Een wakker mens telt voor twee!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is door de politiek medische ongelijkheid gecreëerd, u en ik, de ongevaccineerden, worden nu gezien als tweederangs burgers, terwijl wij juist diegenen zijn die door alle krankzinnigheid de realiteit nog zien. Wij, die ons niet gek en angstig laten maken door de politiek en de net zo corrupte media over een verkoudheidsvirus. Zaterdag 25 september 2021 zal de geschiedenisboeken ingaan als een zwarte dag, de dag dat medische apartheid in Nederland haar intrede deed en het verloop hangt af van ons, van ons verzet tegen deze dictatuur. Alle voortekenen zijn aanwezig, dezelfde die we ook zagen in 40/45, dat laat onderstaand artikel u zien. Het is tijd dat we het zien en ons organiseren, aangezien “The Great Reset”/Agenda 2030 leefstijl niet iets is wat we onze kinderen kunnen aandoen.
(urubin.nl)

Het is mijns inziens te krankzinnig voor woorden dat, terwijl er wereldwijd heel erg veel mensen dood gaan of ernstige bijwerkingen krijgen van deze experimentele gentherapie injecties, ze nog gewoon doorgaan met het injecteren van mensen én kinderen. Enkele feiten uit onderstaand artikel die, op zijn minst gezegd, nogal schokkend zijn… Speciaal voor de mensen die zich hebben laten injecteren.

Onderzoek toont aan dat de Covid-19 injecties het risico op ziekenhuisopname bij blootstelling aan het verkoudheidsvirus met 70% verhoogt in plaats van het risico te verminderen met de 95% die door de fabrikanten en autoriteiten wordt geclaimd.

Ook toont onderzoek aan dat de Covid-19-injecties het risico op overlijden bij blootstelling aan Covid-19 met een enorme 566% verhogen in plaats van het risico te verminderen met 95%, zoals door de vaccin-fabrikanten en autoriteiten wordt geclaimd. Wat nog zorgwekkender is, zo laat het artikel weten, is dat het aantal bevestigde gevallen onder de volledig gevaccineerden de afgelopen week aanzienlijk is gestegen in vergelijking met de vier weken hiervoor.
(naturalnews.com)

Sommige landen stoppen met het vernederen van hun bevolkingen, maar sommige landen, die meegaan in de WEF/VN-ideologie, zetten er een tandje bij en ontnemen hun bevolking nog meer mensenrechten. Een  provinciale Canadese regering heeft in naam van de bestrijding van Covid-19, u weet wel dat nooit geïsoleerde verkoudheids-virus dat de griep heeft vervangen, Orwelliaanse noodbevoegdheden uitgevaardigd die ambtenaren in staat stellen mensen zonder huiszoekingsbevel op te sluiten oftewel te verwijderen en naar believen beslag te leggen op persoonlijke eigendommen. 

De nieuwe noodbevoegdheden op gezondheidsgebied stellen de regering in staat “de leiding en de controle over de noodmaatregelen van een plaatselijke overheid op zich te nemen”. Zij geven de regering ook de bevoegdheid om “alle ontroerende of roerende goederen te verwerven of te gebruiken die de minister noodzakelijk acht om de gevolgen van een noodsituatie te voorkomen, te bestrijden of te verlichten”.

Ook de provincie Alberta heeft onlangs een noodtoestand afgekondigd op grond van haar Public Health Act. Net als in Saskatchewan kan de overheid zonder huiszoekingsbevel gebouwen binnendringen of persoonlijke eigendommen in beslag nemen.

U moet niet vergeten dat dit een wereldwijd plan is en dat Canada en Australië “voorbeeldlanden” zijn, een blik in de toekomst… De in mijn ogen corrupte Nederlandse politiek wil de VN/WEF-ideologie, het neo-communisme, implementeren met een sociaal-creditsysteem, via de QR-code/vaccinatie-maatregelen. Het einde van vrijheid, gelijkheid, democratie, veiligheid, privacy en de schending van vele mensenrechten, internationale verdragen en Neurenberg codes.
(zerohedge.com)

In onderstaand artikel een oproep aan alle politieagenten, boa’s, militairen, doktoren, verplegers en andere mensen die gedwongen worden door de politiek om in te gaan tegen hun gezworen eed. We zijn in een fase beland dat we met zijn allen moeten zeggen: Nee! We doen/werken hier niet meer aan mee. “Befehl is Befehl” is geen schuilplaats, u wordt betaald om een systeem te implementeren en te handhaven door een overheid die openlijk fascisme oplegt en medische ongelijkheid creëert. Zeg Nee!!!
(martinvrijland.nl)

Dr. Jane Ruby voegde zich bij Stew Peters om informatie vrij te geven over een groep van honderden wereldwijde artsen en wetenschappers die bevindingen hebben geleverd aan de wereldwijde media en een huiveringwekkende waarschuwing hebben afgegeven. Ze willen dat er per direct gestopt wordt met de experimentele injecties aangezien er in de injecties, u weet wel, die Hugo als staatsgeheim heeft verklaard, onder andere parasieten zijn gevonden. De conclusie van deze honderden artsen en wetenschappers… Het is een misdaad tegen de mensheid; genocide… 
(redvoicemedia.com)

Sluit u aan bij andere wakkere, realistisch ingestelde mensen met een kritische blik op wat er gebeurt. We zullen samen moeten zorgen voor een verandering. Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker, die inzien dat we belogen en bedrogen worden door Den Haag, dat mijns inziens geen moer geeft om uw of mijn gezondheid of die van onze kinderen… Diegenen die verantwoordelijk zijn, zouden voor het volks-militair tribunaal geleid moeten worden, een mening die heel veel mensen met me delen. Het mooie is wel; een wakker mens telt voor twee, diegene gaat nooit meer slapen en voelt zich genoodzaakt om anderen wakker te maken!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Een wakker mens telt voor twee!

 1. Bert zegt:

  Het eerste restaurant is al gesloten.
  Om 3 uur ’s middags.
  Dus dat gaat de eigenaar verder wel winnen van die BOA bloedzuigers.
  Klok leren kijken waren ze nog vergeten tijdens zo’n BOA training.
  Daar hadden ze even geen rekening mee gehouden dat zo iets voor sommige nog een beetje moeilijk is.

  https://www.ad.nl/nijmegen/gemeente-nijmegen-sluit-restaurant-moeke-wegens-niet-checken-qr-code-manager-verbijsterd-boas-waren-niet-voor-rede-vatbaar~ac65ca50/

  Like

 2. Gerrit zegt:

  We hebben nu medische apartheid. Voor mij een blik uit het verleden toen ik tijdens de apartheid in Kaapstad woonde. Bordjes met “Slegs vir blankes” overal.
  Hier zijn het nog papiertjes met “Alleen gevaccineerden welkom.” Straks ook vaste bordjes?

  Geliked door 3 people

 3. Julia zegt:

  Ook onze koning werkt hier volop aan mee hij heeft zelfs het ontslag bekrachtigd van een staatssecretaris die kritiek had op de corona pas laat staan als men de mond open doet en het over vaccinatieterreur heeft daar zal straks wel een gevangenisstraf op komen. Mensen beseffen niet aan welk experimenteel vergif zich hebben bloot gesteld. Hugo kwam ook nog met de wijze uitspraak dat niet gevaccineerden vroeg of laat besmet kunnen worden daar kan ik dan maar één antwoord op geven ook Hugo zal vroeg of laat voor eeuwig zijn ogen sluiten gevaccineerd of niet. Knettergek en doorgeslagen is die vent.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Alarmerende gegevens uit Israël

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Wat vaccins/medicijnen betreft

  Geliked door 1 persoon

 6. Monalisa zegt:

  Covid-19 wordt in de massamedia behandeld als een zeer gevaarlijke ziekte waarvoor massavaccinatie en strenge beperkingen voor de hele samenleving worden bejubeld, ondanks weinig sterfgevallen buiten de risicogroepen. Maar in Noorwegen is nu besloten de ziekte te behandelen als andere aandoeningen van de luchtwegen, zoals griep of het verkoudheidsvirus, omdat zij volgens het Noorse Instituut voor Volksgezondheid niet gevaarlijker is dan deze, meldt Free West Media.

  Het Noorse Instituut voor Volksgezondheid FHI heeft het opmerkelijke, maar statistisch onderbouwde besluit genomen om Covid-19 te classificeren als een ziekte van de luchtwegen die even gevaarlijk is als de gewone griep. Er wordt verduidelijkt dat de pandemie niet voorbij is, maar dat zij een nieuwe fase is ingegaan waarin Covid-19 nu wordt gelijkgesteld met een gewone ziekte van de luchtwegen, zoals een griep of een infectie van de luchtwegen. Dit is onder meer het gevolg van de mutaties die het Coronavirus heeft ondergaan, waardoor het minder gevaarlijk is geworden, samen met de toegenomen natuurlijke immuniteit en de immuniteit die door vaccinatie in de Noorse samenleving is bereikt.

  Hoewel de infectie zelf onder de bevolking blijft circuleren, betekent dit niet dat het aantal ziekenhuisopnames toeneemt, wat op zich betekent dat het coronavirus niet langer een grote belasting vormt voor de gezondheidszorg in Noorwegen. Dit komt doordat de overgrote meerderheid van degenen die risico lopen, beschermd is. Degenen die gevaccineerd zijn, krijgen ook ernstige symptomen en degenen die niet tot de risicogroepen behoren, krijgen meestal ook alleen maar gewone milde verkoudheidsverschijnselen. Het FHI maakt dus de inschatting dat het Coronavirus zich nu voegt in het rijtje van andere respiratoire virussen zoals de gewone verkoudheid en de seizoensgriep.

  LEES OOK:
  Het Coronavirus en zijn vaccin maken deel uit van een gelaagde hoax
  “Het is iets positiefs en geeft signalen af dat men zich in Noorwegen op dit moment tenminste bewust is van de situatie”, zegt Niklas Arnberg, hoogleraar virologie aan de Universiteit van Umeå en voorzitter van de Pandemic Foundation tegen Aftonbladet.

  Besmettelijker maar minder gevaarlijk

  Het FHI is van mening dat de pandemie zelf nog niet voorbij is, omdat zij nog steeds in de wereld rondwaart en zich verspreidt op hetzelfde moment dat het percentage gevaccineerden wereldwijd laag is. Zolang zij zich buiten het grondgebied van de rijke landen verspreidt, zal het een aanhoudende pandemie zijn, zo wordt gezegd.

  Als er minder mensen in de risicogroepen zijn die gezondheidszorg nodig hebben, neemt de druk op de gezondheidszorg sterk af.

  De tweede factor is er een die welbekend is, namelijk dat virussen, op enkele uitzonderingen na, zich in de loop van de tijd om zuiver evolutionaire redenen ontwikkelen in de richting van besmettelijker maar tegelijk minder dodelijk. Sars-CoV-2 heeft duizenden mutaties ondergaan en verschillende varianten hebben elkaar vervangen wat betreft de snelheid van verspreiding en de mate van besmetting, maar zijn steeds minder dodelijk gebleken. Deze verspreiding gaat ook door onder gevaccineerde mensen, aangezien de mate van vaccinatiebescherming tegen deze variant lager is dan tegen eerdere varianten, waardoor de verspreiding ook doorgaat, zelfs in landen waar de meerderheid van de bevolking is gevaccineerd.

  In de door het FHI uitgevoerde studies is vastgesteld dat zowel gedeeltelijk als volledig gevaccineerde mensen die Covid-19 krijgen een laag risico lopen om voor verzorging naar het ziekenhuis te moeten gaan, maar dat dit ook geldt voor gezonde mensen die niet tot een risicogroep behoren. Bij degenen die gedeeltelijk zijn gevaccineerd, is geconcludeerd dat de mate van bescherming tegen de Delta-variant slechts 22 procent bedraagt, wat oploopt tot 65 procent voor degenen die twee doses vaccin hebben gekregen. De mate van bescherming is nog steeds laag in vergelijking met de Alpha-variant van het virus, waar de mate van bescherming in plaats daarvan 55 procent en 84 procent was voor degenen die gevaccineerd waren.

  LEES OOK:
  Israël zegt dat Pfizer Covid-vaccin slechts 39% effectief is, maar nog steeds ernstige ziekte voorkomt
  Volgens de laatste statistieken van het FHI zijn in week 37 67 nieuwe patiënten in het ziekenhuis opgenomen met Covid-19 als hoofdoorzaak, wat een daling is ten opzichte van de 95 gevallen in de week daarvoor. Maar van de nieuwe gevallen in week 37 hadden slechts 9 patiënten intensieve zorg nodig, een daling ten opzichte van de 22 van de week daarvoor.

  Er wordt ook aangenomen dat het risico om medische verzorging nodig te hebben toeneemt voor degenen die volledig ongevaccineerd zijn, maar dit is verder afhankelijk van de risicogroep waarin men zich bevindt. Ongeveer 40 procent van degenen die de afgelopen week in Noorwegen voor verzorging moesten worden opgenomen, was bijvoorbeeld volledig gevaccineerd, maar behoorde toen in overgrote meerderheid tot een risicogroep. Ongeveer 5 procent is gedeeltelijk gevaccineerd en ongeveer 55 procent van de opgenomen personen is helemaal niet gevaccineerd. In week 37 zijn in totaal 11 mensen met Covid-19 overleden, een daling ten opzichte van de 13 sterfgevallen in de voorgaande week. De gemiddelde leeftijd van degenen die in week 37 stierven was 80 jaar en behoorde dus tot de risicogroep.

  In Noorwegen heeft 90 procent van de bevolking boven de 18 jaar zijn eerste dosis gekregen en 83 procent zijn tweede dosis en wordt dus als volledig gevaccineerd beschouwd.

  LEES OOK:
  Terwijl Duitsland vaccinatieplicht afdwingt, heft Denemarken alle Corona-maatregelen op
  Influenza hoeft niet massaal gevaccineerd te worden

  De aanzienlijk verbeterde situatie in Noorwegen heeft ertoe geleid dat men ervoor heeft gekozen Covid-19 te classificeren als een luchtweginfectie met dezelfde mate van gevaar als influenza. Dit betekent niet dat het als ongevaarlijk wordt beschouwd, maar wel dat men ervan uitgaat dat het, net als bij influenza, beheersbaar is en dat de risico’s voor patiënten met een Covid-19- of influenza-infectie vergelijkbaar zijn en dat het voor mensen in de risicogroepen is.

  “De totale maatschappelijke kosten voor door virussen veroorzaakte ziekten kunnen tientallen miljarden kronen per jaar bedragen, zonder dat er sprake is van een pandemie”, zei Arnberg tegen het Zweedse dagblad Aftonbladet. Hij noemde gewone verkoudheden en maagkwalen als oorzaken hiervan.

  Elk jaar worden tussen 300 000 en 1,5 miljoen Zweden ziek van de griep, maar er sterven er nog maar weinig, slechts tussen 700 en 2000 per jaar, met vrij grote jaarlijkse variaties binnen deze marge. Net als bij Covid-19 is het in de risicogroepen dat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen zich voordoet, maar desondanks worden er op maatschappelijk niveau geen massale vaccinaties uitgevoerd.

  Zo sterven er elk jaar tussen de vijf en tien kinderen in de leeftijdsgroep van 10-19 jaar aan de gewone griep, wat meer is dan wat er in 2020 en 2021 met Covid-19 is overleden, aangezien er volgens het overlijdensregister van de Nationale Raad voor Volksgezondheid en Welzijn tot nu toe slechts vier kinderen met Covid-19 zijn overleden. Wat deze leeftijdsgroep betreft, is de griep gevaarlijker dan Covid-19. Dit is op zich interessant, omdat men er in Noorwegen, in tegenstelling tot Zweden, voor heeft gekozen kinderen onder de 12 jaar niet in te enten.

  LEES OOK:
  COVID is voorbij in Noorwegen, verklaart het hoofd van de nationale gezondheidsdienst
  De toekomst ziet er rooskleurig uit

  Men vermoedt in Noorwegen dat de ziekenhuizen tegen de winter niet zullen worden overspoeld met patiënten die ziek zijn geworden met Covid-19, maar dat er in plaats daarvan sprake zal zijn van een mengeling van Covid-19, andere infecties van de luchtwegen en gewone griep.

  “Ik denk dat we deze keer de top hebben bereikt. Dan denk ik in plaats daarvan dat we een wintergolf krijgen die later komt. Maar we denken niet dat die groter zal zijn dan de gezondheidszorg aankan”, zei Geir Bukholm tegen Verdens Gang.

  Volgens de schattingen van het FHI neemt de infectie af, worden minder mensen ernstig ziek, sterven er maar heel weinig mensen en lijkt de inschatting van Noorwegen dat Covid-19 niet langer gevaarlijker is dan een gewone griep, steeds correcter.

  Like

 7. oprechtegeus zegt:

  Elke treffende vergelijking welke de corona-gekte aan de kaak stelt, wordt verboden en in de taboesfeer geplaatst. En niet alleen die met de situatie van de joden begin jaren dertig. Een wanhopige poging de tegenstanders te ontwapenen.

  Geliked door 1 persoon

 8. oprechtegeus zegt:

  Elke treffende vergelijking welke de corona-gekte aan de kaak stelt, wordt verboden en in de taboesfeer geplaatst. En niet alleen die met de situatie van de joden begin jaren dertig. Een wanhopige poging de tegenstanders verbaal te ontwapenen.

  Geliked door 1 persoon

 9. pmster92 zegt:

  En die satanist hoeft zich niet te laten inspuiten!

  Geliked door 1 persoon

 10. pepo Copyright zegt:

  Wees gerust.
  Hou nóg even vol.

  Want binnen 2 jaar zullen alle schaapjes verdwenen zijn én de restaurants leeg.
  De eigenaar zal dan smeken naar de ongevaccineerde, tenzij 🤔…. Hij zal zelf toch ook wel de 💉 hebben genomen 😜

  Geliked door 2 people

  • pmster92 zegt:

   Ik zie het steeds somberder in..
   Nu die QR code in de restaurants theaters en bioscopen, wat ik niet zal missen.
   Maar straks als ze het zover laten gaan mag je niet meer een supermarkt in enzzz

   Ik zou een QR code mogen gebruiken maar doe dit uit principe niet!

   Like

 11. Bert zegt:

  Verhelderend interview met Hugo.
  De man heeft werkelijk geen flauw idee wat nou precies het probleem is.
  Maar ach, ik had eerlijk gezegd ook niks anders verwacht.
  Tweedeling? Ik zie het niet.

  https://www.parool.nl/nederland/hugo-de-jonge-ik-zie-geen-tweedeling-door-de-coronapas-we-komen-juist-weer-samen~b66d84ef/

  Like

 12. oudmarinier zegt:

  Bekijk deze video maar eens mensen …. Deze hele onzin en waanzin is binnenkort AFGELOPEN https://youtu.be/UOXlwiosQVg

  Like

 13. Bas zegt:

  Nu ook een safe house voor rutte…?

  https://crime-nieuws.nl/extra-beveiliging-voor-rutte-na-dreiging-liquidatie-of-ontvoering-zware-mocro-maffia-criminelen/

  ‘EXTRA BEVEILIGING VOOR RUTTE NA DREIGING LIQUIDATIE OF ONTVOERING ZWARE MOCRO MAFFIA CRIMINELEN’

  Demissionair premier Mark Rutte zou extra zwaar beveiligd worden vanwege een mogelijke aanslag of ontvoering door zware criminelen.

  Dat schrijft De Telegraaf op basis van goed ingevoerde bronnen. Er zouden in de omgeving van Rutte zogenaamde ‘spotters’ zijn gezien. Volgens de krant gaat het om verdachte personen gelieerd aan de Mocro Maffia

  Like

 14. Seb zegt:

  Gevaccineerden zijn de super spreaders !!!

  https://www.technocracy.news/scientists-delta-infections-of-fully-vaccinated-produce-251-times-the-viral-load/

  Wetenschappers: Delta-infecties van volledig gevaccineerde produceren 251 keer de virale lading

  Hoewel de prik de symptomen van infectie matigt, stelt de prik gevaccineerde personen in staat om ongewoon hoge virale lasten te dragen zonder eerst ziek te worden, waardoor ze mogelijk worden getransformeerd in presymptomatische superspreaders.

  Dit fenomeen kan de oorzaak zijn van de schokkende stijgingen na vaccinatie in zwaar gevaccineerde populaties wereldwijd.

  De wetenschappers bestudeerden gezondheidswerkers die twee weken het ziekenhuis niet konden verlaten. De gegevens toonden aan dat volledig gevaccineerde werknemers – ongeveer twee maanden na injectie met het Oxford/AstraZeneca COVID-19-vaccin (AZD1222) – de Delta-variant hebben gekregen, bij zich hebben en vermoedelijk overgedragen aan hun gevaccineerde collega’s.

  Ze hebben de Delta-infectie vrijwel zeker ook doorgegeven aan vatbare niet-gevaccineerde mensen, inclusief hun patiënten. Sequentie van stammen bevestigde dat de werknemers SARS-CoV-2 aan elkaar hadden overgedragen.

  Dit komt overeen met de waarnemingen in de VS van Farinholt en collega’s, en komt overeen met opmerkingen van de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention die toegeeft dat COVID-19-vaccins de overdracht van SARS-CoV-2 niet hebben gestopt.

  Op 11 februari gaf de Wereldgezondheidsorganisatie de werkzaamheid van het AZD1222-vaccin aan van 63,09% tegen de ontwikkeling van symptomatische SARS-CoV-2-infectie. De conclusies van de Chau-paper ondersteunen de waarschuwingen van vooraanstaande medische experts dat de gedeeltelijke, niet-steriliserende immuniteit van de drie notoir “lekkende” COVID-19-vaccins het vervoer van 251 keer de virale lading van SARS-CoV-2 mogelijk maakt in vergelijking met monsters uit het pre-vaccinatietijdperk in 2020.

  We hebben dus een belangrijk stukje van de puzzel dat verklaart waarom de Delta-uitbraak zo formidabel is – volledig gevaccineerd nemen deel als COVID-19-patiënten en fungeren als krachtige Typhoid Mary-achtige superverspreiders van de infectie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s