Göteborg: Geen maatschappelijk werkers meer in “bijzonder bedreigde” stadswijken

(Vertaling: E.J. Bron)

Na een serie incidenten, waarin maatschappelijk werkers verwikkeld waren, wil de stad Göteborg stoppen met het werk van maatschappelijk werkers die alleen oudere mensen in “bijzonder bedreigde” stadswijken bezoeken. “We hebben helaas een lange geschiedenis, waarin onze medewerkers in de vuurlijn van de bendes terechtkwamen. Onlangs hadden we zo´n incident in het stadsdeel Biskopsgården”, zei Marina Johansson, lid van de stedelijke commissie voor seniorenzaken, tegenover de krant “Göteborg Posten”.

Ze voegde er aan toe dat de sociaal werkers bang zouden zijn, zodat de commissie dinsdag in haar vergadering zou hebben besloten dat ze niet meer alleen zouden kunnen werken. Ze gaf echter toe dat er niet genoeg mensen zijn om alle woningen tegelijkertijd te bezoeken.

In de zomer van dit jaar werd een politieagent in het genoemde stadsdeel van Göteborg doodgeschoten, wat in het hele land een schreeuw van verontwaardiging bij het publiek veroorzaakte. Volgens de lijst van de politie bestaan e rop dit moment in Zweden 61 bedreigde stadswijken, waarvan een derde deel “No-Go-Areas” zijn. In het laatste geval kunnen daar volgens de politie het recht en de orde niet gehandhaafd worden.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Göteborg: Geen maatschappelijk werkers meer in “bijzonder bedreigde” stadswijken

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De ultieme overgave dus.
  Nog even wachten tot wij ook zo ver zijn, vanmorgen al een artikel in het AD over de Rotterdamse wijk Feijenoord waar de kogels je om de oren vliegen, 7 keer huizen beschoten deze zomer in amper 2 weken tijd.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Gescreende etnische Zweden bewapenen zou een oplossing kunnen zijn.

  Like

 3. R Thomasson zegt:

  Göteborg MOET een ding doen om eigen mensen te helpen. Evacuatie van alle autochtone bevolking uit de gevaarlijke gemengde wijken. Te beginnen met ouderen en de zwakkeren in de maatschappij. Deze mensen zouden worden geplaatst in andere wijken waar uitsluitend autochtone Zweden wonen. Zij hebben recht op het wonen in een Zweedse buurt. Als de boel in de gemengde wijken is schoongeveegd, een muur bouwen, en laat de bewoners daar voor wat ze zijn. De Bendes zouden voor hun eigen mensen zorgen. Als de bendes te lastig worden, stuur maar commando’s With a License to Kill.

  Like

  • Lot zegt:

   Zweden hebben ontzettend veel land over, overal kunnen zij containerwoningen plaatsen. AL zou dit 30 km van de stad afzijn. ruimte zat. Dat hebben wij hier niet.

   Like

  • Lot zegt:

   Is er oorlog zoals in frankrijk, dan een hek om de stad heenzetten en iedereen die de stad verlaat doodschieten. De stad is nu van hun en ze zoeken het maar uit. Net als de romeinen die zich land toeeigenen en een fort bouwen. Fort niet bestormen, maar gewoon een corridor eromheen zetten. verlaten ze het via de weg dan kun je ze beschieten. Wij doen dat omdat wij ze niet willen hebben. En die linksen die stoppen we ook in de stad bij hun erbij. Dat willen ze zelf graag.

   Like

 4. Eppo zegt:

  Mooi toch, Ze hebben daar net als hier de tyfuszooi Zelf heen binnen gehaald.
  Hoorde je die Jetten (D66)van de week zwakzinnig lullen ,Met zijn Samen de Schouders eronder.
  Nou de tyfuszooi van t Haagje wat Zij Zelf hier heen hebben binnen gehaald is voor hun.
  Ik steek er geen klauw voor uit ,doen Ze ook niet voor Jou.

  Like

 5. Ravian zegt:

  Die “maatschappelijk werkers” drukken dus hun snor voor het islamitische tuig waarvan zij zelf de import georganiseerd hebben…
  En ondertussen staan ze wel geheid nog steeds “welkom welkom in dit door mij en mijn mede socialisten totaal verklote land” te blèren.
  Vervult van typisch linkse arrogantie achten zij zich gemachtigd Russische roulette te spelen met de levens van (heel veel) anderen.
  Dit soort lui moet je uit je gemeenschap verwijderen, omdat ze een directe bedreiging voor de veiligheid van die gemeenschap vormen.

  Geliked door 1 persoon

 6. vangie1206j zegt:

  Nu dan maatschappelijk werkers eruit en nu het leger erin.
  En nu even grote schoonmaak houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s