Wat gaat het vaccinatiegeile links nu doen? Black Lives Matter protesteert tegen “racistische corona-passen”

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is HET maatschappelijk keerpunt in het drama van de corona-dictatuur, waarop vele waarnemers al gewacht hebben: minderheden stellen zich nu officieel op tegen de groene corona-vaccinatiepassen, omdat deze volgens hen racistisch zijn. De eerste stap werd nu gezet door de links-radicale zwarte beweging “Black Lives Mater” (BLM) in de VS. Hoe zal nu het politiek-correcte en meer dan vaccinatiegeile links in de wereld daarop reageren? Wat doen de globalisten met hun plotseling weerspannige beschermelingen?

BLM-protesten tegen de groene vaccinatie-pas

Aldus geschied in New York, waar op dit moment strikte corona-regels gelden. Niemand mag zonder de groene corona-vaccinatiepas restaurants of andere horecagelegenheden betreden. Ook over gedwongen vaccinaties wordt al hardop nagedacht in de stad, wier openbare ambtenaren al gedwongen moeten zijn gevaccineerd. Dat zorgde er nu voor dat “Black Lives Matter” ten tonele verscheen.

Nadat een bekend Italiaans restaurant in de Upper West Side van New York City vorige week drie zwarte vrouwen om hun vaccinatiebewijs vroeg en hen daarna de toegang weigerde, omdat ze deze niet konden tonen, kwam het tot protesten van de BLM-beweging. Men bezette quasi het restaurant en verklaarde dat de corona-vaccinatiepas alleen maar een “smoesje van blanke racisten zou zijn om openlijk racistisch te kunnen ageren”. Juist minderheden zouden de slachtoffers zijn van deze met de pandemie samenhangende discriminatiepolitiek.

Zwarten tegen “experimenteel vaccin”

Een woordvoerder van de radicale beweging ging nog verder. Hij benadrukte dat de corona-vaccinatie “een keuze” zou zijn. Niemand zou van alledaagse activiteiten uitgesloten mogen worden, alleen omdat hij zelf besloten heeft om de experimentele prik niet te nemen.

Bovendien benadrukte men dat juist zwarten alle redenen zouden hebben om de “gevestigde wetenschap” en daarmee ook de vaccinatie te wantrouwen. Hoe zal het linkse establishment op deze ontwikkelingen reageren? Daar zijn we benieuwd naar.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wat gaat het vaccinatiegeile links nu doen? Black Lives Matter protesteert tegen “racistische corona-passen”

 1. Julia zegt:

  Het vaccinatiegeile links gaat niets doen vanwege de opdracht van het WHO Alles loopt volgens plan Zie uitspraken Kissinger https://vk.com/reuropa?z=photo567158048_457275272%2Fphotos567158048 Op 25 februari 2009 heeft hij een speech WHO gehouden over de algehele route volgens het de agenda NWO Lees het maar eens door hoe smerig gesmeed plan toen al gereed was. Dat linkse zooitje in Den Haag voert dit plan exact uit zij regeren niet zij voeren de opdracht uit. Kijk wat er nu gebeurt geef geen kritiek op dit smerige plan want Rutte stuurt mensen zonder meer de laan uit https://www.telegraaf.nl/nieuws/1946225459/mona-keijzer-ontslagen-uit-kabinet-na-kritiek-op-coronapas Ongelooflijk wat voor een gewetenloze en schaamteloze smeerlappen Rutte en De Jonge zijn. Hij heeft geen enkele politici de laan uitgestuurd na de vele blunders en flaters die zijn geslagen maar dwarsboom het plan niet van de WHO dan is de afstraffing zo geregeld. Mensen moeten eens wakker worden dat is ook de reden hoe wereldwijd demonstranten die tegen dit corona terreur demonstreren ook in ons land zonder meer uit elkaar worden gemept en dat de meeste demonstraties door de volgzame linkse burgermeesters worden verboden. Het is een smerig politiek spel waar we de komende jaren niet van af zijn. Niet voor niets duurt het vormen van een formatie zo lang koste wat het kost moet hoofduitvoerder Rutte om de route WHO uit te voeren in de zetel blijven vandaar ook geen nieuwe verkiezingen. Wat dacht u van onze Koning die hakkelend een briefje zit voor te lezen maar niets over de schade aan de samenleving en de dictatuur heeft gezegd. Ook zijn vrouw zit op de thee o.a. bij Klaus Schwab alsmede Rutte. Wij zitten gevangen in een enorme wereldwijde dictatuur die de komende jaren niet veel goeds belooft. Als ik de speech van o.a. Kissinger lees en het feit dat Rutte het plan uitvoert zou heel Nederland die coronapas op de brandstapel moeten gooien en zich flink moeten gaan verzetten.

  Like

 2. Sobieski zegt:

  Onverwachte bondgenoten in de strijd tegen vijand nr 1. Het kan verkeren. Het zijn interessante tijden.

  Like

 3. Julia zegt:

  Ik vrees dat ook Rutte een dergelijke demonstratie van BLM in dit geval zal verbieden. Echter ben ik niet zo voor BLM maar in dit geval is een dergelijke demonstratie terecht. Wij zouden massaal ons bij een eventuele demonstratie van BLM moeten aansluiten omdat het ook puur racisme en discriminatie is wat die trekpoppen van het WHO De Jonge en Rutte hebben geflikt. Maar er is misschien hoop Halsema ontvangt graat tienduizenden BLM-ers op De Dam. Hoogste tijd om alle handen ineen te slaan om de huidige misdadigers tegen de menselijkheid uit de zetels te verjagen.Dit terreur treft alle Nederlanders wat voor een afkomst of ras, welk geloof, homo, etc wij hebben allemaal hetzelfde recht en dat is vrijheid en baas over eigen lichaam. Eenheid is de macht.

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Aj, aj, aj. Ik denk dat je toch even een beetje je huiswerk opnieuw moet nakijken. Er zijn een paar feiten die feitelijk anders zijn dan jij ze ziet. Over feiten gesproken.

   Like

 4. Harry zegt:

  Met een beetje geluk verbieden die linksen die racistische rotbende genaamd BLM .
  Waarom worden Wilders en Baudet overal gediscrimineerd en buiten gehouden , terwijl die nog nooit geweld gepredikt hebben en mag tuig dat dreigt alle blanken te vermoorden gewoon z’n gang gaan ?

  Stapelgek onze overheid !
  En eigenlijk die van heel west Europa .

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Heerlijk als de wereld zo krankzinnig rolt dat het net jouw kant oprolt ….hier kon ik smakelijk om lachen…als bedoelde dingen onbedoeld worden!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s