprookjeshuis de Oranjes over wie zijn ruggen over de rug van de betaalslaven, het is een gewetenloze schoft die absoluut niet meer de komende vier jaar in de zetel mag zitten. Staat achter het kapitalisme, beloont de multinationals waarvoor Nederland een belastingparadijs is, volgt meedogenloos de agenda NWO Schwab en elitaire machtswellustelingen door ongekende dictatuur en het vormen van een apartheidsstaat, negeert de grondwet en de Neurenberg code. Op zich dit feit alleen haar dient zwaar strafbaar te worden gesteld. Heerschap slingert de komende jaren bijna 7 miljard over de balk aan de klimaathysterie wie gaan dat betalen de betaalslaven gevolg https://www.xandernieuws.net/algemeen/europese-energiecrisis-nabij-britse-organisaties-waarschuwen-dat-mensen-deze-winter-moeten-kiezen-tussen-verwarming-of-voedsel/ ook dit gaat in Nederland op korte termijn gebeuren. Dan is dat ziekelijk linkse fascistische D66 zooitje Jette dus boos op Baudet omdat hij excuses moet aanbieden aan de nabestaande van de Joden waarom de grootste fascisten zitten o.a. in D66 maar zij zijn juist de mede schuldigen aan dit nazi terreur. Jette moet maar eens in zijn achterhoofd houden dat juist ook heel veel verzetsstrijders het leven hebben gegeven als het uitsluiten van bepaalde bevolkingsgroepen destijds niet had plaatsgevonden dan had dit de levens van ook de verzetsstrijders bespaart. Nee wat doet onze politiek die gaat een grote groep medeburgers uitsluiten van de samenleving en vormt hiermee een apartheidsstaat en een brandhaard binnen de samenleving. Hij zou Rutte en De Jonge moeten manen om excuses aan te bieden omdat zij inmiddels heel veel levens op haar geweten hebben namelijk door achterstallige gezondheidszorg vanwege desastreuze bezuinigingen en tot op heden nog geen enkele moeite hebben gedaan de IC capaciteit en ziekenhuisbedden te optimaliseren alsmede hebben zij zich schuldig gemaakt aan het overlijden van mensen en zelfs gezonde jonge mensen die inmiddels door het toedienen van het experimenteel vaccin zijn overleden. Kortom dit algehele demissionaire kabinet dient morgen nog voorgeleid te worden aan een tribunaal het is onvergeeflijk hoeveel schade zij inmiddels de samenleving hebben aangericht. Net op het nieuws Rutte zegt dat 7 miljard om de klimaatdoelen te halen niet genoeg is en zullen het tientallen miljarden moeten worden. Wie stopt deze gewetenloze dwaas, blijven we dit nog langer slikken of gaan we nu massaal naar Den Haag voor keihard verzet. Dictatuur, medische apartheid, misdaad tegen de menselijkheid, het negeren van de grondwet en de Neurenberg code, grote druk op de zorg en woningmarkt door de open grenzen, beroven van vrijheden en meer en meer onderdrukking, tot op het bot uitkleden van alle burgers. Kortom de lijst van strafbare feiten is heel en heel lang en verdient wat mij betreft de zwaarste veroordeling. Misdadigers behoren jaren en jaren lang achter de tralies en niet in een regering.

  Like

  • HenryN zegt:

   U heeft gelijk. Gisteren even naar het debat over die zorgsalarissen gekeken. Allemaal verontwaardigd dat de ruim een jaar geleden motie maar niet uitgevoerd wordt. Wilders die een motie van afkeuring wil en wel direct. Tja en dan begint plotseling het terug krabbelen van die parlementariers, want Wilders he!! Nou nee zo’n motie kan wel in de 2de termijn!!(en die gaat niet aangenomen worden!!) Het is zo duidelijk dat de 2de kamer haar taak niet uitvoert nl het controleren en corrigeren van het kabinet. Men wil het luizenbaantje( veel kletsen en nergens verantwoordelijk voor zijn) niet graag kwijt en het risico lopen niet meer verkiesbaar te zijn.

   Geliked door 1 persoon

 17. karton zegt:

  Gisteren én vandaag zit ik , zoals gewoonlijk, vrij veel tijd aan m’n laptopje , maar gisteren én vandaag wacht ik op de lokroep van m’n echtgenote, zij roept dan : “Wilders !!!” Als een pijl uit de boog haast ik mij dan van m’n laptopje naar de tv; maar ik kan m’n laptopje ook weer niet tè lang onbemand laten want stel je voor dat ik wat mis op E.J.Bron, de in mijn ogen één van de zeer weinige sites met info. die mij interesseert.
  Een paar keer zag ik ook onze nationale lamstraal Rutte, beminnelijk glimlachend naar o.a. Sylvaantje S. die kent u vast wel, de huishoudster in de Negerhut van oom Tom. Zij droeg weer haar reuze-bril met vensterglas zodat andere negers denken : “Oei, zij draagt een bril, ze kan vast lezen !”
  Rutte kraamde weer eens de gebruikelijke onzin uit, arrogant, hautain en onbegrijpelijk.
  Ook de verlopen tronie van Ollonkreng was soms héél ff in beeld, afschrikwekkend ! Als álle lesbo’s er na enige jaren aldus gaan uitzien , ga ik mij verhangen.
  Ook Keesje hoorde en zag ik, Keesje v.d. Staay; hij lepelde een hele Bijbelvertelling op, tijdens het uitspreken daarvan zag ik, in de hoek van m’n tv-beeld hoe een vrouwmens met een stofdoek op d’r kop héél snel de plenaire zaal verliet, ik vermoed dat zij om een hoekje, op de gang, haar grote baas, allaaf o.i.d. , om vergeving ging vragen omdat zij het woord God’s had gehoord van Keesje.
  Ik heb m’n echtgenote gevraagd om mij niet meer te lokken met het woord : “Wilders”, ik raak volkomen de kluts kwijt bij ’t zien van al dat rapaille in “Den Haag” m.u.v. een enkeling.

  Like

 18. Julia zegt:

  Mild uitgedrukt rillingen lopen over mijn lijf bij mij wekt het enorme woede. Wij belastingbetalers worden totaal uitgekleed, de elitaire machtswellustelingen inclusief koningshuis de grootste uitnemers en profiteurs en het volk kan straks letterlijk en figuurlijk in de kou zitten, velen geen dak boven het hoofd en financieel kapot gemaakt. Het is niet meer met een pen te beschrijven hoe wij worden belazerd, voorgelogen en totaal de afgrond worden ingezogen. Wie zitten er in de ellende U en ik met ons modaal inkomen en kunnen straks misschien nog een droge boterham of kale pasta eten en met een dekentje op de bank hangen hopen dan dat de elektriciteit rekening is betaald anders is het zelfs niet meer mogelijk om van tv, film of sport te genieten via de flatscreens. Ondertussen zal het koninklijk paar al een aantal weken vrij hebben gemaakt om straks samen inclusief oma te genieten van de wintersport dat kan toch wel met een dergelijke uitkering maar zit er helaas straks voor miljoenen mensen niet meer in. Wat een massa dom volk dat zich continu laat naaien en besodemieteren en onderdanig blijven aan deze enorme dictatuur.

  Like

 19. Sinyo zegt:

  Waarde heer Schneider:
  die de Nederlandse normen en waarden aan de islam verkoopt.
  Een mossel zal nooit iets van een kafir kopen . . .
  De mossel sloopt DIE normen en waarden en zet daar de mossel-eigene-“streken” voor in de plaats.
  Rillingen over de rug? Dat er zóveel (!) ‘gekozen’ NAÏVITEIT en pure DOMHEID als zogenaamde ‘volksvertegenwoordigers’ in de Tweede Kamer zitten, zegt veel over deze afgezanten, maar nog veel meer over het electoraat van dergelijke partijen. Dáárvan lopen de rillingen me pas over de rug. Mee eens . . .
  De mogelijkheid bestaat, dat met stembiljetten gesjoemeld wordt. Ik ben DOM geweest door het stembiljet per post te versturen . . . . Óók dat biljet werd in de lengterichting gereept [in een aantal repen verscheurd].

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s