We willen de waarheid, onze vrijheid en mensenrechten terug!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is een grote doorbraak in fusietechnologie, die al in 2030 een revolutie teweeg zou kunnen brengen in de manier waarop energie over de hele wereld wordt geproduceerd. Persoonlijk lijkt me dat een goed idee, dan kunnen al die SF-6 gas lekkende oerlelijke windmolens weg en ook alle niet te recyclen zonnepanelen op weides… Fusie produceert energie op dezelfde manier als de zon, door atomen onder enorme hitte te combineren. De allure van fusie is de grote hoeveelheid geproduceerde energie, het overvloedige bronmateriaal (waterstofatomen uit water) en de afwezigheid van vervuilende bijproducten.

Een fusiecentrale ter grootte van een kleine sportschool kan evenveel elektriciteit opwekken als een hedendaagse elektriciteitscentrale die op fossiele brandstoffen draait. De fusiecentrale zou draaien op waterstofatomen (overvloedig uit de oceanen van de wereld) en geen klimaat veranderende vervuiling veroorzaken. Het enige bijproduct, zeiden ambtenaren, zou helium zijn.

Bob Mumgaard, de chief executive officer van Commonwealth Fusion, zei dat het potentieel enorm is. “Als je weet hoe je een fusiemachine moet bouwen, kun je energie hebben zonder al die vervelende inputs en outputs van koolstof en fossiele brandstoffen”, zei hij. “Dat is een heel, heel schone manier om het te doen en het is een manier die onuitputtelijk is en het is een [energiebron] die je overal kunt plaatsen, die niet afhankelijk is van de middelen die je op die locatie hebt.”
(commonwealthmagazine.org)

Wist u dat volgens de politie discriminatie niet langer strafbaar is?
(YouTube)

Er gebeuren al heel lang dingen in Nederland waar de honden geen brood van lusten en Neset Temirci legt alles bloot, aangezien er gerechtigheid dient te komen voor alle politieke gevangenen, klokkenluiders, onschuldigen, slachtoffers en doden in Nederland en de rest van de wereld. Sprekers in de onthullende video onder andere de naar Turkije gevluchte Yvonne Brinkerink en journalist Ifran Aydin.

“Wanneer de verantwoordelijkheid en/of betrokkenheid van moordzaken en wanpraktijken bewezen wordt van het nep koningshuis, ministers, hooggeplaatste ambtenaren, de geheime dienst, politie, informanten, bankenwereld, bedrijven, organisaties en instellingen van misleiding, afpersing, onderdrukking, het opzettelijk ziek maken van de bevolking, handel in kinderen, satanische rituelen, drugshandel en genocide op de bevolking, door Neset Temirci openbaar gemaakt worden, kunnen de hierboven genoemden allen als misdadigers en/of moordenaars berecht worden”.
(volkwordwakker.nl)

Nogmaals een bewijs. Naar aanleiding van de Liberum Association en Biologist for Thruth moest het Spaanse ministerie van Volksgezondheid in een schriftelijk document erkennen dat het zo gevaarlijke virus nog nooit is geïsoleerd of gekweekt. Dus we verliezen onze vrijheden en rechten voor iets dat dus klaarblijkelijk niet bestaat… Ook kwam naar voren dat de tests, de PCR-test, waar het hele beleid op is gebaseerd, opsluitingen, sluitingen, isolatie, patiënten-behandelingen, vaccinatie en dictatoriale maatregelen “meestal niet voldoende zijn om de ziekte vast te stellen…” De cycli die in Nederland aangehouden worden, op advies van diegenen die de echte wetenschap niet respecteren, zijn veel hoger dan gewenst wat vele valse positieven oplevert.
(eldiestro.es)

Mr. Drs. Arno G.W. van kessel spreekt voor een groot publiek over zaken die tegen de staat worden aangespannen. De manier waarop aan geheel gezonde kinderen nu de experimentele injecties worden opgedrongen, zorgt voor radicaal verzet. De staat wordt nietig verklaard! We worden aangevallen door een groepje narcisten in hooggeplaatste posities die onze volksvertegenwoordiging, media en wetenschap compleet controleren. We zullen met zijn allen moeten vechten voor ons leven en dat van onze kinderen.
(bitchute.com)

Weet u al iets over Nano deeltjes? En de combinatie met 5G? Wat dat doet met de mens? Luister en huiver en laten we de verantwoordelijken, diegenen die bewust onze gezondheid en die van onze kinderen in gevaar brengen, ter verantwoording roepen. Zonder 5G is er geen controlestaat mogelijk…
(brandnewtube.com)

Ook u kunt erbij zijn, bij al die vrijheidsstrijders die vechten voor vrijheid en tegen medische discriminatie, tegen mondiale tirannie. We gaan met zijn allen de straat weer op zondag 3 oktober op de Dam om te strijden voor de toekomst van onze kinderen, tegen de plannen van het WEF en de VN.
(YouTube)

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op We willen de waarheid, onze vrijheid en mensenrechten terug!

 1. Torsten Himmelstoss zegt:

  Zou covid 19 een nieuwe (overheids)truc zijn om islam-critici monddood te maken?

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Torsten, de bedoeling van Covid 19 is om IEDEREEN monddood te maken. Op dit moment is grofweg 80% ge”vaccin”eerd. Die pruttelen dus alvast niet tegen. En die andere 20% wordt door aperte chantage ook tot vaccinatie gedwongen. Zo werkt het.
   Op zichzelf is het coronavirus (als het al bestaat; misschien is het alleen maar een alias van het gewone influenzavirus) helemaal niet zo gevaarlijk. Sterftecijfers en overlevingskans zijn ongeveer vergelijkbaar met influenza, dus waar maken we ons druk om? Dat deden we toch andere jaren ook niet? Alleen had toen iedereen de mondvol over de griep: Het heerst, hè? Ja, of het heerst. Het heerst heel erg. En we gingen over tot de orde van de dag.
   Het zooitje schoften in Den Haag en van het OMT zou gearresteerd moeten worden en in een kerker geflikkerd op water en brood. Voor die gelegenheid solliciteer ik als gevangenenbewaarder.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Betreft de waterstofcentrale’s Dan zal Frenske binnenkort wel voorsorteren op een helium catastrofe want je moet ergens geld vandaan halen nietwaar.

  Geliked door 2 people

 3. Kraftavilqa zegt:

  Als je je longen volzuigt met helium en dan praat heb je zo’n grappige Donald Duck stem dat komt niet doordat helium op enigerlei wijze het menselijk gestel beïnvloedt maar doordat de geluidssnelheid in helium anders is dan in gewone lucht.

  Like

 4. Bas zegt:

  Aardgasprijzen zijn overal in Europa torenhoog.
  Nederlanders betalen daar bovenop de hoogste belasting.

  https://pbs.twimg.com/media/FAg3MhWXoAIPk78?format=jpg&name=small

  Geliked door 1 persoon

 5. Bob zegt:

  Er is niets nieuws onder de zon.
  Bij de Romeinen had je brood en spelen, dat is
  nu prik en spelen. Je houdt de kudde onder
  bedwang, het lijkt tegen gesteld maar is
  bijna synoniem.
  Het lijkt tegengesteld maar het is hetzelfde
  alleen toegang met QR-pas,in WOII voor joden
  verboden hetzijn allebei vrijheids beknottende
  maatregelen.
  Alleen het een klink beter dan het ander.
  De horeca werkt hierdoor mee, ons zien ze nooit
  meer.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   Bob Inderdaad de horeca werkt mee wat hadden zij het te kwaad al tijdens de lockdown maar niet het lef om toen al op te staan. Dus mij en veel vrienden en kennissen van mij negeren van nu af aan de horeca gezelligheid en het leuk maken en vooral lekker eten en drinken tegen billijke prijzen daar zorgen wij zelf wel voor en het voordeel is dat je ook nog met gelijkgestemden zit en geen onderdanige vaccinatie onderdanen die te dom zijn om de realiteit onder de ogen te zien. Wat mij betreft gaat de algehele horeca failliet althans degenen die aan deze apartheidsstaat mee werken en mede burgers niet toelaten die niet in het bezit zijn van die walgelijke QR toegangscode of een schadelijke staaf in de neus hebben laten duwen voor zelfs voor een kopje koffie of toegang tot een toilet.

   Like

   • Sinyo zegt:

    Allerbeste Lady Julia.
    die te dom zijn om de realiteit onder de ogen te zien.
    Dat dom zijn dat wil ik toch wat nuanceren.
    In de omgeving van naaste-familie wordt een “Vaksi-Nasi” (grappig clipje in omloop) “gepruimd om in die omgeving DE LIEVE VREDE te bewaren”.
    Wat mij betreft heb ik daar geen moeite mee, want ik bevind me “gelukkig” in de eindfase van mijn aardse bestaan.
    De enige vaccinatie waar ik een plezierige herinnering aan heb overgehouden is de CTAB-Cocktail. Die kreeg je een paar dagen, voordat je vrijwillig-verplichte-militaire-dienst-periode met “eervol ontslag” werd afgesloten, ingespoten. Een paar dagen, omdat je dan niet met een lamme klauw de legerplaats hoefde te verlaten. De cocktail had een geweldige bijnaam DE OUWE-STOMP SPUIT (een 10-tal jaren terug in de vorige eeuw).

    Like

 6. pepo Copyright zegt:

  Klopt, géén 5g = géén controle staat 👍

  Geliked door 2 people

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Premier New South Wales (Australië) weg wegens corruptie met Big Pharma, hoeveel krijgt Hugo? – Engels gesproken

  https://hetanderenieuws.nl/premier-new-south-wales-australie-weg-wegens-corruptie-met-big-pharma-hoeveel-krijgt-hugo-engels-gesroken/

  Tja hoe creëert Big Pharma samen met corrupte politiek een fascistische staat om hun vergif te kunnen verkopen, Hallo Rutte en de Jonge.

  Geliked door 1 persoon

 8. saddy zegt:

  the high-temperature superconducting magnet tested on Sunday required only 30 watts of power, compared to the 200 million watts required previously

  Als dit waar is, petje af. Dat is bijna dezelfde reductie als die van het eigen vermogen per nederlands huishouden onder de kartelpartijen.

  This is not the last barrier to clear.

  Denk ik ook niet. Soros en blackrock zullen op dit moment wel een bod uitbrengen op het MIT om dit onderzoek te torpederen.
  Timmermans hoef je niet om commentaar te vragen. Die denkt vast dat fusie een boomsoort is die je kunt kappen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s