VIDEO: Het “nieuwe normaal” in Litouwen! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Het “nieuwe normaal” in Litouwen! . . .

 1. Julia zegt:

  De meerderheid in Nederland vindt dit normaal want zij werken graag mee met het dictatoriale en de discriminatie van een demissionaire MP. De onderdrukking wordt met de dag erger en zoals in het bovenstaande filmpje is getoond. Met dank aan al die onderdanige schapen die graag willen genieten van hun drankje o.i.d. Hoe intens dom kan de massa zijn zij worden volkomen in de val gelokt door eerst zogenaamd een code te tonen tijdens het uitgaansleven straks is het zelfs QR code tonen bij de pomp anders geen benzine, QR code voor toegang supermarkten anders geen eten. Hoe dieptreurig het is door de elitaire smerige machtswellustelingen de samenleving kapot gemaakt en grote tweedeling heeft veroorzaakt. Al de kinderen kunnen hun ouders die hieraan meewerken hartelijk danken en zullen verder onder dictatuur en totale controle moeten leven.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Julia. De meerderheid in Nederland vindt dat alles behalve normaal. Maar de meeste mensen hebben niet de nodige mentale kracht zich te weren. Vooral jongeren van wie de mogelijkheid wordt ontnomen om uit te gaan, en weer normaal leven te leiden. Dan hebben wij ook de mensen die hun baan zouden verliezen, indien ze zich niet laten vaccineren, en horeca die enorme boetes riskeert voor iedere ongevaccineerde klant. Net als in de Tweede Wereldoorlog zijn er enkelingen die verzet bieden. In Leeuwarden is een restaurant die een grote affiche buiten hing met opschrift dat zij niet meedoen aan de QR-code. Of iedereen mag naar binnen- of niemand! De NSB-CDA (hoe kan dat ook anders?) Burgemeester Sybrand van Harsema Buma, heeft per direct zijn WA bloedhonden erheen gestuurd. Zij hebben behoorlijk wat dreigementen geuit. Het restaurant heeft besloten de zaak niet te openen, maar verder te gaan met bezorgen van maaltijden zoals het was tijdens de lock-down.

   Like

   • Blaffertje zegt:

    @R. Thomassen.
    “Maar de meeste mensen hebben niet de nodige mentale kracht zich te weren.”

    Dat hebben ze wel, alleen de Nederlander wentelt zich liever om in de grijze massa met domme schapen want dat is veiliger dan je nek uit te steken.
    De Nederlander is het liefst een onopvallende grijze muis, want stel je voor dat iemand jou en kritische vraag stelt omdat je met je kop boven het maaiveld uitsteekt waar je geen antwoord op kan geven.
    Dan zou die Nederlander op zijn bek gaan.

    En de jongeren?
    Die zijn in hun schooltijd links gehersenspoeld en zullen helemaal geen weerstand bieden.

    Geliked door 2 people

   • oudmarinier zegt:

    Bekijk de video (interview) tussen : Youri Plate , Wim Visscher en Brian Roy maar eens. Deze hele onzin en waanzin in NL is binnekort afgelopen.

    Geliked door 1 persoon

  • oudmarinier zegt:

   Als die 2 – 2,5 miljoen NLs die NIET gevaccineerd zijn , noch een QR code hebben / willen zich eens samen pakken en desnoods met geweld de supermarkten binnendringen , omdat hen , hun 1 van de eerste levensbehoeften wordt ontzegt , dan is het snel afgelopen met deze onzin. Politie heeft niet eens genoeg mankracht om dit te voorkomen , laat staan tegen te gaan.

   Geliked door 1 persoon

 2. R Thomasson zegt:

  Het is helemaal niet vreemd dat juist in Litouwen zijn zulke draconische maatregelen genomen. De Litouwers zijn, van nature, een wreed moordlustig volk. Net als trouwens alle Baltische volkeren. Tijdens de Tweede-Wereldoorlog had de Waffen-SS in Litouwen gezellig leventje. Zij hoefden daar niet hard te werken om Joden, zigeuners en lastige Polen te vermoorden. De SS-soldaten konden in alle rust een kopje koffie drinken. De Litouwen hebben het werk ‘avec le pleisier’ gedaan. Tijdens de Sovjet-Unie heerste in het land een zware horrorregime. De communisten waren de toegewijde bloedhonden van de Sovjets. Moordopdrachten- en martelpraktijken werden met veel enthousiasme uitgevoerd. De inquisitie gozers van Alva en koning Filips II waren tegenover hen een stelletje amateurs. Dus, het is vanzelfsprekend dat de Litouwse overheid is dolgelukkig met de COVID-19 verordeningen. Het geeft ze het ‘gevoel van toen’ ..de leuke herinneringen aan de goede oude tijdens van de Sovjet Unie. De meesten kunnen de leuke nazitijd niet herinneren …Niet iedereen wordt 90 jaar oud.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Niks aan de hand daar in het altijd even rustige Steenwijk.
  Vinden ze een sticker op hun bus geplakt.
  En meten helemaal los gaan op een klein ploegje mensen.
  Wat wonen we hier in een mooi land.
  ——————————————————————————-
  Cynthia was gisteren live bij de demonstratie tegen coronamaatregelen in Steenwijk en wat een – op het oog – keurig verlopen protestactie leek, liep op het eind toch weer enigszins uit de hand. Volgens groepje 1 werd er vanuit de politie provocerend opgetreden maar zij zagen dit natuurlijk precies andersom. Hoe je het ook wendt of keert; het resulteerde in een aantal aanhoudingen en een demonstrant werd door een politiehond gebeten.

  https://www.skoften.net/skft/1784478/politie-grijpt-in-tijdens-demonstratie-tegen-coronamaatregelen-in-steenwijk

  Like

 4. Adriaan Jansens zegt:

  Je hebt je twee keer laten vaccineren, nog steeds draag je een mondkapje en niets is in je gedachten veranderd. Hoe achterlijk voel je je nu? Voel je je helemaal niet achterlijk. Waarom? Omdat je achterlijk bent, echt verdomd achterlijk.

  Geliked door 2 people

 5. Adriaan Jansens zegt:

  Iemand nog het idee dat “wij” in een democratie leven? 10 jaar geleden gaf bijna elke politicus te pas en te onpas aan dat sommige ontevreden mensen met hun eisen zich niet zo negatief op moesten stellen over de gevoerde politiek en beleid, omdat volgens politieke onderknuppels wij met zijn allen in een democratie leefden, enfin het kan verkeren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Dijkstra zegt:

  De informatie in het filmpje is niet helemaal correct.
  1) In Litouwen is 57 % van de bevolking gevaccineerd. De overige 43 % is niet opgehouden met leven en met winkelen.
  2) volgens Delif.en kunnen niet-gevaccineerden niet naar supermarkten en winkelcentra van meer dan 1500 m2, en een aantal andere diensten, maar wel nog naar kleinere winkels.
  Zie: Lithuania introduces restrictions for people without natl COVID-19 certificates
  (van 13 september)

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Dijkstra. Geloof jij wat ze daar in Litouwen schrijven? Ik zou het maar niet doen. Degenen die dit papier in het Engels hebben opgesteld, zijn meesters in het verdraaien van feiten en waarheid. Decades van Sovjet heerschappij hebben ze enorm veel bijgebracht in presenteren van desinformatie. Ook Yasser Arafat was er een meester in. Wat hij zei in het Engels klonk lief en tolerant. Wat hij zei in het Arabisch zou je niet willen weten. Dat was totaal anders.

   Like

 7. oudmarinier zegt:

  @ Blaffertje zegt:
  27 september 2021 om 11:48
  Nee….deze video clip

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s