BOEVENSTREKEN…

Een Nederlands concentratiekamp – 2021

(Door: “Driek”)

Voor een groots georganiseerde boevenstreek die het hele Nederlandse volk treft, heb je gewetenloze lieden nodig die zo’n boevenstreek ten uitvoer brengen. Welnu, lezer, die boeven zijn in dit polderland ruimschoots aanwezig. Wij worden geregeerd door een aantal lieden in Den Haag die het plan hebben uitgebroed om de Nederlandse burger door middel van boevenstreken in het gareel te houden.

Stapsgewijs worden de burgers gekneveld, totdat ze zich gedragen als volgzame sukkels. De bedoeling is om al die Nederlandse dwazen en domkoppen te dwingen zich te onderwerpen aan methoden die gedurende de Duitse bezetting werden ingevoerd. Jong geleerd – oud gedaan. Het Haagse schorremorrie heeft voor deze ene keer zijn huiswerk gemaakt.

De volgzame en gehoorzame Nederlander werd door de Duitse overheerser gedwongen een legitimatiepas aan te schaffen. Tegensputteren had geen enkele zin. Je werd gestraft als je dat legitimatiebewijs niet aan een geüniformeerde kon tonen. Dat was in het jaar 1940. De registratie van alle Nederlands burgers was begonnen.

Op 25 september van het jaar 2021 werd voor alle Nederlandse burgers een toegangspas verplicht gesteld om een horecabedrijf of een andere festiviteit te bezoeken. De benauwenis in ons eens zo vrije Nederland is werkelijk verstikkend. Edoch, ziedaar, die eens zo vrijgevochten Nederlander laat het zich aanleunen en doet gehoorzaam wat die boeven in Den Haag van de burger verlangt. Ik vind het een verschrikkelijke nachtmerrie.

Deze maatregel is buiten alle proporties, omdat in mei 1945 iedereen riep: Dat nooit meer”! Maar ja, die Nederlander roept zo vaak iets. Want 90% der bevolking heeft gehoorzaam een pasje aangevraagd. Nu mogen ze fijn een horecagelegenheid bezoeken. En, niet te vergeten, ze mogen weer naar muziekfestivals! Wat een volk. Als God bestaat, laat Hij het nu afweten.

Ik spreek de wens uit dat al die exploitanten van horecabedrijven en anderszins straks geen brood meer op de plank hebben en lekker failliet gaan. Wat een stumpers.

Ik wens U allen nog een fijne dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op BOEVENSTREKEN…

 1. Kees zegt:

  Beste Driek, je schrijft “Als God bestaat, laat Hij het nu afweten.”
  God bestaat inderdaad, maar wij mensen maken er een gigantische bende van. En omdat we niet meer naar Hem luisteren, laat Hij ons ook maar doen. Dát is het probleem.
  Hij vraagt van ons dat we in de eerste plaats Hem liefhebben, maar ook onze naaste. En dat gebeurt niet door een tweedeling in de maatschappij te maken, of anderen weg te zetten als complotdenkers o.i.d. En daar maken we ons met z’n allen schuldig aan.

  Like

 2. Bernard zegt:

  Als 90% van de slome sukkels volgzaam zijn zal de horeca niet failliet gaan hoor! De 10% waar jij en ik toe behoren zullen dat verschil niet gaan maken helaas….

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  ….Ik spreek de wens uit dat al die exploitanten van horecabedrijven en anderszins straks geen brood meer op de plank hebben en lekker failliet gaan. Wat een stumpers….Driek, jouw wens zou wel eens werkelijkheid kunnen worden. Want was dat niet de bedoeling van de Build Back Better gedachte, dat de complete middenstand moet verdwijnen. Niet alleen de boeren en de vissers, maar ook de vele kleine winkels. De groten blijven als enige over zoals; Amazon.com – Bol.com – Ali Baba en dergelijke. In de chaos die daarna ontstaat zal het communisme zijn klauwen gaan uitslaan..

  Like

 4. Bastiaan 2000 zegt:

  Nou Driek, wij doen er niet aan mee. Volgzaam ben ik nooit geweest, zeker niet als dat onrecht was ( ook als kind niet). Het restaurant waar ik werk en vele bij ons in de stad werken hier ook niet aan mee.
  Welke consequenties dat heeft, ik ben beter hiervoor te sterven. Dit kwaad die de machthebbers inclusief de koning uitvoeren, ze verdienen de dood. Waarschijnlijk sterf ik eerder, oog bescherming aangeschaft want rubber kogels zullen snel komen. Daarna echte.
  Ik denk dat Rutte, Jetten, Oranje, De Jong, die wijven etc elke nacht kraaiend in bed liggen en genieten van alle ellende van de mensheid. Daar krijgen ze hun kracht en zin uit, dat is satanisme. Zij aanbidden satan en zijn dus onze grootste vijanden.

  Geliked door 8 people

  • top of flop zegt:

   Het zijn flikkers Bastiaan, en daar zijn de meeste homo’s in Nederland niet blij mee.Zo maar een gedachte.

   Like

  • R Thomasson zegt:

   @Bastiaan 2000. Als je bekijkt de statistieke cijfers van bijna iedere westers land m.b.t. het aantal gevaccineerden, kom jij iets interessant tegen: Het aantal gevaccineerden ligt tussen de 69 – 78% en de rest is niet gevaccineerd. Zeg maar dat ietsje meer dan de helft van de ongevaccineerden zijn kinderen beneden de 12 jaar oud, komen wij op ca. 10 – 12% van mensen die zich niet willen laten vaccineren. Dat is de harde kern van het verzet, precies zoals het was tijdens de Tweede-Wereldoorlog. In sommige regio’s van Nederland is meer verzet, in sommige minder. Hoe dan ook de heersende politieke en andere elite – of zgn. elite – zijn banger voor ons, dan wij van hen. Zij consolideren hun macht dankzij de dombo’s die hen macht geven. Als dat zal hier, of in ander Europees land, gebeuren, zijn ze zo weg …FOETSI https://historianet.nl/oorlog/revolutie/franse-revolutie-zo-verliep-de-bloedigste-opstand-van-frankrijk

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik hoorde van iemand dat ze een ‘quarantainekamp’ in Westerbork aan het bouwen zijn.
  Maar of dat inderdaad zo is, weet ik niet. Het zou me in ieder geval totaal niet verbazen.

  Als het helemáál uit de hand loopt, tja…:

  Like

 6. vangie1206j zegt:

  Ach de jeugd vindt feesten zuipen de beest uithangen belangrijk daarvoor offeren ze hun gezondheid voor op met dat dodelijke vaccin.
  Dus prikken maar in opdracht van dat zwijn de Jonge.

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Als God bestaat, laat Hij het nu afweten.”

  Als god bestaat heeft ie het in ’40 – ’45 al laten afweten. Het zogenaamde uitverkoren volk heeft ie in de steek gelaten, alsof hij ze niet kende.
  Een paar duizend jaar geleden zei een Jodenjongen: Voor de haan kraait zult u mij drie keer verraden hebben. Het kostte die Jodenjongen later het leven.
  In ’40 – ’45 kraaide de haan niet eens. Maar het kostte toen zes miljoen Joden het leven.
  Als god bestaat, Driek? Als? Word toch wakker, vriend! Als god bestaat is het net zo’n waardeloze luizenbos als het zootje schoftentuig in Den Haag.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Andre zegt:

  Moskou heeft in juli al laten zien dat de QR code niet werkt. Je gaat als restaurant natuurlijk niet je klanten weg jagen. Gewoon niet opengaan en niet uit eten. Ben benieuwd hoe het in NL gaat verlopen.

  Like

 9. Julia zegt:

  In ieder geval doe ik en velen in mijn omgeving niet mee aan het tonen van een soortgelijk nazi toegangsbewijs. Mensen moeten zich eens realiseren waar zij aan meewerken door onderdanig tonen van het toegangsbewijs het wordt van kwaad tot erger en eenmaal doorgedrukt wordt het absoluut niet afgeschaft maar juist uitgebreid voor totale controle over u en uw lichaam. https://www.ninefornews.nl/de-coronapas-is-pas-het-begin-doe-er-niet-aan-mee/.
  Ik vrees dat een registratie van niet- gevaccineerden het volgende is
  https://www.ninefornews.nl/geheime-opnames-functionaris-amerikaanse-fda-wil-nazi-duitsland-register-voor-ongeprikten/ Ga er maar vanuit dat waar rook is is vuur.
  De onderdrukking wordt met de dag meer en meer nu ook nog eens hier bovenop de klimaathysterie die vergaande gevolgen zal gaan hebben noem het maar de nieuwe pandemie die ons jaren zal achtervolgen met alle gevolgen van dien https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/frans-timmermans-wil-voedselproductie-reguleren-om-oorlogen-te-voorkomen/
  Kortom als we de grote vijanden blijven gehoorzamen en aanbidden zijn wij allen verloren. Voortzetting van onderdrukking, nazi toegangsbewijzen is bij de politiek een onderdeel van het nieuwe normaal. Kortom 25 september 2021 is een gitzwarte bladzijde in de geschiedenis en een definitieve moord van onze democratie omgevormd tot een apartheidsstaat.

  Like

 10. Julia zegt:

  Ik begrijp niet dat een massa mensen zo naief zijn en niet verder doordenken. Speel het smerige politieke schaakspel eens mee waarom eerst de strenge maatregelen om te reizen? Puur om zoveel mogelijk reisbeperkingen te bewerkstelligen. Nu als eerste toegangsbewijzen voor o.a. horeca, evenementen, bios, etc. Puur om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen om zich door middel van een toegangsbewijs voor het uitgaansleven als eerste in leven te roepen. Waarom dan krijg je massaal heel veel mensen mee en dit dus voor zoete koek nemen maar zien niet het gevaar dat het puur een gewenning is voor een hele brede uitbreiding van het toegangsbewijs. Als De Jonge was begonnen met direct al toegangsbewijzen verplicht te stellen voor onderwijs, toegang tot gezondheidszorg, winkels en supermarkten dan zou het verzet hiertegen enorm zijn geweest dus strategie we beginnen soepel maar hebben de volgende zet al klaar staan van het schaakspel. Kortom dit is het begin van het communisme en dictatuur zoals gepland in de agenda NWO. We zouden nu massaal aan zet moeten gaan om deze politieke achterbakse streken schaakmat te zetten. Let op: file:///tmp/Motie_van_het_lid_Baudet_over_alle_coronamaatregelen_per_direct_be%C3%ABindigen_.pdf Motie afgewezen door o.a. VVD, CDA, D66, Volt, Groen Links, BIJ1, PvdA CU en fractie Den Haan. Dus???????? Dit is het bewijs. Dan te bedenken dat sowieso VVD,D66 en CDA de komende vier jaar de scepter gaan zwaaien. Sorry is het niet tijd om de blinddoek in de prullenbak te gooien en de keiharde realiteit onder ogen te zien.

  Like

 11. R Thomasson zegt:

  Bedankt Driek voor je artikel. Ieder woord klop voor bijna 100%. Waarom bijna? Omdat de gewetenloze boeven zijn geen Nederlanders, maar buitenlandse entiteiten met extreem veel globale macht. De maatregelen zijn niet geïnitieerd en niet afkomstig van onze kleine stinker boefjes uit Den Haag. Zij voeren bevelen en verordeningen uit van de moderne globalistische nazi’s. Zij zijn de nieuwe WA, NSB en overheidsfunctionarissen uit de Tweede Wereldoorlog. Zij doen het uit: a) hebzucht. Zij worden ervoor dik beloond. b) Opportunisme. Er worden hen schitterende carrière beloftes gedaan in een van de “Oberkomandantur” echeloons, in misdadige organisaties zoals de EU, VN, WHO, of zelfs de moderne ‘Liro Rosenthal Bank’ op wereldniveau (https://nl.wikipedia.org/wiki/Lippmann,_Rosenthal_%26_Co._(Sarphatistraat). c) ANGST. Zij weten dat de giftige tentakels van de globalistische roofoctopus reiken overal. Als zij niet de monsterlijke overmacht gehoorzamen, worden ze vernietigd. Denk maar aan al de dokters en wetenschappers die durven tegen de corona-maatregelen en vaccinaties te spreken: bijv. virologen zoals de Amerikaanse Dr. Judy Mikovitz en dokter Ellens uit Limburg. Zij verliezen hun baan en verliezen hun licentie als arts of viroloog te werken. Zij worden verschoppelingen.
  DEEL 2

  Like

 12. R Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Toen wij jong waren, had onze moeder vaak over de Tweede Wereldoorlog gesproken. Telkens vroeg zij zich af: wat was er in Hitler dat de Moffen zo gek had gemaakt? Zij kon zich het uitzinnige geschreeuw herinneren dat uit de radio kwam. Het leek een groot gekkenhuis. Misschien zijn de Duitsers gek? Vroegen wij. Nee! Zei ze. ‘Buiten dat Hitler gedoe, gedroegen de Duitsers zich heel normaal. De Duitsers van de circussen, kermisexploitanten en andere Duitsers die Twente bezochten, waren gewoon. Zij vervolgde dat niet iedereen daar was voor Hitler. Maar degenen die dat niet waren, leefden in grote angst’. Wat zij en wij niet konden weten, is; de Duitsers waren de eersten die zich bezighielden met “Social Engineering’. Zij waren de eersten die werden onderworpen aan hersenspoeling. Jozef Göbbels heeft een systeem bedacht waarin men, met behulp van nieuwe media, het volk kan manipuleren en onderwerpen. Dat is hem gelukt. Later hebben de Sovjets aan deze nieuwe psychologische methode gewerkt. Zij hebben het verder ontwikkeld, en implementeerden ze het in het Westen. https://www.youtube.com/watch?v=h5WjRjz5mTU. De huidige globalistische geldvampiers maken gebruik van Göbbels methode, maar op veel grotere schaal: in de hele westerse wereld. Zij hebben twee doelen voor ogen: a) selectieve genocide (op blanken), b) slavernij via totale controle. “You will own nothing, but you will be very happy!” https://www.youtube.com/watch?v=dOK8OdoS11k In nazi Duitsland maakte men de bevolking bang voor Joden Zigeuners en andere Untermenschen. de moderne globalistische nazi’s hebben iets anders bedacht: PANDEMIE. De invoering van QR-code is precies hetzelfde als de registratie van de NL-bevolking in 1940. De QR code is tevens het begin van de “ongevaccineerden vervolging” die identiek is aan de Jodenvervolging verordeningen. Men kan zonder moeite inzien wat volgende stappen van de “Mussert-Rutte en Kaagedis – Rost van Toningen, worden: het heropenen van Westerbork, Kamp Amersfoort en Kamp Vught voor ongevaccineerden.

  Like

  • Lot zegt:

   Ze waren bang voor de enorme schuldbetalingen sinds versailles verdrag en de enorme armoede. Nu kwam er iemand waardoor ze het land weer konden opbouwen en zij het weer beter kregen, Niet in de gaten hebbende dat zij een oorlogsapparaat aan het opbouwen waren die hen zelf zou vernietigen. Dan beter honger? Hoewel wapens ook goed zijn zeker als de buren ze hebben?

   De joden waren slechts een excuus, iets wat de elite aan het wauwelen was. En alleen de joden die na 1850 duitsland binnen waren gekomen, werden als joden aangemerkt. De meeste joden zijn in 1600s gekomen en werden gezien als duitsers. De joden hebben als khazaarse communisten socialisten een pot nat, veel van de nazi organisaties opgezet zoals de SS.

   Like

 13. ronjaspers zegt:

  Beste driek.Boevenstreken is een understatement als de satanische globalistische elite 90% van de wereldbevolking wil uitmoorden d.m.v. die dodelijke corona vaccinazi,s.Eventueel i.c.m. oorlog(en)

  Like

  • Lot zegt:

   Zal ze niet lukken, het zijn teveel mensen. Ze schijnen te wachten op een kosmisch event. En waarschijnlijk worden ze met emg brand laserbommen alles in een keer opgeruimd in een verre toekomst.
   Het enige wat wij moeten doen, is hoe diep en hoe lang wij hier nog in gaan zitten. Wij gaan het winnen. Maar dan komt er een nieuwe wereld orde, die wij ook weer moeten overwinnen. Het is aan ons, hoe wij hier doorheen komen. Het hopen is dat veel mensen zich niet laten inenten. Maar als 90% ingeent is, is dan die pas nog wel nodig, als toch iedereen het al heeft.

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Lot.De satanische globalistische elite is allang bezig met chantage (corona paspoort) zodat iedereen zich moet laten vaccineren.Het is allang niet vrijblijvend meer ofdat mensen de vrijheid hebben om zich wel of niet te laten vaccineren met die dodelijke corona vaccinazi,s.

    Geliked door 1 persoon

 14. kruisridder zegt:

  Ik ben gevaccineerd maar ik hoop dat al die horecabedrijven etc. die ongevaccineerden weigeren failliet zullen gaan. Ik ben gevaccineerd om gezondheidsredenen maar ik sta achter de mensen die de keuze hebben gemaakt niet gevaccineerd te willen worden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s