Een eeuw van de militante islam en de grote crisis van het Westen

(Door: Gregor Preac – Vertaling: E.J. Bron)

De chaotische aftocht uit Afghanistan heeft de fanatieke islam, het terrorisme, de maffia, de criminaliteit, China, Rusland en Iran de zwakte, de incompetentie, de ineenstorting, de bureaucratisering, de inefficiëntie, de impotentie en de decadentie van het Westen laten zien. En het zal ze aanmoedigen!

De populariteit van Biden daalde in september ondanks de fanatieke propaganda en censuur op de (meeste) sociale media van de VS tot slechts 43%. De Amerikaanse regering is er nu hoofdzakelijk mee bezig om Afghanistan als tegenslag, zo niet zelfs als overwinning voor te stellen.

De aftocht van de Amerikanen uit Afghanistan en de overwinning van de fanatieke islam laten echter zien dat de islam de opvolger van het communisme in de 21e eeuw is en dat de 21e eeuw een strijd tussen democratie (laïcisme) en islam zal zijn.

De grote crisis van het westelijk bewustzijn

Omdat het Westen de islam niet als vijand kan herkennen, strijdt het een verloren zaak! Na Iran, Irak, Libië, Syrië, Jemen, Somalië en nu Afghanistan! Het Westen houdt zich bezig met het terrorisme in plaats van de islam te isoleren en te onthoofden, die de bron en de voedingsbodem voor oorlog, geweld, terrorisme en onwetendheid vormt. Het Westen is zelfs zó blind, dat het de militante islam met miljoenen de hoofdsteden en grote steden van West-Europa laat binnendringen. De interventies in islamitische landen, in Afghanistan, in de migratie laten de grote bewustzijns- en ideologiecrisis van het Westen zien, het waanidee van de samensmelting van liberalisme en socialisme. Haar globalisme en internationalisme opent de grenzen voor de armen en onontwikkelden naar de EU, terwijl Rusland en China over nieuwe handelswegen, nieuwe (niet-militaire) veroveringsstrategieën of de integratie van de wereld nadenken, waar migratie niet meer noodzakelijk of zinvol is. De massamigratie destabiliseert zowel de herkomst- als de doellanden.

Ondanks de sluiting van de steunpunten in Irak en in Afghanistan hebben de VS altijd nog ongeveer 800 steunpunten in de wereld, Rusland maar 18 en China maar eentje in Djibouti. China zet in op het herstel van de zijderoute, op Afrika en op de bodemschatten (het zal waarschijnlijk de meeste deals met de Taliban over mijnen voor zeldzame aarde sluiten), terwijl Rusland inzet op zijn nieuwe route door de Noordelijke IJszee, die de reis van China en Japan naar Duitsland in vergelijking met de route via het Suezkanaal met 20 dagen zou verkorten. Terwijl China met de economische groei bezig is, zijn Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de VS bezig met de evacuatie uit Afghanistan. Toen de Taliban in 1996 voor het eerst Afghanistan bezetten, kwamen er 4 miljoen vluchtelingen uit dit land. Men rekent nu eerst op een half miljoen. Volgens informatie van de Verenigde Naties heeft de helft van de Afghaanse bevolking direct hulp nodig, en een derde deel van de bevolking lijdt vermoedelijk al honger. De banken zijn gesloten, evenals de winkels.

Griekenland heeft een 40 kilometer lange muur en zijn prikkeldraadhek tegen Turkije voltooid, Polen heeft na Litouwen langs zijn grens met Wit-Rusland prikkeldraad geïnstalleerd en de noodtoestand uitgeroepen.

Duitsland heeft ongeveer 4500 mensen uit Afghanistan via de luchtbrug naar Oezbekistan getransporteerd, waaronder 4000 Afghanen. Merkel geeft niet op, hoewel er op 26 september parlementsverkiezingen worden gehouden en haar CDU/CSU-coalitie met maar 22% van de stemmen het slechtste resultaat in de geschiedenis behaalt, maar zegt dat er nog eens 40.000 mensen opgenomen moeten worden. Maar nu al werden er onder de gevluchte personen meer dan 20 veroordeelde criminelen ontdekt, waaronder ook een Afghaan die in 2019 uit Duitsland werd uitgewezen, omdat hij naar men zegt een straf van 8,5 jaar voor de verkrachting van zijn minderjarige dochter had uitgezeten. Onlangs vond in Duitsland de eerste aanval na de evacuatie plaats, toen een Afghaan twee mensen neerstak met een mes.

Als de islam het Westen overwint, overwint hij niet de Chinezen. De Chinezen hebben hun eigen wapen ingezet om andere religies, culturen en talen te vernietigen: de migratie (van Chinezen) naar Xinjiang, wat tot de verdwijning van de Oeigoeren, maar ook van de middeleeuwse islam, van het religieuze fanatisme en van het terrorisme leidt. Men moet de vijand herkennen, kennen en respecteren, maar het Westen vecht tegen spoken en zichzelf en verliest. We zullen moeten beslissen of we de middeleeuwse islam verbieden, afschaffen of hermetisch afsluiten, zodat het op weg kan gaan naar iets geciviliseerders, of dat de EU in de loop der jaren zelf de islam wordt en aan een nieuwe middeleeuwen begint, omdat ze van de ineenstorting van het West-Romeinse Rijk en later van Byzantium niets geleerd heeft!

(Bron: nova24tv.si)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Gregor Preac

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Een eeuw van de militante islam en de grote crisis van het Westen

 1. Ravian zegt:

  Als je Rusland in het rijtje van de fanatieke islam, het terrorisme, de maffia, de criminaliteit, China, en Iran plaatst dan wordt het lastig je nog serieus te nemen, beste Gregor Preac.
  Je kunt namelijk gerust stellen dat het, momenteel, met de democratie in Rusland beter gesteld is dan in grote delen van de westerse wereld.
  Voor politieke maffia praktijken kun je momenteel beter in plaatsen als Den haag, Berlijn, Parijs, en Washington terecht dan in Moskou.
  En ik denk ook niet dat ze in Moskou een minister hebben rondlopen die met een palestijnse terrorist hoereert en doodleuk islamitisch terrorisme financiert.
  En ze hebben er ook al geen president die, zoals Biden, de Taliban van een paar honderd miljard aan moderne wapens voorziet.
  Of eentje zoals Oboema, die in acht jaar tijd het hele midden oosten in de fik steekt, zodat zijn maffiose EU vriendjes een paar miljoen islamitische terroristen kunnen importeren.
  Niet dat Putin er eentje van het type koorknaap is, maar in vergelijking met zijn westerse collegae is hij inmiddels bijna een aureooltje waardig.
  Je kunt die Rusland bashing reflex dus maar beter laten varen, dat komt je geloofwaardigheid namelijk ten goede, wat gezien hetgeen je in de rest van je verhaal te vertellen hebt best wel belangrijk is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lot zegt:

  Sorry Gregor Preac, de donkere middeleeuwen, zijn altijd de ‘hoge middeleeuwen’ (of late middeleeuwen) rond 1300-1500 waar veel oorlogen en religieuze oorlogen en veel doden waren en achterdocht heerste en bijgeloof. Waarna deze oorlogen men vond dat er een verlichting was, jaja, en een renaissance. Terwijl men vergeet dat voor deze periode wij al, zoals de oude grieken, die wij zijn, verlicht waren. En het was eigenlijk rond 1500 dat het oorlogen werden, maar men noemt 1300 omdat de paus overal aan zat te trekken en zichzelf absoluut soeverein maakte.

  In de echte middeleeuwen, dus tussen 0 en 2000, dan zit je op de jaren 1000 was het een goede tijd. Meestal worden de middeleeuwen aangeduid als jaren 700/800-1000. In deze periode waren er nog niet veel Europeanen en ze werden veelal oud, een jaar of 70, als er niets aan de hand was.

  Like

 3. Sinyo zegt:

  Ach . . . Toen mijn geboorteland werd overgedragen, had die regering te maken met twee gevaarlijke stromingen. Het communisme en de daroel islam.
  Hier had men arbeiders als gast bestempeld. Dat ging goed als deze “gasten” weer huiswaarts keerden. Wat enkelen hier achterlieten werd breed uitgemeten in “Opsporing Verzocht”.
  Maar toen kwam uit de rode hoed èèh hoek dat voor hen gezinshereniging mogelijk werd.
  In naam van die “linkse” doe open de poort.
  De zin “Het zal ze aanmoedigen” geldt al ver terug in de vorige eeuw.
  De zogenaamde ‘Elite” is conform een niets-opbrengend-loterij-lot doodgewoon een NIETE.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s