VIDEO Harm Beertema (PVV): “Het dédain van de elite is weerzinwekkend”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Harm Beertema (PVV): “Het dédain van de elite is weerzinwekkend”

 1. karton zegt:

  Elite ? Elite ? Wélke elite ? Kan in geen geval NL-elite betreffen. Hoorde zojuist dat Woppert Hoekstra z’n geld belegt in een zg belastingparadijs buiten Europa. En deze “christelijke” smeerlap was op de hoogte van wat er ten onrechte gebeurde met ouders die door de Belastingdienst werden vermorzeld in wat nu de “Toeslagenaffaire” wordt genoemd. Op zondag natuurlijk vooraan in de kerk maar intussen anderen a.d. bedelstaf laten brengen , dit wetende en tóch ke bek dicht houden ! Vieze lange lummel !!

  Geliked door 3 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wopke Hoekstra heeft z’n aandelen in die club verkocht, twee weken vóór hij minister werd, dus alweer zo’n vier jaar geleden. Het was een bedrijf van een oude bekende en die belegging liep via een brievenbusfirma op de Maagdeneilanden.
   Voor de duidelijkheid: ik mag de galbak ook niet, maar als je hem beschuldigt, dan wel de waarheid, aub.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • karton zegt:

    Hr.Köhler, jammerdat óók deze figuur niet meer weet wie er het zg “vriendenclubje van beleggers” zaten en in welk land het bedrijf was gevestigd; dit soort achterbakse “christelijke” minkukels mag wat mij betreft a.d. schandpaal worden genageld. Wij worden “geregeerd” door een stelletje infantiele, demente witte-boorden-criminelen, óók opoe Broekers hoort daarbij, trekt één dag nadat zij verklaarde dat 100.000 Afghanen naar NL willen gaan komen, deze verklaring weer in wegens…….spijt. Wég met die zooi , ook al zou de helft van hun (niet-) handelen juist zijn weergegeven ! Laten ze hun tijd besteden aan de oplossing inzake de Toeslagenaffaire of het overbodig maken van de Voedselbanken.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Elite dat vinden ze zelf, maar het is het tuig van de richel !

   Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Beertema heeft ook niets op met de media en journalisten.
  Deze man ook niet

  Geliked door 2 people

 3. gt zegt:

  De Nederlandse Politiek is Failliet, Finish!
  Wat een incompetent zooitje bij elkaar.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Partijen van links tot rechts eisen opheldering: wat wist Hoekstra over fiscale sluiproute?
  Andere investeerders leken wel te weten dat hun geld via een belastingparadijs liep, maar CDA-leider Wopke Hoekstra niet. Beweert hij. De Tweede Kamer eist uitleg over zijn financiële avontuur op de Britse Maagdeneilanden.

  Het ging om een bedrag van 26.500 euro dat hij erin stak van 2009 tot een week voordat Hoekstra aantrad als minister in 2017. Maar omdat hij als bewindspersoon privébelangen moest afstoten, ontdeed hij zich van zijn deel.
  ….
  Stinkt
  Volgens PVV-leider Geert Wilders ‘stinkt het aan alle kanten’: ,,Dit is typisch CDA. Anderen op hoge toon de les lezen, maar zelf fout handelen.”

  https://www.ad.nl/politiek/partijen-van-links-tot-rechts-eisen-opheldering-wat-wist-hoekstra-over-fiscale-sluiproute~a0177f10/

  ‘Prominente zakenlieden, onder wie Hoekstra en topman ABN Amro, belegden via belastingparadijs’
  Pandora Papers Een Nederlandse groep zakenlieden belegde via een brievenbusfirma op de Britse Maagdeneilanden, blijkt uit onderzoek van het International Consortium of Investigative Journalists.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/03/prominente-zakenlieden-onder-wie-commissaris-abn-en-hoekstra-belegden-in-belastingparadijs-a4060531

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s