Geen satire: Duitse stad Hanau heeft nu speciale parkeerplaatsen voor “LGBTQ´s en migranten”

(Vertaling: E.J. Bron)

Je zou denken dat het satire is wanneer deze melding niet uit Duitsland zou komen, waar linkse absurditeit blijkbaar geen grenzen meer kent. De stad Hanau heeft nu namelijk speciale parkeerplaatsen voor “minderheden” gecreëerd. Daar mogen in het vervolg alleen nog maar personen uit de LGBTQ-kring evenals migranten (!) parkeren.

Parkeerplaatsen om tegen overvallen te beschermen

In een parkeergarage bevinden zich in totaal drie parkeerplaatsen, die speciaal herkenbaar zijn aan de regenboogkleuren op de muur. Op de muur staat “verscheidenheid-parkeerplaatsen” geschreven.

De verscheidenheid-parkeerplaats mag alleen ter beschikking staan aan lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. Maar ook aan migranten. Opgelet, nu de clou: de bedoeling daarachter is om deze bevolkingsgroepen tegen “overvallen” te beschermen (de initiatiefnemers zouden de eerste groep vermoedelijk beter tegen de tweede hebben kunnen beschermen). Een speciaal geïnstalleerde videobewaking moet een betere bescherming bieden tegen deze “overvallen”.

Teken van tolerantie”

De initiatiefnemers van de actie, de stedelijke parkeergarage maatschappij (HPG), wil daarmee in ieder geval het beroemde “signaal voor tolerantie en internationaliteit” afgeven, aldus haar voorzitter van de raad van toezicht Thomas Marlock tegenover diverse media.

Een boze gebruiker van sociale media vat zijn frustratie via Twitter over de parkeerplaatsen als volgt samen:

Kinder- en ouderdomsarmoede, alleen opvoedende moeders aan de financiële grens, pensioengerechtigden die van statiegeld en de restjes uit vuilnisbakken moeten leven. Maar voor wethouder Thomas Marlock in Hanau bestaat er niets belangrijkers dan een signaal af te geven voor tolerantie. ´Drie nieuwe verscheidenheids-parkeerplaatsen´.”

Maar zelfs de homoscene bekritiseert de actie. Men ziet een zogenaamd “Pink-washing”, de poging dus om met een geste voor tolerantie geld te verdienen aan de bewuste doelgroepen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geen satire: Duitse stad Hanau heeft nu speciale parkeerplaatsen voor “LGBTQ´s en migranten”

 1. karton zegt:

  is werkelijk niet meer te geloven ! Wanneer krijg ik eindelijk eens een “eigen” parkeerplaats omdat ik zo vréselijk hetero ben ? Ook graag speciale parkeerplaatsen voor roodharige mensen , personen met blauwe ogen én voor negers en negerinnen. Wanneer zouden we deze waanzin in NL kunnen verwachten ? Ik denk dat Jetje er achter de schermen al druk doende mee is; hij zal bij elke parkeerplaats voor homo’s ook wel eisen dat er een hangertje gemonteerd wordt om hun handtasjes aan op te hangen. Wát is dit een zielige wereld geworden !!!!

  Like

 2. Bert zegt:

  Zo worden het wel hele erge makkelijk slachtoffer om kort en klein geslagen te worden door een allochtoon die standaard toch al een aangeboren pest hekel heeft aan andere.
  Ze staan daar gewoon naast je geparkeerd.
  Had nou weer niemand dit daar kunnen bedenken.
  Ze hoeven ze nou niet eens meer op te zoeken.

  Maar sowieso een slecht idee om aparte parkeerplaatsen te maken voor een groep mensen.
  Dus jij als hetero met je vrouw en kinderen achterin, mag daar niet staat.
  Tenzij je een kleurtje heb. Dan weer wel.
  Dit vraagt toch om problemen.

  Like

 3. karton zegt:

  Schiet me plots te binnen : het creëren van één parkeerplaats voor LGBTQFDW’s én migranten kan deze genoemde groepen ongelooflijk veel “plezier én genot” bezorgen:
  Homo’s die elkaar aldaar ontmoeten nadat zij hun handtasjes hebben opgehangen en de migranten die de homo’s dan weer een flinke mep “verkopen” of verkrachten !
  Op die manier beleefd een ieder héél veel plezier aan zo’n parkeerplaats.
  Maar uhhhh……….de migranten die per ezel of kameel arriveren……….waar moeten die hun vervoermiddel dan parkeren ?
  Ik vind het hele Hanause gebeuren zo ongelooflijk, dat ik er alleen maar onzin bij kan bedenken !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het wordt bijna gewoon dat wij zowat dagelijks de vreemdste plannen onder ogen krijgen. Dacht ik een jaar of wat geleden nog dat dit een verzinsel zou zijn, dan weet ik nu wel beter.
  Hersenverweking, psychoses, hallucinaties….., wat ligt er aan ten grondslag dat ‘de mens’ van nu zulke bizarre dingen bedenkt?

  Wen ik hieraan?
  NOOIT!!

  Geliked door 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Het volgende is het parkeerverbod voor niet-gevaccineerden.
  Dergelijke gedachten zijn helaas geen grap, want sinds afgelopen zondag, de verkiezingsdag in Duitsland, staan alle sluizen van waanzin en gewelddadige fantasieën open tegen degenen die kritiek hebben op wat gewoonlijk “woke” wordt genoemd. Duitsland is op weg naar het totalitarisme, net als Australië, Canada en, helaas, Israël. Het erge is dat heel normale en tot dan toe vreedzame burgers plotseling met haat en minachting spreken over buren en kennissen van wie zij weten of zelfs maar vermoeden dat zij niet zijn gevaccineerd:
  ‘Deeze virusverspreiders moeten worden opgesloten, als ze ziek worden moeten ze zelf voor de behandeling betalen en als ze dan sterven, is er een idioot minder onder ons.’

  Dergelijke tirades heb ik in Nederland tot nu toe niet gehoord, misschien in een paar geïsoleerde gevallen. In Duitsland is dit de zogenaamde publieke opinie, 76 jaar na het einde van de oorlog.

  Geliked door 1 persoon

 6. Angélica zegt:

  En hoe zie je aan iemand of hij/zij/het LG huppeldepup is en daar mag parkeren? En zijn islamitische medeparkeerders wel gediend van roze auto’s? En laat me raden: de helft van de parkeerplaatsen voor hen en de andere helft voor ons? En, en, en, en, ik heb steeds meer vragen over de waanzinnigen die in het pluche bivakkeren en ik krijg steeds minder vaak antwoorden die nog enigszins normaal zijn.

  Like

 7. hannah zegt:

  onze moccros zullen hier dankbaar gebruik van maken, 3 tegelijk die ze kunnen afmaken

  Geliked door 1 persoon

 8. Knalkopje1 zegt:

  Een mooie combinatie inderdaad, bedacht door woke-idioten: vrome dienaren van Allah en de profeet en LGBTQ bij elkaar op speciale parkeerplaatsen. Als ze elkaar daar tegenkomen, zal het heilig vuur van Allah worden ontstoken in de mohammedaanse ‘vluchtelingen’, ‘asielzoekers’ en ‘migranten’, andere namen voor Allah-strijders en/of uitvreters. Zo zie je weer hoe het WV ofwel het Woke Virus mensen aansteekt en volslagen krankzinnig maakt. Misschien is het wel een nog onbekende niet dodelijke variant van het rabiësvirus.
  En vergeet niet: minderheden zijn ALTIJD zielig, hoewel er in het verleden veel voorbeelden zijn te vinden waar minderheden aan meerderheden de wet stelden, vaak ook nog met geweld. Adolf de Führer bijvoorbeeld gebruikte ook minderheden in Polen en Tsjechoslowakije om die landen binnen te kunnen vallen.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Mij lijkt parkeren op zo’n regenboogplek een uitnodiging aan muzels om je te komen aftuigen. Nogal riskant dus. Gek dat ze daar niet aan gedacht hebben of juist wel… is hier sprake van een geheim ulterieur motief. It maken obe wonder.

  Like

 10. Julia zegt:

  Homo’s en ander seksueel geaarden voelen zich gediscrimineerd nou dan kunnen we nu wel stellen dat de waanzin zover is gegaan dat de normale burger wordt gediscrimineerd en dat zelfs veelal invalide in Nederland geen parkeerplaats wordt toegewezen. Discriminatie hoezo? Dat Duitsland en Nederland gaan ten onder aan wanbeleid, discriminatie en tweedeling.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s