Zomaar een raam . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Ernstiskritisch“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zomaar een raam . . .

 1. Bert zegt:

  Hoelang zal het duren voordat het OM de politie er op stuurt om onmiddellijk deze poster te verwijderen i.v.m. staats ondermijnend gedrag.
  Of er zal een aanklacht op volgen omdat Mark zich hierdoor bedreigd voelt.
  Hij heeft het er al zo moeilijk mee.

  Geliked door 4 people

 2. Bob zegt:

  Deze poster behoort aan elke raam van
  alle huizen.

  Geliked door 5 people

 3. BigLJohn zegt:

  Nooit meer….Dat zeiden de volkeren der aarde ook na de tweede wereldoorlog, en zij ondertekenden de Neurenberg code. Deze code is nog steeds geldig. En als je kijkt wat Rutte allemaal uitgevreten heeft, dan is hij nog steeds rijp voor de doodstraf. Maar in deze in en in verrotte wereld is er geen enkele rechter te vinden die recht wil spreken. Je moet zelfs knap oppassen, om met je bij de rechtbank verkondigde waarheid, zelf niet achter de tralies te belanden.

  Geliked door 3 people

 4. Julia zegt:

  Als je de peiling moet geloven dan staat de VVD het hoogst. Dus heel veel Nederlanders zijn flink gehersenspoeld en geloven in leugens. Hoe triest. Maar het doet mij wel deugd dat ruim 25.000 mensen vanmiddag op De Dam een vredesmars plaats vond en blijkt dat er inmiddels heel veel mensen absoluut niet meer geloven in de huidige misdadigers tegen de menselijkheid en leugenaars Rutte en De Jonge. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/de-dam-staat-propvol-met-demonstranten-wij-nemen-stelling-tegen-de-buitenproportionele-overheidsmaatregelen/ Uiteraard weinig nieuws hierover in de linkse bull shit media De Telegraaf en AD https://www.telegraaf.nl/nieuws/702493163/coronaprotest-op-de-dam-galg-voor-hugo-de-jonge-opgetuigd zelfde publicatie in AD. Dus waar is die linkse media weer op uit op de boel ophitsen in plaats van op de inhoud. Maar ja dit soort kranten daar heb ik al een tijd geleden de open haard mee opgestookt want die zijn het lezen niet waard en publiceren alleen wat vadertje Staat ze heeft opgedragen. Geldt uiteraard ook voor die walgelijke linkse eenzijdige praatprogramma’s via de staatszenders. Gelukkig dalen de kijkcijfers dramatisch omdat mensen er wel achter zijn dat de waarheid heel anders ligt dan dat de linkse propaganda ons door de strot duwt. Ook zijn er genoeg zeer gerenommeerde wetenschappers en artsen die de waarheid naar boven brengen inzake het experimenteel gif. Ik vraag mij alleen af dat al die pro Rutte idioten voor een toekomst met name van hun kinderen ambiëren https://www.ninefornews.nl/australie-als-je-voor-15-oktober-geen-vaccin-hebt-gehaald-mag-je-niet-meer-werken-het-is-heel-simpel/ Dus dit zijn juist de mensen die achter het fascistisch en nazi regime staan. Ik hoop dan ook dat in navolging van vandaag honderd duizenden mensen wakker worden en flink in verzet gaan de nazi dictatuur mag zich nimmer meer herhalen en experimenteren met het menselijk lichaam is verachtelijk. We moeten samen nu doorgaan om Rutte, De Jonge en al de meewerkende virologen, artsen, etc. voor goed de mond te snoeren en desnoods keihard afrekenen. Dat een symbool als een galg wordt meegedragen is niet zo vreemd als de politiek de samenleving zo kapot maakt en mensen bloot stelt aan een experimenteel vaccin en uitsluiting van mede burgers. Dit politieke tuig dient opgepakt te worden en voorgeleid te worden aan een tribunaal met als gevolg zeer zware straffen. Het is nu meer dan genoeg geweest.

  Geliked door 2 people

 5. ronjaspers zegt:

  Die staatsgevaarlijke landverrader,psychopaat,bilderberger en genocidale gek hoort aan een touw met strop te hangen.

  Geliked door 2 people

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  GRANDIOOS…!!!!
  Zou iedereen nu achter het raam moeten hebben.

  Like

 7. Julia zegt:

  Het linkse media kartel zag weer kans om de boel flink te verdraaien en op te ruien. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/kartelmedia-draaien-weer-eens-helemaal-door-iemand-had-een-galg-bij-de-anti-dictatuur-demonstratie/ Maar De Jonge voelt zich nu aangesproken en doet aangifte. Nee De Jonge het was een symbool dus waarom voelt u zich bedreigd? U doet toch alleen maar goeds ten behoeve van de volksgezondheid, beschermt bejaarden door ze op te sluiten, voorkomt gevaar van besmettingen door meer dan een miljoen ongevaccineerden uit te sluiten van de samenleving, laat zeer jonge gezonde kinderen toch vaccineren. Dan hoeft u zich toch niet bedreigd te voelen https://www.ninefornews.nl/dit-is-het-verhaal-achter-de-galg-voor-hugo-de-jonge-op-de-dam/ Wie haalt het in zijn hoofd om zo een geweldige goedwillige demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport kwaad te doen. Of gaat uw geweten nu werkelijk een rol spelen over de schade binnen de samenleving die u inmiddels heeft aangericht?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s