Maastricht . . .

Maar geen vergelijkingen maken… Dat mag niet!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Maastricht . . .

 1. Ravian zegt:

  “Juden nicht erwünscht”

  Wedden dat de eigenaar PVV en FvD aanhangers nazi’s vindt?

  Zoals al driekwart eeuw geleden voorspelt; “En de anti-nazi’s zullen de grootste nazi’s wezen”.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Ik ben zaterdag in Maastricht en zal dit restaurant bezoeken. Het eerste wat ik zal doen is in militair Duits vragen wat er op het bord staat. Dan wil ik het vaccinatiebewijs zien van alle werknemers die momenteel in het restaurant werken, want ik wil me veilig voelen, heel veilig.
  Dit zal niet lukken en ik vertrek, mijn hoofd schuddend over de desorganisatie van de “Holländer”.
  Hoorde ik rotmof?

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Ik zou me als gevaccineerde de ogen uit de kop schamen als ik daar plaats nam.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Geen prik, niet sjoelen


  https://www.nhnieuws.nl/nieuws/288824/ouderen-zonder-prik-mogen-niet-meesjoelen-in-krommenie

  Huppakee, naar de gaskamer

  Zie Rob Jetten eens een holocaustvergelijking maken dan. Anderhalf jaar geleden. De hypocriete smurf.
  video

  Niet vergelijken, mag niet, van slinks, echter:
  video

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Zo te zien is er al een ruit ingegooid door iemand die het hier (terecht) niet mee eens is. Hebben ze er maar een hartje op geplakt.

  Like

 6. Julia zegt:

  In Alkmaar begint de Victorie nou dat zien we nu In Alkmaar begint de totale dictatuur voor straks de gehele binnenstad https://www.alkmaarcentraal.nl/nieuws/60094633-horeca-in-alkmaarse-binnenstad-kan-ook-gewoon-qr-codes-checken Volgens mij kunnen ongevaccineerden of degenen die tegen deze terreur zijn plaatsnemen op het terras dus dit kan de Gemeente Alkmaar niet maken. Dit is werkelijk niet meer te tolereren en gaat alle grenzen en rechten van de mens te buiten. Ik voorzie nog dat zelfs ongevaccineerden op een terras vogelvrij zijn omdat er binnen onze samenleving lone wolves rondlopen die niet vies zijn van aanslagen. Kortom de ellende begint nu echt en wordt van kwaad tot erger en dat alles veroorzaakt door ziekelijke doorgeslagen machtswaanzin binnen de politiek. De haat en tweedeling binnen onze samenleving wordt met de dag meer en meer aangewakkerd mede omdat veel gevaccineerden provoceren met de uitspraak dat niet gevaccineerden geen rechten meer hebben. Kortom een zeer gevaarlijke en gevreesde ontwikkeling. Als de vrijheidsberoving zo uitbreidt en een grote groep buiten spel wordt gezet dan zal dit over niet al te lange tijd tot een burgeroorlog kunnen leiden.

  Like

 7. Jan zegt:

  Door dwang het aantal ingeënte mensen laten stijgen
  Schandalig: hogere premies ziektekostenverzekering voor niet-gevaccineerde mensen vereist

  Onvoorstelbaar.

  De discussie welke maatregelen kunnen worden genomen tegen mensen die nog niet zijn ingeënt tegen het coronavirus wordt steeds openlijker en onbeschofter besproken. Terwijl in Duitsland al is besloten dat niet-gevaccineerde mensen die in quarantaine zitten in de toekomst geen loon meer mogen krijgen, is er ook een discussie gaande bij de wettelijke zorgverzekeraars in Duitsland hoe men niet-gevaccineerde mensen kan benadelen.

  Een zorgverzekering stelt voor om de premies voor niet-gevaccineerden te verhogen
  De CDU had ook een soortgelijk voorstel
  Dat zou het einde betekenen van de wettelijke zorgverzekering en zou ook andere groepen kunnen benadelen
  Aan concrete plannen geen gebrek. De voorzitter van het bestuur van de R+V-verzekering (Raiffeisen- und Volksbanken Versicherung), Norbert Rollinger, suggereerde dat er verschillende bedragen aan premies zouden moeten komen voor gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen. Rollinger is ook van mening dat de ziektekostenverzekering beperkt wordt als niet-gevaccineerde mensen Corona oplopen. “Als iemand door Corona op de intensive care belandt, is dat beduidend duurder dan een vaccinatie”, zegt de R+V-topman voorstander van een toekomstig inentings-apartheid en een verdere opsplitsing van de samenleving.

  CDU is er ook voor om niet-gevaccineerde mensen te benadelen

  Rollinger is echter niet de eerste die een dergelijk verzoek doet. Al begin augustus verklaarde Mario Voigt, fractievoorzitter van de CDU-fractie in Thüringen, dat de verzekeringspremies voor gevaccineerde mensen, als beloning, als het ware konden worden verlaagd. Het moet momenteel echter niet gemakkelijk zijn met dergelijke voorstellen. Omdat men met de wettelijke ziektekostenverzekering in Duitsland verplicht verzekerd is, wordt er geen onderscheid gemaakt naar gezondheidstoestand, aangezien het dienstenpakket verplicht is. Bovendien zou een dergelijke regeling een schending van de dam betekenen die het vorige solidariteitssysteem in twijfel zou trekken. Dan zou men ook onderscheid kunnen maken tussen gezonde en ongezonde mensen. Rokers, zwaarlijvige mensen, diabetici of misschien genetisch gepredisponeerde mensen die een grotere kans hebben om bepaalde ziekten te ontwikkelen.

  Tot nu toe niet echt juridisch afdwingbaar

  Rollinger stelt dat er al een onderscheid wordt gemaakt tussen bijvoorbeeld rokers en niet-rokers, maar dat dit veelal particuliere zorgverzekeraars treft. Hierbij kan het echter ook voorkomen dat u een verhoogde premie betaalt als u gezond en sportief bent, maar wel een “extreme sport” beoefent. Dit omvat activiteiten zoals vechtsporten, duiken of klimmen – afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Aan de andere kant verwierp Verena Bentele, de voorzitter van de sociale vereniging VdK, verschillende verzekeringstarieven voor gevaccineerde en niet-gevaccineerde mensen. Maar het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat de wet verandert om de vaccinatiedruk te verhogen. Veel van de huidige maatregelen konden twee jaar geleden nauwelijks worden bedacht.
  https://www.wochenblick.at/unverschaemt-hoehere-krankenkassenbeitraege-fuer-ungeimpfte-gefordert/

  SKANDALÖSE IMPF-APARTHEID!
  Unfassbar: Ärzte verweigern Behandlung ungeimpfter Patienten
  https://www.wochenblick.at/unfassbar-aerzte-verweigern-behandlung-ungeimpfter-patienten/

  Like

 8. Jan zegt:

  Het vaccin dat Haarlemmer olie is:

  Populaire tv-acteur overleden aan Corona
  De Duitse acteur Wilfried Dziallas, bekend van de tv-serie “Großstadtrevier”, is in zijn woonplaats Hamburg overleden aan Covid-19. Hij was twee keer ingeënt.
  https://www.unsertirol24.com/2021/09/22/beliebter-tv-darsteller-an-corona-verstorben/

  Like

 9. Jan zegt:

  D66 en GL lopen weg uit Kamer na heftige ruzie met Baudet over oorlogstweet!

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Ja, dat heb je met door en door verrotte dingen dan treedt ontbinding op en een van de verschijnselen daarvan kan zijn, dat iets dan zelf wegloopt !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s