Na de “corona-pandemie” komt de “klimaat-dictatuur”!

(Door: Heinz G. Jakuba – Vertaling: E.J. Bron)

Niets wordt weer normaal!

Om de corona-pandemie zogenaamd te bestrijden, beperkten regeringen met speciale wetten of uitgebreide wetsbesluiten de grond- en vrijheidsrechten van de burgers. Inmiddels schortten ze deze zelfs op, bijvoorbeeld met betrekking tot de lichamelijke onschendbaarheid, de vrijheid van reizen, de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van vergadering. De uitholling van de burgerlijke vrijheden wordt met een nieuwe Duitse regering, waaraan in ieder geval de Groenen zullen deelnemen, voortgezet. Maar deze keer niet onder de dekmantel van een pandemie, maar van de klimaatbescherming. Of beter gezegd, de door de staat voorgeschreven en opzettelijke klimaathysterie.

Blauwdruk” corona

De in de corona-pandemie uitgeprobeerde beperkingen zijn geenszins een tijdelijk fenomeen, maar een “blauwdruk” voor de komende eco-socialistische klimaat-dictatuur! De debatten rondom de zogenaamde “klimaatverandering” hebben alleen maar tot doel om de bevolking voor ogen te voeren dat ze ook in de toekomst onderworpen zal zijn aan beperkingen.

Verboden en onthoudingen in de klimaat-dictatuur

Niemand anders dan de SPD-gezondheidsexpert Karl Lauterbach, over wie bij het tot stand komen van een eventuele coalitie SPD/FDP/Groenen al als nieuwe minister van Gezondheid wordt gesproken, zei in september 2021: “Ik zou het zelfs niet eens als uitgesloten beschouwen dat we in de klimaatcrisis in een situatie komen dat we daadwerkelijk het een of ander verbieden.” En: “Bijgevolg hebben we maatregelen nodig om de klimaatverandering op te lossen, die analoog zijn aan de beperkingen van de persoonlijke vrijheid in de pandemie-bestrijding.”

Het zal “nooit” weer “normaal” worden

Niets zal meer zo zijn als voor corona. Integendeel. Want ook op een gegeven moment na de pandemie zitten we midden in de bezworen klimaatcrisis, die ons leven duurzaam zal blijven veranderen. Zo verklaarde Klaus Schwab, een van de meest invloedrijke globalisten, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum (WEF) dat de dingen “nooit” meer normaal zullen worden. De corona-pandemie zou een “fundamenteel keerpunt in onze globale ontwikkeling” vormen.

Duurzaam” veranderd leven

Al in mei 2020 verklaarde Angel Gurría, secretaris-generaal van de OESO: “We waren niet voorbereid op de Covid-19-crisis, en we zijn nog minder voorbereid op de zich aftekenende gevolgen van aanhoudende en zich verergerende uitdagingen zoals klimaatverandering, instorting van de biologische diversiteit, het leven verkortende luchtvervuiling en de verzuring van de Oceanen.”

Dientengevolge dienen verschillende terreinen in het verloop van de klimaatdoelen duurzaam veranderd te worden, zoals in de landbouw, in de bouw, in de stroomvoorziening, in de industrie en in het verkeer, om de CO²-uitstoot in te dammen. En dat alles gaat natuurlijk niet zonder de “regulerende” hand van de staat, dus door nieuwe wetten, verboden en onthoudingsverklaringen aan de burgers.

Duurzaam” wonen: 22 m² voor de burgers

Bij de bouw is beton het nieuwe vijandbeeld, omdat bij diens productie een grote hoeveelheid kooldioxide vrijkomt. Maar het is nu eenmaal zo dat bruggen, wegen en flats gewoon met dit belangrijkste bouwmateriaal gebouwd worden.

Hoe dat er in de toekomst uit dient te zien, laat een “piepklein duurzaam modelhuis (Ecological Living Module)” zien, dat door de globalsten-smederij van het WEF in de zomer van 2019 in een artikel werd voorgesteld: 22 m² woonoppervlak voor een tot vier (!) personen, een keuken, een bad, een eetruimte en een slaapruimte.

Dit minihuis, gebouwd van lokaal gewonnen, biologische gebaseerde hernieuwbare materialen en uitsluitend met hernieuwbare energieën gevoed, vormt een van de 17 “Sustainable Development Goals” voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties.

Piepkleine woonruimtes, waarin een gezin als in een legbatterij zit opgepropt, maar met een minimale belasting van het milieu – zo dient de normale burger in de toekomst te wonen. Niet echter de elites en welgestelden, die vermoedelijk gewoon in hun enorme villa´s en vakantiehuizen met grote tuinen en een zwembad mogen blijven wonen.

Duurzame” voeding: laboratoriumvlees en gentechnisch veranderde organismen

Niet alleen bij het bouwen en wonen zullen de eco-socialisten voorschriften maken, maar ook bij de voeding. Want nu al propageert men om af te zien van de consumptie van vlees en over te stappen op kunstmatig laboratoriumvlees, dat beter zou zijn voor het klimaat.

Het WEF presenteerde al een “duurzame voedseloplossing van de toekomst”, een zogenaamd “planetair gezondheidsdieet”. Dit heeft tot doel om de vleesconsumptie en het melkgebruik van de wereldbevolking soms tot 90% te reduceren en door levensmiddelen uit laboratoria, graan en olie te vervangen. Dus door agrarische, chemische en farmaceutische concerns in het laboratoriuim geproduceerde proteïne, farmaceutica, industriële chemicaliën en gentechnisch veranderde organismen. Dat zou ook nog “gezonder” zijn dan echt vlees!

Duurzaam” reizen: het liefst thuisblijven

En ook bij het reizen zullen diegenen die door de drang naar verre landen gegrepen worden de broekriem letterlijk moeten aanhalen. Want het vliegverkeer staat eveneens op de nominatie van de eco-socialisten om afgeschaft te worden. In plaats van vliegen reizen met de trein of met de bus, dat is het nieuwe motto. Zelfs wanneer men niet overal meer komt of dagen of zelfs weken nodig heeft totdat men zijn “verre doel” heeft bereikt. Ook zal waarschijnlijk in de toekomst het gebruik van privé personenauto´s gereguleerd worden; het aantal en de omvang van de toegestane ritten wordt door de staat vastgelegd.

Daarover zei de al genoemde Karl Lauterbach het volgende: “Ik denk dat we bepaalde beperkingen moeten accepteren als we de klimaatverandering willen beheersen. Daartoe zal bijvoorbeeld behoren dat we niet zoveel reizen als een ieder zou kunnen reizen. Daartoe behoort ook de een of andere consumptie vrijwillig te beperken.”

De eco-socialisten zouden waarschijnlijk het liefst willen dat de burgers in de toekomst thuis in hun kooitjes zitten, laboratoriumvlees consumeren en hun reisdromen allen nog maar op televisie mogen meemaken. Eerst corona, dan de klimaatverandering – de tijden voor burgerlijke vrijheden zouden waarachtig niet slechter kunnen zijn.

Bron:
wochenblick.at
Door: Heinz G. Jakuba

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Na de “corona-pandemie” komt de “klimaat-dictatuur”!

 1. Bas zegt:

  Oepsie….Daar gaan zijn social credits…

  Geliked door 2 people

  • Bas zegt:

   Ik verwachtte eigenlijk een applaus, maar daar is men te bang voor.

   Like

  • Andre zegt:

   Ik heb hier hard om moeten lachen! Heerlijk. Nog iets niet onbelangrijks. Wij weten nu dat de ondergrens 20% is deze mensen hebben kennelijk geen keuze. Urk 20% gevaccineerd en het Urk van de EU freistaat Sachsen 23%. Neem nu Israel 90% maar maak dar 80% van. Je hebt dus een verschil hiertussen van maarliefst 60% die dus beinvloedbaar is. De helft hiervan heeft het gedaan in goed vertrouwen van de overheid en om hun vrijheid weer terug te krijgen. Dit is dus niet zo met het booster verhaal en het oh zo geheime contract van Hugo en Pfeizer. Deze 30% gaat gewoon weer de prikstraat in maar zal de spuitmevrouw van de GGD even uitleggen dat ze het Hugo prikkie in dr eigen reet kan rammen. Hier gaan klappen vallen voor 100%. En ook nog eens terecht met al die gore leugens.

   Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  En uiteraard je inkopen doen bij Jef Bezos

  Like

 3. Bas zegt:

  Ondertussen in GB…

  Dr. David Samadi:
  According to new stats from Public Health Wales:
  -99% of people who tested positive for Covid in the past week were under 60 years old
  -63% were vaccinated
  -87% of COVID hospitalizations were vaccinated.
  Interesting numbers.

  GB

  Volgens nieuwe statistieken van Public Health Wales:

  -99% van de mensen die de afgelopen week positief testten op Covid waren jonger dan 60 jaar

  -63% is gevaccineerd

  -87% van de COVID-hospitalisaties werd gevaccineerd.

  Interessante cijfers.

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Klaus moeten ze overgieten met een brandbaar saus en dan de fik erin.

  Like

 5. Andre zegt:

  hahaha 22 m2 daar past Frans Timmermans niet eens in.

  Like

 6. Svalbard zegt:

  Gedurende de Romeinse Tijd en een deel van de Middeleeuwen was het klimaat zelfs nog iets warmer dan nu.
  Maar de propaganda over het gevaar van de CO² uitstoot werkt perfect, zodat de meesten die onzin geloven, zelf geloofde ik die onzin ook, en dat deed mij besluiten om mijn dak vol te leggen met zonnepanelen, en om mijn auto in te ruilen tegen een zeer zuinige hybride. Ik heb overigens nooit spijt gehad van de door mij getroffen maatregelen, maar dat terzijde.
  Zoals gezegd, ook ik geloofde dus dat de uitstoot van CO² een groot gevaar voor ons klimaat was.
  Maar een paar jaar geleden las ik in een krant (welke krant dat was weet ik niet, want ik lees alleen kranten die ik wel eens krijg uitgereikt of die ik b.v. in de trein vind), dat er in de Alpen de restanten van een Romeinse nederzetting tevoorschijn waren gekomen vanonder een krimpende gletsjer.
  Het klimaat moet toen dus warmer zijn geweest, omdat die gletsjer er toen niet was!
  Deze gletsjer is er nog steeds, echter is hij een stuk kleiner geworden door de opwarming van ons klimaat.
  Maar hier is tevens het bewijs geleverd, dat CO² nooit de oorzaak kan zijn van de huidige verandering van ons klimaat.
  Tenzij ze gedurende de Romeinse Tijd stiekem toch ook vliegtuigen, auto’s en heel veel kolencentrales hadden?
  Ons klimaat verandert voortdurend, en na de huidige opwarming zal er ook weer een koudere periode aanbreken.
  De zon is de belangrijkste factor in ons klimaat, en zoals se weten is de zon soms meer of minder actief.
  En tegenwoordig neemt de zon een beetje gas terug!
  En dan gaat het klimaat dus kouder worden, hetgeen slecht nieuws is voor de voedselproductie!

  Like

 7. Gerrit zegt:

  De klimaatfanaten zien een berg geld hun kant opkomen. De nieuwe kapitalisten zullen de klimaat fanaten zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. tante Maart zegt:

  Behalve dat de staat de vrijheden van burgers aan het inperken is, heeft zij een bloedzuigers-functie. Zij heft belastingen en laat de burger opdraaien voor diensten die vaak niet eens geleverd worden of althans van zeer slechte kwaliteit zijn. In het openbaar vervoer lopen BOA’s zwangere vrouwen te treiteren door boetes uit te schrijven. Er is geen enkele ruimte meer voor een vrije
  activiteit. Via de zogenoemde lockdown-maatregelen heeft die zelfde staat het gehele volk op weten te sluiten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  We leven in een grote leugen, niet is wat het lijkt, en het zal wel op niks uitdraaien….armzalige politici veroorzaken enkel weggegooide jaren……..So understand…..
  Don’t waste your time always searching for those wasted years
  Face up… make your stand
  And realise you’re living in the golden years…….
  Iron Maiden Forever or Stone deaf forever….

  Like

 10. Julia zegt:

  Een weldenkend mens of complotdenker genoemd had dit toch allang door. De gouden jaren zijn vergane glorie en de dwangbuis zal met de dag strakker worden aangetrokken. Alle tekenen zijn er extreme verhoging energie, extreme verhoging brandstof, extreme verhoging belastingen, extreme verhoging voedselprijzen. Kortom velen straks in de kou, velen totaal financieel uitgeknepen, velen nog op voedselbonnen een hapje bemachtigen. Resultaat het wordt houtje bijten, niet meer reizen en trekken, geen etentjes etc. buiten de deur omdat velen hier geen geld meer voor hebben dus enige optie indien nog een dak boven het hoofd een dekentje om op de bank bij kaarslicht. Het wordt een jarenlange verplichte lockdown omdat velen geen kant meer op kunnen.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  De klimaat hoax en corona hoax hebben absoluut niks te maken met het klimaat of corona.Het heeft alles te maken met de NWO agenda van de satanische globalistische elite.De depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   ronjaspers Inderdaad met u kan ik praten u heeft als weldenkend mens het slimme WHO schaakspel door maar hoe kunnen wij slimme mensen die elitaire machtswellustelingen c.q. misdadigers tegen de menselijkheid schaakmat zetten dat lukt niet door middel van vreedzame demonstraties ik vrees dat daar andere drastische middelen voor nodig zijn

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Julia.Ik weet al ongeveer 13 jaar wat het masterplan is van de satanische globalistische elite.Ze willen de aarde voor zichzelf alleen,hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden van de wereldbevolking gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s,mensen die dubbel gevaccineerd zijn zullen binnen maximaal 5 jaar sterven.Ik ben boodschapper maar kan niet toveren om deze satanische genocide agenda te stoppen,wat ik wel regelmatig geadviseerd heb aan de mensen is burgelijke ongehoorzaamheid,geen mondkapjes,geen 1.5 meter afstand,niet testen en zeker niet vaccineren.

    Like

 12. BigLJohn zegt:

  Die klimaatleugen is een onderdeel van het communisme wat ze willen invoeren. Stukje bij beetje de mensen steeds verder financieel uitknijpen. Totdat hun natte droom werkelijkheid word; je zult niets bezitten, maar je zult gelukkig zijn….

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Klimaatactivist Joe Biden neemt een karavaan van auto’s mee naar Schotland, 85 in totaal (kenmerkend voor communistische dictators) om te praten over de dreiging van de opwarming van de aarde (VIDEO)

  Like

 14. Jan zegt:

  De Alzheimer-patiënt tijdens de conferentie

  Zouden die allemaal elektrisch zijn? (sarcasme)

  Like

 15. Jan zegt:

  Goede vraag. Moet volgende keer in de Kamer gesteld worden aan Tante Sidonia Hermans

  De vraag over de opwarming van de aarde die mensen van gedachten kan doen veranderen
  Selwyn Duke

  Eind vorig jaar raakte ik in discussie met een man die helemaal overtuigd was van het idee dat de aarde opwarmt door toedoen van de mens. Hoewel hij geen hardcore ideoloog was, was het duidelijk dat de man het klimaatveranderingsverhaal van de mainstream media had geaccepteerd en geloofde dat we de planeet echt bedreigden. Ik zei aanvankelijk niet veel tegen hem, omdat we aan het recreëren waren, maar later bracht ik het onderwerp weer ter sprake en vertelde hem dat ik slechts één vraag wilde stellen.

  “Wat is de ideale gemiddelde temperatuur van de aarde?” vroeg ik.

  Het was duidelijk dat hij geen antwoord had, dus legde ik mijn reden uit. “Als we niet weten wat de ideale gemiddelde temperatuur van de aarde is,” verklaarde ik, “hoe kunnen we dan weten of een bepaald soort klimaatverandering – of die nu natuurlijk is of door de mens veroorzaakt – goed of slecht is? We kunnen dan immers niet weten of het ons dichter bij die ideale temperatuur brengt of er juist verder van verwijderd.”

  Het was alsof er een lampje in zijn hoofd ging branden, en hij zei: “Weet je, dat is een goede vraag!”
  ……
  Ik heb de man sindsdien niet meer gezien….
  …..
  https://www.americanthinker.com/blog/2022/01/the_global_warming_question_that_can_change_peoples_minds.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s