FOTOSHOPPER . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op FOTOSHOPPER . . .

 1. top of flop zegt:

  Welke politicus/ca ontbreekt er?

  Like

 2. mooiding zegt:

  oh mag er dan publiek bij? blijken allemaal nazaten van de NSB te zijn dus is de beste oplossing, kunnen ze ook niet ontsnappen.

  Geliked door 1 persoon

 3. de barbaar zegt:

  En buiten staan de rest van de pakweg 130 kanshebbers.
  Ik doneer graag de benodigde meters goed stevig touw!

  Geliked door 1 persoon

 4. vangie1206j zegt:

  Geweldig en wie hangen we het eerst.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Als dat maar geen “ellende”gaat opleveren, ze zijn toch al zo fijntjesgevoelig.
  Misschien is ’t beter om met z’n allen…………..

  Like

 6. Julia zegt:

  O jee dat wordt massaal aangifte door de politieke criminelen. Zij zullen wederom verbijsterd zijn en zich bedreigd voelen. Maar ja even serieus een formatie vormen met dat demissionair crimineel zooitje is wel vragen om moeilijkheden. Nu weer Hoekstra https://www.ad.nl/politiek/hoekstra-had-ook-pensioenpot-op-belastingeiland-guernsey-ik-was-echt-onvoldoende-zorgvuldig~a2496e08/
  Alles maar dan ook alles stinkt en is corrupt. Ik vrees dat er nog heel veel deksels van de stinkende beerputten open zullen gaan. Ze deugen geen van allen en hebben kiezer gewoon genegeerd. Die achterbakse Rutte kent ook geen grenzen https://www.ad.nl/binnenland/rutte-ziet-geen-aanleiding-om-miljoeneninkomen-van-de-koning-te-evalueren~a21e9213/ Het is verdomme ons belastinggeld dat miljoenen per jaar uitkeert aan de koninklijke profiteurs. Volgens Rutte hoeft hij geen openheid te geven omdat het tegen de grondwet is. De grondwet hoe durft hij dit woordt nog uit zijn strot te krijgen. De grondwet die is geschonden en genegeerd voor wat betreft de vaccinatieterreur en het corona terreur. Dan kan de grondwet dus wel worden geschonden. Tjonge wat zal Nederland het de komende vier jaar voor haar kiezen krijgen en zal corruptie en schending van grondwet en Neurenberg code zonder blikken of blozen worden doorgezet. Burgers zullen compleet worden kaal geplukt en de vrijheid zal de komende jaren op alle fronten worden ontnomen. Ook die smeerlappen van topambtenaren bij de Belastingdienst dienen te worden opgepakt en veroordeeld https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/10/schandalig-onderzoek-naar-explosieve-toeslagenaffairememo-in-laatste-fase-afgezwakt-en-aangepast-sleutelrol-topambtenaren-onderbelicht/ Kortom Nederland is omgevormd tot een corrupte bananenrepubliek dat wordt geregeerd door criminelen en waar de rechtstaat failliet is. Zum kotzen.

  Like

 7. Bert zegt:

  Die moet je niet daar neer zetten.
  Maar buiten.
  Dan kunnen we er allemaal van genieten.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Na de bestorming van de Bastille herhaalt de geschiedenis zich; de bestorming van het binnenhof. Rechtstreekse TV uitzending over de executies van foute bewindslieden. Zo te zien is de 2e kamer leeg en hebben ze allemaal al een beurt gehad. Liever zag ik ze bibberen en verkoold worden op de elektrische stoel.

  Like

 9. Alex Delarge zegt:

  Waarom nou weer een galg? Wat is er mis met de guillotine?

  Like

  • Julia zegt:

   Alex Delarge Te veel bloed. Uiteindelijk moet er worden bezuinigd op schoonmakers die veelal tegen een hongerloontje de smeerboel in de Tweede Kamer dienen te soppen.

   Like

  • Harry zegt:

   Langzaam is soms beter , net als bij seks .
   Anders is het zo snel weer over .
   Wij hebben nu wel lang genoeg geleden onder dat linkse rapalje .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s