Verkiezingsfraude in de VS (7)

(Door: Julian Conradson – Vertaling: J.A. Kapteyn)

(Lees HIER deel 1 t/m 6 van “Verkiezingsfraude in de VS”)

De commotie rond de verkiezingsfraude in de VS kreeg gisteren, vrijdag 24 september, een nieuwe impuls. In de senaat van Arizona werd namelijk het rapport openbaar gemaakt van het onderzoek dat de Senaat heeft laten verrichten naar verkiezingsonregelmatigheden in het district Maricopa County. Het rapport bevat een groot aantal aanwijzingen van fraude, zoals:

 • Op verkiezingsdag zijn er meer stemmen geteld dan opgekomen kiezers
 • Bijna 300 meegetelde stemmen van overleden kiezers
 • Meer dan 23.000 poststemmen meegeteld ná sluitingsdatum
 • Meer dan 3400 stemmen uitgebracht dan er geregistreerde kiezers waren
 • Meer dan 9000 poststembiljetten ontvangen dan er verzonden waren

Wendy Rogers, Senator van Arizona, probeert al een tijd lang om de verkiezingsfraude in de openbaarheid te brengen en bepleitte eerder om de verkiezingsuitslag van Arizona (winst voor Biden) nietig te verklaren. Gisteren maakte ze bekend dat 41 Senatoren en parlementariërs uit meerdere staten in de VS een openbare brief hebben gericht tot het Amerikaanse volk met de volgende strekking:

Aan de Burgers van de Verenigde Staten van Amerika.

Wij, ondergetekenden, volksvertegenwoordigers van staten in de VS, hebben volgens de grondwet van de VS (Artikel 2, Sectie 1, Paragraaf 2) de bevoegdheid om het verloop van de presidentsverkiezingen te controleren.

Het is onder onze aandacht gekomen dat door een onderzoek naar 2,1 miljoen stembiljetten in Arizona, aangevuld met een diepgaand onderzoek naar de stemprocedures alsook naar de validiteit van de uitgebrachte stemmen door onafhankelijke experts, onze republiek te maken heeft gekregen met gecorrumpeerde presidentsverkiezingen in 2020.

Aanvullend op Arizona zijn er talloze beëdigde verklaringen uit andere staten die wijzen op ongebreidelde corruptie en mismanagement in het verkiezingsproces. Er zijn frauduleuze handelingen en onregelmatigheden aangetoond door meerdere onderzoeken in meerdere staten. Ook een aantal rechtszaken vechten de validiteit van de verkiezingsuitslagen aan in verschillende districten uit diverse staten.

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat alle 50 staten in de VS forensisch moeten worden onderzocht. Kiezerslijsten moeten gescreend worden op stemgerechtigden om de integriteit van onze verkiezingen te garanderen.

Als de resultaten hiervan bewijzen dat er onregelmatige verkiezingen in meerdere staten hebben plaatsgevonden zoals in Arizona, dan is het duidelijk dat de keuze in januari 2021 van veel van de  kiesmannen aangaande de VS-presidentsverkiezingen van november 2020 onjuist is geweest.

Wij roepen iedere staat op om de uitslag van zijn kiesmannen nietig te verklaren waar is aangetoond dat de verkiezingsresultaten onjuist tot stand zijn gekomen.

Als wordt aangetoond dat  Joe Biden minder dan 270 kiesmannen heeft gekregen ofwel Donald Trump meer dan 270 kiesmannen, dan roepen wij het Huis van Afgevaardigden op om te gaan stemmen, conform de grondwet, door middel van één stem per staat, om daarmee de rechtmatige winnaar van de verkiezingen vast te stellen, in overeenstemming met het constitutionele proces aangaande kiesmannen.

Het is onze historische plicht om de verkiezingsintegriteit, de stem als de hoeksteen  van onze constitutionele republiek, te herstellen.

Als wij geen accurate en eerlijke verkiezingen hebben, dan hebben wij geen land”.

De brief was getekend door 41 senatoren en parlementariërs uit meerdere Amerikaanse staten. Wendy Rogers, die deze brief openbaar maakte, zei erbij: “Dit is onze Nieuwe Onafhankelijkheidsverklaring”  

Of deze brief ertoe zal leiden dat staten de keuze van hun kiesmannen zullen herzien, is natuurlijk de vraag. Daarmee ook de vraag of het Huis van Afgevaardigden zal gaan stemmen zoals in de brief gevraagd. Zeker is wel dat “Verkiezingsfraude” in de VS een hot item blijft en dat de discussie hierover nog lang niet is verstomd.

Donald Trump heeft al aangekondigd dat hij morgen, zondag 26 september, tijdens een openbare bijeenkomst in Georgia waar hij gaat spreken, dit thema uitgebreid aan de orde zal stellen.

Bron:
thegatewaypundit.com
Door: Julian Conradson

Vertaald uit het Engels door:
J.A. Kapteyn
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Verkiezingsfraude in de VS (7)

 1. Bert zegt:

  En toch gebeurt er verder weinig met al die vele bewijzen.
  Wat moet er dan nog meer gebeuren voordat hier maatregelingen voor getroffen en Trump officieel wordt uitgeroepen als wettige president.
  Ze hebben daar nog steeds die demente vent zitten die er verder niet meer zit.
  Ik ben nou zoveel bewijs tegen gekomen dat het verder wel duidelijk is.

  Like

 2. Bob zegt:

  Verkiezings fraude in Rusland groot nieuws
  bij dr MSM geen woord over de fraude in Amerika.
  De verkiezings fraude in NL komt dan zeker niet
  ten sprake.

  Like

 3. Bas zegt:

  Weken nadat ze had gedreigd gevoelige informatie over de Clintons te onthullen, beweert Rose McGowan (actrice) nu dat ze van de weg is gereden en dat er in haar huis is ingebroken.

  Gewoon toeval, dat weet ik zeker.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s