Ironie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Margie“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ironie . . .

 1. Bas zegt:

  horecazaken worden direct gesloten bij uitblijven QR-controles

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/546414618/bruls-horecazaken-direct-sluiten-bij-uitblijven-qr-controles

  Bruls: horecazaken direct sluiten bij uitblijven QR-controles

  DEN HAAG – De gemeente Nijmegen dreigt horecazaken direct te sluiten als die nu al aangeven niet op coronatoegangsbewijzen te controleren vanaf zaterdag. Dat zegt een woordvoerder van burgemeester Hubert Bruls, die berichtgeving van de Gelderlander bevestigt. Volgens een woordvoerster van het Veiligheidsberaad, waar Bruls ook voorzitter van is, zullen waarschijnlijk meer gemeenten dat voorbeeld volgen. Dat werd volgens haar duidelijk tijdens het Veiligheidsberaad woensdag.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Fascistische ideeën vieren hoogtij in deze regeringskliek !!!

   Like

  • Julia zegt:

   Bas De Horeca zal en moet kapot alsmede de cultuursector. Hubert Bruls kan flink brullen met zijn goed betaald baantje. Maar de dictators onder de Burgemeesters beseffen blijkbaar niet dat dit heel veel banen zal gaan kosten en heel veel mensen straks afhankelijk zijn van de uitkeringskas die ten laste van hun gemeenten komt. Knettergek en doorgeslagen. Veiligheidsberaad???? Ik vrees dat dit helemaal verkeer gaat aflopen en dat rellen en illegale feesten straks weer volop wordt gevierd dus nog meer BOA’s werven om dit weer te gaan handhaven. Dit soort Burgemeesters hebben een hersencapaciteit ver onder de 10% zelfs varkens hebben meer intelligentie. Ik zeg maar zo regeren is vooruitzien maar daar moet men wel de capaciteit voor hebben.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Ik vraag me af of vetklep Bruls ook weleens uit eten gaat, als dat zo is zou ik maar een voorproever meenemen, zal nog net niet een burger rattengif worden maar een fikse superdiarree burger zit er wel in..of een pannenkoek waarin de krenten vervangen zijn door 1 dag dode bromvliegen.

   Like

 2. Boike zegt:

  De horeca is veel te optimistisch. Ze geloven de ruttige leugens en het bedrog en denken, dat de ruttige regering het beste met hen voor heeft. Nu gaan ze hun eigen klandizie de deur wijzen. Hoe dom kan de horeca zijn. Ze overschatten het aantal klanten, dat zich heeft laten injecteren. De meeste mensen, die zich hebben laten injecteren zijn simpele mensen, die niet geleerd hebben, om na te denken, mensen met niet al te hoge opleidingen en dus minder hoge inkomens. Kortom mensen, die zich niet kunnen veroorloven, om uitgebreid te gaan uiteten. De bomen gaan echt niet meer tot in de hemel groeien. De vette jaren liggen achter ons en de magere zijn al lang aangebroken. De horeca gaat zware tijden tegemoet. Voor velen zal een faillissement niet te voorkomen zijn. Klanten moet je onder de kin kietelen en niet tegen de haren in strijken. Klanten, die je de deur gewezen hebt, komen zeer waarschijnlijk nooit meer terug.

  Like

  • Julia zegt:

   Boike Helemaal mee eens. De schaapjes hebben het druk met de QR code zodat zij juist al het nieuws missen zoals de komende enorme prijsverhogingen en de bedoeling van de QR code die straks geheel dient te worden gebruikt om überhaupt nog ergens toegang te krijgen uit het oog zijn verloren. Het is puur afleiding van hetgeen van alles wat ons nog te wachten staat en dan is de dag aangebroken dat al diegenen die gebruik maken van hun QR code überhaupt geen cent overhouden om nog de horeca te bezoeken of leuke uitstapjes te maken want dan is het een heel magere knip over om nog gezond en goed voedsel te kopen. Kijk ook eens goed wat ons volgend jaar te wachten staat torenhoge verhogingen op de OZB belasting vanwege de torenhoge huizenprijzen en daar blijft het niet alleen bij. Hou het volk zoet met brood en spelen. Het nieuwste speeltje waar iedereen zo druk mee is is de QR code.

   Like

 3. Julia zegt:

  Sorry wij mogen volgens Jetten en de rest van de linkse rotte appels de coronapas niet vergelijken het nazisme en fascisme tijdens WOII. https://www.ed.nl/helmond/herdenking-bevrijding-helmond-in-hortensiapark~a67784e7/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Zie hier dus mensen zonder toegangspas mogen niet meer herdenken. Dit is het meest grove schandaal sinds WOII. Die burgemeester zou ergens met een parachute gedropt moeten worden maar wel heel ver van Helmond vandaan. Die toegangspas wordt met de dag meer en meer betreurenswaardig en zou massaal in het openbaar op de brandstapel moeten worden gegooid. Werkelijk te ziek en te krankzinnig voor woorden. Vooral massaal nog onderdanig blijven en liefjes en zoetjes de QR code tonen dit is tekenen voor de totale ondergang van onze democratie en vrijheid.

  Like

 4. Stefan zegt:

  Beetje hetzelfde met dat rookverbod in de natte horeca.
  De drammers die dit doorgedrukt hebben, kwamen toch al nooit in diezelfde natte horeca.
  Hetzelfde gaat nu gelden voor wappies die voor de QR maatschappij stemmen.

  Like

 5. Bastiaan 2000 zegt:

  Wij doen het niet qr code controleren. Hoe het afloopt, ik weet niet hoe ze hier gaan controleren. Ik zeg natuurlijk niet waar we zitten.
  Ga ik fysiek worden. Ik sluit het niet uit.
  Kan ik hierbij sterven, ik sluit het niet uit
  Satan is onder ons, en ik kies niet voor hem

  Vaak gedemonstreerd, veel bedreigd, klappen gehad en opgesloten. Oa voor de horeca.
  En zoveel tot compleet gek verklaard door mijn andere werk, de Sligro, wat uiteraard ook zeer last heeft. Maar zij kiezen voor de vijand. En hebben mijn contract niet verlengt. Ze zeggen je bent totaal, maar dan ook totaal gestoord. En daar heb je klappen voor opgevangen van klanten die doordraaide en de directeur wilde slaan. Daar heb je kneuzingen door ongeval voor opgelopen, maar ik ging door.
  Maar zo zijn ze.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Bastiaan ; de gekken/wappies /complotgekkies en alles wat de dombo’s maar roepen, zullen de toortsdragers van morgen zijn want zij hebben en ballen en ruggengraat en hersens en al die mensen, die je met de nek aan kijken omdat je al die leugens niet geloofd, zijn allemaal dood hout… wat je als tuinier in het voorjaar weg snoeit, dat zijn de mensen waar je toch al niks aan had althans dat is bij mij zo gebleken…Je hebt een groot aantal monsters en lafbekken vermomd als mensen!!!

   Like

 6. Julia zegt:

  Ongelooflijk dat linkse gajes in de Tweede Kamer D66, Groen Links en de rest van de voorstanders binnen de linkse Maffia clan in Den Haag hebben het lef om het hele volk te onderdrukken maar kijk wie er zijn uitgezonderd dus ook de grootste misdadigers tegen de menselijkheid en leugenaars Rutte en De Jonge hebben geen enkele toegangspas verplichting. Waarom niet? Gelooft u nu werkelijk dat dit soort machtswellustelingen zich hebben laten injecteren met het experimentele vaccin dus zij kunnen überhaupt niet aan de QR code voldoen dus dan is dat snel opgelost https://www.ninefornews.nl/vanaf-morgen-kent-nederland-medische-apartheid-maar-voor-kamerleden-geldt-dit-allemaal-niet/ Een Zwitserland hebben de protesten zij hebben zelfs het hun protest uitgebreid naar het Rothschild Castel. Niet zo vreemd ook bij e Rothschilds daar kunnen je hele grote vraagtekens achter zetten.

  Like

 7. LUCIA zegt:

  Leuke Bert maar de uitrol en consequenties van deze Covidiaanse leugen heeft mega en internationale proporties aangenomen, we zullen voor eens en voor altijd deze mensen die hier achter zitten, moeten vernietigen, anders schuift het alleen maar op en zit het na een paar jaren weer op je bordje. Gewoon doen wat je met alle strontvliegen doet ….een definitieve klap met de vliegenmepper.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s