Nogmaals Maastricht . . .

Maar we vergelijken niet hoor! Want we willen niets leren van de geschiedenis.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; ineke magrijn)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Nogmaals Maastricht . . .

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Dit zagen ze niet aankomen: Baudet rekent af met linkse verontwaardiging!

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Terug in de tijd.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  Deze enthousiastelingen moeten rekening houden met andere enthousiastelingen die per telefoon tafels reserveren of maaltijden bestellen voor zes personen die later moeten worden afgehaald.
  Dan komt het grote wachten op Godod. Vervelend en duur voor de restauranthouder.
  Maar gasten die niet komen opdagen zijn nooit besmettelijk, ook al zijn ze niet gevaccineerd.

  Like

 5. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Kl••tzak!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/546414618/bruls-horecazaken-direct-sluiten-bij-uitblijven-qr-controles

  Bruls: horecazaken direct sluiten bij uitblijven QR-controles

  DEN HAAG – De gemeente Nijmegen dreigt horecazaken direct te sluiten als die nu al aangeven niet op coronatoegangsbewijzen te controleren vanaf zaterdag. Dat zegt een woordvoerder van burgemeester Hubert Bruls, die berichtgeving van de Gelderlander bevestigt. Volgens een woordvoerster van het Veiligheidsberaad, waar Bruls ook voorzitter van is, zullen waarschijnlijk meer gemeenten dat voorbeeld volgen. Dat werd volgens haar duidelijk tijdens het Veiligheidsberaad woensdag.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  Gelet op het gericht jacht maken op mensen in de steden* en het instellen van concentratiekampen, zal het niet lang meer duren of de naald wordt door de covidnazis in je arm geramd

  *video

  https://www.abc.net.au/news/2021-05-09/mining-camp-designers-plan-covid-19-quarantine-hub-in-wa/100119364

  *Jodenjagers
  Niet geld, maar diepe haat was drijfveer van jodenjagers
  https://www.trouw.nl/nieuws/niet-geld-maar-diepe-haat-was-drijfveer-van-jodenjagers~b7c6e031/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Geliked door 1 persoon

  • Willie zegt:

   Een ideetje ?

   Like

   • oudmarinier zegt:

    Een goed scherp mes met een stevige spitse punt (bijv. Japanse Tanto mes) , jast ook zonder problemen door body armour , Willie. Maar in geval van , “als je toch al zo kort bij iemand bent , die eventueel body-armour draagt , kun je beter mikken op de FLEXIBELE / BEWEEGBARE punten zoals : Oksels , hals , zijkant ribbenkast , binnenkant ellebogen , of net ONDER de body armour (darmen) etc etc etc

    Like

 8. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Zijn alle crimmigranten dan wel gevaccineerd?

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Ach het slaafje van D66 Jetten moet nog heel veel leren. Deze jongen of man is absoluut niet dom maar is met het gif van Duivels66 geïndoctrineerd en daardoor zijn realiteitszin kwijt en blijkbaar niet durft te kijken naar de geschiedenis van WOII. Ja dan is de confrontatie hard. Het benoemen door Baudet van de “holocaust¨ is absoluut niet bedoeling geweest om nabestaanden van Joden of van de overige slachtoffers van de vreselijke misdaden tegen de menselijkheid tijdens WOII voor het hoofd te stoten maar het keiharde feit is wel dat ook D66 voorstander is om anno 2021 een grote groep mede burgers buiten te sluiten uiteindelijk werden ook homoseksuelen, Sinti, Roma en geestelijk of lichamelijk gehandicapten geaccepteerd. Met steeds nieuwe maatregelen werden zij buiten de samenleving geplaatst Dit is nu wat er gaande is en in gang wordt gezet het begint bij uitsluiting van horeca, theater, bios, etc. waar ongevaccineerden glashard worden geweigerd maar groeit uit tot algehele uitsluiting van de samenleving zoals onderwijs, gezondheidszorg, etc. Dat is nu het gevaar Jetten Baudet hoeft zich niet te schamen degenen die zich kapot moeten schamen zijn alle gewetenloze schaamteloze politici en al diegene die hieraan meewerken om deze nazi cultuur toe te passen. Het is terecht dat allang bepaalde groeperingen demonstreren tegen ongelijkheid en discriminatie binnen onze samenleving maar het is een misdaad tegen de menselijkheid om nu glashard mensen buiten de samenleving te plaatsen, de democratie te vermoorden en een apartheidsstaat is opgericht waarin discriminatie geen rol meer blijkt te spelen terwijl het volgens het Wetboek van Strafrecht Artikel 1 strafbaar is. Het is een schande en zwaar strafbaar dat politici deze wet naast zich neerleggen net als heel veel zaken die volgens de grondwet worden geschonden en de Neurenberg code wordt genegeerd. Dit verdient zware strafrechtelijke veroordeling door een tribunaal. Kortom schamen kun je pas roepen als je zelf recht in de spiegel durft te kijken en niet beledigd moet zijn als heel veel mensen het vergelijken met de misdaden tijdens WOII. Het is precies hetzelfde zoals het in de jaren 30 voor de oorlog begon en we weten allemaal hoe vreselijk dit is geëindigd en hoeveel levens en leed dit heeft gekost.

  Like

 10. Julia zegt:

  De grootste dictator die zo laf is om zijn rug toe te keren naar Baudet zit naast Rutte namelijk de ziekelijke vergiftigde machtswellusteling De Jonge. Deze man heeft plezier in zijn misselijkmakende machtswellust liegt dat hij barst ook weer is het mislukte beleid met experiment Jansen (Dansen met Jansen) nu de oorzaak van een defecte koeling. Nou dan is dat in ieder geval een flinke blunder als men niet heeft geconstateerd dat de koeling niet deugde en zonder meer maar raak spuit. https://www.ninefornews.nl/fleur-agema-roept-zorgminister-de-jonge-tot-de-orde-geen-nepnieuws-verspreiden/ Fleur één opmerking zorgminister vindt ik wel geheel misplaatst het is een smerige lafaard. Het is bekend dat lafaards en mensen die niet deugen de rug toekeren als zij met de waarheid worden geconfronteerd. Dit blijkt nu wel weer hij wilde zijn schaamrood zeker niet te tonen. Deze man is een groot gevaar voor de algehele volksgezondheid en onze democratie. Leugen op leugen, flater op flater maar eens komt de dag van rechtvaardiging en dan zou hij heel veel verantwoording moeten afleggen en flink en keihard worden afgestraft. Misdaad loont tot op zekere hoogte zullen we maar zeggen. https://www.ninefornews.nl/elspeet-zou-een-coronabrandhaard-zijn-en-donkerrood-kleuren-dit-zijn-de-cijfers/

  Like

 11. Bas zegt:

  Morgen wordt een nieuw niveau van fascisme ingevoerd waarbij miljoenen mensen uitgesloten worden van het sociale leven en waar je met dubbele bewijzen ( QR en ID) moet komen om een kopje koffie of thee te kunnen drinken.
  Het nieuwe normaal …

  Ministerie van VWS
  @MinVWS

  Ga je morgen naar het theater, een sportwedstrijd of uit eten in een restaurant? Wacht niet te lang en maak nu alvast je coronatoegangsbewijs.
  Én: vergeet niet een paspoort, rijbewijs of ID-kaart mee te nemen.

  Like

 12. Bas zegt:

  Belangrijk!!!

  Advocaten van de BPOC zeggen dat ze nu overtuigend bewijs hebben dat “het SARS-CoV-2-virus en de Covid-19 ‘vaccins’ opzettelijk geconstrueerde biowapens zijn die in twee fasen zijn vrijgegeven op nietsvermoedende volkeren van de wereld”.

  https://bpoc2020.nl/news/aanklacht-icc/?fbclid=IwAR18woMixCbOuEP9gsWoT5AfZIW-PsOT_Pg6kCFj3asMsZXlCVzbygULt4Q

  Aanklacht ICC – Persbericht
  Sep 23, 2021

  De BPOC2020 werkt in de aanklacht samen met advocaat Attorney Melinda C. Mayne, en Kaira S. McCallum, voormalig apotheker en arts, beiden uit het verenigd Koninkrijk, onder zaaknummer 143/21.

  Een nieuw persbericht uitgebracht op 17 augustus (klik hier voor inzage), bevestigt dat zij beëdigde verklaringen hebben ontvangen van vooraanstaande experts, waaronder onderzoekswetenschapper en nucleair cardioloog Dr. Richard M. Fleming, de Nobelprijswinnaar viroloog Professor Luc A. Montagnier, en Dr. Kevin W. McCairn, een neurowetenschapper en expert op het gebied van neurologische aandoeningen.

  Professor Luc A Montagnier, die een Nobelprijs won voor zijn werk aan het hiv-virus, beweerde in april 2020 dat hij geloofde dat het nieuwe coronavirus in een laboratorium was gemaakt. Toen verklaarde de deskundige viroloog in mei 2021: “Massavaccinaties zijn zowel een wetenschappelijke fout als een medische fout. Het is een onaanvaardbare fout. De geschiedenisboeken zullen dat laten zien, want het is de vaccinatie die de varianten creëert”.

  Er is ook een nieuwe claim ingediend bij het ICC vanwege de enorme hoeveelheid nieuw bewijs en informatie die de afgelopen maanden aan het licht is gekomen, en de advocaten zeggen dat ze nu overtuigend bewijs hebben dat “het SARS-CoV-2-virus en de Covid-19 ‘vaccins’ opzettelijk geconstrueerde biowapens zijn die in twee fasen zijn vrijgegeven op nietsvermoedende volkeren van de wereld”.

  Like

 13. Jan zegt:

  Hoe was dat ook al weer? Nooit meer Auschwitz?
  Kijk eens hoe dichtbij die is. Hulp nog? Niets mee te maken. Sterf maar.

  Hippocratic oath be damned.

  Canadian doctor says that the unvaccinated should be completely denied an ICU and medical care for ANY injury or sickness, even if not COVID.
  Unvaxxed and in a car wreck? You’re on your own with this doctor.
  video

  Wat een smerige haatkop, en dat moet arts voorstellen.

  Meer debielen, nu in het voortgezet onderwijs, weer in Amerika (waar anders)
  Haatwijf meent dat blanken dienen te verdwijnen, opdonderen hiero!

  (Binnenkort in ieder Europees theater)

  Like

 14. Bas zegt:

  Ondertussen, smerig slinks…

  De Telegraaf

  Een feestje voor nieuwe leden van DWARS, de jongerenorganisatie van GL in Groningen, is geëindigd in drankspelletjes waarbij nieuwe leden met elkaar moesten (tong)zoenen als ze die spelletjes verloren. https://telegraaf.nl/t/590013733?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

  Like

 15. Bob zegt:

  De interuptie van die zijn partij genoot
  Hammeburg aanhaalt.is tataal hypocriet.
  Zowel van Jetten als vanzijn partij genoot.
  De nederlandse politiek is sinds 1940 nooit verandert.
  Al deze partijen werken mee om JODEN in ISRAEL te
  vermoorden door terroristen van geld te voorzien.
  Er is welgedelijk een paralel met de 30er jaren, de afglijdende gewillig mee.

  baan is ingezet.
  Niet meteen kwamen alle maatregelen, die werden geleideklijk
  in gevoerd en door de Joodse raad (nu Joodse instanties)
  ondersteund zoals ze nu op politieke gronden Baudet aanvallen.
  Kijk wereld wijd en je ziet hetzelfde gebeuren als onder
  de nazaten het regiem van Hitler.
  Toen werd een groep uit gesloten, nu wordt een groep uitgesloten.
  Daarna kwamen de joden buurten waar ze niet uit mochten
  komen en zo kwam de val die dicht klapte.
  Ook toen liepen de Nederlanders

  Like

 16. john van antwerpen zegt:

  In de jaren 70 en 80 protesteerden miljoenen mensen tegen Zuid Africa omwille apartheid enzo
  (hoe de situatie daar nu is weten we allemaal…coruptie alom), we streden tegen apartheidspolitiek
  en voeren diezelfde apartheidspolitiek nu in in grote delen van de wereld Nl. incluis.
  Jij mag wel naar de wc en jij niet want je hebt geen corona app.
  Discriminatie schijnt taboe te zijn maar de overheid doet niets anders dan z,n eigen
  burgers discrimineren door onderscheid te maken, mensen voor te trekken en achter te stellen.
  He volgende flut kabinet zal ook daar niet van wakker liggenzoals ze nergens van wakker
  ligt. Shame on you. Het systeem faalt keer op keer, lijmen heeft geen zin want alles is kapot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s