Italië: Aantal migranten in 20 jaar verviervoudigd

(Vertaling: E.J. Bron)

De toename van het aantal migranten is gepaard gegaan met het verval van de levenskwaliteit. In de afgelopen twintig jaar is het aantal immigranten verviervoudigd, terwijl het inkomen per hoofd van de bevolking sterk afgenomen is. De Drie-eenheid uit euro, immigratie en globalisering vermoordt Italië.

In de afgelopen 20 jaar is de welvaart van Italië gemiddeld met 0,2% per jaar toegenomen. Dit meldt de algemene vereniging van Italiaanse handwerkers (Confederazione Generale Italiana degli Artigiani, CGIA), die zegt dat het om “een zeer zorgwekkend percentage gaat, dat vooral is terug te voeren op de negatieve effecten van de grote crisis sinds 2008.” “Hoewel er sinds deze gebeurtenis meer dan tien jaar zijn verstreken”, benadrukt de CGIA, “zijn we samen met Griekenland het enige land in de eurozone dat de situatie van voor de crisis (2007) nog niet heeft bereikt. In vergelijking met 12 jaar geleden moeten we namelijk nog 4,2% van het bnp, maar ook 19,2% van de investeringen, 5,9% van de beschikbare inkomens van de huishoudingen en 1,4% van het verbruik van de huishoudingen ´terugwinnen´. Deze moeilijkheden bestaan helaas nog steeds, hoewel het aantal werkenden is toegenomen: in de laatste twaalf jaar is het aantal werkenden met 1,6% gestegen (we hebben de drempel van 23 miljoen werknemers overschreden). Ondanks dit positieve aspect is het aantal gewekte arbeidsuren en het gemiddelde loonniveau op grond van een duidelijke toename van de onderlaag gedaald, terwijl de werkloosheid met 81% gestegen is (het gemiddelde jaarlijkse percentage bedroeg 6% en bedraagt nu ongeveer 10%). Omdat er minder geld ter beschikking is, moeten we nog steeds 5,9% van het beschikbare inkomen van de huishoudingen en 1,4% van het verbruik terugwinnen.”

We zullen het echter nooit meer terugwinnen als we niet uit de “Drie-eenheid” stappen.

Want in dezelfde periode is het aantal in Italië levende buitenlanders verviervoudigd. De president van de ISTAT (Italiaans bureau van de statistiek), Gian Carlo Blangiardo, noemde dit in een hoorzitting voor de commissie voor constitutionele vragen in het parlement een van de hoogste groeipercentages die in de Europese landen te zien zijn.

Ze komen niet naar Italië om te werken, maar om onderhouden te worden, temeer daar de “gezinshereniging” tegenwoordig de eerste en bijna enige reden is voor de binnenkomst.

“Van 1998, het eerste jaar waarvan data beschikbaar zijn en waarin er bijna een miljoen gevestigde buitenlanders waren, tot 2018, het laatste beschikbare jaar, is het aantal buitenlanders in ons land verviervoudigd (+ 419%). Dit verklaarde de president van ISTAT, Gian Carlo Blangiardo, tijdens een hoorzitting in het parlement voor de commissie voor constitutionele vragen over de peiling over immigratiepolitiek, asielrecht en aansturing van de migratiestromen.

“Dit is een van de hoogste groeipercentages in de Europes elanden waarover data beschikbaar zijn. Toenames in dezelfde orde van grootte waren e rook in Polen (+ 483%), Griekenland (+ 393%) en Ierland (+ 381%).”

In Italië bevinden zich meer dan 5 miljoen buitenlanders. Blangiardo benadrukte dat er op 31 december 2018 5.255.032 buitenlandse staatsburgers bij de burgerlijke stand geregistreerd stonden; in vergelijking met 2017 steeg hun aantal met 111.000 (+ 2,2%), wat 8,7% van de totale bevolking uitmaakt. De migratiesaldi voor het buitenland laten een negatief saldo voor Italianen (– 70.000) en een positief saldo voor buitenlanders zien (+ 245.000).

1,3 miljoen nieuwe “Italianen” in het begin van het jaar 2018. Met betrekking tot het verkrijgen van het staatsburgerschap benadrukte Blangiardo dat er “sinds 1 januari 2018 meer dan 1,3 miljoen mensen in ons land leven die het Italiaanse staatsburgerschap hebben verkregen, waarvan 56,3% vrouwen.” De inwoners die het staatsburgerschap hebben verkregen, zijn in 13,7% van de gevallen Marokkanen en in 12,6% van de gevallen Albanezen. Zo komen er op 100 Marokkaanse buitenlanders 44 Italianen van Marokkaanse komaf; op de 100 Albanezen komen 38 Italiaanse Albanezen van Albanese komaf. Marokkanen en Albanezen vormen 8,1% respectievelijk 8,6% van de buitenlandse woonbevolking, maar als je kijkt naar de bevolking van buitenlandse komaf (buitenlandse woonbevolking + Italianen door verkregen staatsburgerschap), maken ze meer dan 9% uit.

Is dat geen invasie? Dat alles heeft Italië te danken aan de beruchte regularisaties. En de grootste daarvan werden door middenrechts-regeringen gemaakt.

Het probleem van de landingen is absoluut dramatisch, maar Salvini heeft laten zien da thet gemakkelijk is op te lossen door ze tot een minimum te reduceren. De eigenlijke bron van de etnische substitutie zijn de reguliere immigranten; deze eigenlijke noodsituatie zou eveneens gemakkelijk zijn op te lossen door de opheffing van de gezinshereniging en de terugkeer naar ius sanguinis.

Gezinshereniging is de eerste reden voor de migratie. Blangiardo herinnerde er eveneens aan dat “terwijl tot 2010 de arbeidsmigratie overheerste, is sinds 2011 de gezinshereniging de meest voorkomende reden voor de immigratie; in 2017 bereikte de arbeidsmigratie met 4,6% (12.200) van het totaal aantal nieuwe goedkeuringen een nieuwe laagste stand.”

Landingen. “In het jaar 2015 waren er 154.000 landingen, in 2016 waren dat er 183.000, in 2017 119.000, in 2018 23.000. In juni 2019 waren het er 3.000.”

Men zegt dat immigranten welvaart zouden brengen, maar in de periode waarin het aantal immigranten is verviervoudigd, stagneerde de welvaart, zodat het vermogen per hoofd van de bevolking is gedaald.

Dat ligt er ook aan dat de migranten de lonen drukken en daardoor de koopkracht van de Italiaanse werknemers verminderen.

(Bron: Vox News)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Italië: Aantal migranten in 20 jaar verviervoudigd

 1. Monalisa zegt:

  Het verdrag met de EU hè hoeveel keren moet ik het nog schrijven, er komen er nog miljoenen. Bert je kan straks beter naar het land van je vrouw gaan.

  Geliked door 2 people

 2. Ravian zegt:

  Het gedrag van deze mensen laat ons gewoon geen keuze.
  Degenen met een “vers” Europees staatsburgerschap dienen aan een “zero tolerance” beleid onderworpen te worden; niet aanpassen of fout (crimineel) gedrag is staatsburgerschap inleveren en wegwezen.
  Degenen die geen Europese staatsburgers zijn dienen sowieso gedeporteerd te worden; Europa heeft al crimineel werkschuw tuig genoeg van haar eigen.
  En degenen die hier illegaal verblijven hadden al opgebost en gedeporteerd behoren te worden.
  Enkel op die manier gaan we de autochtone Europeanen vrede, veiligheid, en welvaart terug kunnen brengen.
  En als de socialistische gütmenschen dat niet leuk vinden dan kunnen ze ook oprotten.
  Gewoon koffertje pakken en op het eerste vliegtuig naar Pyongyang.
  Kunnen ze in het land van Kim Jong de Oen van de socialistische heilstaat gaan genieten die ze Europa wensen op te dringen.
  Het zij hen van harte gegund…

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  OCH ALS JE SALVANI VOOR DE RECHTBANK SLEEPT ,DAN WEL WIL SLEPEN
  EN
  JE HAALT DIE SCHELE PLEURIS DRAGHI , DE ECB MONGOOL DIE CONTAINERS EN CONTAINERS EN CONTAINERS AAN WC PAPIER ALS EURO’S HEEFT LATEN BIJDRUKKEN

  OM DE EU EN DE EURO TE REDDEN ???

  DE EU /EURO WAS EEN MISLUKKING VANAF DAG 1 …
  MAAR JA LEKKER JOH , JE HOEFDE LEKKER GEEN GELD MEER TE WISSELEN OP VAKANTIE ??

  DUS IS UW EURO NET ZO VEEL WAARD ALS HET PAPIER WAAR HET OP STAAN
  GEDRUKT,
  NOPPES , DAN WEL NADA DUS . HEERLIJK HE
  GELUKKIG IS ER OOK NIETS DUURDER GEWORDEN WHAHAHAHAHA
  NEDERLAND AAN DE BEDELSTAF

  WILDERS STEMMEN ?/ DIE HEEFT RAAR HAAR, EN WIL DE GRENZEN OPEN HOUDEN
  ZELLUF GEHOORD WHAHAHAHAHAHA

  ALS DEZE TE MOEILIJK IS VOOR U , WIL IK HET WEL UITLEGGEN HOOR

  DUS JE HEBT DE STRONT VAN DE EU,… IN ITALIE GEWOON DE MACHT GEGEVEN

  IN NEDERLAND DOET U NIET ANDERS HOOR, UW BILDERBERG , FIGUREN EN UW KECH STOEPHOER

  DRAAGT U OP HANDEN . WHAHAHA GAAF OM TE ZIEN

  UW TOTALE VERNIETIGING IS AL LANG GELEDEN INGEZET .

  JA MAAR, KUNEN WE NOG ONTSNAPPEN ???

  NOU IK HOOR VERTELLEN , DAT ER EEN MAN WAS MET RAAR HAAR, EN DIE SCHIJNT
  NAAR VERLUID EEN 17 JAAR GELEDEN BIJ EEN EU PARTIJ TE HEBBEN GEZETEN ???
  EN
  DIE HEEFT HET ALLEMAAL GEDAAN , DIE WIL DUS DE GRENZEN OPEN HOUDEN

  EN

  MET DAT FENOMENALE KUT / KUDT / MONGOLEN VOLK MAG U HIER EEN DISCUSSIE OPZETTEN ??

  WHAHAHAHAH

  BERRRRRRTTTTTTTTT HIJ DOET HET WEER. WAT EEN DOM KLOOTJESVOLK BENT U

  OOM BOBZELLUF PVV FAN, TOTDAT GEERT ER OOK EEN ZOOITJE VAN MAAKT
  EN GEEN DAG EERDER
  ONTZETTENDE LOSERS.

  DUS STERF LEKKER MET JE 125 LANDVERRADERS, JA VOLT WILDE OOK IN DE EU BLIJVEN
  GOED HE ?????????????????????????????????????????????????

  EN UW BURNOIUT KLOOTVIOOL UW OUD CDA LANDVERRADER
  STEMT OOK NOG STEEDS VOOR DE EU

  GEEF HEM 25 ZETELS KERK MONGOLEN 2005 ?? VERGETEN ??

  WEL OME BOB WAT WAS ER TOEN DAN ?? WHAHAHAHAHAAHAHAH

  MET DE DAG WORDT HET AANDEEL VAN 16 MILJOEN HERSENDODEN NOG GROTER EN GROTER …

  WE HEBBEN HET TOCH NOG BEST WEL GOED, SPRAK MIJN EX WHAHAHAHAHA

  Geliked door 2 people

  • Hovawart zegt:

   Beste Bob, tegen domheid is geen vaccin te vinden, maar er is wel een vaccin gemaakt om de domheid mondiaal uit te breiden……
   (Bob is zelfs zonder leesbril te volgen…”keep your pecker up” and “keep your chin up”.)

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Hovawart zegt:
    24 september 2021 om 11:25

    IK BEN GEK OP , AARDIGE MENSEN MET WERKENDE HERSENS
    EN
    DIE ZE OOK NOG GEBRUIKEN . DANK U

    JA . IK KAN , NA 7 A 8 JAAR NOU MOEILIJK DAT CAPSLOCK KNOPPIE TERUG PLAKKEN WHAHAHAHA

    IK BEN AAN EEN NIEUWE TOE, ECHT DIT DING IN KUIST VERROT ..
    DUS
    MISSCHIEN ALS IK EEN NIEUWE AANSCHAF
    ZAL IK WAT MET GEWONE LETTERS SCHRIJVEN

    WEDDEN DAT DAN HET GEZEIK BEGINT,
    JA HALLO …. NOU MOT IK IEDERE KEER MIJN LEESBRIL OPZETTEN
    WAT EEN GEDOE WHAHAHA

    DIKKE HUG MAKKER IN DE STRIJD “” SHOULDERS FRIEND .. SHOULDERS UP

    OOM GROSSE BUCHSTABE

    Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Dat de verviervoudiging ook terug te vinden is in de criminaliteitsstatistieken word verzwegen, verdraait….anders geïnterpreteerd.
  Heck! het moet ook terug te zien zijn in de polls voor verkiezingen,…of deze zijn wellicht dan toch ook gecorrumpeerd, net als de verkiezingen in alle lidstaten in Europa..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s