WAT EEN GEWETENLOZE MAN . . .

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op WAT EEN GEWETENLOZE MAN . . .

 1. Frits zegt:

  Dus VERPLICHT frikandellen eten m.i.v.????

  Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Zoals Fleur al zei : “ hij kan níks “ .
  Beter kun je het niet verwoorden !

  En als ie nou nog niet zo arrogant was ,
  zou je het hem misschien nog een beetje kunnen vergeven .

  Helaas is het een buitengewoon omhoog gevallen foute klootzak ,
  zonder ook maar énige kwaliteit .
  Lullen gaat hem goed af , verder is het brandhout !
  Waarom zoekt de regering geen lui die WÉL IETS KUNNEN ?
  Of wil Rutte alleen een zwerm vazallen om zich heen ?

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Ik weet bijna zeker dat de beide diploma’s voor ‘t basisonderwijs, die op naam zouden staan van prof. Bloemschoen, falsificaten zijn !! Deze figuur heeft zelfs de kleuterschool niet succesvol kunnen afsluiten.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  Ik denk dat Hugo’s broertje geld heeft overgemaakt op de bankrekening van Rutte op de Caaimaneilanden. Hoe is het anders mogelijk dat zo’n onbenul een baantje toegeschoven krijgt. Hij won van Omtzigt, dat kan niet eens, is doorgestoken kaart.

  Omtzigt wil uitleg van CDA-bestuur over stemmen lijsttrekkersverkiezingen
  https://nos.nl/artikel/2344791-omtzigt-wil-uitleg-van-cda-bestuur-over-stemmen-lijsttrekkersverkiezingen

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Jawel hoor.

  kippenvlees 47%, water, varkensvlees 16%, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), varkensvet, ui, zout, smaakversterker: E621, kruiden en specerijen, dextrose, glucosestroop, emulgatoren: E450 en E452, maltodextrine, antioxidanten: ascorbinezuur en citroenzuur, tarwe-eiwit, natuurlijk aroma, kippenei-eiwit.

  Geliked door 2 people

  • BigLJohn zegt:

   Jan; wat jij beschrijft (frikandel) is altijd nog beter te verteren als datgene wat Klaus Swab ons wil laten eten zijnde; insecten, meelwormen, pier-wormen, en als drank water erbij drinken.

   Like

  • HenryN zegt:

   Jan , je had er ook nog bij moeten vermelden dat nog niemand is overleden door het eten van een frikandel!!!

   Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Toch een kunst om al die rotzooi bij elkaar naar frikandel te laten smaken.

  Goed weekend allemaal.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  De ogen weerspiegelen de ziel van de mens. Bij Hugo de Jonge ziet men een Duivelse blik in zijn ogen. Wijd opengesperd alsof hij aan de cocaïne zit. Doodse ogen, zoals je die ook ziet bij Rutte, Grapperhaus, Kuijpers en Ab Osterhaus. En het zou mij niets verbazen dat Hugo de Jonge bewust uit de werkelijkheid gestapt is door cocaïne te gaan gebruiken. Hij wil er niet aan herinnerd worden dat hij een contract met de Duivel afgesloten heeft in de gedaante van Klaus Swab.

  Geliked door 1 persoon

 8. de barbaar zegt:

  hugo de prikpooier, hugo mengele ,hugo bloemschoen,hugo de waanzinnige,hugo de snuiver/hugo de cokeclown….en dat is een minister in nederlend.
  Waarom zit deze infantiel maandag weer op zijn doodsstoel?

  Geliked door 1 persoon

 9. top of flop zegt:

  Ik beoordeel hem op de manier waarop hij zich vertoont. Een ordinaire patser. Hoe hij zich laat fotograferen. Liberace is er niets bij.

  Like

 10. Bert zegt:

  Ach, leerkrachten. Wat moet je er over zeggen.
  Je hebt er hele goede tussen zitten en vele die totaal ongeschikt zijn.

  Like

 11. Bert zegt:

  Niet schrikken.

  Alle Covid-19 vaccins worden wereldwijd extreem goed beveiligd en afgeschermd van extern onderzoek. Waarom dat wordt gedaan werd al vaker duidelijk zodra onafhankelijke wetenschappers toch deze ‘vaccins’ in handen kregen, de inhoud onderzochten en hevig schrokken van wat ze onder de (elektronen)microscoop zagen. Een Amerikaanse lab heeft onlangs diverse flesjes afkomstig van tenminste drie verschillende batches van de Moderna en Johnson&Johnson injecties in zijn bezit gekregen en uitvoerig onderzocht. Conclusie: alle flesjes bevatten vreemde stoffen zoals nanodeeltjes en vreemde kristalvormige structuren en organismen die lijken te ‘leven’ (foto boven). Deze ingrediënten worden echter in niet één bijsluiter of officieel document genoemd (en dat hoeft wettelijk ook niet, omdat het om experimenten gaat).
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/extern-lab-in-vs-ontdekt-nanodeeltjes-en-vreemd-levend-organisme-in-moderna-en-jj-vaccins/

  Geliked door 1 persoon

 12. Julia zegt:

  Zelfs dat diploma zal De Jonge wel bij de afwasblokken cadeau hebben gekregen. Deze man is gewoon een ziekelijke machtswellustelingen waar gezond denken niet in zijn woordenboek voorkomt. Hij lult en liegt maar raak maar ondertussen heeft deze gewetenloze nutteloze onbenul al een enorme schade aan onze samenleving aangericht. Maar ja het politieke niveau in Nederland kunnen we al niet over naar huis schrijven. Een niet daadkrachtig, hopeloos en machteloze politieke chaos. Hoe kan zo een onbenul op de post van (demissionair) minister van Volksgezondheid, Sport en Welzijn zitten dat is toch al zeer ongeloofwaardig en te triest voor woorden hij is gewoon uit de welbekende kruiwagen van vriendjes opgevist.

  Like

 13. Jan zegt:

  1

  Waarom het vaccin je immuunsysteem (definitief) verwoest

  video op
  https://vladtepesblog.com/2021/10/02/del-bigtree-interpretation-of-vaccine-creator-geert-vanden-bosshe-ph-d-thesis-on-why-mrna-shots-ruin-immunity-to-variants/

  Dit zijn de belangrijkste punten die men moet begrijpen om de eindeloze discussie te kunnen vatten over het al dan niet werken van massale vaccinatiecampagnes

  Pandemieën zijn per definitie geen statische maar dynamische gebeurtenissen

  Pandemieën hebben zowel nadelige als gunstige effecten (bijvoorbeeld golven van morbiditeit en sterfte en het zorgen voor groeps-immuniteit) die in de tijd worden gefaseerd

  Pandemische golven treffen populaties van verschillende leeftijdsgroepen op verschillende tijdstippen

  Normaal gesproken (ik zou zeggen: ‘natuurlijk’) begint een pandemie met slecht nieuws (er gaan een aantal levens verloren) en eindigt met veel goed nieuws (alle bevolking beschermd door groeps-immuniteit)

  Dit illustreert al dat elke beoordeling die tijdens een pandemie wordt gemaakt, slechts een momentopname kan zijn zolang de pandemie zijn ‘natuurlijke’ eindstation (dat is groeps-immuniteit) niet heeft bereikt. Als gevolg hiervan zou men ten onrechte kunnen aannemen dat de pandemie voorbij is wanneer de eerste golf eindigt met een scherpe daling van de morbiditeit en mortaliteit. Dat gebeurt wanneer iemand niet begrijpt dat groeps-immuniteit (HI) niet kan worden bereikt als het aantal kwetsbare mensen dat herstelde van de ziekte en een robuuste immuniteit kreeg, te klein is. Daarom lanceert het virus – na de eerste golf – een nieuwe aanval. Dit leidt ertoe dat een extra deel van de bevolking (d.w.z. jongere leeftijdsgroepen) de ziekte krijgt. Overlevenden van die 2e aanval zullen ook een levenslange beschermende immuniteit opbouwen en daardoor verder bijdragen aan het opbouwen van groeps-immuniteit. Het mechanisme waarmee het virus zijn offensieve, stapsgewijze strategie kan voortzetten, is geavanceerd, zoals herhaaldelijk is uitgelegd in eerdere bijdragen van mij. Er kunnen verschillende golven plaatsvinden voordat het resulterende immunologische vermogen van de populatie voldoende is om volwaardige HI vast te stellen en dus de virale overdracht te beheersen.

  Het is belangrijk op te merken dat een hoog achtergrondniveau van aangeboren immuniteit op populatieniveau zal voorkomen dat het virus een hele populatie uitroeit. Een deel van deze immunologische capaciteit zal worden uitgehold naarmate de infectiedruk stijgt; Het zal echter later worden vervangen door robuuste, natuurlijk verworven immuniteit wanneer kwetsbare mensen herstellen van de ziekte. Dit mechanisme stelt de gastheerpopulatie in staat om het virus onder controle te houden, terwijl het – in ruil daarvoor – aan het virus een hernieuwbaar reservoir geeft voor asymptomatische overdracht (d.w.z. dankzij asymptomatisch geïnfecteerde mensen). Dit is hoe Sars-CoV-2 endemisch had kunnen worden. Onder dergelijke omstandigheden kunnen kortstondige (dwz zelfbeperkende) uitbraken met tussenpozen optreden wanneer de aangeboren immuunafweer van een voldoende aantal eerder asymptomatisch geïnfecteerde personen voldoende wordt onderdrukt, bijvoorbeeld als gevolg van hoge infectiedruk (bijv. crowding). Dus de natuur heeft de interactie tussen het virus en de bevolking zodanig gevormd dat er een homeostatisch evenwicht ontstaat tussen beschermende HI aan de ene kant en de overleving van het virus aan de andere kant.

  (Homeostase is het proces waarbij organismen het inwendig milieu van chemische en fysische processen in evenwicht houden, ondanks veranderingen in de omgeving waarin het organisme zich bevindt)

  (Crowding, of het crowding-effect, beschrijft het perceptuele fenomeen dat de visuele herkenning van een vorm wordt bemoeilijkt door de aanwezigheid van aangrenzende vormen)

  Laten we nu eens kijken naar de extra impact van menselijk ingrijpen op de Sars-CoV-2-pandemie. Ook menselijk ingrijpen kan zowel nadelige als gunstige effecten hebben, die ook leeftijdsafhankelijk kunnen zijn en in gelijke mate evolueren in de tijd. Wat nog belangrijker is, is dat invloeden van menselijk ingrijpen interfereren met die veroorzaakt door de evolutionaire dynamiek van een natuurlijke pandemie. Maatregelen ter preventie van infecties kunnen bijvoorbeeld een gunstig kortdurend effect hebben doordat ze de virale overdracht verminderen en daardoor de morbiditeit bij kwetsbare mensen (d.w.z. voornamelijk bij ouderen) verminderen. Op de langere termijn kunnen ze echter leiden tot onvoldoende training van aangeboren immuunmechanismen, wat zich vooral zou manifesteren bij degenen die voornamelijk vertrouwen op aangeboren immuniteit als eerste lijn van immuunafweer (d.w.z. kinderen). Evenzo kunnen massale vaccinatiecampagnes een gunstig kortdurend effect hebben doordat ze de verspreiding van virussen verminderen en kwetsbare mensen beschermen tegen ziekten (bijvoorbeeld ouderen en mensen met een onderliggende ziekte), maar uiteindelijk de verspreiding van meer besmettelijke varianten stimuleren. Dominante circulatie van de laatste zal leiden tot een heropleving van virale infectieuze druk, waardoor de aangeboren immuunafweer van niet-gevaccineerden (d.w.z. meestal jongere leeftijdsgroepen, waaronder kinderen) wordt aangetast en ze dus vatbaarder worden voor het oplopen van de ziekte van Covid-19. Dit verklaart al waarom massale vaccinatiecampagnes die midden in een pandemie worden uitgevoerd er alleen maar voor zullen zorgen dat Sars-CoV-2 meer ziekten veroorzaakt en meer mensenlevens eist. Door dit massavaccinatieprogramma zullen de morbiditeitsgolven veel langer aanhouden, omdat er meer (herstel van) ziektegevallen nodig zullen zijn om de erosie van de aangeboren immuniteit van de bevolking te compenseren en daarmee de gebrekkige bijdrage van de bevolking aan HI.

  Like

 14. Jan zegt:

  2.

  Wanneer men bedenkt dat al deze effecten, of ze nu gunstig of nadelig zijn, elkaar wederzijds zullen beïnvloeden en dat het gemiddelde van bevolkingssegmenten die nadelig of gunstig worden beïnvloed door de algehele impact van dit multifactoriële fenomeen in de loop van de tijd zal verschuiven, kan het zeer complex en uitdagend worden om op te helderen of een enkele menselijke invloed een gunstige of nadelige invloed heeft. Het hangt allemaal af van welk ‘eindpunt’ (bijvoorbeeld bescherming tegen infectie versus bescherming tegen ziekte) men bekijkt in welk deel van de bevolking in welk stadium van de pandemie en binnen welke milieucontext. Aan de andere kant kunnen de omvang van infectiepreventiemaatregelen, de verdeling van de vaccinatiegraad en het tijdstip van opkomst van nieuwe dominante circulerende varianten en hun mate van besmettelijkheid dramatisch verschillen tussen landen/regio’s, en dat geldt ook voor de bijbehorende ‘momentopname’ resultaten geregistreerd voor een bepaald land/regio.

  Daarom kijken experts momenteel naar de impact van massale vaccinatiecampagnes ofwel naar een glas dat halfvol is (‘de vaccins werken’!) ofwel naar een halfleeg glas (‘de vaccins werken niet goed genoeg’). Dat is precies DE kwestie: een vaccin dat alleen ziekenhuisopnames en ernstige Covid-19-ziekte voorkomt, is niet goed genoeg om een ​​pandemie te bestrijden. Vanuit een mondiaal of zelfs volksgezondheidsperspectief zijn dit daarom niet de juiste criteria om het succes van massale vaccinatiecampagnes tijdens een pandemie te evalueren. Het gebruik van deze criteria als indicator voor de mate van beheersing van de pandemie zal onvermijdelijk leiden tot een verdere escalatie van deze morbiditeit en mortaliteit. Het lijdt geen twijfel dat niet-transmissieblokkerende vaccins (d.w.z. zogenaamde “lekkende” of “imperfecte” vaccins) nooit een pandemie kunnen beheersen, ook al kunnen ze tijdelijk beschermen tegen ziekte. Alleen tijdelijk? Ja inderdaad. Gezien de wereldwijd toenemende immuundruk en de daarmee gepaard gaande infectieuze virale druk, twijfelen genomische epidemiologen er niet aan dat deze pandemische achtbaan niet zal stoppen voordat hij ons over de klif in de afgrond van volledige virale resistentie tegen anti-spike (S)-antilichamen voert. Dat is waar alle op hol geslagen treinen van de verschillende lopende pandemieën van zeer besmettelijke varianten samenkomen en samenkomen in een grote werveling waar ze niet langer van elkaar te onderscheiden zijn. De eerste stadia van deze evolutie is wat we nu beginnen te zien in landen die hun bevolking al massaal hebben gevaccineerd (bijv. Israël). Het lijdt geen twijfel dat andere landen zoals het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten binnenkort dezelfde weg zullen bewandelen. Door toenemende resistentie tegen neutraliserende anti-S-antilichamen (Abs) beginnen deze landen nu zelfs te verschuiven van een primair heilzame ( dwz minder vatbaar voor ernstige ziekten) tot een primair schadelijk effect (vatbaarder voor ernstige ziekten) bij gevaccineerden in vergelijking met niet-gevaccineerden (https://www.gov.uk/government/publications/investigation-of-novel-sars -cov-2-variant-variant-of-concern-20201201).

  Correlatie impliceert geen oorzakelijk verband!

  Aangezien verschillende soorten en dynamiek van bescherming nu gelijktijdig de ‘fenotypische’ kenmerken van de pandemie vormgeven, hebben sommige mensen de neiging om conclusies te trekken die louter gebaseerd zijn op correlaties. Correlatie impliceert echter geen oorzakelijk verband. Het meest sprekende voorbeeld hiervan is te vinden in landen die hun massale vaccinatiecampagnes drastisch hebben opgeschaald te midden van een spectaculaire golf van gevallen. De vervolgens waargenomen daling van de morbiditeits- en mortaliteitscijfers wordt vaak toegeschreven aan het ‘succes’ van de agressieve massale vaccinatiecampagne (bijv. in het VK, Israël en, meer recentelijk, in India, waar een sterke daling van het aantal gevallen plaatsvond in januari-februari 2021 en respectievelijk mei-juni 2021). Veel elementen pleiten echter tegen de conclusie dat massale vaccinatie de snelle en dramatische afname van het aantal gevallen heeft veroorzaakt. Ten eerste werden deze massale vaccinatiecampagnes geflankeerd door strikte infectiepreventiemaatregelen, zelfs met inbegrip van lockdowns (bijv. VK, Israël) en recentelijk is aangetoond dat ze de overdracht van zeer besmettelijke varianten (zoals de Delta-variant) niet voorkomen. In de tweede plaats is het algemeen bekend dat natuurlijke immuniteit op zichzelf een toename in gevallen tijdens een natuurlijke pandemie kan tenietdoen en kan resulteren in een scherpe daling van de virale besmettelijkheidspercentages. Dit laatste is altijd het gevolg van het gecombineerde effect van natuurlijk verworven antigeen-specifieke immuniteit na herstel van een ziekte (meestal voorkomend in het meer kwetsbare deel van de bevolking) en aangeboren oligospecifieke immuniteit die dient als de eerste ‘algemene’ lijn van immuunafweer, met name in jongere en gezonde leeftijdsgroepen. Dit zijn de hoekstenen waarop groeps-immuniteit uiteindelijk zal worden gevestigd. Massale vaccinatie kan alleen bijdragen aan een afname in gevallen in die mate dat het de virale overdracht vermindert en daarmee de kans dat jonge en gezonde mensen kort na hun vorige infectie opnieuw worden blootgesteld aan Sars-CoV-2. Zoals eerder vermeld, is het gunstige effect van massale vaccinatie op virale overdracht echter slechts van korte duur, aangezien universele vaccinatiecampagnes meer infectieuze immuun-ontsnappingsvarianten met een concurrentievoordeel opleveren en ze uiteindelijk in staat stellen zich effectiever te reproduceren.

  Like

 15. Jan zegt:

  3.
  India, bijvoorbeeld, is onlangs getuige geweest van een spectaculaire daling van het aantal gevallen, hoewel er duidelijk bewijs is geleverd dat Covid-19-vaccins, of helemaal niet, slechts een kleine invloed hebben op de overdracht van de zeer besmettelijke Delta-variant, die verantwoordelijk was voor de toename van India’s gevallen in april-mei 2021. Dit is het ondubbelzinnige bewijs dat de sterke daling van het aantal gevallen voornamelijk werd veroorzaakt door immuunafweermechanismen die niet waren gebaseerd op bescherming tegen ziekte (zoals geboden door Covid-19-vaccins) maar op bescherming tegen infectie en overdracht (2 ) (zoals geleverd door natuurlijke immuniteit). ….. Het is redelijk om te concluderen dat massale vaccinatiecampagnes niet verantwoordelijk zijn voor de abrupte afname van de gevallen die zijn waargenomen na een opvallende stijging, maar dat dit effect voornamelijk te wijten is aan het steriliserende effect van zowel verworven als aangeboren antivirale immuniteit. Dit illustreert duidelijk dat dalingen in pieken die gecorreleerd zijn met een agressieve uitrol van massale vaccinatiecampagnes niet impliceren dat deze campagnes de oorzaak zijn van de daling.

  Kortom, massale vaccinatiecampagnes tijdens een pandemie van zeer besmettelijke varianten slagen er niet in de virale overdracht te beheersen. In plaats van bij te dragen aan de opbouw van HI, vertragen ze de natuurlijke vestiging van HI dramatisch (Vanden Bossche, augustus 2021). Dit is de reden waarom de lopende universele vaccinatiecampagnes absoluut schadelijk zijn voor de volksgezondheid en de wereldgezondheid.

  Artikel gaat verder op
  https://www.geertvandenbossche.org/post/the-last-post

  duidelijk is dus dat al dat prikken zinloos in en waarom men het heeft over 3e, 4e, 5e enz prik (tot iedereen morsdood is)

  Like

 16. Jan zegt:

  UK: Deaths Among Teenagers Up 56% Since Vaccine Roll-Out Began
  https://dailysceptic.org/2021/10/01/deaths-among-teenagers-up-56-since-vaccine-rollout-began/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s