Een bizar “vaccin” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Seb”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Een bizar “vaccin” . . .

  • Blaffertje zegt:

   @boorzalf.

   Dit verbaasd mij niets.
   Ik verwacht dat de komende jaren er een enorme toename is van miskramen en misvormde baby’s.
   Je leest ook berichten dat de menstruatie van vrouwen ineens onregelmatig is geworden of zelfs helemaal wegblijft.

   Over een aantal jaren zal duidelijk worden hoeveel schade dit vaccin veroorzaakt aan de genen.

   Mensen die het vaccin nemen zijn proefkonijnen.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   @boorzalf.

   Dit verbaasd mij niets.
   Ik verwacht dat de komende jaren er een enorme toename is van miskramen en misvormde baby’s.
   Je leest ook berichten dat de menstruatie van vrouwen ineens onregelmatig is geworden of zelfs helemaal wegblijft.

   Over een aantal jaren zal duidelijk worden hoeveel schade dit vaccin veroorzaakt aan de genen.

   Mensen die het vaccin nemen zijn proefkonijnen.

   Like

 1. Htskday zegt:

  Whaahahahaaa…

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Tsja…..

  Dubbel gevaccineerde Emmy-winnaar sterft aan Covid-19 twee weken na het bijwonen van prijsuitreiking met ontmaskerde beroemdheden

  Volgens zijn familie testte Pilcher negatief op Covid-19 om de ‘volledig gevaccineerde’ Emmy-prijsuitreiking in Los Angeles bij te wonen

  Variety meldde dat Pilcher verschillende Covid-tests deed en negatief testte om van het VK naar Los Angeles te vliegen om zijn Emmy-beeldje te accepteren.

  Kort nadat Pilcher terugkeerde naar het VK, werd hij ziek en stierf aan Covid.

  Het lijkt erop dat de prijsuitreiking vol ‘verfijnde, gevaccineerde mensen’ een dodelijke superverspreider was.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/double-vaccinated-emmy-winner-dies-covid-19-two-weeks-attending-award-ceremony-unmasked-celebrities/

  Like

 3. Jan zegt:

  Ik krijg lichtelijk het vermoeden dat de logica in de tekst enigszins zoek is.

  Like

 4. Bas zegt:

  Project varitas laat big pharma mederwerkers zien die zich uitspreken over vaccinaties.

  Met anti-lichamen, dus natuurlijke immuniteit, ben je veel beter beschermd tegen covid dan met een vaccin.
  Vragen of iemand ingeënt is is een invasie van de privacy

  “Our Organization is Run on Covid Money”

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het gaat niet om de vaccins, het gaat om de massamoordenaars achter de plannen…….
  “massamoordenaars’ omdat de gevolgen van deze vaccinatieronde nog vele generaties zullen ombrengen…….

  Like

 6. Bas zegt:

  ‘Farmacologische verkrachting’

  Dokter geschorst wegens weigering van injectie roept Covid-establishment op

  “Mensen die deze medicijnen niet willen, worden tegen hun wil gevaccineerd, anders verliezen ze hun baan, kunnen hun kinderen niet meer onderhouden”

  Like

 7. Bas zegt:

  https://rairfoundation.com/rome-declaration-over-6700-doctors-sign-letter-rejecting-coronavirus-tyranny/

  Verklaring van Rome:
  Meer dan 6.700 artsen ondertekenen brief waarin ze de tirannie van het coronavirus afwijzen

  De Verklaring van Rome stelt gedeeltelijk: “de politieke inmenging in de medische praktijk en de arts-patiëntrelatie moet eindigen.”

  Een krachtige verklaring die de tirannie van het coronavirus verwerpt, is ondertekend door meer dan 6.700 artsen. Het document staat bekend als de “verklaring van Rome” en artsen van over de hele wereld hebben het ondertekend.

  Op een conferentie die eerder deze maand plaatsvond in San Juan, Puerto Rico, waren de initiërende artsen aanwezig. Een van de doelen van het evenement was om een ​​lanceerplatform te zijn voor “meer diepgaande en open gesprekken rond de Covid-pandemie.”

  Een positief resultaat van de conferentie is dat vervolgde artsen die vechten om de relatie tussen patiënt en arts te behouden, hebben ontdekt dat hun moed anderen heeft geïnspireerd:

  Hoewel veel van de artsen in het panel zijn gecensureerd en bekritiseerd op zowel sociale media als reguliere media … velen hebben sterke positieve erkenning gekregen in de medische gemeenschap voordat ze hun mening over de pandemie uitten.

  De artsen bevestigden hun toewijding aan de eed van Hippocrates en noemden een “ongekende aanval op ons vermogen om voor onze patiënten te zorgen”. Ze verklaren gedeeltelijk dat “de politieke inmenging in de medische praktijk en de arts-patiëntrelatie moet eindigen.”

  Lees het document hier en moedig uw arts aan om te ondertekenen:

  Wij, de artsen van de wereld, verenigd en loyaal aan de eed van Hippocrates, erkennend dat het beroep van geneeskunde zoals we dat kennen op een kruispunt staat, zijn gedwongen het volgende te verklaren;

  OVERWEGENDE dat het onze uiterste verantwoordelijkheid en plicht is om de waardigheid, integriteit, kunst en wetenschap van de geneeskunde hoog te houden en te herstellen;

  OVERWEGENDE dat er een ongekende aanval is op ons vermogen om voor onze patiënten te zorgen;

  OVERWEGENDE dat openbare beleidsmakers ervoor hebben gekozen om een ​​”one size fits all”-behandelingsstrategie af te dwingen, resulterend in onnodige ziekte en dood, in plaats van fundamentele concepten te handhaven van de geïndividualiseerde, gepersonaliseerde benadering van patiëntenzorg, die bewezen veilig en effectiever is;

  OVERWEGENDE dat artsen en andere zorgverleners die in de frontlinie werken, gebruikmakend van hun kennis van epidemiologie, pathofysiologie en farmacologie, vaak het eerst zijn om nieuwe, potentieel levensreddende behandelingen te identificeren;

  OVERWEGENDE dat artsen in toenemende mate worden ontmoedigd om deel te nemen aan een open professionele discussie en de uitwisseling van ideeën over nieuwe en opkomende ziekten, waardoor niet alleen de essentie van het medische beroep in gevaar wordt gebracht, maar, belangrijker nog, het leven van onze patiënten, nog tragischer;

  OVERWEGENDE dat duizenden artsen worden verhinderd om hun patiënten te behandelen als gevolg van barrières die worden opgeworpen door apotheken, ziekenhuizen en volksgezondheidsinstanties, waardoor de overgrote meerderheid van zorgverleners hulpeloos is om hun patiënten te beschermen bij ziekte. Artsen adviseren hun patiënten nu om gewoon naar huis te gaan (zodat het virus zich kan vermenigvuldigen) en terug te keren wanneer hun ziekte verergert, wat resulteert in honderdduizenden onnodige sterfgevallen van patiënten als gevolg van het niet behandelen;

  OVERWEGENDE dat dit geen medicijn is. Dit is geen zorg. Dit beleid kan in feite misdaden tegen de menselijkheid zijn.

  DAAROM IS HET NU:

  BESLOTEN dat de arts-patiëntrelatie moet worden hersteld. De kern van de geneeskunde is deze relatie, die artsen in staat stelt hun patiënten en hun ziekten het beste te begrijpen, behandelingen te formuleren die de beste kans op succes geven, terwijl de patiënt een actieve deelnemer is in hun zorg.

  BESLOTEN dat de politieke inmenging in de medische praktijk en de arts-patiëntrelatie moet worden beëindigd. Artsen en alle zorgverleners moeten vrij zijn om de kunst en wetenschap van de geneeskunde te beoefenen zonder angst voor vergelding, censuur, laster of disciplinaire maatregelen, inclusief mogelijk verlies van licenties en ziekenhuisprivileges, verlies van verzekeringscontracten en inmenging van overheidsinstanties en organisaties – die ons verder beletten om voor patiënten in nood te zorgen. Meer dan ooit moeten het recht en de mogelijkheid om objectieve wetenschappelijke bevindingen uit te wisselen, die ons begrip van ziekten bevorderen, worden beschermd.

  BESLOTEN dat artsen hun recht om een ​​behandeling voor te schrijven moeten verdedigen, met inachtneming van het principe EERST, GEEN SCHADE DOEN. Artsen mogen niet worden beperkt in het voorschrijven van veilige en effectieve behandelingen. Deze beperkingen blijven onnodige ziekte en dood veroorzaken. De rechten van patiënten, nadat ze volledig zijn geïnformeerd over de risico’s en voordelen van elke optie, moeten worden hersteld om die behandelingen te ontvangen.

  BESLOTEN dat we artsen van de wereld en alle zorgverleners uitnodigen om zich bij ons aan te sluiten in deze nobele zaak, terwijl we ernaar streven het vertrouwen, de integriteit en de professionaliteit van de geneeskunde te herstellen.

  BESLOTEN, dat we de wetenschappers van de wereld, die bekwaam zijn in biomedisch onderzoek en die de hoogste ethische en morele normen hooghouden, uitnodigen om aan te dringen op hun vermogen om objectief, empirisch onderzoek uit te voeren en te publiceren zonder angst voor represailles op hun carrières, reputaties en levensonderhoud .

  BESLOTEN dat we patiënten, die geloven in het belang van de arts-patiëntrelatie en het vermogen om actieve deelnemers aan hun zorg te zijn, uitnodigen om toegang te vragen tot wetenschappelijk onderbouwde medische zorg.

  TEN BLIJKE WAARVAN ondergetekende deze Verklaring heeft ondertekend vanaf de datum waarop deze voor het eerst is geschreven.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Vaccins beschermen de mensen niet maar beschadigen mensen en maken ze ziek.De CEO,s van de big pharma maffia zijn lid van de NWO kliek,gezonde mensen kunnen ze geen miljarden aan verdienen.Daarom worden mensen vergiftigd met vaccinazi,s en chemische rotzooi in medicijnen om ze ziek te maken en ziek te houden.Gezonde mensen kunnen ze niets aan verdienen.

  Like

 9. Bob zegt:

  De spijker op de kop geramd,

  Like

 10. Bas zegt:

  Geweldig!
  de plasbuddy…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s