Peiling EenVandaag/Ipsos (28-09-2021)

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Peiling EenVandaag/Ipsos (28-09-2021)

 1. Frits zegt:

  Na alle schandalen, leugens en bedrog: Wie gelooft dat nog? VVD op nr. 1.

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   @Frits. Ik geloof het in elk geval NIET. Deze peiling is net zo vals als de verkiezingsuitslag in Rusland: Poetin staat op nr. 1 met 99,9% van de stemmen. Hetzelfde geldt ook voor de laatste presidentsverkiezing in Amerika. Naar iedere Trump-rally kwamen honderdduizenden fans, voor Biden kwamen enkelingen opdagen. “Sleepy Joe” was amper in staat een toespraak van een kwartier te houden. En toch heeft Biden de presidentschap gewonnen. Met leugens, bedrog en vervalsing komt men heel ver. Dat geldt ook voor de zooi genaamd Ipsos en EenVandaag; de instrumentarium van ‘Social Engineering’. De grofste leugens en primitiefste bedrog zouden Rutte en zijn wegrottende VVD niet schaden. Hij is het speelpoppetje van duistere machten buiten Nederland. Zij bepalen hoe populair hij mag zijn, en voor hoelang. Hetzelfde geldt ook voor de “Kaagedis” en haar D666 partij. ‘New populair Kid on the Block’ is de fantoompartij genaamd VOLT. Een club die uit de duisternis kwam om vreemde (vijandige) belangen te vertegenwoordigen. Met Nederland heeft VOLT niets te maken.

   Geliked door 1 persoon

 2. de barbaar zegt:

  Peilingen vanuit extreem linkse huize is als het lezen van de fabelskrant…alleen met dit verschil dat in de fabeltjeskrant nog vaak iets geloofswaardigs instond….

  Geliked door 3 people

 3. ronjaspers zegt:

  Dat ipsos is een corrupt onderzoeksbureau dat werkt voor de staat en de V.N..Manipuleren met grafieken en cijfers om mensen een bepaalde richting in te sturen,zo doorzichtig.

  Geliked door 5 people

 4. koddebeier zegt:

  Al die VVD weekdieren blijven de partij trouw tot in de dood,hoe achterlijk kun je zijn, dom walgelijk volkje !

  Geliked door 1 persoon

 5. LUCIA zegt:

  Het blijft frapperen, waarom een degelijke vorm van het volk raadplegen als een referendum,, door de duistere zustertak van de VVD is afgeschaft maar dat we sindsdien omkomen in allerlei politiek ondersteunende volksraadplegingen, waar niemand fatsoenlijk inzicht in heeft, waarin de vraagstelling vaak ook al leidend is en de resultaten niet transparant na te zoeken zijn ..kortom, de zoveelste form van u vraagt wij draaien, uitgevoerd door de media slippendragers van de politiek NPO1,2 en 3

  Geliked door 2 people

 6. Frits ter Weele zegt:

  De partij die al meer dan 10 jaar alles heeft vernietigd wat eens sociaal was op 37 zetels ? schandalig en A sociaal , als dat een eerlijke peiling is (?) dat houd dan in dat 37% het Extreem Goed heeft en 63 % het Extreem Slecht

  Geliked door 1 persoon

 7. Tineke zegt:

  Ipsos is aangesloten bij het WEF en door,,,,,,,,,

  Geliked door 2 people

 8. Ad Bos zegt:

  Lache hé . Je moet al die reactie’s er naast leggen ….

  Like

 9. saddy zegt:

  Ik sluit me aan bij Tineke hierboven maar ik dacht dat ipsos zelfs van o.a. klaus schwab was.

  Wel iets om rekening mee te houden want bij zgn “”peilingen”” die over cojona en de maatregelen gaan is het steeds ipsos als je gaat zoeken. Wereldwijd.

  Wij WEF-fers geven ons eigen peilingen-buro opdracht om de gewenste diagrammen te produceren. Jij betaalt om je te laten brainwashen.

  Geliked door 1 persoon

 10. BigLJohn zegt:

  Geloof geen enkele peilingen of verkiezing. Laat je geen angst aanpraten. De enige taal die de griezels in den Haag verstaan is die van het geweld. Dialoog of protestacties hebben geen nut meer. Het geweld van de politie die ons als zware criminelen benaderd met waterkanonnen, knuppels, politiehonden en tasers. Eigenlijk zouden we, net als in de Romeinse tijd, ze moeten bestrijden met hun eigen wapens. En dit is mijn eigen mening over deze kwestie.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob zegt:

  Peiling zijn om de achteloze kiezer te
  bedriegen. Het is gegochel met cijfers.
  Hiermee ben bezig met indoctrineren.
  Indoctrineren is discrimineren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s