Autopsies in Duitsland bevestigen dat het covid-”vaccin” de oorzaak voor veel sterfgevallen is (+ video!)

(Door: Pierre-Alain Depauw – Vertaling: E.J. Bron)

Op 20 september vond er in het Duitse Reutlingen een persconferentie met twee gerenommeerde pathologen plaats. Prof. Dr. Arne Burkhardt en Prof. Dr. Walter Lang, twee wetenschappers, bevestigen de inhoud van het bericht van Prof. Dr. Peter Schirmacher over de in autopsies vastgestelde verbanden tussen de covid-vaccinatie en het stijgend aantal sterfgevallen bij gevaccineerden.

Prof. Dr. Peter Schirmacher stelde bij een derde deel van de sterfgevallen, die binnen 14 dagen na de Covid-19-vaccinatie optraden, een causaal verband met de vaccinatie vast.

Op hun persconferentie benadrukten de pathologen dat de situatie alarmerend zou zijn.

Bij hun autopsies gingen de wetenschappers diep op de details in en gebruikten ze de nieuwste technologieën. Want alleen zo zou het mogelijk zijn een verband met de entstoffen vast te stellen, aldus Burkhardt in de inleiding.

Dit werd o.a. door Prof. Dr. Burkhardt gezegd:

“Onder datgene dat ik u laat zien, bevinden zich veel dingen die ik voor het eerst gezien heb. Enkele dingen kan ik nog niet benoemen, omdat ik nog op zoek ben naar hun namen.”

“We voeren hier een Peer Review met veel collega´s uit.”

“Zware bijwerkingen worden waarschijnlijk door veel pathologen fout gediagnosticeerd als hartinfarct.”

“Overal zijn concentraties lymfocyten te vinden.”

In alle gevallen werd het immuunsysteem aangevallen. Veel diagnoses zijn moeilijk en worden vaak verkeerd geïnterpreteerd.

Deze persconferentie zal de argumenten van de vaccin-tegenstanders meer kracht verlenen. De desbetreffende farmaceutische ondernemingen moeten daarentegen dringend antwoord geven op de door de top-wetenschappers gestelde vragen.

Tot dat moment zou iedereen zichzelf moeten afvragen of hij het risico van zo´n “vaccinatie” aangaat en zijn immuunsysteem aan dit gevaar blootstelt.

Bekijk/beluister hieronder de video van de persconferentie:

(Bron: medias-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Pierre-Alain Depauw

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Autopsies in Duitsland bevestigen dat het covid-”vaccin” de oorzaak voor veel sterfgevallen is (+ video!)

 1. Hovawart zegt:

  Dat de huidige volksvertegenwoordiging tegen het volk is moge duidelijk zijn, blijkt ook uit alle maatregelen en restricties, absurde ideeën over klimaat en gezondheid gaan hand in hand en leiden slechts tot belastingverhogingen en het uitbreiden van de armoede……blijft u vooral geloven in de Brusselse sprookjes en de Haagse leugens…de winter zal grimmig worden.

  Geliked door 2 people

 2. ronjaspers zegt:

  De corona vaccinazi,s zijn dodelijk,neem ze niet.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Hier een betere kwaliteit van de op YOU-TUBe mishandekde video;
  https://www.youmaker.com/video/6009652c-7f11-413f-aff1-c7f1c03668ae

  Geliked door 1 persoon

 4. saddy zegt:

  Hulde voor deze mensen want geloof maar dat de druk om te schweigen enorm is.
  Fantastisch dat nu bekend is dat die proefprikken dingen laten zien die zelfs nieuw zijn voor meerdere Prof. Dr-en. En dus bevestigen dat de kartelpartijen mensen als proefpersoon gebruiken. Nieuw leiderschap? Nee hoor, Mengele deed dit ook al.
  Nederlands lab-onderzoek bevestigt de gekke en potentieel fatale afwijkingen in je lichaam, maar is nog niet peer-reviewed.

  Dingen nog die interessant zijn in duitsland, met aparte videos van boris reitschuster, een van de nog weinige objectieve journalisten: Bijvoorbeeld:
  -Nur zwei Prozent Corona-Patienten 2020 in den Kliniken – und die Regierung schweigt zur Skandal-Zahl
  Moet je even laten indringen: 2% !!!, het echte getal omdat iemand zo slim was om via een omweg de echte gegevens op te vragen. In nederland kan het niet anders zijn.

  Ook interessant omdat er een jaar geleden al geluiden waren dat 40% van de IC-patienten stierven door foute behandeling, later is dat in nederland gedaald naar 4% .
  Video: Pulmonary Nurse for 31 Years Testifies How he Unknowingly Killed Patients Following COVID Protocols (bitchute)

  Ook interessant: Florida wil die verplichte proefprikken en QR niet en heeft nu een andere strategie gekozen met aandacht voor b.v. gezond leven en eten en, als ik het goed begrijp, gebruik van medicijnen in de thuissituatie en de proefprik op vrijwillige basis. Video FLORIDA’S RADICAL NEW COVID PLAN via: The Highwire with Del Bigtree (bitchute).

  Geliked door 2 people

 5. saddy zegt:

  Nog een post want wat staan er fantastische zaken in deze video. Objectief en begrijpelijk gebracht door duidelijk verontrustte professionals. Allemaal op leeftijd dus speelt ontslag geen grote rol en kunnen ze eerlijk zijn.

  De video duurt 2 uur en 40 minuten maar b.v. op 38m38. staan vijf !! vermoedelijke proefprik bijwerkingen met dus vijf verschillende potentiele doodsoorzaken. (Vanuit mijn eigen interesse denk ik dat Nr 2 en/of nr 3 een rol kunnen spelen mbt de vele blastomen die de mRNA techniek in een recent verleden bij de proefdieren liet zien.)

  En dan de uitspraak op 49m50: Een patholoog-anatoom die 40.000 lijken heeft bekeken, 500.000 biopten en honderdduizenden foto’s in zijn carriere heeft gezien maar “dit” nog nooit.

  De proefprik is volkomen veilig toch Hugo? Mark? Sigrid? Yasser? Grapperhaus? Jaap? Gommers? Huisarts? GGD? Specialist? Ziekenhuis-directie? Bedrijfsarts? Verplegers? Verzorgers? Burgemeester? Schoolhoofd? BOA? ME? Journalist? RTL? NOS? WHO? WEF? Willem? Cultuurcentrum? VVAA? KNMG? Buurman?

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s