Corona als drijver van de cultuurrevolutie

(Door: Tomasz M. Froelich – Vertaling: E.J. Bron)

Reflecties van een “genezene”

Ik ben nu genezen. Corona is absoluut niet aangenaam. In totaal lag ik bijna twee weken plat en ik kan me niet herinneren ooit zo ziek geweest te zijn. Voor mij voelde corona aan als een zwaardere griep met meer duizeligheid en beperkingen van de concentratie. Met een zwakker immuunsysteem kun je er zeker aan sterven. Net als aan een zwaardere griep. Dat wist ik al van tevoren.

Verandert mijn eigen ziekte mijn zienswijze der dingen op corona? Niet in het minst. Veel mensen neigen ertoe het eigen of een bekend op zichzelf staand geval uit hun directe omgeving absoluut te maken: wanneer je zelf of een vriend corona krijgt, gooi je rationele risico-inschattingen overboord. In gedragsonderzoek spreekt men van salience: aan bepaalde gebeurtenissen wordt heel veel aandacht besteed, die daarna tot irrationele beslissingen leiden. Daarom wordt door mensen bijvoorbeeld na natuurrampen het gevaar van een nieuwe natuurramp hoger ingeschat dan dit is. Dientengevolge schieten de verzekeringspremies de hoogte in en begint men aan onverstandige politieke omwentelingen, zoals het stoppen met atoomenergie na de natuurramp van Fukushima. Politici weten dat precies. En in het kader van de corona-crisis gaat men volgens hetzelfde patroon, namelijk het ten volle benutten van salience, te werk, zodat men nauwelijks nog schroom heeft om ongevaccineerden tot tweederangs mensen te degraderen, hen te stigmatiseren en van hun grondrechten te beroven om politieke transformatieprocessen in te leiden.

Geen overtuigende argumenten voor vaccinatie

Ben ik van plan om me na mijn corona-ziekte te laten vaccineren? Nee. Want daarvoor zijn er geen argumenten die me overtuigen. Bij een mortaliteit van 0,3% in mijn leeftijdsgroep, bij meer doden dit jaar door corona-vaccinaties dan door alle vaccinaties in de afgelopen 20 jaar bij elkaar, bij niet onderzochte effecten op de lange termijn, heeft dat allemaal voor mij geen zin. En het is immers steeds duidelijker zichtbaar dat de twee prikken bij velen niet voldoende zijn en een derde of vierde vaccinatie “nodig” is. Niet fraai neveneffect: des te duidelijker het ontbrekende effect van de prik is, hoe bozer lijken de gevaccineerden op de ongevaccineerden te zijn. De heftigheid waarmee op de vaccinatie wordt aangedrongen, doet de rest en zorgt bij mij voor het tegenovergestelde van de daar achter zittende intentie: ze maakt me alleen nog maar sceptischer.

Dat betekent niet dat ik iemand de vaccinatie kwalijk neem. Iedereen zou deze beslissing voor zichzelf moeten nemen. En als politieke partij zou men zich ook niet dwingend op virologische debatten moeten inlaten, want daar spreekt men meestal als blinde over kleuren. Maar als partij kan men dit debat naar een niveau verplaatsen dat niet minder belangrijk, in mijn ogen zelfs nog belangrijker is dan het medisch-virologische: vrijheidsbeperkingen, het onttrekken van burgerrechten, de sterke focus op gezondheid bij de gelijktijdige ignorantie van alle andere bijkomende schade, de begunstiging van transformatieprocessen zoals de Great Reset ten gunste van socialistische miljardairs door restrictieve corona-maatregelen – daar moet men beginnen.

Grondrechten worden privileges

Corona en klimaatverandering worden met planeconomie en cultuurrevolutie tot één enkele discussie door elkaar geroerd. Desbetreffend dienen ook de blogbijdragen van het World Economic Forum gelezen te worden. Een van deze bijdragen draagt de naam “Zo zou het leven in mijn stad tot het jaar 2030 kunnen veranderen”, en inhoudelijk gaat het dan in deze richting: “Welkom in het jaar 2030. Welkom in mijn stad – of kan ik beter zeggen ´onze stad´. Ik bezit niets. Ik bezit geen auto. Ik bezit geen huis. Ik bezit geen apparaten of kleren. Dat alles kan raar op u overkomen, maar het heeft absoluut zin voor ons in deze stad. We hebben toegang tot transportmiddelen, tot een onderkomen, tot voedingsmiddelen en alle dingen die we nodig hebben in het dagelijks leven. Langzamerhand werden al deze dingen gratis, dus had het uiteindelijk geen zin meer om zo veel te bezitten. Eerst werd de communicatie gedigitaliseerd en gratis voor iedereen. Daarna, toen schone energie gratis werd, ging alles snel.”

Eigendom wordt afgeschaft, regeringsmacht uitgebreid, vrijheid onderdrukt. En corona dient ervoor om deze dystopie te realiseren. Dan is een beetje verzet tegen alles wat daarmee verbonden is noodzakelijk. En daar heb ik zelfs plezier in.

Ja, het ging slecht met me. Nu ben ik genezen en zodoende ook “geprivilegieerd”, omdat tegenwoordig grondrechten immers privileges geworden zijn. Maar ik heb schijt aan zulke privileges. En de dankbaarheid, die de staat nu van me verwacht, zal hij nooit krijgen. Je bedankt de dief er immers ook niet voor dat hij zijn gestolen goed aan iemand teruggeeft. Geef eindelijk niet alleen de gevaccineerden en de genezenen, maar alle mensen hun tot privileges geworden grondrechten terug! Laat ze weer echt leven!

Bron:
ansage.org
Door: Tomasz M. Froelich

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

42 reacties op Corona als drijver van de cultuurrevolutie

 1. Seb zegt:

  Ik ben onlangs 3 weken flink ziek geweest, nog nooit zo beroerd en zwak geweest.
  De sneltesten voor corona waren negatief en ik blijk ook geen antistoffen te hebben voor corona (waar ik stiekem wél op gehoopt had)
  Ik had gewoon een stevige griep te pakken, en ja, die bestaat dus nog.

  Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Natuurlijk bestaat de griep nog. Ze wilden ons doen geloven dat die verdwenen was of niet kon toeslaan omdat “We ons zo goed beschermden en aan de regels hielden.”
   Gezwam in de ruimte. Nu willen ze ons wijs maken: “De griep gaat een inhaalslag maken deze herfst en winter.”
   Wat een gelul: alsof een virus kan nadenken. “Owjee, ik heb niet genoeg mensen kunnen infecteren; ga ik alsnog even doen.” Die lui die dit beweren zijn niet goed snik!

   Like

 2. droevige mof zegt:

  Ik ben net terug van het stembureau in Keulen. Twee dingen vielen me op. Ik hoefde alleen mijn stemkaart te laten zien, maar niet mijn identiteitskaart. Ik had ook kunnen stemmen met de stemkaart van mijn zoon.
  Toen merkte ik dat er geen enveloppen waren voor de stembiljetten. Als je het stembiljet vouwt, kun je nog zien of je CDU hebt gestemd.
  (Je kunt in mijn geval lang zoeken, mijn partij begint met A en staat verderop).
  Vreemd, en dat in het land van de Duitse Disziplin, Ordnung und Genauigkeit.

  Geliked door 5 people

 3. duinsnip zegt:

  Gefeliciteerd met uw genezing en behoud van gezond verstand. Er zijn nog steeds mensen die ontkennen dat het virus bestaat en beweren dat het gewoon de seizoensgriep is. Nadat ook mijn nog redelijk jonge dochter corona kreeg en op de IC belandde, weet ik wel zeker dat het geen gewone virusmutatie is. Dus in potentie iets gevaarlijker. Wel gaf de huisdokter in een gesprek erna toe niet te hebben gedurfd de werkende medicijnen zoals HCQ of Ivermectine te geven uit angst voor een hoge boete of licentieverlies. Dus heeft deze regering in casu Hugo de Spuitgast, vele doden op zijn geweten om zijn WEF vaccinatieagenda er door te jassen. Maar, de afrekening zal komen, niemand doodt ongestraft vele mensen, zowel door het weigeren van werkende medicijnen als door levensgevaarlijke experimentele gentherapie. De waarheid zal eenmaal zegevieren.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   duinsnip Niemand ontkent dat er een virus bestaat. Ook de jaarlijkse griepvirus heeft al veel doden gekost en lagen velen ook op de IC. Allereerst gelukkig dat uw dochter er weer helemaal bovenop is maar laten we inderdaad wel de waarheid onder ogen zien nimmer is er zo een dictatuur geweest en zijn er zeer zeker geen mensen uitgesloten bij welke virus dan ook.In geval van een zeer gevaarlijk virus zoals ebola kan ik er zeker mee leven dat de boel op slot gaat en grote gebieden verplicht in quarantaine worden gezet. In dit geval terecht dat deze virus onder de A status valt. De ziekte is zeldzaam, maar zeer ernstig. Eenmaal besmet met het ebolavirus is er een grote kans op overlijden: in Afrika overleeft vooralsnog meer dan de helft van de ebola-patiënten de ziekte niet. Tijdens de grootste epidemie ooit, in 2014 en 2015, vallen meer dan 11.000 doden in Sierra Leone, Liberia en Guinée. Echter plaatst de politiek het corona virus onder de A status zodat zij uiteraard in opdracht van het WEF de algehele samenleving kunnen onderdrukken. . Dit is puur om alle grondwetten en mensenrechten naar de prullenbak te verwijzen en zonder meer nieuwe onterechte maatregelen er door heen te drammen en het meest onvergeeflijk is om miljoenen mensen onder dwang anders vrijheid kwijt en uitsluiting van de samenleving bewust bloot stelt aan een zeer gevaarlijk experimenteel vaccin waarvan we gaan afwachten hoeveel slachtoffers dit nog zal geven. Maar ik vraag mij af of De Jonge een verkeerd vaccin heeft gehad of teveel coke snuift omdat hij totaal het oog voor de realiteit is verloren. De ene blunder na de ander en de ene domme uitspraak na de ander. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/van-de-werkelijkheid-losgezongen-hugo-de-jonge-ik-zie-geen-tweedeling-door-de-coronapas-we-komen-juist-weer-samen/ Het is überhaupt een schande dat deze onkundige ex leraar op de post zit van (demissionair) minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Maar ja dit soort domme zolen zijn uiteraard door de opper elitaire machtswellustelingen goed te sturen. Ook zal hij het blijkbaar nog niet beseffen als hij daadwerkelijk voor een tribunaal wordt gedaagd en zwaar gestraft zal worden deze man is de weg totaal kwijt. Maar ik hoop met u en velen met mij dat de dag van rechtvaardiging zeer nabij is en met alle misdadigers tegen de menselijkheid en mede werkende hieraan komt. Dan hang ik de vlag uit maar een vlag uithangen voor een apartheidsstaat zal ik nimmer doen evenals voor onze koning niet meer. Ook onze koning volgt precies op wat binnen het WEF is besloten en zijn vrouw zit schandelijk genoeg op de thee bij o.a. Klaus Schwab. Koning Willem is geheel op de hoogte van het stappenplan van het WEF.

   Geliked door 4 people

  • boorzalf zegt:

   Hier een artikel voor Uw huisarts. Ik moet wel zeggen wat een flapdrol van een huisarts heeft U, bang voor een boete, mensen levens zijn toch iets belangrijker dan een boete.
   https://www.stopworldcontrol.com/nl/genezing/
   In deze film wordt uitgelegd hoe de mens belazert wordt. En ook vertelt hoe de populatie te verminderen, dus om de mens gedeeltelijk uit te roeien. En dat alleen maar voor macht en geld
   https://www.bitchute.com/video/EBaOueWLEOoB/

   Like

 4. saddy zegt:

  Quote: Ben ik van plan om me na mijn corona-ziekte te laten vaccineren?

  Pardon? Hier weer die grote denkfout dat die proefprikken iets positiefs doen.
  Je hebt nu afweerstoffen dus is iets anders helemaal niet nodig.

  Dat het 2 weken duurde komt meestal doordat de huisarts niets mag of wil voorschrijven. Kom je in het ziekenhuis dan krijg je opeens wel huisarts-medicijnen en heb je na 2 dagen het ergste van het verkoudheidsvirus gehad.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bert zegt:

  Ik heb in december 2019 iets wat alle verschijnselen van iets wat ze corona noemen.
  Alleen geen koorts. Maar ik dacht echt dat ik dood ging. Ik at niets meer.
  Verder kwam ik bij de dokter en winkel, ik zal wel moeten.
  Maar dat ging wel vreselijk moeilijk, geen enkel uithouding vermogen of lucht meer.
  Duurde iets van 2,3 weken. Daarna was het over.
  Niemand weet ik nou precies had. Maar niemand besmet ergens mee.

  Geliked door 1 persoon

  • Monalisa zegt:

   Een verkeerde frikadel kan de oorzaak zijn, weet wat je eet.

   Like

   • Bert zegt:

    Ik eet geen frikadellen, kroketten, rookworsten, braadworsten of knakworsten of meer van dit soort wazige vlees producten. Ik weet niet wat daar in zit.
    Net zo als die gif prik, dan weet je ook niet wat er in zit, zo wist hugo al een keer te vermelden. En dan vraagt ook niemand zich dit af.
    Ja, iets van hersens, koeienuiers en kutten zitten daar in verwerkt.
    Op smaak gemaakt met kruiden.
    Maar een frikandel zal je dan ook nooit vinden bij de vak slager.
    Anders was zo’n slager wel een snackbar begonnen.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dan kijk je niet goed bij de keurslager ik heb nog een oude bril voor je.

    Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Monalisa zegt:
    26 september 2021 om 16:22

    DAN DENK IK TOCH AAN EEN ” BERENKLAUW “” VAN DE CHINEES
    EN
    DAT DIE DUS PERONGELUK ?? WAT STUKJES VAN DIE BESMETTE VLEERMUIS ER BIJ HEEFT GEPLEURD ??

    EITJE BIJ ????

    INTERESSANT VERHAAL , IK GA NU EVEN EEN BANAAN LEZEN !!

    JE HOEFT ALLEEN AAR EEN BERICHIE TE STUREN ALS JE DOOD BENT

    BESTE PISVLEK

    DAN KOMEN WE ALLEMAAL . WHAHAHAHAHAHA

    OOM OP JE GRAF PISSEN

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Dat ga jij niet meer maken gezien je hoog bejaarde leeftijd.
    Over de 70 of zo was toch.
    Trots dat ie nog en rondje kan lopen. Maar dat mag hoor.
    Dus lang kan het dan niet meer duren.
    Laat wel even weten of hier begraven wil worden, kom ik even mee zeiken.

    Like

  • Bert zegt:

   En ik ben echt mijn hele leven nooit ziek geweest of griep gehad.
   Ik ben er bijna 10Kg van af gevallen.
   Wat trouwens vrij moeilijk is om er weer aan te laten komen, kom ik achter.
   De dokter weet wel hoe je moet afvallen, maar niet hoe je moet aankomen.
   Dat vind ik ook wel vreemd. En een diëtist moet je zelf betalen.
   Het eerste gesprek kost al 75 euro, daarna iets van 35, 40 euro per consult.
   Patat, appeltaarten, puddingbroodjes, vet eten, spek, ik probeer van alles.
   Maar volgens de BMI getallen is er weinig aan de hand.
   Ik snap het ook niet meer.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Volgens je andere bericht hier was wel zeer ziek geweest je zit gewoon alles te liegen je hebt toch iets van Corona gehad dat is iets anders dan griep, Bert G je lult uit je nek.

    Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Drink elke avond 3 beugels Grolsch en eet er een zak chips bij; kijk eens hoe snel je aankomt.

    Like

  • Bert zegt:

   Ik kreeg zelfs overal voorrang, zo beroerd was ik er aan toe.
   Apotheek, winkel. Ik liep er bij en zag er uit als iemand in ze laatste dagen.
   Maar niemand had het toen nog over corona of ontweek je als de pest als zwaar besmettelijk persoon.
   Anders had iedereen in de apotheek, bij de dokter, de artsen en de winkel hetzelfde gehad.
   Dus ook mijn zwaar bejaarde ouders van over de 80 of mijn broertjes.
   Daarom geloof ik totaal niet in dat hele corona verhaal.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Volgens mij werken je hersens niet meer, in een ander bericht schrijf je dat jij en je boer zwaar ziek waren van de vorm Corona?? je ouwe heer is volgens je schrijven 85 jaar of je liegt alles aan elkaar.

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Min broertje was geprikt in het leger.
    Maar eerst een test gehad, dat heeft ‘m 2 weken zware hoofdpijn opgeleverd.
    Mij maakt het niks uit waar je mee aan komt, maar probeer het dan ook te onthouden.

    Like

 6. sweathart zegt:

  zorg dat je genoeg vitamine neemt, C, zink, D3,Selenium,B12 en quercetine, dat elke dag, je kan de HCQ bestellen in poeder form online daar maak je tea van, ook het paarden middel ivermecitine kan je gebruiken als je voel dat je ziek wordt alleen een heel klein beetje maar lees dat maar online,
  Wij hebben die prikken niet nodig.en op tijd naar bed.

  Like

 7. Qvic zegt:

  Als niemand nog eigendom mag hebben, van wie wordt dan de nu bestaande eigendommen? Daar de regeringen dan gaan bepalen welke vrijheden en rechten iemand heeft in de vorm van privéleges en dat alle communicatie digitaal moet worden. (zodat alles gecontroleerd kan worden, wat iemand zegt of denkt) Dan kun je wel suggereren dat dan alles gratis is maar voor wie, er moet wel (ge)(ver)bouwd en in stand gehouden worden in die samenleving. Zoals landbouw producten zaaien zich zelf niet en oogsten zich zelf niet, om een voorbeeld te noemen. Het voedsel komt niet uit zich zelf in de supermarkten of producten in andere winkels. Niets gaat van zelf. Dus dan zijn de bevolkingen niets anders dan werkslaven geworden, die zich over moeten geven aan de totale gehoorzaamheid 24/7/365 aan de staat en daarvoor privéleges of te wel credits ermee kunnen verdienen. Maar wat of wie geeft de regeringen daarvoor het recht om de bevolkingen te onteigenen en te werk laten stellen? Dit komt enkel voor in het communisme, dit regeringsmodel heeft het hoogste uitmoord aantallen onder de bevolkingen. Onder het communisme verlangd een totale gehoorzaamheid aan de regering en als jij daar niet aan kan voldoen op welke manier dan ook (dit wordt regelmatig met willekeur nog uitgevoerd) wordt je gestraft met werkkampen of erger dood gemaakt. Dus geweld plegen als jij niet doet wat de regering bepaald. Inspraak of inzicht van de bevolkingen wordt niet geduld. Als we het omkeren en dat Schwab en zijn vriendjes niets meer iets mogen bezitten en dat hij en zijn vriendjes aan de totale gehoorzaamheid aan de bevolkingen moet voldoen en zich bruikbaar moet opstellen, anders naar het heropvoed kampen of anders de dood. Wedden dat ze beginnen te steigeren en dat zo iets niet eerlijk is. Dus waarom moeten de bevolkingen dat wel van hun accepteren. Dan kan Schwab het wel met mooie woorden het ons leuk voorspiegelen, van hun kwaadaardige en horror fantasieën die door hun macht en rijkdom krankzinnig hebben gemaakt en werkelijk zijn gaan denken dat zij voor GOD kunnen spelen over de wereld bevolking.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   De terreur van het regime van stalin in de USSR, met miljoenen onschuldige slachtoffers toto gevolg, zal kinderspel blijken bij wat ons te wachten staat als de great reset wordt uitgevoerd naar het concept van Schwab. Daarom zeg ik het maar weer eens, “de staat is je ergste vijand”. En al de politici en koningshuizen die zich met dit soort ideeën bevuilen, dienen te beseffen dat ook zij zich voor een volkstribunaal te verantwoorden hebben. Ook de uitvoerders van de staatsmacht, leger, politie, en anderen, dienen te beseffen dat ook zij in dit leven keuzes hebben te maken of ze hier nog aan mee willen werken, dat is een persoonlijke keus en verantwoordelijkheid. Niemand kan zich meer verschuilen achter de verontschuldiging dat ze niet wisten wat er gaande was.

   Like

 8. Jan zegt:

  Nep, en niets anders dan nep
  Canada

  Alberta eerste-hulp-arts zegt dat de crisis in de ziekenhuiscapaciteit is ‘gecreëerd’, heeft niets te maken met COVID-19

  Een arts op de spoedeisende hulp uit Alberta zei dat de crisis in de ziekenhuiscapaciteit in zijn provincie is ‘gecreëerd’, het is niets nieuws en het is niet afkomstig van COVID-19-patiënten.

  “We hebben een crisis, en die hebben wij omdat we geen personeel hebben, omdat onze medewerkers er mee ophouden, en wel omdat ze een burn-out hebben, ze zijn niet opgebrand door COVID”, zei Dr. Gary Davidson, die werkt als spoedeisende hulp. bij Red Deer.

  “Dus het heeft niets te maken met COVID, het is al zes jaar aan de gang en het is gemaakt.”

  Davidson beweerde dat de gezondheidscrisis in Alberta ongeveer zes jaar geleden begon, terwijl Alberta onder NDP-premier Rachel Notley stond.

  “Dus, ongeveer zes jaar geleden, kregen we een regering en ongeveer twee jaar na hun aantreden begonnen ze posities in ons departement te schrappen”, beweerde Davidson.

  “Ik kreeg gisteravond een e-mail van een persoon die ik ken, en ze zeiden dat 425 IC-medewerkers en intensive care-medewerkers zijn gestopt”, zei hij. “Ik heb er minstens dertig van mijn afdeling verloren, en ik kan je vertellen dat ze niet stoppen omdat COVID hen sloopt, de crisis die is gecreëerd, sloopte ons personeel.”

  Dokter: Niet-gevaccineerde verpleegster stopte nadat ze “overbodig” was genoemd

  Davidson sprak ook over een oude verpleegster die hem vertelde dat ze was gestopt omdat ze “overbodig” werd genoemd omdat ze de COVID-prikken had afgewezen.
  https://www.lifesitenews.com/news/alberta-er-doctor-says-hospital-capacity-crisis-was-created-has-nothing-to-do-with-covid-19/?utm_source=top_news

  Like

 9. Julia zegt:

  Klaus Schwab de Hitler van de jaren 2000. Laten we hopen dat ook hij zo snel mogelijk door een hele Hoge hand wordt afgestraft en voor goed een enkeltje naar de hel krijgt. Kijk maar wat een machtswellusteling als Hitler wereldwijd heeft veroorzaakt tijdens WO II miljoenen mensen de dood in gedreven en hongersnood en heel veel meer ellende. Het is dus voor mij onbegrijpelijk dat miljoenen mensen deze misdaad tegen de menselijkheid steunen door o.a. onderdanig QR code te tonen en geen enkel verzet tegen deze misdaad tonen. Maak mij niet wijs dat miljoenen mensen geen verstand hebben maar het puur doen voor eigen genot als zij maar naar de kroeg, bios, etc. of op vakantie kunnen. Tja dat is vragen om nog meer ellende en een ongekende dictatuur. Hoe haalt men het in het hoofd om je lichaam bloot te stellen aan een gevaarlijk experiment alleen om een stukje vrijheid terug te kopen. Vecht voor de vrijheid en democratie zoals miljoenen mannen tijdens WOII hebben gevochten tot de dood aan toe voor onze vrijheid. Hoe kun je dit negeren dan ben je mijns inziens geen knip meer voor je neus waard en een zeer laf wezen.

  Geliked door 2 people

 10. Ton Ruygrok zegt:

  Eind November 2019 kreeg ik griep, althans dat meen ik.
  Mij ziek gemeld , vervolgens komt er gezien in het licht van de latere Corona een opmerkelijke discussie opgang tussen Werkgever en mij.
  Dag later was de vraag van hem of het al beter ging en of ik zsm weer aan de slag kan.
  Weer dag later .. en Ton wat denk je zou je kunnen starten.. , ik zeg ,joh ben gewoon ziek ,koorts , snotteren ,niezen en hoesten.
  Hij zegt..; Ton het is maar een griepje en we hebben het druk.
  Ik antwoord ..; maar ik ben helmaal niet capabel om te werken, en vervelend en besmettelijk voor anderen, bovendien gaan er ieder jaar vele 1000den dood aan een ” griepje “.
  Maar dat lachte hij weg ..; dat betrof alleen oude mensen.
  Zeg ..; hoor met 59 jaar van lieverlede ook tot de ouderen.
  Nou ja, paar dagen later maar begonnen, ging wel goed.
  Afgelopen Maart werd ik een beetje verkouden, kuchen enzo, niet zo lekker..maar zeker niet ziek.
  Zegt de beste man..; Ton blijf maar thuis en ga ff testen.
  Nou test was negatief.. dus ik wilde weerkomen ,nee doe maar niet wacht maar tot dat het helemaal over is… want klanten e.a. vinden het maar niks als je nog kucht enzo..
  180 graden anders..!
  Wat een Klucht..!!!
  Ook was het Lachen met die test .. ik zeg tegen test dame..; vooraan in neus en geen streep verder, ging prima …
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

  • Bert. zegt:

   Nou kijk, jij eind noverber, ik in december. Wat zal het geweest zijn.
   En over corona had echt helemaal het. dus ook jou baas niet.
   Zelfs niet mijn huisarts of wie dan ook.
   Dus die corona vraag is nooit gebeurt van jou baas.
   niemand liep met een bekluier of had ergens over

   Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zoals inmiddels wel bekend heb ik me laten vaccineren.
  Betekent dit dat ik het eens ben met het “beleid”?
  Nee allerminst, ze strompelen van links naar rechts en de politiek heeft de zeggenschap uit handen gegeven aan allerhande “medische experts”, van een IC specialist tot een viroloog en alles wat ertussen zit, slecht besluit want de medici zijn sterk verdeeld en overzien de consequenties van hun besluiten niet.
  “Gooi de samenleving maar op slot”, leuk plan, dan gaan we straks niet dood aan een virus maar omdat we met z’n allen naar de bliksem gaan.
  Zou ik me met de wetenschap van nu opnieuw laten vaccineren ?
  Ja, ik moet wel, ik heb geen keus, een besmetting zou voor mij met de medicijnen die ik noodzakelijkerwijs gebruik betekenen dat ik het niet overleef.
  Stoppen met mijn medicatie zou direct sterk invaliderend zijn en onwaarschijnlijk veel pijn betekenen en is dus geen werkelijke keus.
  En dus ben ik net als zovelen overgeleverd aan de besluiten van Rutte en de Jonge.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 26 september 2021 om 17:52

   “een besmetting zou voor mij met de medicijnen die ik noodzakelijkerwijs gebruik betekenen dat ik het niet overleef.”

   Dat spuitje van Bril Geets is alleen maar schadelijk, zeker voor mensen met een zwakke gezondheid.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 26 september 2021 om 17:52

   “Stoppen met mijn medicatie zou direct sterk invaliderend zijn en onwaarschijnlijk veel pijn betekenen en is dus geen werkelijke keus.”

   En als Bril Geets het spuitje nou niet had uitgevonden?
   U gaat straks ook voor het derde, vierde, vijfde enz.?

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @Tistochwat
    Het is een keus uit twee kwaden, tot nu toe heb ik zo nu en dan een terugval en dat houd me wel een beetje scherp op wat er gebeurt als ik noodgedwongen zou moeten stoppen met mijn medicatie en geloof mij maar voor een keertje; daar wordt een mens echt niet vrolijk van en dat is dan een understatement.
    Tot nu toe is mijn reuma beperkt gebleven tot mijn linkerknie en mijn rechterschouder.
    Ik ben linkshandig dus dat mijn rechterarm nauwelijks bruikbaar is dat doet me niet zoveel.
    Bij een knie ligt dat vanzelfsprekend anders, op dit moment kan ik me thuis prima redden en met mijn vervoersmiddelen lukt het buitenshuis ook best wel goed, meestal scheur ik met mijn scootmobiel naar het winkelcentrum en parkeer hem buiten de supermarkt, een rustig rondje supermarkt (of winkel) lukt zonder problemen. Voor de rest gebruik ik mijn auto of het Openbaar Vervoer.
    Gek genoeg is het een heel ander verhaal als ik echt een stukje ga lopen, dan merk ik al snel dat mijn knie geprovoceerd wordt en dan is het al vrij snel net als een motor die langzaam vastloopt waarbij een ‘vastloper’ ook direct betekent dat ik niet meer kan lopen, ook niet een beetje.
    Na een vastloper duurt het dagen en soms weken voordat de boel zich weer herstelt en dat houd je wel voorzichtig.
    De medicatie is niet zonder risico en dan met name op de luchtwegen, een besmetting met covid zou daardoor uitermate risicovol zijn.
    Vandaar mijn keus, en ja als dat betekent dat er nog een derde en misschien zelfs een vierde nodig is dan zal ik dat doen.

    Like

 12. ronjaspers zegt:

  Het 5G netwerk veroorzaakt griepklachten en problemen aan de luchtwegen.

  Geliked door 2 people

 13. Seb zegt:

  In 2021zijn er MEER mensen overleden aan coronavaccinaties dan aan ALLE vaccinaties bij elkaar in de afgelopen 20 jaar !!

  Like

 14. Seb zegt:

  Over de vaccinatie -leugens!

  Geliked door 1 persoon

 15. Bob zegt:

  Er zijn en waren veel doden zonder dat
  zij carona hadden. Het zijn wel corana doden
  omdat de laffe medici hun afgelegde gelofte
  niet zijn nagekomen.
  De oorzaak was het niet verlenen van de medische zorg
  die deze mensen nodig hadden.
  Veel mensen die geholpen hadden kunnen worden
  mochten niet naar de medische specialist.
  De artsen moeten het geweten hebben dat er
  middelen waren die tegen covid hielpen.
  Ze hebben zich net als de artsen die aan de
  Mengele expirimenten hebben deelgenomen,
  zich niet gehouden aan het gezond houden van
  de mensen, maar meegewerkt om ze te ontmenselijken.

  Like

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Kan iemand mij vertellen als je niet gevaccineerd bent tegen Covid of je nog met een gerust hart een griepprik kan nemen? Ik neem aan dat dat een traditioneel (zeg maar normaal) vaccin is gebaseerd op een beetje dood/inert influenza weefsel? Zoals een vaccinatie van origine is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s