Niemand staat op en heeft het lef om te zeggen: “Genoeg is genoeg”

(Door: Ebru Umar)

Door de APB (Algemene Politieke Beschouwingen) zou je bijna vergeten dat Nederland een immigratieland is en wel eentje van het soort dat ernstig tekortschiet: de asielopvang zit vol en dus zit er niets anders op om de mensen die asiel aanvragen in Nederland, op te vangen in congreshallen. “Het noodscenario van veldbedjes in sporthallen en scholen is niet meer ondenkbaar,” aldus het COA.

En niemand die opstaat om mede te delen dat het noodscenario van veldbedjes in sporthallen en scholen niet alleen ondenkbaar is, maar totaal absurd. Niemand die opstaat om mede te delen dat als de asielopvang vol zit, er niets anders op zit dan de asielopvang te stoppen. Niemand die opstaat en concludeert dat de grenzen dicht moeten. Niemand die opstaat om rationeel te denken laat staan redeneren: als de asielopvang vol zit, moeten we de basis aanpakken en geen oplossingen creëren die garant staan voor weer nieuwe problemen. Niemand die opstaat en het lef heeft om te zeggen: genoeg is genoeg. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Niemand staat op en heeft het lef om te zeggen: “Genoeg is genoeg”

 1. Dijkstra zegt:

  Helemaal eens met Ebru.
  Daarnaast is er ook niemand die de moed heeft om te zeggen dat deze ‘asielzoekers’ in de meeste gevallen economische vluchtelingen zijn, opportunisten, terroristen, migranten enzovoort.
  Daarnaast is er ook niemand die de moed heeft om te zeggen dat deze ‘asielzoekers’ in de meeste gevallen niet hier komen uit sympathie voor onze democratie, onze gelijkheid. De meesten van hen hebben een bloedhekel aan democratie en hebben liever de sharia; de meesten van hen hebben een bloedhekel aan gelijkheid voor vrouwen en homo’s; de meesten van hen hebben een bloedhekel aan seculariteit, die voor hen hetzelfde is als nergens in geloven en die atheïsten zouden ze liever meteen de hals inkorten.
  Wij worden geregeerd door soepstengels: ze zijn hard zolang ze in hun eigen, vertrouwde omgeving verkeren, maar zo gauw ze in een alledaagse soep belanden, verliezen ze hun houding en geven in alle richtingen toe, tot ze niet meer herkenbaar zijn.

  Like

 2. Ronald B zegt:

  Beste Ebru,
  afgelopen week kregen wij een brief in de bus met de mededeling dat er in de Friezenhal in Leeuwarden gedurende minimaal een half jaar (met telkens uitbreiding van 3 maanden) 600 vluchtelingen zullen worden opgevangen. Ik heb Buma meteen een mail gestuurd en hem ten eerste verteld dat dit beter via een referendum in Leeuwarden had plaats kunnen vinden! Immers, de elite beslist weer over ons. Ten tweede was hij in Den Haag groot voorstander van opvang in de regio’s. Hij zit hier dus alleen voor het geld. Triest. Ten derde heb ik hem verteld dat hij onze mooie opgebouwde cultuur meehelpt afbreken met al die moslims…leraren die topsport moeten beoefenen om hen alles te leren en zo de Nederlandse leerling nog meer achterstand oploopt en geen aandacht krijgt…politie en justitie omkomen van alle criminaliteit etc.

  Als er een burgeroorlog uitbreekt, is de elite als eerste de klos!!!

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Sterker: Ollengren vraagt aan de burger om met ideeen te komen hoe de opvang op te lossen. Niet genegen haar best te doen de asielzoekersinvasie te stoppen. Intussen wel iedere maand het geld van de burger binnen te harken. Hypocriete kakkerlak Als ik nu zie wat voor figuren zoals Hugo de Jonge de Qr code invoeren dan hoeft niemand zich te verbazen als gegeven moment verplicht wordt mensen in huis te nemen als je ruimte over hebt. Ze zullen daar denken: burger vindt toch alles goed dus walsen we er lekker over heen. Luisteren naar liegende witte boordencriminelen is het slechtste wat een volk kan doen. En blijkbaar doen ze het graag gezien de peilingen.

  Like

 4. Rien E zegt:

  …maar als de Tweede Kamer er daadwerkelijk zou zijn om het volk te vertegenwoordigen, zou de Tweede Kamer besluiten de vorming van een kabinet grondwettelijk te veranderen: de grootste partijen die tezamen 76 zetels hebben, worden verplicht tot samenwerken. Samen zijn zij door de meerderheid van Nederlanders gekozen, het is hun táák om samen te werken. Het is hun táák om dit land vooruit te helpen. Maar de Tweede Kamer egootjes denken aan zichzelf….
  Exact mw Umar, we zijn allebei Rotterdammers, dat ben ik helemaal met u eens. Alleen dat is echte Democratie, niks meer en niks minder. Het is echt onsterfelijk belachelijk dat er uberhaupt overwogen wordt om splinters zoals gl en pvda erbij te halen. De Nederlanders hebben daar helemaal niet voor gekozen dus stoppen met die flauwekul.

  Like

 5. Wim zegt:

  Hoezo ‘Niemand die opstaat en het lef heeft om te zeggen: genoeg is genoeg’? Volgens mij hebben en Geert Wilders en Thierry Baudet dit loud and clear benoemd. Daardoor een zwakker dan zwakke column.

  Like

 6. Edwin Vissers zegt:

  The hive mind ladies and gentlemen is your mind. It matters not what fraternity, cult, religion, tribe, culture you claim as your own, today, the entire global population exists within this program. The program is Mammon, it is the fall from grace of Adam and Eve, if you take on a value you belong to this hive mindset.

  From The Horse’s Mouth

  Like

 7. john van antwerpen zegt:

  Ebru Umar blijft mij verbazen met haar scherpe en rake zinnen.
  Ga zo door en inspireer iedereen met een vrije en onafhankelijke geest.
  Zo bezien hebben we een alternatieve grote drie. nml. Umar, Ellian en
  Leon de Winter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s