CITAAT . . .

(Cees Hamelink)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Yvonne de Vries)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op CITAAT . . .

 1. Bert zegt:

  Ik moet toch maar een keer een twitter account openen.
  Daar worden bijdrages veel meer gewaardeerd dan welke bijdrage van wie dan ook hier.
  Of zullen het gewoon iets wat meer intelligentere mensen zijn die daar iets plaatsen.
  Alles is mogelijk. dat was mij al eerder opgevallen hier in een verleden.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Grondwettelijk geen speld tussen te krijgen, geen woord van gelogen…..
  Maar politiek is nu eenmaal de kunst van bedrog,…maar wat ’n bedrog eigenlijk: de gezonde mensen te laten geloven dat ze ziek zijn door middel van vooral inbeelding en misleiding.

  Geliked door 2 people

 3. bobzelf zegt:

  MOCHT U , HOPEN DAT DE GRENZEN OPEN BLIJVEN ?? WHAHAHHAHAHA

  HIER HEEFT U IETS , WAAR U VAN ZULT SCHRIKKNE…

  MAAR DAN POSITIEF , WHAHAHAHAHAHAH

  VERSPREID AAN IEDEREEN die niet “gevaccineerd” wil worden. Alle vaccins zijn vanaf 20.10.2021 niet meer verantwoord: geverifieerde informatie. De Europese Unie heeft (https://ec.europa.eu/com…/presscorner/detail/fr/ip_21_3299) 5 therapieën goedgekeurd die in alle ziekenhuizen in de lidstaten beschikbaar zullen zijn voor de behandeling van Covid. Deze therapieën zijn goedgekeurd door een decreet van de Europese Raad (Europees Parlement) en zullen van kracht zijn vanaf 1/10, dus ze zullen beetje bij beetje rond 20/10 worden verspreid. Vaccins werden goedgekeurd op “tijdelijke experimentele basis”. Maar aangezien het decreet zal verplichten om deze 5 nieuwe geneesmiddelen voor te schrijven, zal het gebruik van het vaccin worden stopgezet. Dus we begrijpen waarom alle staten zeiden “tussen september is het noodzakelijk dat …”. Ze wisten alles al. Je moet geduld hebben. Accepteer geen chantage. Wees geduldig. Nu ivermectine opnieuw is goedgekeurd, is er geen vaccin nodig. Geweldig nieuws. Het Pasteur Instituut erkent de effectiviteit van Ivermectine. Eén inname zou bij sommige mensen al het genetische materiaal van SARS covid-19 kunnen uitroeien. Lees en deel goed.
  Het goede nieuws: Ivermectine wordt nu wetenschappelijk erkend als een effectief medicijn bij de profylaxe en behandeling van Covid-19 door onderzoekers van het Pasteur Instituut in Frankrijk. De resultaten van hun onderzoek zijn op 12 juli 2021 gepubliceerd in het tijdschrift EMBO Molecular Medicine, dus dat is recent. Analyse van de resultaten van ander onderzoek dat in het American Journal of Therapeutics is gepubliceerd, roept met klem op, met ondersteunend bewijs, om de richtlijnen van gezondheidsinstanties te overbruggen en ivermectine als een standaardbehandeling op te nemen. De regering van Macron wist ervan…
  Wees braaf en aarzel niet om mensen op te vrolijken die zich niet willen laten vaccineren
  https://www.lettre-docteur-rueff.fr/dr-rueff-biographie/
  https://www.lettre-docteur-rueff.fr/dr-rueff-biographie/
  No
  Over het vaccin. Ik weet niet of je Frans leest, maar vanaf 20 oktober worden de Covid-pas en vaccinatie in de hele EU afgeschaft. Een Europese Commissie stelt vijf effectieve medicijnen beschikbaar en de vaccins zouden “experimenteel en voorlopig” zijn geweest.

  LAAT U DUS NOG EVEN SNEL DUBBEL VACCINEREN
  JAMMER DAT DIE BOOSTER VAN DE AH -BONUS
  NU WEL AAN U VOORBIJ GAAT ..

  GOHHHH… DIE BOB TOCH .
  JA MENSEN MET HERSENS, DOEN NOG WAT ANDERS DAN ??
  GITAARSNAREN INKOPEN, GOEDKOOP NATUURLIJK
  EN
  EEN BERENKLAUW MET AAMBEIEN WEGHAPPEN

  OPOM DE GROTE STRONT BERG

  Like

 4. john van antwerpen zegt:

  Oftewel; Rutte, de Jonge, Kaag, Hoekstra enz. dienen onmiddelijk gedwongen opgenomen
  te worden. We worden geregeerd door dwazen, gekken en boeven.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het zijn geen dwazen of gekken, John. Het zijn boeven, die een heel duidelijk beeld voor ogen hebben over waar de samenleving naartoe moet. De zgn. Great Reset, zoals geschetst door Klaus Schwab. Dát plan zijn ze heel effectief aan het uitvoeren. Iedereen die dat in de weg staat, moet weg. Zie Mona Keizer. Ze zijn niet dwaas of gek, ze zijn gevaarlijke criminelen. Ze moeten niet worden opgenomen, maar opgesloten.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 5. LUCIA zegt:

  Ja mijnheer Hamelinck, ben het helemaal met u eens, toch moet u niet raar opkijken als binnen uw eigen kennissenkring, er mensen zijn, die roepen eigen keus, prima dat die mensen gediscrimineerd worden!!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik zal het anders vertellen:

  IEDEREEN DIE DE CORONAPAS GEBRUIKT MOET ZICH DE OGEN UIT ZIJN HOOFD SCHAMEN.

  Geliked door 3 people

 7. vangie1206j zegt:

  Daarom komt er geen gifnaald in mijn donder en weiger ook pertinent een QR registratie.

  Geliked door 3 people

 8. Jan zegt:

  Hugo de Jonge

  Ik vind het prachtig om het verschil te mogen maken in het leven van mensen.

  Hugo de Jonge bezoekt Coronalager IV

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Hugo de Jonge

  Ik vind het prachtig om het verschil te mogen maken in het leven van mensen.

  Hugo de Jonge bezoekt Coronalager IV

  Like

 10. saddy zegt:

  Als aanvulling het feit dat je nu gevangene bent in je eigen land. Op straffe van hoge geld-boetes en een verplchte vrijheidsberoving (quarantaine) wordt je ontzegt om de grens over te steken.
  Ik wilde laatst in duitsland tanken en dan lees je eerst maar even de absurde vrijheidsberovende regels: Je hebt geen toegang tot duitsland, geen recht op doorreis, en bij terugkeer moet je weken in quarantaine.

  In de praktijk ben ik dus een gevangene. Omdat ik gezond ben en een IQ boven de 66 heb. Historisch besef is hier niet mogelijk want zo erg is het nog nooit geweest.

  Geliked door 4 people

  • guusvelraeds zegt:

   Saddy, je snapt het helemaal. Gelukkig zijn nog mensen die kunnen doordenken. Ik gaf de hoop al op. Dit is erger dan het nazi regime. De nazi ’s deden niemand verplichten een experimentele injectie te nemen behoudens de arme dromels in de kampen. Het regime Rutte ontziet niemand. Gehandicapten, ouden van dagen, gezonde mensen van alle leeftijden, kinderen vanaf 12 jaar en volgend jaar kinderen, babies, peuters en kleuters vanaf 5 maanden. Dan zegt het hypocriete medeschuldige zoodje in de 2de kamer van het nep parlement dat je geen vergelijking mag maken.

   Geliked door 3 people

 11. LUCIA zegt:

  @Jan, Schitterend wat jij allemaal opvist, complimenten hoor, mag ook weleens vaker gezegd worden. De Jonge oftewel “Huug/spuug op je”, bedoelt natuurlijk het verschil tussen ellende en ellende in het kwadraat en dat hij graag daartussen zit voor de transitie van de een, naar de ander.

  Like

 12. Julia zegt:

  Het zal mij dan ook benieuwen of de rechter zich vanmiddag aan de grondwet houdt tijdens het kort geding tegen de coronapas. Indien de Staat in het gelijk wordt gesteld wat ik echter vrees dan is voor velen duidelijk dat de rechtstaat failliet is en zwaar politiek beïnvloedt. Dan kunnen we het koningshuis ook per direct afschaffen want dat past niet binnen een corrupte bananenrepubliek waar democratie en rechten van de mens de nek is omgedraaid

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Natuurlijk moet het koningshuis straks afgeschaft worden. Willem heeft zijn kans gehad. Hij heeft een paar pogingen gedaan met zijn niet normaal maken wat niet normaal is. Daarom hebben ze hem dit jaar ook niet meer laten optreden met doden herdenking. De clown van Duin ging zijn speech doen en begon over homo’s te raaskallen conform agenda 2030 en het hele woke circus. Helaas we hebben een zwakke koning te licht voor dit ambt. Hij zal precies weten wat aan de hand is en ook hij had in de troonrede de helpende hand van Klaus Schwab op zijn schouder liggen. Die Argentijnse waar hij mee getrouwd zit zelfs bij Schwab op schoot dus dat gaat straks na de kladderadatsch niets meer worden. Ik vind het jammer voor de 3 meiden maar ik denk dat als de NWO doorgezet wordt het via die route ook snel gedaan is met het koningshuis. Want nationalisme of een beetje wat daar naar ruikt wordt door de lucifer aanbidders niet gepruimt. Linksom of rechtsom het koningshuis is passé.

   Like

 13. Bas zegt:

  Uitspraken van wetenschappers van Johnson & Johnson:

  ‘Kinderen zouden het vaccin niet moeten krijgen!’

  ‘Niet aan kinderen geven, niet iets dat zo onbekend is, we weten de gevolgen niet..’

  ‘Het gaat om politiek en geld’

  ‘Maak het hun lastig/ongemakkelijk, raak ze in hun beurs, laat ze hun werk verliezen, dan zijn ze de eerste in de rij voor het vaccin…’

  ‘Als een tweede klas burger, je kan niets meer doen wat een normale burger doet, zoals de vakantie’

  Geliked door 1 persoon

 14. Bas zegt:

  Schokkend!
  Onderzoeksgroepen stuitten op talloze minuscule scherpe metalen voorwerpen, parasieten en allerlei vreemde substanties die ze thuis niet konden plaatsen en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren”

  https://riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/international-research-groups-find-sharp-metal-objects-in-covid-vaccines-very-frightening/amp/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&__twitter_impression=true

  Internationale onderzoeksgroepen vinden minuscule scherpe metalen voorwerpen in Covid-vaccins: ‘Heel beangstigend’

  Eerder deze week werd in het pathologie-instituut in Reutlingen, Duitsland, een persconferentie gehouden over de resultaten van onderzoeken naar Covid-19-vaccins uitgevoerd door een Oostenrijkse, Japanse en Amerikaanse onderzoeksgroep. Beelden van de persconferentie zijn door YouTube verwijderd.

  Twee gerenommeerde Duitse pathologen, prof. dr. Arne Burkhardt en prof. dr. Walter Lang, bevestigden de inhoud van het rapport van prof. dr. Peter Schirmacher over de verbanden die bij autopsies zijn gevonden tussen het Covid-vaccin en het toenemende aantal sterfgevallen bij gevaccineerde personen.

  Prof. Peter Schirmacher, MD, directeur van autopsiediensten, vond een causaal verband met vaccinatie bij een derde van de sterfgevallen binnen 14 dagen na Covid-19-vaccinatie.

  Op hun persconferentie benadrukten pathologen dat de situatie alarmerend was.

  De groepen bestudeerden honderden vaccinflessen van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. “Wat ze ontdekten is schokkend”, zei Dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show.

  De onderzoeksgroepen stuitten op talloze minuscule scherpe metalen voorwerpen, parasieten en allerlei vreemde substanties die ze thuis niet konden plaatsen en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren”, zei Ruby.

  Bij hun autopsies gingen de wetenschappers zeer gedetailleerd in op de nieuwste technologie. Dit komt omdat het de enige manier is om de vaccins aan elkaar te koppelen, zei Burkhard in de inleiding.

  In het bijzonder zei Prof. Dr. Burkhard:
  “Onder wat ik je laat zien, zijn er veel dingen die ik voor het eerst heb gezien. Sommige dingen kan ik nog niet opnoemen omdat ik er nog naar op zoek ben. We doen hier een peer review met veel collega’s.”

  “Ernstige effecten worden door veel pathologen waarschijnlijk verkeerd gediagnosticeerd als een myocardinfarct.
  “Lymfocytenverzamelingen zijn overal te vinden”.

  In alle gevallen is het immuunsysteem aangevallen. Sommige diagnoses zijn moeilijk en worden vaak verkeerd geïnterpreteerd.

  Deze persconferentie zal een verdere impuls geven aan de argumenten van de tegenstanders van vaccinatie. Aan de andere kant moeten de betrokken farmaceutische bedrijven dringend antwoord geven op de vragen van deze topwetenschappers, stellen ze.

  De resultaten van het onderzoek hebben geleid tot wettelijke en politieke eisen, bijvoorbeeld voor het onmiddellijk verzamelen van informatie door de autoriteiten om het gezondheidsrisico van de Covid-19-vaccins voor de bevolking te kunnen beoordelen.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Ik heb de hele uitzending al gezien. Staat nu op bitchute. Op Youtube was hij binnen een paar uur verdwenen. Dat mogen de geïnoculeerden niet weten worden ze opstandig van. Naar alle schijn hebben ze ook geïnjecteerde microchips gevonden in de samples die ze genomen hebben. Ze lieten de dubbel reflecterende foto’s zien van de microchips. Verdomd als het niet waar is. Platte metalen plaatjes duidelijk zichtbaar. De criminelen zijn aan het experimenteren wat ze de mensen allemaal kunnen inspuiten alvorens ze sterven. Ze moeten precies de doseringen weten enzovoorts alvorens ze het transhumanisme project echt gaan opstarten. De massa vaccinaties zijn gewoon voorstudies en vooronderzoeken. De mensen worden letterlijk gebruikt als vee.

   Like

 15. Bob zegt:

  Wat inmiddels isgebeurt.
  Totale controle op digitaal nivo bereikt,tussen
  meelopers en vrije denkers.
  Economisch:- Er wordt massaal alleen met de pinpas
  betaald.
  Je hebt geen macht meer over je eigen geld,
  de bank heeft de regel ingesteld dat je maximaal
  10000 Euro per jaar mag opnemen, anders boete.
  Onder het mom van crimineel geld bestrijden een
  cantante betaling mag maximaal 3000 Euro zijn.
  Als de mondlappen niet meer hoeven te worden gedragen,
  over je Ausweis(QR-pas) tonen.
  De volgende stap is gebieden aanwijzen waar je als niet
  gevaccineerde( Jude Viertel) niet mag komen zonder
  gestraft te worden.
  Ongemerkt wordt onze vrijheid weer afgepakt.

  Like

 16. BigLJohn zegt:

  Rutte is en blijft de hoofdschuldige. Volgens de code van Neurenberg verdient hij de doodstraf vanwege landverraad en vanwege misleiding en het indirect verplichten van een experimenteel vaccin wat steeds meer dodelijke slachtoffers eist alsmede een veelvoud aan lichamelijke verwondingen. Ook heeft hij onze grondrechten in de verkoop gezet middels een eeuwigdurende noodwet die o.a. mensen verplicht voor veel aangelegenheden een digitale Ausweis te tonen, genaamd de QR code. Werd hij werkelijk bedreigd met de dood ? Haast maken graag !

  Like

 17. Jan zegt:

  Down-under

  This is what the New World Order looks like
  video

  Like

 18. “Waarom ik niet meedoe aan het QR-Code systeem” – de stem van Raisa Blommestijn

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s