Kaag en vertrouwen

(Door: Rients Hofstra)

Vertrouw niemand, hooguit jezelf. Maar zelfs dat laatste is in het geval van Sigrid Kaag zo goed als onmogelijk.

Kaag gaf eerder deze week aan niemand te vertrouwen, behalve haar familie en enkele intimi. Hen zou ik aanraden dit vertrouwen niet met gelijke munt terug te betalen. Kaag is niet toevallig zomaar een lid van D66, waarbij de D per ongeluk met een hoofdletter wordt geschreven, omdat die eigenlijk staat voor domweg draaien. En mensen die draaien tot hun adagium verheffen zijn a priori zelf nou net niet te vertrouwen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Kaag en vertrouwen

 1. aquarius4422 zegt:

  Kaag vertrouwen?
  Dat is het zelfde als geloven dat Rutte nooit liegt.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Merk bij mezelf de laatste tijd steeds vaker dat ik met verbazing naar de vaderlandse politiek kijk, er gebeuren dingen die slechts moeizaam zijn te verklaren.
  Hoe moet je de herhaalde opmerking van Kaag plaatsen dat ze premier wilde worden?
  D66 had op dat moment meen ik 16 zetels terwijl de VVD ruim twee keer zo groot was, het is gebruikelijk dat de grootste partij de premier levert, waar kwam die arrogantie dan vandaan?
  Maar het gaat verder, vanuit het niks wordt ineens Vera Bergkamp voorgedragen als Kamervoorzitter en ook gekozen, dat kan alleen als de voltallige VVD fractie daar voor stemt.
  Vervolgens zit ze daar en demonstreert dagelijks opzichtig haar ongeschiktheid, het is zelfs al zo ver dat Kamerleden gewoon doorpraten als zij weer eens probeert te onderbreken met haar eeuwige “dank u wel”, zelfs ministers ontkomen daar niet aan, voorheen was dit ondenkbaar, een minister die antwoord op vragen uit de Kamer laat je gewoon uitspreken, punt.
  Opvallend stil was ze plotseling toen partijgenoot Rob Jetten een ellenlange interruptie voor Wilders in petto had, de voorheen nog als een robot pratende Jetten bleek plotseling in staat tot het voeren van een gloedvolle eenakter, hij bleek zelfs in staat een soort Zangeres Zonder Naam snik in zijn stem te laten klinken.
  Waarom? Nou voor al die kindertjes op de basisschool die zich geen raad wisten met hun seksualiteit, gek er staat mij niet bij dat ik op de Lagere School bezig was met seks maar volgens Rob zijn velen tegenwoordig bezig met hun gender of seksuele voorkeur?!?
  Pas op de Middelbare School keek je vroeger in het geniep naar de foto’s in de Chick en de Candy.
  Maar kennelijk zitten tegenwoordig peulebroeken van 7 of 8 al te kijken naar foto’s van elkaar pijpende mannen als ik Rob mag geloven!
  En als je dat in de Kamer staat voor te dragen kun je zelfs rekenen op instemmend getrommel op de tafeltjes.
  Pervers stelletje hoor !!

  Like

  • Harry zegt:

   Ik denk , Tijl ,dat ze door de NWO , WEF , of een dergelijke boevenbende daar gedropt worden met de mededeling dat ze haar wel even gaan helpen om de boel even over te nemen .
   Net zoals Macron , die uit het niets ineens president werd .

   Alleen heeft die diepvrieskip het niet gered , hoewel ze al aardig op weg was o.a. dankzij die documentaire op tv en het dagelijkse pluggen .
   Met een maand méér was het haar mogelijk gelukt , het kreng .
   Gelukkig heeft ze het niet gered , al is het alternatief ook goed waardeloos , de grootste leugenaar sinds de tweede Wereldoorlog .
   Als de mocro maffia Rutte niet te pakken krijgt , zitten we misschien nog járen met dat stel opgescheept !

   Like

 3. john van antwerpen zegt:

  Draaikonten was ooit een lp van van Kooten en de Bie die niet vies waren van
  politieke incorectheid en nu dus helemaalnooit meer zou kunnen.

  Like

 4. Eppo zegt:

  Dat clubje heeft het referendum, de ware democratie verraden.
  Omdat hun ( eigen belang) agenda het niet uitkwam.
  Deze partij is niet democratisch.

  Like

 5. Julia zegt:

  Kaag is nu het liefje van Rutte ondanks zij hem heeft verketterd. De slijmbal Rutte, hielenlikker en leugenaar stuurt wel een staatssecretaris op staande voet naar huis. Hoe hypocriet. Die zogenoemde partij en leden van het CDA Christen-democratisch Appél zouden door elke kerk een verbod moeten worden opgelegd. CDA Christenen sluiten dus willens en wetens mede mensen uit en zijn vergeten dat de bijbel stelt zij zult uw naasten liefhebben gelijk u zelve. Hoe durf je je überhaupt nog in een kerk te vertonen.

  Like

 6. Julia zegt:

  Ik vraag mij af waarom dit kreng en duivel nog überhaupt noten op haar zang kan hebben. We moeten maar één ding bewerkstelligen Kaag voor goed uit de politiek uit sluiten. Wat denkt dat arrogant kakkineus geval kijk weer wat een succes het onderhandelen in Afghanistan is geweest. Dat wijf kent geen schaamte en heeft geen geweten als dat een stuk onbenul is dat graag belastinggeld schenkt terroristische organisaties. Rutte schijnt toch aardig onderdanig en gecharmeerd te zijn van haar ziekelijke linkse machtswellust.

  Like

 7. hannah zegt:

  Heks Kaag heeft dit spreekwoord niet begrepen. Het is een Joods gezegde : je kunt je zelf niet vertrouwen, laat staan een ander ……

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Houderschapsbelasting voor paarden en pony’s als antwoord van het kabinet op het vervlietende vertrouwen in de politiek, tenslotte geld dat `vertrouwen komt te voet en gaat te paard`……..
  (voor ezels maakt men echter een uitzondering, kabinetsleden betalen liever zelf geen belasting)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s