VEROORDEELD TOT DE BEDELSTAF

Toekomst van Nederland – 2025

(Door “Driek”)

Wij stevenen af op een vreselijke catastrofe die ons onderdompelt in armoe en grauwheid waar geen ontkomen meer aan is. Doch misschien krijgen die arme Nederlanders nog zwakke aanvechtingen van berouw over hetgeen zij zich zelf hebben aangedaan. De ellende die de burger te wachten staat, is een ware nachtmerrie. Soms, lezer, weet ik niet of ik waak of droom, meermalen voel ik met een ontstellende zekerheid hoe een starre harde hand mij ongenadig wil wurgen.

De lieden in Den Haag hebben allang hun schaamte overwonnen, wij worden terug geslingerd naar een gedachtegoed uit een ver verleden. In groten getale komen vreemdelingen ons polderland binnen om straks een ‘Nieuwe Wereld’ te creëren die voor de Nederlandse burger ellendig is. Edoch, lezer, de gevolgen van onze daden kunnen wij niet ontvluchten, we kunnen het doen met opgeheven hoofd of deemoedig het hoofd buigen. Maar op 25 september 2021 hebben de Nederlandse burgers de grote stap gezet naar armoe en onderdrukking waarbij vergeleken de Duitse bezetting slechts kinderspel is.

De alsmaar onoplosbare nijpende woningnood noopt ons binnen afzienbare tijd te wonen in lelijke mensenpakhuizen, een plaggenhut is dan te verkiezen boven een eenkamerwoning in een grauwe straat of achterafbuurt waar het vuil niet meer wordt opgehaald. Maar de verblinde Nederlander heeft er zelf voor gekozen. Want ondanks nijpend woningtekort blijven die Nederlandse domoren stemmen op lieden zonder enig talent en ontwikkeling. De ondergang van Nederland dragen zij hoog in hun vaandel.

Bij zulke domme zieke mensen is een intelligente leider nodig die met harde hand de ons vijandige gezinde gelukszoekers terug stuurt naar hun land van herkomst. Dan is die verschrikkelijke woningnood opgelost. Edoch, lezer, indien een intelligente leider opstaat en aankondigt maatregelen te nemen om ons polderland weer leefbaar te maken, wordt deze durfal als een monster afgeschilderd. Hij wordt verbannen als een lepralijder. Jammer, we hadden het zo goed kunnen hebben.

Ik wens U allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VEROORDEELD TOT DE BEDELSTAF

 1. Eppo zegt:

  Helaas verloren moeite om de Hollander/Nederlander dit te melden .
  tegen een betonnen plaat die als een molensteen om hun nek zit en als een ezel zich steeds aan de zelfde clubs stemt .
  is geen kruid opgewassen .
  ik zie het al om me heen , trek maar je eigen plan ,enkel en alleen aan je zelf denken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jules Vismale zegt:

  Dat echter zelfs de allerrijkste mensen ter wereld ook wel eens aan de bedelstaf kunnen raken door hun hebzucht bewijst het volgende verhaal:

  In 1992 was er in de Donald Duck een strip uitgekomen, dat was ten tijde dat Christoffel Columbus 500 jaar geleden Amerika had ontdekt, waarin Dagobert Duck hier munt uit hoopte te slaan uit de geschiedenis van deze historische figuur nadat hij over een toneelstuk had gehoord waarin Donald Duck en Guus Geluk deze ontdekking in een toneelstuk gingen naspelen.
  Dagobert wilde namelijk NOG rijker gaan worden in gezelschap van Willie Wortel, door middel van een tijdmachine, naar het verleden van Columbus af te reizen en hem daar een contact te laten ondertekenen waardoor Amerika (zodra dit werelddeel door Columbus was ontdekt) in handen van Dagobert zou komen, plus natuurlijk alle bodemschatten van dat land.
  Hij vertrok toen, samen met een aantal toeristen en Willie Wortel, aan boord van het schip van Columbus naar Amerika waar Dagobert een stel indianen tegenkwam waarvan het opperhoofd sprekend op Donald Duck leek. Aanvankelijk werden ze daar gastvrij ontvangen maar toen Dagobert iets te hebberig werd en Amerika helemaal opeiste mislukte dit alleen en dacht Columbus erover hierna om een waggelaar of dansmeester te gaan worden.
  Alleen wist Dagobert dit niet en toen hij met Willie Wortel wilde gaan uit eten bij Donald, om daarna in het heden Amerika alsnog in handen te krijgen, ontdekte Willie Wortel opeens dat het geldpakhuis spoorloos was verdwenen. Hierna wisten Donald en zijn neefjes niet eens meer wat tomaten, aardappels, paprika, mais enz. waren omdat deze producten namelijk uit Amerika afkomstig waren.
  Willie had toen opeens snel door dat Columbus de ontdekking van Amerika geheim had gehouden, dansmeester was geworden en dit land hierdoor zo niet was ontdekt waardoor Dagobert daar ook geen fortuin had kunnen verdienen en feitelijk hierdoor straatarm was geworden!
  Hij schrok er zo erg van dat Dagobert de hele geschiedenis had verknald en hij probeerde dit nog, met hulp van Willie, ongedaan te maken wat hen uiteindelijk ook lukte waardoor hij zijn geld weer terug kreeg, overigens zonder Amerika.

  En dit bewijst weer eens dat het niet verstandig is om met tomeloze hebzucht het verleden en heden te gaan verknallen, laat staan dat je denkt een complete land met een stuk papier te willen gaan kopen.

  Like

 3. Marijke zegt:

  Al jaren op de juiste partij gestemd (PVV) en zie dit met lede ogen aan.

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  De regering heeft de woningnood kunstmatig gecreeerd. Open grenzen, zoveel mogelijk moslims binnen halen, en Nederlanders die nooit meer aan een woning komen. Ook zullen ze nog een voedsel-schaarse creeren. Om nog niet te spreken over de kunstmatig gecreeerde energieschaarste met hoge prijzen voor gas en stroom. Bovendien zullen het contante geld en alle geldautomaten verdwijnen, met alle ellende van dien. Het hoort allemaal in het streven naar het globale communisme, aangestuurd door het WEF van Klaus Swab. Bovenstaande zal de basis vormen voor het communisme Stalin 2.0, zo je wilt volgens Noord Korea of China.

  Geliked door 2 people

 5. ronald zegt:

  De waarheid

  Like

 6. de barbaar zegt:

  De gevraagde intelligentie is waarschijnlijk teveel gevraagd voor mijn persoon…ik beken!
  maar de harde hand is mij wel degelijk toevertrouwd en die schuw ik niet.
  Gezien de huidige tijden en de hedendaagse corrupte kliek politici is een debacle in de omvang van 1940/1945 niet ondenkbaar.
  Ergo, meer als toen zijn de huidige zogenaamde nederlanders vooral bezig met chillen/gamen/vakanties/woke-zijn/wereldvreemd/apatisch en bovenal msmhoerig.

  Geliked door 2 people

 7. Angélica zegt:

  Een volk krijgt de regering die het verdient. NL-ers kozen voor een liegende bedrieger, een machtsgeile heks, een CDA-Brutus en linkse weg-met-ons partijen. Politici die wél voor de NL-ers opkomen moesten het met een paar procent van de stemmen doen. Het alternatief is een nieuw bestaan opbouwen elders. Ik kan het u van harte aanbevelen!

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   Angelica.Er wordt al decennia lang wereldwijd stemfraude gepleegd,ook in nederland.Als stemmen eerlijk zou verlopen dan hadden ze het wel afgeschaft.Stemfraude,manipulatie,kiezersbedrog,ik vind het jammer dat mensen elkaar verwijten maken zoals,het volk krijgt de regering die het verdient.Stemmen is een farce en nutteloos,net als veel regeringen en corrupte en omgekochte politici.

   Like

 8. Julia zegt:

  Nederland is al zinkende. Te weinige gezondheidszorg medewerkers, niet voldoende leraren en overvolle klassen, te kort aan medewerkers kinderopvang, geen woningen, achterstallige gezondheidszorg, te kort aan gas, extreem hoge prijzen, medische apartheid, onderdrukking, discriminatie van eigen burgers etc. Maar er komt een nieuwe verrassing uit de hoge hoed we moeten niet alleen flink bijdragen aan klimaat, hoge premie gezondheidszorg, torenhoge energieprijzen, verhoging WOZ waarde en gemeentelijke belastingen maar burgers krijgen ook nog te maken met verhoging van gemeentelijke belastingen vanwege de horror die nu onderweg is naar u en mijn gemeente https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/gemeenten-hebben-nog-drie-maanden-om-11-000-asielzoekers-met-voorrang-te-huisvesten-maar-dat-kan-niet/ nog 3 maanden de tijd anders worden die gelukzoekers in hotels geplaatst op kosten van de gemeenten. Dagelijks stromen meer gelukzoekers binnen maar voor onze eigen mensen die zich blauw betalen is er geen woning beschikbaar. Burgemeesters moeten eens een flinke vuist maken en überhaupt weigeren om deze massale import op te vangen en geen cent er voor gaan betalen. Het is een schande wat deze regering flikt en het meest trieste is dat die mislukkelingen wederom 4 jaar zullen gaan zorgen voor nog meer import. Tijd voor een enorme opstand is de enige remedie we vergeten zeker allemaal dat die massa import grote overlast is voor onze samenleving en het faillissement van ons sociaal stelsel omdat dat woestijntuig vertikt te integreren en levenslang aan de tiet van de uitkeringskas van de gemeenten hangen. Het is nu genoeg geweest en niet meer te tolereren. We worden leeggezogen maar krijgen er niets voor terug dan alleen meer ellende met daar bovenop de dictatuur en tonen van walgelijke toegangsbewijzen. Dat import zit straks warmpjes in hun huisje, alles gratis, ingericht en fietsje van belastingbetalers terwijl veel Nederlanders dakloos zijn omdat zij niet in aanmerking komen voor een woning omdat deze er gewoon niet zijn. Waar blijft overigens die meerwaarde van die massale import we komen in alle sectoren personeel te kort terwijl dat tuig thuis op hun gat zitten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan j zegt:

  Of deze leider wordt letterlijk onschadelijk gemaakt als demonisering, laster, omkoping e.d. niet helpt, zoals bij Pim Fortuyn die door een misdadige club letterlijk “onschadelijk” is gemaakt, waarbij Volkert als zondebok heeft gediend

  Geliked door 2 people

 10. ronjaspers zegt:

  Mensen mensen toch,regeringen en politici hebben niets te vertellen (enkele landen uitgezonderd).Politici worden omgekocht,gechanteerd of het zijn vrijmetselaars en voeren braaf de NWO agenda uit van de werkelijke machthebbers op aarde.Als stemmen eerlijk zou verlopen hadden ze het wel afgeschaft,stemfraude,kiezersbedrog,manipulatie,cordon sanitair (PVV)

  Geliked door 2 people

 11. ronjaspers zegt:

  Mensen mensen toch,regeringen en politici hebben niets te vertellen (enkele landen uitgezonderd).Politici worden omgekocht,gechanteerd of het zijn vrijmetselaars en voeren braaf de NWO agenda uit van de werkelijke machthebbers op aarde.Als stemmen eerlijk zou verlopen hadden ze het wel afgeschaft,stemfraude,kiezersbedrog,manipulatie,cordon sanitair (PVV)

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Sorry dubbele reactie,het lijkt erop dat ik dement of seniel wordt.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Nee, ligt aan mij.

   Soms staan er wel 8 of 9 dezelfde reacties van u op een artikel. Dan zie ik door de bomen het bos niet meer en vergeet er wel eens eentje te verwijderen.

   Webmaster

   Like

   • ronjaspers zegt:

    E.J. Bron.Ik heb regelmatig dat ik een reactie niet kan plaatsen,waar het aan ligt weet ik niet.Ik heb een zo een goed als nieuwe laptop.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s