Mona Keijzer: we hameren niet het virus kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd lief geweest zijn

(Door: “9ForNews”)

Mensen die mij goed kennen of waar ik mee heb samengewerkt, weten dat ik al geruime tijd grote twijfels heb bij het logische karakter, de effectiviteit en proportionaliteit van de maatregelen ter bestrijding van Covid-19, schrijft Mona Keijzer, die afgelopen weekend door Rutte werd ontslagen als staatssecretaris, in een verklaring op social media.

“Met de besluitvorming van afgelopen augustus en september is voor mij de grens qua logica en uitlegbaarheid bereikt. Daarbovenop kan ik het coronabeleid niet meer rijmen met mijn politieke inspiratiebronnen en de Grondwet,” vervolgt Keijzer.

Maatregelen zijn wat haar betreft niet meer nodig. “De meeste mensen die Covid krijgen, hebben geen tot lichte klachten.” Ze vindt bovendien dat vaccineren een vrije keuze moet blijven.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Mona Keijzer: we hameren niet het virus kapot, maar wel vele andere zaken die ons altijd lief geweest zijn

 1. Harry zegt:

  Jammer hoor ,

  Een van de weinige vrouwen in de regering met fatsoen én een geweten .
  Misschien wel de énige .
  Vergelijk dat maar eens met die harteloze gewetenloze kille(r) heks van D 66 !
  Een groter contrast kun je niet vinden !

  Like

 2. Julia zegt:

  Mona Keijzer is niet mijn vriendin maar in dit geval heeft ze volkomen gelijk de waanzin van het corona toegangsbewijs is pure medische apartheid en discriminatie. Nu zijn we vreselijke verbouwereerd dat Rutte wordt bedreigd niet goed te praten maar als je dan een PvdA reactie hoor dan is dat toch wel het laatste wat je kunt verkopen. Let op zij heeft het over vrijheid afpakken. Zie o.a. deze zin vanuit de Telegraaf
  Ook bij de PvdA klinken zorgen. „Woedend word je en moedeloos. Onze premier bedreigen is onze rechtsstaat, dus vrijheid, van ons afpakken”, reageert PvdA-Kamerlid Kathmann. „We moeten veel harder knokken voor onze veiligheid en natuurlijk voor die van de premier en anderen persoonlijk.”
  Lijdt heel Den Haag aan geheugenverlies zijn ze vergeten hoelang zij tijdens de eerste lockdown de algehele vrijheid van onze ouderen hebben afgepakt door ze op te sluiten waar zelfs ouderen in eenzaamheid zijn overleden. Ziet deze domoor niet wat er op dit moment gebeurt mensen buiten de samenleving plaatsen door de ingevoerde medische apartheid. Hou toch op met deze drama voorstelling en kijk het woordenboek eens na wat vrijheid en democratie betekent. Kortom dat Mona Keijzer net als meerdere voorgangers uit dit ziekelijk demissionair zooitje stapt daar kan ik haar volkomen gelijk in geven wie wil nog tussen een dictatoriaal zooitje zitten. Nee waar maken zij zich nu al druk om https://www.ad.nl/politiek/vvd-amalia-moet-troon-behouden-als-zij-met-een-vrouw-zou-trouwen~a98c9c8c/ Laat dat meisje met rust en ga eens orde op zaken zetten en verdiep jullie vooral in hetgeen waar je je schuldig aan maakt en hoeveel slachtoffers dit nog gaat kosten dan hebben we nog even niet over de doden die dit demissionair politieke gajes al op haar geweten heeft. Ik denk dat heel veel mensen woedend zijn maar laten we hopen dat hierdoor geen nodeloze slachtoffers vallen. De gekkigheid kent geen grenzen meer de volgende stap in de route kaart die ook in Nederland binnenkort zal worden ingevoerd https://www.ad.nl/werk/in-belgie-zweren-ze-bij-een-maatregel-te-veel-co2-in-het-cafe-iedereen-eruit~ae253e1f/ Boven het toegangsbewijzen terreur is de nieuwe in aantocht het klimaat terreur. Het lijkt wel of de algehele politiek flink in de bovenkamer is aangetast een burger weet toch niet meer waar hij of zij aan toe is en ziet toch in dat het licht aan het einde van de tunnel voorlopig überhaupt niet meer zichtbaar is. Het is tijd om massaal een statement te maken en flink verzet gaan tonen om al deze ziekelijke maatregelen de kop in te drukken en onze vrijheid en democratie terug te pakken. Dit kan toch niet meer langer de vraag is nu toch echt wanneer stopt dit.

  Like

 3. Theo zegt:

  Geliked door 2 people

 4. Ravian zegt:

  Mona Keijzer heeft de financiële buit binnen en is nu munitie aan het verzamelen voor haar Neurenberg 2 advocaat.
  Misschien ben ik te argwanend.
  Maar ik denk het niet.
  In Duitsland (en ook in Nederland overigens) hadden ze zo vanaf 1944 een hele hoop Mona Keijzers…

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ik ben het met je eens maar op andere gronden, ze weten drommels goed bij het CDA, dat ze zich op glad ijs bevinden m.b.t. alle shit maatregelen, die genomen zijn en dat een heleboel richting hun achterban niet goed zal vallen, dus (wetende dat de helft van de kiezers voor de partij kiest en de helft voor de mensen) zetten ze Mona dus effe in de koelkast.
   Ze halen haar dan bij de volgende verkiezing weer er uit, om een wit stemvoetje te halen bij de achterban, het is pure strategie, kijk we nemen slechte beslissingen maar we hebben integere mensen, het is een good en evil 2-sporenbeleid.
   Ik hoop dat het zo is anders breng ik misschien de spindokters op ideeën.

   Geliked door 2 people

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    “Mona in de koelkast.” Briljant! 🙂

    Like

   • Ravian zegt:

    Ik denk dat we het beide bij het rechte eind hebben…
    Dat is tenslotte hoe de politiek werkt; men kiest het pad waar alle betrokken politici (persoonlijk) beter van denken te worden.

    Like

 5. Harrie Vaes zegt:

  Veel gekakel van deze vrouw. DIT IS MOSTERD NA DE MAALTIJD.
  Zij had het allemaal kunnen voorkomen door in de ministerraad tegen deze maatregel te stemmen.

  Geliked door 2 people

 6. Tineke zegt:

  Ik hoor haar nog zeggen in een debat “5g is niet alleen maar voor de leuk”
  Na 18 maanden wordt het haar te heet onder de voeten en gaat haar “geweten” spreken?
  Flikker toch op!
  Is zij nu ook een heldin? net als Pieter Omtzigt….
  Zij heeft vijf kinderen en weet dat zij ook niet veilig over straat kan straks.
  zij verlaat het zinkend schip nu maar is ook met alle maatregelen akkoord gegaan.
  Ze had haar smoel open moeten trekken toen haar “medemensen” op het Maliveld verrot geslagen werden.
  Toen had ze geen last van haar “geweten”‘
  HYPOCRIET dat is wat ze is!

  Geliked door 6 people

  • LUCIA zegt:

   Yes, Tineke, ze heeft wel heel lang door de wekker van haar geweten , heen geslapen en dat geeft mij argwaan, reken maar dat ze straks na lekker uitgerust te hebben, een leuk baantje krijgt uit het baantjes carrousel of weer op een leukere plek straks mee mag doen bij de volgende ronde van de verkiezingen, als ze “integere” mensen nodig hebben als boegbeeld…. en laten we wel wezen , er bestaat geen gezegde; Liever te laat integer dan nooit integer

   Geliked door 1 persoon

 7. Boike zegt:

  Dit week-end werd staatssecretaris Mona Keijzer op staande voet ontslagen, door de satanische despoot Mark Rutte, de psychopatische demissionaire minister-president. Waarom ??? Omdat zij een eigen mening had geuit. En dat mocht niet van de despoot. Hij eist immers kadaverdiscipline. Alle leden van zijn demissionaire kabinet moeten van de despoot met één stem al zijn leugens en bedrog uitdragen. How dare he !!!

  Maar staatssecretaris Mona Keijzer had een dubbele functie. Zij zat ook nog in de Tweede Kamer en maakte deel uit van de CDA fractie. Vandaag gaf zij na, volgens fractievoorzitter Wopke Hoekstra, een “goed gesprek”, haar zetel op. Ze had natuurlijk haar zetel kunnen behouden en op eigen titel in de Tweede Kamer kunnen blijven zitten. De reden van haar ontslag op staande voet, bezorgde haar veel goodwill. Ze had dat momentum zekerlijk goed kunnen benutten. Maar dat heeft ze dus niet gedaan.

  In de Tweede Kamer had Mona Keijzer ook als eenling veel goed werk kunnen doen. Ze had bijvoorbeeld tegen zere schenen kunnen schoppen, leugens en bedrog aan de kaak kunnen stellen, keihard tegen kunnen stemmen, vragen kunnen stellen over nevenverdiensten en belangenverstrengeling van bewindslieden en fractievoorzitters, argumenten te berde kunnen brengen, waaruit blijkt, dat maatregelen niet koosjer zijn, de agenda’s kunnen benoemen, die op de achtergrond spelen, zich telkens in den lande kunnen vertonen waar grote problemen zijn. Kortom, zij had een flinke luis in de pels van de ruttige despoot kunnen zijn. Als zij de belangen van de gewone burgers hoog in haar vaandel zou hebben geplaatst, zou haar dat zekerlijk in politieke zin geen windeieren hebben gelegd.

  Maar zij, Mona Keijzer, heeft helaas dus anders besloten. Zij heeft hiermee een punt achter haar politieke carrière gezet. Alle mooie verklaringen ten spijt, blijven wij wel wij wel met vragen zitten. In hoeverre ging de ruttige despoot als satanische psychopaat zijn boekje te buiten ??? Wat moeten wij verstaan onder een “goed gesprek” ??? Hoeveel druk is er op Mona Keijzer uitgeoefend, om haar zover te krijgen ??? Was er wellicht ook nog sprake van intimidatie ??? Met andere woorden, hoe vrijwillig was haar besluit ???

  Maar gedane zaken nemen geen keer. Het vertrek van Mona Keijzer uit de politiek is een fait accompli. Hoe jammer dat ook is, wij hebben haar besluit te respecteren. Rest mij, Mona Keijzer het allerbeste toe te wensen. Mona, dat het je goed moge gaan.

  Like

 8. saddy zegt:

  Aha, het 2G model, elk half jaar te verlengen wordt langzaam en, zoals gewoonlijk, achterbaks en heimelijk ingevoerd.

  DUS: Elk HALF jaar een verplichte nieuwe gifbeker.

  Nu snap ik ook waarom rutte en kaag zonodig naar de VN moesten:
  Zitten we op koers jongens en meisjes? Jawohl, Heil Klaus
  Gaan we door zoals afgesproken? Jawohl, Heil Klaus

  En het is nu ook duidelijk dat Noorwegen, Denemarken en Croatie na het lezen van de uitnodiging dezelfde bedenkingen kregen als Mona.

  Wat is eigenlijk nog het verschil met het 2H(eadshot)-model van de Mocro-Mafia? Beiden even meedogenloos, maar de kartelpartijen maken ontelbaar veel meer slachtoffers?

  Like

 9. john van antwerpen zegt:

  Op scholen is pesten een groot taboe en er wordt terecht geschreeuwd dat het keihard aangepakt moet worden. Maar als de overheid mensen weg pest of als nazi,s weg zet ,dat mag allemaal.
  Dit kabinet is een kleuterklas met politieke chimpansee methoden, nml medogenloos en
  puur op macht, buitensluiten en afmaken belust. (Chimps zijn niet vredig, bonobo,s soms wel).

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Hallo Julia je schrijft Rutte bedrijgt niet goed te praten Ben ik niet met je eens.
  Ik vind dit wel goed en wel om de reden dat dit stukongedierte ons ook bedrijgt en zelfs aan laat vallen door de politie en andere gluiperts.
  Dat stuk ongedierte kan zich op onze kosten laten beschermen en wij kunnen dat niet.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   Vangie1206j Natuurlijk is Rutte onderworpen aan bedreigingen dat is op zich niet zo vreemd maar vergeet niet dat alle diplomaten, kamerleden, etc zijn uitgezonderd van de desastreuze vrijheidsberoving die geldt voor niet gevaccineerden dus ja bedreigen ligt op de loer maar moeten wij dit willen is het niet beter om met miljoenen mensen naar Den Haag te trekken en een vuist maken tegen de bedreiging vanuit de overheid en een einde te maken aan het dictatoriaal beleid en het terreur van Rutte en de rest van de overheid. Uiteindelijk wordt Rutte nu beveiligd maar de bedreiging naar de algehele samenleving gaat door zonder dat de samenleving wordt beschermd eerder nog door de rechters deze schending van grondrechten wordt goedgekeurd door de Staat in gelijk te stellen en de politie zich tegen de burgers heeft gekeerd door onnodig en buitensporig geweld en Rutte en aanhang zich al schuldig hebben gemaakt kleine ondernemers de nek om te draaien veel slachtoffers hebben gemaakt die psychische schade hebben opgelopen door het terreur van de lock downs en nu het Rutte terreur zich schuldig maakt aan de schade van de gezondheid van zelfs jonge gezonde kinderen. Aan dit terreur kan een einde worden gemaakt als miljoenen mensen een vuist maken en dwingen tot het beëindigen van dit ongekende terreur in plaats van mee te werken aan deze vaccinatieterreur door zoetjes de opgedrongen QR code te tonen of een schadelijke staaf in de neus laten duwen om toegang te krijgen. Er gaan zelfs al geruchten dat o.a. AH gaat mee werken aan het discriminerende toegangsbewijs. Dit gaat werkelijk alle perken te buiten en zal gaan leiden tot veel onrust en geweld binnen onze samenleving. Wie nu niet wakker is geschud en de bedreiging naar Rutte toe betreurt moeten zich diep schamen. Nu worden miljoenen mensen bedreigt door het overheidsterreur omdat deze gewetenloze mee werkt aan het realiseren van de great reset in opdracht van de hoge elitaire machtswellustelingen ten behoeve van de NWO agenda waar zelfs alle grondrechten en de Neurenberg code worden worden geschonden. .

   Like

   • vangie1206j zegt:

    Beste Julia je hebt helemaal gelijk maar het probleem is de bevolking niet alleen de Nederlandse maar De hele wereld bevolking slikt het.
    Daar zit het probleem totdat er weer ern wereld oorlog komt.

    Like

 11. Jan zegt:

  Dr. Kevin Stillwagon maakt gehakt van het verhaal over masker- en vaccinverplichtingen tijdens zijn lokale vergadering van de raad van commissarissen in Orange County, Florida, gehouden op dinsdag 14 september 2021

  video

  Like

 12. Jan zegt:

  Pieter Omtzigt
  @PieterOmtzigt
  Het reglement van orde van de ministerraad is duidelijk in artikel 4: de
  @minpres
  mag een voordracht doen voor ontslag, maar het is aan de ministerraad om erover te beraadslagen en te besluiten.
  Dat is dus niet gebeurd:
  (10)

  https://wetten.overheid.nl/BWBR0006501/2020-04-16

  Pieter Omtzigt
  @PieterOmtzigt
  ·
  26 sep.
  Als antwoord op
  @PieterOmtzigt
  Artikel 27 van het reglement van orde van de ministerraad:

  “De minister-president zorgt ervoor dat dit reglement in acht wordt genomen.”

  Dus Rutte gaat over het reglement dat hij zelf niet in acht neemt….
  (11)

  Like

 13. Jan zegt:

  Ook Nederland is een fascistische staat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s