“Pandemie” . . .

Het begon als een gevecht tegen een pandemie om de mensen te beschermen. Het werd een gevecht tegen de mensen om de pandemie te beschermen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Pandemie” . . .

 1. BigLJohn zegt:

  Een overheid die de oorlog verklaard heeft tegen de eigen bevolking. Dat is een beginnende dictatuur c.q. een politiestaat. Zoals de politie op de Dam onschuldige demonstranten neer-knuppelde, bewerkte met pepperspray en de politiehond op ze af stuurde. Willen we het tij doen keren, dan is demonstreren dus geen goed middel. De grovere middelen zullen ingezet moeten worden willen we ons doel bereiken !

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Ik hoop dat met het misdadige politieke terreur snel wordt afgerekend. Hoe schandelijk MP Rutte loopt al tijden met het WEF tasje. Tijd om nu onze vrijheid terug te pakken en een eind te maken aan die smerige en controlerende QR code. Ondernemers kunnen ook hier een grote rol in spelen door massaal niet meer te controleren en mede in verzet te gaan. Eenheid kan ons redden en eenheid maakt macht om af te rekenen tegen de enorme misdaad tegen de menselijkheid. Het kan toch niet zo zijn dat miljoenen mensen zich nog langer laten onderdrukken en laten inspuiten met een experimenteel gif door een aantal smerige machtswellustelingen, Het volk heeft uiteindelijk de macht dan zal de dag van rechtvaardiging niet meer lang uitblijven. Laten we vooral niet vergeten dat duizenden moedige mensen zijn gestorven omdat zij hebben gevochten voor onze vrijheid. Vrijheid het meest kostbare goed moeten wij in ere houden en nimmer opgeven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  En de winter of griep golf moet nog beginnen.

  Waar kritische wetenschappers en andere experts al het hele jaar voor waarschuwen lijkt inmiddels realiteit te zijn geworden. Een speciaal A.I. aangestuurd project van het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft de data van 5,6 miljoen 65-plussers geanalyseerd. Niet alleen wordt bevestigd dat de veronderstelde werkzaamheid van de Covid ‘vaccins’ al na enkele maanden verdwijnt, maar tevens blijkt dat vaxxers veel kwetsbaarder zijn geworden, en de gevreesde ADE (Antibody Dependant Enhancement) golf onder hen is begonnen. De overgrote meerderheid van mensen die in het ziekenhuis moeten worden opgenomen, zijn namelijk volledig geïnjecteerd.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/analyse-amerikaans-ministerie-defensie-wijst-op-start-gevreesde-ade-golf-in-gevaccineerden/

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Denny Zager en Rick Evans waren in 1969 zieners of erge optimisten. 2525 waag ik al te betwijfelen

  [https://www.youtube.com/watch?v=zKQfxi8V5FA]

  Like

 5. Bas zegt:

  Like

 6. Bas zegt:

  POTUS zegt dat dit een pandemie van de unvaxxed is.

  Uit gegevens uit Engeland blijkt dat 63% van de Delta-sterfgevallen in de afgelopen 7,5 maanden volledig gevaxxed waren.

  Waarom deelt de @CDCgov Amerikaanse gegevens delen met het Amerikaanse volk?

  Wat is de rechtvaardiging van mandaten en weigering om natuurlijke immuniteit te erkennen?

  Like

 7. Bas zegt:

  Hoog vaccinatiepercentage geeft veel besmettingen…
  Laag vaccinatiepercentage geeft weinig besmettingen…

  https://link.springer.com/article/10.1007/s10654-021-00808-7

  Verhogingen van COVID-19 houden geen verband met vaccinatieniveaus in 68 landen en 2947 provincies in de Verenigde Staten

  Vaccins zijn momenteel de belangrijkste mitigatiestrategie om COVID-19 over de hele wereld te bestrijden. Zo wordt beweerd dat het verhaal met betrekking tot de aanhoudende golf van nieuwe gevallen in de Verenigde Staten (VS) wordt aangedreven door gebieden met lage vaccinatiepercentages [1]. Een soortgelijk verhaal is ook waargenomen in landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk [2]. Tegelijkertijd heeft Israël, dat werd geprezen om zijn snelle en hoge vaccinatiepercentages, ook een aanzienlijke opleving gezien in gevallen van COVID-19 [3]. We onderzoeken de relatie tussen het percentage van de bevolking dat volledig is gevaccineerd en nieuwe gevallen van COVID-19 in 68 landen en in 2947 provincies in de VS.

  Bevindingen
  Op landniveau lijkt er geen waarneembare relatie te zijn tussen het percentage van de bevolking dat volledig is gevaccineerd en nieuwe gevallen van COVID-19 in de afgelopen 7 dagen (Fig. 1). In feite suggereert de trendlijn een marginaal positieve associatie, zodat landen met een hoger percentage van de volledig gevaccineerde bevolking hogere COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen hebben. Met name Israël, met meer dan 60% van de volledig gevaccineerde bevolking, had de hoogste COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen in de afgelopen 7 dagen. Het ontbreken van een zinvol verband tussen het percentage volledig gevaccineerde bevolking en nieuwe gevallen van COVID-19 wordt verder geïllustreerd door bijvoorbeeld IJsland en Portugal te vergelijken. Beide landen hebben meer dan 75% van hun bevolking volledig gevaccineerd en hebben meer COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen dan landen zoals Vietnam en Zuid-Afrika waar ongeveer 10% van hun bevolking volledig is gevaccineerd.

  Like

 8. Bas zegt:

  Geld in ruil voor corona…
  Dit is voldoende bewijs dat de agenda achter Corona wordt aangestuurd door de centrale banken. Het gaat om het implementeren van het ultieme controle middel.

  Like

 9. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s