GroenLinks . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op GroenLinks . . .

 1. Hovawart zegt:

  …..en we laten het allemaal nog gebeuren ook, staan toe dat onze kinderen zich niet meer thuis mogen voelen in hun vaderland.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Zo incognito is dat bij GL nu ook niet weer, het communisme spat er bij hun nogal duidelijk vanaf.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is steeds moeilijker in de hoofden van stemgerechtigd Nederland te kijken, wie zijn die mensen die op het grote niks van D66 stemmen, wie zijn de mensen die niet in staat zijn door de zorgvuldig opgebouwde façade van GroenLinks het communisme te herkennen.
  Het wordt pas duidelijk als je met mensen over hun politieke keus praat, het merendeel is niet of nauwelijks in politiek geïnteresseerd, tegen de tijd dat er verkiezingen aankomen kijken ze zo nu en dan naar debatten maar daar houdt het wel zo’n beetje op, en dat verklaart waarom de poppetjes zo belangrijk zijn geworden. Vraag aan een GroenLinksstemmer wie er naast Jesse in de Kamer zit en het blijft stil, vraag het aan een D66 stemmer en ze blijken alleen de Kabinetsleden te ‘kennen’.
  Wat en of die iets gepresteerd hebben dat weten ze dan weer niet.
  Wat heeft Ollongren gedaan ? Minder dan niks, niet eens een wetsvoorstel.
  Koolmees ? Oh is die van D66 ?
  Jesse Klaver die continu een souffleur op de achtergrond heeft die hem vertelt welke kant hij op moet gaan en waarschijnlijk een heel team achter hem dat zijn kledingvoorschriften voorschrijft en zijn opzettelijk onverzorgde haardracht.
  Kaag is misschien nog wel het grootste raadsel, steeds weer slaagt zij erin om met ellenlange volzinnen niks te zeggen maar het klinkt wel ontzettend intellectueel dus zal ze wel gelijk hebben is de gedachtegang !
  Bijna grappig is ook dat politici onderling afkijken, Kaag was de eerste met een zeer gedateerde bril waar ze als een schooljuf de helft van de tijd overheen kijkt, je ziet het steeds meer, Bergkamp en Ollongren doen het ook al. Wat zegt u, hebben ze tegenwoordig multifocale brillen ? Goh wat een uitvinding !
  En de media werken driftig mee, een van Ojik die in een praatprogramma zegt dat we nog acht jaar hebben om een vergaand klimaatbeleid in te voeren ‘omdat’ het daarna te laat is wordt niet eens tegengesproken in plaats van dat hij met pek en veren de studio uitgejaagd wordt, kssst wegwezen idioot!!

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  Alles wat extreem links is zijn staatsgevaarlijke landverraders,en ratten van het smerigste rioolwater.

  Like

 5. LUCIA zegt:

  GroenLinks en GroenRechts beide pagina’s van hetzelfde boek ,”de groene ondergang”..en u betaald voor het uitgeven daarvan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s