Rutte bedreigd? Hahaha, net echt…

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Telkens als er misstanden en schandalen van criminele, ronduit leugenachtige en/of corrupte Kamerleden moesten worden afgedekt en verborgen die schadelijk waren voor de ‘coalitie’ of een bepaalde partij (met afstand het meest voorkomend bij de VVD!), werden PER DIRECT (!) door de NOS/NPO/RTL ‘journalisten’ steevast de Motorcycle Clubs van allerlei onzin beschuldigd en gestigmatiseerd. Nu de MC’s letterlijk en figuurlijk buiten beeld zijn (maar absoluut NIET zijn verdwenen!), moeten ze in Den Haag echter ineens ‘creatief’ zijn. Nou ja, creatief… De opschudding en onrust die Mona Keijzer heeft veroorzaakt door gewoon eerlijk te zijn, was vanzelfsprekend hevig SCHOKKEND voor de Haagse slangenkuil. Hoe durft u in vredesnaam EERLIJK te zijn…?! “THAT IS NOT WHO WE ARE…!” Bij uitstek is dit echter HET (!) schoolvoorbeeld van wat de volgende dag in/door de media overschreeuwd moet worden om er ‘de aandacht van af te leiden’… En hoe doet men dat heden ten dage…? Middels een vermeende ‘bedreiging’ van ‘premier’ Rutte… Ahhhhh, WÀT een armoedig theater! WÀT een armoede in (nieuw) ‘leiderschap’… Zó typerend voor deze, van de ene kant (voor ú en mij) kei-en-keiharde, maar feitelijk uitermate LAFFE, GLUIPERIGE en LEUGENACHTIGE ‘Nieuwe Wereldorde’/Vierde Rijk-vazallen.

Hoe betrouwbaar zijn deze meldingen?

Ik weet uit de MC-wereld dat bij een van de invallen in het clubhuis van Hells Angels MC in Amsterdam door de politie (en derhalve de NOS!) gemeld werd dat er een handgranaat was gevonden… Deze ‘handgranaat’ echter was een aansteker in de vorm van een handgranaat die daar al jarenlang op de bar stond. Deze uitvoering is (ik ken ze in blank metaal) overigens nog steeds te koop en heeft aan de onderzijde een afgeplatte , zodat de aansteker opnieuw gevuld kan worden en rechtop kan staan. Dit kleine voorbeeld zegt veel over het ‘journaille’ en de ‘waarheidsvinding’ dat het zogenaamd doet… fact-checken heet dat tegenwoordig, waarbij waarheidsgetrouwe info van ondergeschikt belang is ten aanzien van de stigmatiserende of ‘afleidende’ werking van het ‘verhaal’. Het is zó doorzichtig allemaal!

Laat ik voorop stellen dat ik al blij ben met het feit dat de vermeende ‘dreiging’ niet uit naar vermeend ‘extreemrechtse’ hoek komt… Want naar de huidige (door LINKS aangepaste!) maatstaven is iedereen die ook maar een beetje afwijkt van het ronduit extreem (!) LINKSE/uitermate utopische Gutmensch-gedachtegoed PER DIRECT (!) ‘extreemrechts’. Alhoewel… ik bèn bang dat ik hiermee nu het gekochte ‘journaille’ op een idee heb gebracht, wat het hoogstwaarschijnlijk naar ‘creativiteit’, ‘fact-checken’ en derhalve het ‘nieuwe normaal’ zal vertalen… Al die nieuwe ‘waarheden’… het wordt steeds lastiger om ze ook nog maar enigszins serieus te nemen als u weet wat de wetenschappelijke (!) waarheid OOIT was…

Maar nu mijn vraag: waarom zou niet flapdrol Grapperhaus, maar juist lulletje Rutte in vredesnaam bedreigd worden door …de Mocro maffia? Waarom door de Mocro maffia? Welk belang zouden ZIJ daar in vredesnaam bij hebben? Het land destabiliseren…? Hahahaha!

Wat ik dan weer wèl grappig vind, is dat de Mocro maffiaia, anders dan Motorcycle Clubs, NIET van veraf te herkennen zijn en werkelijk ELKE Marokkaan daarvoor in aanmerking kan komen… Gaan Rutte en Grapperhaus nu dan óók alle Marokkanen uit het straatbeeld verwijderen? En hoe dan? De enige manier is dan namelijk om ze ALLEMAAL naar hun thuisland te deporteren waarvan ze ALLEMAAL hun paspoort nog hebben en DAAR ‘trots’ Marokkaan kunnen zijn… Echt waar? Minder-minder-minder? Hetgeen Geert Wilders altijd heeft bedoeld voor uitsluitend criminele Marokkanen, maar dat woordje ‘criminele’ slechts ÉÉN KEER is vergeten en daarvoor nog steeds vervolgd wordt? Is zogenaamd ‘bedreigd’ worden door de Mocro maffia niet net zo leugenachtig en op z’n minst stigmatiserend? De Mocro maffia… tuurlijk! Waarom niet!? Geniaal! Stoer man… bedreigd worden door de Mocro maffia… hahahaha

De doodstraf!

Ik ben een niet praktiserend heiden (ik doe derhalve niet aan rituelen en het aanbidden van goden) en heb een sterke voorkeur voor de natuur en een natuurlijk verloop van ziekte en dood. Ik ben een absolute tegenstander van elke vorm van geweld en (ik zeg het voor mijn veiligheid nòg maar een keer) ik wil er zeker niet toe aanzetten, maar gezien wat dit psychopathische, veelal westelijk christelijke (in Nederland onder andere vooral leden van het CDA en daarmee VALSE christenen!) totalitaire rapaille inmiddels heeft aangericht – zij wandelen lachend over uw en mijn lijken – zie ik helaas geen andere mogelijkheden meer om hier nog uit te komen. Ik vind het overigens aandoenlijk om te zien en horen dat christenen (ik heb helemaal niks tegen hen maar verbaas me altijd weer over hun naïviteit en vijandigheid jegens mij als heiden) het allemaal geweldloos en vredelievend willen oplossen – let wel; dat heeft ook mijn voorkeur – maar de Tweede Wereldoorlog heeft op meerdere vlakken uitgewezen dat dit, anders dan middels geweld, REALISTISCH (!) gezien NIET mogelijk is. Niets ontziend kwaad moet helaas met kwaad bestreden worden. Niet onder het wraakzuchtige ‘oog om oog’ principe, maar het hedendaagse mondiale kwaad MOET eenvoudig mondiaal uitgeroeid worden en dat kan helaas NIET zonder geweld. Sterker nog; de ‘Nieuwe Wereldorde’ (heeft u Klaus Schwab in zijn space-outfit als een god poserend gezien?) zet ZELF maximaal disproportioneel geweld in tegen vredelievende en weerloze mensen. Waarom denkt u nu werkelijk nog steeds dat dit vredelievend kan? Denkt u nu werkelijk dat u dit middels naastenliefde en gebeden kunt oplossen?

Hoeveel hebben de Joden en reizigers tijdens de Tweede Wereldoorlog niet gebeden en hoeveel zijn er middels fascistisch genocide op een gruwelijke manier om het leven gekomen? Uw ‘eeuwige leven’ verkrijgt u naar verluidt pas na de dood op deze wereld en god heeft de fascisten klaarblijkelijk ZÈLF geschapen om u daarbij te helpen. Waarom grijpt god bijvoorbeeld zelf niet in? Waarom heeft god het zo ver laten komen tijdens de Tweede Wereldoorlog? Waarom heeft god het NU zo ver laten komen dat ‘we’ onze vrijheden uitsluitend nog ‘terugkrijgen’ als daar volledige vaccinatie met een levensgevaarlijk experimenteel goedje en een kort-toekomstig-geplande geïmplanteerde chip tegenover staan? Wat is daar ‘natuurlijk’ aan? En hoezo volgt de massa hersenloos dit slechts kleine groepje tuig dat ZÈLF besmet lijkt te zijn met het lege-ogen-virus? Nee mensen, elke andere (christelijke?) humane/‘lieve’ oplossing dan geweld leidt net als tijdens de Tweede Wereldoorlog aangaande het Joodse volk tot uw EIGEN ondergang (of uw eeuwige leven daarna) en bidden gaat u NIET helpen! Ik geloof niet in god(en) en weet derhalve dat we dit niet kunnen oplossen door tot god te bidden of Allah, Odin of Thor aan te roepen. Die hebben nog NOOIT iets gedaan en komen u ook nu niet te hulp. Altijd hebben wij het als mensheid zelf moeten oplossen. Er is helaas geen andere weg. Elke christelijke/humane oplossing negeren zij namelijk eenvoudig en schudden die van zich af als wijwater op een met silicone ingespoten huid.

Laten we wel zijn, ik zie ze het liefst stuk voor stuk opgepakt en veroordeeld (zoals ik al eerder heb aangegeven staat op wat ZIJ doen volgens de Code van Neurenberg officieel de doodstraf!), maar inmiddels maakt het mij niet meer uit vanuit welke hoek het komt. Maar één ding staat voor mij inmiddels als een paal boven water; MÒCHT er eerdaags een aanslag komen op ‘WEF-premier’ Rutte, prik-psycho De Jonge, Heinrich Himmler-Grapperhaus, gif-serpent Kaag, hypocriet blaagje Klaver, huilbaby Jetten, Kamer-joker Kwint en/of op een van de driftig, dit pacifistische ‘Nieuwe Wereldorde’ beleid uitvoerende burgervaders of moeders, dan gaat bij mij de vlag uit! PER DIRECT! MÈT wimpel!

Omdat dit kwaad de mondiale wereld betreft, is het Derde Rijk er inmiddels compleet bij verbleekt. We zijn in oorlog mensen! Onze naar vermeend ‘zelfgekozen’ Nieuwe Wereldorde ‘leiders’ hebben ons de oorlog verklaard en we zullen ze derhalve moeten behandelen als de oorlogsmisdadigers en misdadigers tegen de mensheid die zij zijn. Oppakken, tribunaal berechten en daarna voorgoed uitwissen. WÀT een fascistisch TUIG is het waar we heden ten dage mee te maken hebben mensen.
W A L G E L I J K !!!

Over walgelijk gesproken: een normaal mens heeft doorgaans een loopbaan, een carrière of als het, door wat dan ook langzaam gaat, misschien een kruipspoor… Maar achter kn(l)ulletje Jetten neemt u uitsluitend een glibberig en naar een riool stinkend slijmspoor waar!  WÀT een VIES (!) GLUIPERIG mannetje is dat! Zum kotzen!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op Rutte bedreigd? Hahaha, net echt…

 1. Bob Feumer zegt:

  Rob Jetlag is niet echt hij is een AI kloon maar hij weet het zelf nog niet!

  Geliked door 2 people

 2. Bert zegt:

  Demissionair premier Rutte noemt het ontslag van oud-staatssecretaris Mona Keijzer ‘echt verschrikkelijk’, maar daar houdt de gespeelde empathie ook wel op. “Maar haar uitspraken waren dermate ernstig dat ze niet konden worden geschaard onder ‘accentverschillen’ binnen het kabinet. Het hoeft niet allemaal koekoek éénzang te zijn, maar dit ging veel te ver”, aldus de
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/09/schijnheilige-rutte-over-ontslaan-mona-keijzer-verschrikkelijk-maar-ze-ging-veel-te-ver/

  Like

 3. Bert zegt:

  Dus zo’n aansteker is dus ook al verboden. Ik wist het niet.
  Ik heb er nog zo 1 ergens liggen, als het goed is, gaat zippo benzine in.
  Maar dan wel 1 flesje per keer. Daarom gebruik ik ‘m niet.

  Like

 4. Monalisa zegt:

  Lees de tweet van Hugo en je weet genoeg.

  Like

  • Monalisa zegt:

   D66 zou ’warrige’ informateur hebben beticht van drankgebruik
   Remkes nu ook mikpunt moddergooien

   Geliked door 1 persoon

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    “Haal Remkes in huis.” Of was het Henkes?

    Geliked door 2 people

   • Julia zegt:

    Monalisa De grootste linkse dictatuur binnen de Haagse politiek zit onder D66. Linkse onbetrouwbare ratten die met de vijand heulen. Dat deze club nog niet verboden is mag een wonder heten ze hadden allang van de formatietafel moeten verbannen en door de bedreigde zielige Rutte op staande voet moet worden ontslagen.

    Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    @Monalisa.
    D666 is een slechte verliezer.
    Ze voelen nattigheid nu ze stemmen verliezen in de peilingen en zoals gebruikelijk bij slechte verliezers proberen ze dan de aandacht af te leiden door met de vinger naar naderen te wijzen en met modder te gooien.

    Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Tjah, Weer even wat nieuws verzinnen om het echte nieuws onder de mat te houden.
  Het grappige is dat men Arnout van Doorn opgepakt heeft omdat hij op een verdachte manier door Den Haag liep vlak bij een plaats waar Rutte aan het rondhangen was.
  Uiteraard vandaag weer vrij gelaten, maar het puntje is geplaatst

  Geliked door 1 persoon

 6. ronjaspers zegt:

  Hier een interessante website:pensioenactivist.nl het artikel heet Genocide AGENDA 21 vanuit nazi nederland.

  Geliked door 2 people

 7. Harry zegt:

  God was een uitgekookte bliksem , als ie ooit bestaan zou hebben .
  Hij had het begrip “ katvanger “ meteen uitgevonden .
  Als er iets goed gaat , strijkt hij , God , met de eer .
  Als er iets niet goed gaat krijgt Satan de schuld !
  Zó hou je zelf schone handen .

  Het zou zó maar familie van Rutte kunnen wezen .

  En de ellendige overeenkomst is , dat er nog zóveel onnozelaars zijn die in de een of de ander
  – sommige doedels nog in alletwee – geloven .

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  En niet te vergeten,graag met jullie oranje (nazi) vlaggetjes zwaaien op koning/koniginnendag.

  Geliked door 3 people

 9. top of flop zegt:

  Ik begrijp waarom Mark Rutte zich inbeeld bang te zijn. Hij is bang voor de gevolgen van zijn deelname aan de nieuwe onderdrukking. Hij zit nu in zijn vagevuur, hij begint te vlammen?

  Geliked door 1 persoon

 10. Sinyo zegt:

  Toen ik van de vermeende aanslag op MP-MR hoorde moest ik wel lachen.
  De Slachtoffer Rol (Artificieel).
  Ongetwijfeld zullen veel “mensen” hem nu (weer) zielig vinden (kassian, kasih-an) en hun stem op hem gaan uitbrengen. De nieuwe verkiezingen zullen plaats vinden, maar georkestreerd worden o.l.v (NIET onze lieve vrouwe) de dirigente (die blondie met ’t onzichtbare hoofddoeki))

  Geliked door 2 people

 11. Rensk. zegt:

  Grappenhaus ook weg en Rutte zit er nog. Hugo de Jonge het patsertje moet a la minuut verdwijnen Dat hele zooitje daar moet flink de bezem door. Wopke moet ook weg. Kaag moet weg. Ollengren moet weg. Die turkse Dilan trut die voordat ze naar haar Den Haagje gaat zit eerst 2 uur met de fohn voor de spiegel voordat ze de deur uitgaat. Ik weet dat ze dat doet, want dat zie ik. Het gaat die gasten allemaal voor de buitenkant en binnen zit er niks nada.Paternotte moet ook weg die gek. Erger me kapot werkelijk kapot aan die zieke rotkoppen en zo zitten er nog vele meer die op moeten zouten. Zit niks in. Maken meer kapot dan dat ze wat toevoegen.Oprotten allemaal.

  En allemaal zonder wachtgeld. Ze verdienen een schop onder hun luie achterbakse reet.

  En dan nu UIT de EU met die vuile parasieten daar. Stuk voor stuk.

  Geliked door 3 people

 12. Rensk. zegt:

  En de NPO moet ook de bezem door. Het moet afgelopen zijn met al deze vieze kakkerlakken Waardeloze journalisten.

  Geliked door 2 people

 13. leeuw7 zegt:

  Deze ordinaire psychopaat bedreigt 17 miljoen Nederlanders met z’n zinloze vaccinazi beleid ingegeven door z’n criminele NWO vrienden!! Achter het masker van jovialiteit bij Mark R,schuilt een nietsontziende criminele geest ,die zelfs over lijken gaat!Deze demissionaire dictator is niet vies van een leugentje meer of minder!! Doch ook hij moet de kans krijgen om zich te verantwoorden voor een Neurenberg 2.0 tribunaal!!Misschien bekeert hij zich wel op de valreep ,en onthult hij de schimmige namen van zijn opdrachtgevers!!!Misdaden tegen de menselijkheid zijn zeer zware vergrijpen!!!Deze COVID-19 leugen zal hopelijk niet zoveel jaren in beslag nemen als de kindertoeslag affaire!!Hopelijk zullen de veelplegers betreffende de misdaden tegen de menselijkheid binnen nu en zeven jaar achter slot en grendel worden opgesloten!!!

  Geliked door 3 people

 14. Bas zegt:

  Arnoud van Doorn van de Partij van de Eenheid zou toch naar marokko vetrekken?
  Nu is hijverdacht van het voorbereiden van een moordpoging op rutte…..

  https://www.nu.nl/binnenland/6159474/haags-raadslid-aangehouden-vanwege-verdacht-gedrag-rondom-rutte.amp?__twitter_impression=true

  Haags raadslid aangehouden vanwege ‘verdacht gedrag’ rondom Rutte

  Volgens Boumanjal is Van Doorn aangehouden op “verdenking van het voorbereiden van een moordpoging op demissionair premier Mark Rutte”. Het raadslid van de Partij van de Eenheid zou die bewuste ochtend in Den Haag zijn geweest voor een bezoek aan zijn moeder.

  Hij zou ook bij een sportschool en een café zijn geweest, aldus de advocaat in een verklaring. “Kennelijk zijn dat ook plaatsen waar de heer Rutte sport, dan wel zijn koffie nuttigt of aanwezig was.” Ook zou Van Doorn aandacht hebben besteed aan een voor hem opmerkelijke BMW.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Zo kun je een voor een al je politieke tegenstanders opruimen, onder het motto verdacht, dit is geen aflevering van de ” gedachte politie”, naar een SF-roman maar de “verdachte politie” door een laffe angsthaas van een bully.

   Like

  • Ruud Steunassen zegt:

   Ik hoop toch zo, dat iemand Rutte komt mollen. Het zou fantastisch zijn als de auteur van de thriller Moord op de tramhalte met die eer ging strijken. Het hoeft niet per se op een tramhalte aan de Leidsestraat te zijn. Rutte van zijn fiets trekken en in de Hofvijver plonzen volstaat ook. Dood is dus niet echt noodzakelijk. Gewoon een veganistische huurmoord vanuit het Utrechtse met een stuk uit Rutte’s appeltje gehapt, is reeds QRankzinnig gaaf.

   Like

 15. Rensk. zegt:

  Jammer las op geen Stijl dat Grappenhaus ook vetrekt. Helaas ben weer geschokt wakker dat het een grap was. grrrrrrrrrrrrrrrrrr

  Geliked door 3 people

 16. Seb zegt:

  Iets anders
  VS
  https://www.thetimes.co.uk/article/so-trump-was-right-the-election-was-rigged-and-our-next-one-will-be-too-n0x3lv7fv

  Dus Trump had gelijk: de verkiezingen waren gemanipuleerd. En de volgende zullen dat ook zijn

  In hoeverre, denkt u, houdt Joe Biden zich aan zijn plechtige verkiezingsbelofte om “de morele en nationale schande van de vorige regering ongedaan te maken”? U kunt het zelf beoordelen aan de hand van de televisiebeelden van doodsbange Haïtiaanse vluchtelingen aan de grens tussen de VS en Mexico die door Amerikaanse rangers te paard worden gegeseld.

  Trump deed zoiets niet. Als hij het had geprobeerd, zouden Hollywood en de partijdige kustmedia zijn geïmplodeerd in een plasma van verontwaardiging. En toch is Biden grotendeels aan hun afkeuring ontsnapt.
  Dus Trump had gelijk: de verkiezingen waren gemanipuleerd. En onze volgende zal ook zijn

  Geliked door 2 people

 17. Andre zegt:

  En dan de media, echt wie trekt de stekker er nu eens uit. Rutte gaat het niet lang meer maken want hij heeft op het moment 17 miljoen spotters om zich heen alleen al in Nederland en alle ongevaccineerden gaan hem uit elkaar trekken om het klusje af te maken met de Jonge erbij.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jackholland zegt:

  Bedreiging zou fake kunnen zijn , natuurlijk wel mooi excuus voor rutten om te stoppen als mp iedereen heeft dan begrip . En dan natuurlijk kaag de bostrol als mp. Ik zal er niet vreemd van opkijken . Waar komt kaag ineens vandaan ? Het lijkt wel of er andere krachten achter de schermen aan het werk zijn . Ook hoe ze zich nu al opstelt ze gedraagt zich nu al of ze de baas van nl is.Iedereen kotst haar uit en ze gaat gewoon lekker door heel vreemd.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  100% eens !

  Like

 20. hans zegt:

  Eindelijk de juiste toon! Niks aan toe te voegen en ik sta er helemaal achter!

  Like

 21. Lady zegt:

  Een opbeurend bericht: Het duurt niet lang meer!
  Zij komen ALLEN aan de beurt, ontsnappen is niet mogelijk (ik kan niet wachten en kijk er naar uit 🙏)
  Hoe dan? Er is meer tussen Hemel en Aarde. Iedereen, elk mens, kan veel meer dan dat hij denkt en doet.
  Het RECHT zal zegevieren. Er zal een totaal andere vorm van Politiek plaats gaan vinden (en dat wordt de hoogste tijd).
  Voor jullie eigen gemoedsrust: ga eens luisteren naar Ilona = te vinden via WARE KRACHT op You Tube.
  Je moet (?) ergens in geloven, ook om moed te houden en de ‘woede’ van je af te laten glijden. Dit KAN NIET voortduren. Geloof het of niet. Het kost niets en doet geen pijn.. Mij geeft het rust en ik heb er vertrouwen in. Vertrouw op een betere, andere toekomst. Laat je Kinderen geen ‘wespen steek’ geven. Ook de PEDO,S komen ALLEN aan de beurt op ALLE NIVEAUS

  Like

 22. de barbaar zegt:

  In plaats van de toerist uit te hangen op 3 oktober in allachastan aan de amstel zou men dat mediapark eens grondig moeten opschonen en de verrotte msmnazi,s oppakken en met pek en veren door hilversum jagen.

  Like

 23. Nia zegt:

  Ik zet dingen liever in licht en liefde dan deze afschuwelijke taal te gebruiken.

  Like

 24. Nia zegt:

  Ik zet dingen liever in licht en liefde dan deze afschuwelijke taal te gebruiken.

  Like

 25. C. M. zegt:

  God gaat zeker wel ingrijpen. Lees het evangelie van Lukas en richt u tot Jezus voor hulp. Voordat Hij terugkomt en ingrijpt. Persoonlijke bekering en verbondenheid met God verlicht de weg in ons korte aardse bestaan op weg naar de eeuwige gelukzaligheid. We moeten zeker opkomen voor recht en waarheid, maar dat vraagt ook van onszelf dat we schoonschip maken.

  Like

 26. Bob zegt:

  Als kapitein van een zinkend schip probeer
  je om kapitein te blijven van alles om niet ten
  onder tegaan.
  De trukendoos zet je dan geheel open.
  Veel ratten hebben het zinkend schip al
  verlaten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s