Kroatische president Zoran Milanović verzet zich tegen chantage door covid-vaccinatie

(Door: Pierre-Alain Depauw – Vertaling: E.J. Bron)

De Kroatische president verklaarde op televisie dat diegenen die zich niet willen laten vaccineren geen bedreiging vormen en dat men weer naar het normale leven zou moeten terugkeren.

In een door de Kroatische nieuwszender N1 Hrvatska uitgezonden persinterview sprak de Kroatische president Zoran Milanović (sociaaldemocraat, foto) de vraag aan van de chantage in verband met de anti-covid-vaccinatie.

“Dat interesseert me niet. We zijn voldoende gevaccineerd”, antwoordde hij een journalist, die hem vroeg naar het vaccinatiepercentage van 50% in Kroatië, dat ver beneden het Europees gemiddelde ligt. “We zullen niet verder gaan dan 50%. Laat ze ons maar met prikkeldraad omheinen. Dat doen ze toch niet. […] We moeten weten wat het doel van deze waanzin is. […] Het gaat er nu om je aan te passen en naar het normale leven terug te keren.

Ik vraag me af of ik normaal ben of dat de anderen gek zijn. Ze verbreiden paniek. Dat hebben ze vanaf het begin gedaan. […] Er bestaat geen absolute veiligheid. Er bestaat geen leven zonder risico, zonder de mogelijkheid ziek te worden. De mensen worden ziek van duizenden andere dingen, die veel ernstiger zijn. En ondertussen spreken we al anderhalf jaar over Covid.”

President Milanović sloot af met de woorden: “Wanneer iemand niet ingeënt wil worden, vormt hij voor mij geen bedreiging. Dat moeten we begrijpen en weer een normaal leven leiden, want het zal ons niet lukken om dit virus totaal uit te roeien.”

(Bron: medias-presse.info)

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Pierre-Alain Depauw

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Kroatische president Zoran Milanović verzet zich tegen chantage door covid-vaccinatie

 1. Cas H. Millens zegt:

  Mooi om eens iets te lezen over iemand met gezond verstand.

  Like

 2. Julia zegt:

  Dat zijn nu de juiste leiders die geweten hebben en achter het volk staan. Iemand nog praatjes over de zogenoemde Oostblok landen? De Oostblok landen weten wat communisme betekent en hebben hun les wel geleerd.

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  Deze man heeft in tegenstelling tot de demissionaire oorlogsmisdadiger Mark R tenminste wel normaal verstand,en hij wil daar ook naar handelen !!

  Like

 4. Julia zegt:

  Nederland moet zich kapot schamen een staatssecretaris mag geen kritiek hebben tegen de coronapas anders vlieg je zonder meer de laan uit. https://www.ninefornews.nl/mona-keijzer-krijgt-veel-bijval-na-ontslag-kritiek-uiten-op-dit-dictatoriale-kabinet-is-niet-toegestaan/ Inmiddels heeft onze zogenoemde koning het ontslag van Mona Keijzer bekrachtigd maar heeft haar wel netjes bedankt. https://www.ad.nl/politiek/koning-bekrachtigt-gedwongen-ontslag-keijzer-hoekstra-betreurt-vertrek~a8f6e1d6/ Hieruit blijkt dat onze zogenoemde koning volkomen achter het dictatoriale beleid staat van een falend demissionair kabinet en het er volkomen mee eens is dat het voormalig democratisch Nederland is omgevormd tot een apartheidsstaat waar discriminatie dus is toegestaan. Zelfs burgermeesters waar Bruls de hoofd dictator over is staan achter deze discriminatie. Dan nog te bedenken dat de koning jaarlijks een krans legt op de Dam dan kun je daar wel vraagtekens bij gaan zetten. Is hij vergeten dat er miljoenen jonge mannen zijn gesneuveld die gevochten hebben voor onze vrijheid. Hiermee is voor mij duidelijk geworden dat burgers vogelvrij zijn en de politiek met steun van onze koning bepaalt in hoeverre wij nog vrijheid mogen hebben. Dan mogen wij nimmer überhaupt nog naar een ander land met het vingertje wijzen en moeten wij onze mond houden over o.a. Poetin ondertussen hebben burgers in sommige Oostbloklanden meer vrijheid dan binnen deze nep democratie waar het communisme de normale gang van zaken is en burgers onder dictatuur staan van een demissionair kabinet die de grondwet en de Neurenberg code hebben geschonden.
  Nog met vlaggetjes zwaaien en uitsloven tijdens zijn verjaardag op kosten van de gemeenschap terwijl het heerschap glashard wederom ondanks subsidie zijn kroondomein 3 maanden sluit voor eigen plezier. Kortom hij heeft maling aan de burgers en misbruikt zijn zogenoemde koninklijke macht. Op wie kan een burger nog vertrouwen? Burgers in Nederland hebben geen recht meer en zijn gedoemd de onderdrukking voor lief tot zich te nemen.

  Like

 5. Yvette Sterckx zegt:

  Deze man heeft gelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s