En zo is het!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op En zo is het!

 1. Julia zegt:

  Het is wel zo dat een groot deel van de buiten de samenleving geplaatste groep ook mee betaalt aan de uitjes van al die egoïsten die zich hebben laten vaccineren om uit eten te kunnen, bios,etc te bezoeken en het dus met deze ongekende dictatuur eens zijn want Herr Grapperhaus heeft 45 miljoen aan belastinggeld beschikbaar gesteld voor extra handhaving voor controle op het ausweis voor toegang. Wat zou deze mislukte minister van Veiligheid en Justitie er eens van denken om al die corrupte ambtenaren eens te gaan handhaven, te vervolgen en het geld terug te vorderen https://www.telegraaf.nl/nieuws/276523182/half-miljoen-bedoeld-voor-coronasteun-ging-naar-topambtenaren-bergen-op-zoom. De echte criminaliteit en de enorme corruptie onder vooral top ambtenaren kan hij niet handhaven maar extra geld voor burgers buiten de samenleving te plaatsen heeft deze mislukkeling flink wat geld voor over. De verhoging van zorgpersoneel moet door de burgers worden opgehoest via verhoging van de zorgpremie maar miljoenen worden besteed aan het handhaven aan de dictatuur van het nazi regime. De schande alleen al dat in Helmond burgers een toegangspas (dat gelijk staat aan het bewijs tijdens WOII) moeten tonen om de bevrijding mee te vieren Burgemeester Elly Blanksma houdt een toespraak, het bevrijdingsvuur wordt ontstoken, de Keiegalmers treden op en Ruben Raakt draagt een gedicht voor. Jeugdburgemeester Noël Silalahi legt met de burgemeester bloemen bij het beeld van Joris en de Draak.
  Aanvang 18.30 uur. Coronatoegangsbewijs is verplicht.
  Welke oprechte democratische Nederlander die staat voor vrijheid en democratie maar vooral voor gelijkheid binnen de samenleving tolereert dit nog langer en waar blijft Grapperhaus. Heeft Helmond een extra centje meer mee gekregen om dit te handhaven??????? Die burgemeester in Helmond moet zich kapot schamen en op staande voet de laan worden uitgestuurd. Met wat voor een burgemeesters heeft Nederland te maken straks wel weer rijkelijk de OZB kas flink vullen ook van de uitgesloten groep mensen die niet bij het bevrijdingsfeest gewenst zijn. Ik heb werkelijk geen woord meer over voor dit soort ziekelijke praktijken.

  Geliked door 2 people

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Let op die zijn er dan ook niet… althans niet van uit de horeca hoek…wordt eens te meer reden om elders ook die QR in tezetten , kijk.., ze kunnen het net zo manipuleren als zij willen.
  Ton Ruygrok, Monster

  Like

 3. Hovawap zegt:

  De vluchten naar Marokko en naar Turkije zitten vol met valse coronatesten, gewoon te verkrijgen bij een huisarts, valse coronavaccinatiebewijzen, gewoon via bevriende GGD’ers van de priklocaties, dus zullen de horecagelegenheden ook wel overlopen worden met valse QR-wAppjes..
  En de politiek slaapt rustig verder…….

  Like

 4. Claudia Millenaar zegt:

  Daar sluit ik me dan bij aan. Ik heb sowieso twee ingrepen te boek staan en verwacht hiervan pas half of in het ergste geval eind november hersteld van te zijn en dan is het winter en dat is ook mijn jaargetijde al niet.

  Ik zie het in het voorjaar allemaal wel weer en anders maar niet.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Die burgemeester in Helmond moet zich kapot schamen en op staande voet de laan worden uitgestuurd. ”

  Beter beginnen bij het begin: Willem de Overbodige de laan uitsturen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s