Judas . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Tom2905“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Judas . . .

  • ronjaspers zegt:

   Tistochwat.Voor de satanische globalistische elite is de mensheid het virus en de dodelijke corona vaccinazi,s de oplossing om het virus (mensheid) uit te roeien.

   Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Nog iemand in de zaal die de tekst ( verdraaid door de Archons) van “Openbaringen” gelooft…. waarin het je vrije keuze zou zijn om het teken van het beest te nemen..vrije keus…. en al die vermoorde oude mensen, in die bejaardentehuizen dan… Vreselijk dit soort getuigenissen kom je ook in andere talen en landen tegen mondiale Medicide..van de Mengeltjes..de nazi’s terug van weggeweest… and boy did they build back better..de hele wereld een groot concentratiekamp.

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Overigens, ik vind het een belediging aan Judas zijn adres , die ging weliswaar zwaar de fout in voor een luttel bedrag…Huug/Spuug is een psychopaat en verraden dat doet ie duidelijk niet voor een paar zilverlingen, er is toch wat verschil . Judas heeft de dood op zijn geweten door verraad van een beroemd persoon van goddelijke oorsprong, Huug, verbeeld zich dat hij van goddelijke oorsprong is… maar, is alleen maar lid van een klein Qut ChriSStelijk???partijtje en heeft de dood op zijn geweten, van talloze slachtoffers, die door CovidVerduistering, naamloos zullen blijven.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    LUCIA 6 oktober 2021 om 06:03

    Het echte ‘merkteken van het beest’ in Openbaring wordt pas verplicht nadat de antichrist heeft plaatsgenomen in de nieuw te bouwen tempel in Jeruzalem om zichzelf te laten vereren als God. Deze weerzinwekkende spuit is de voorloper daarvan. We bevinden ons in het voorportaal van de 7-jarige ‘verdrukking’. Wie straks in die periode het echte merkteken niet aanneemt, zal worden onthoofd. Het zal een verschrikkelijke hel op aarde worden. Hiervan krijgen we nu al voorproefjes.

    De huidige spuit is dus nog niet het ‘merkteken van het beest’.
    Ik weet dat de meeste mensen er niets over willen horen, maar voor degenen die dat wél willen:

    https://www.jezuskomtspoedig.nl/Home/

    (Don’t shoot the messenger.)

    Geliked door 1 persoon

   • Bert zegt:

    Ik zal nooit beweren dat je de bijbel dan maar moet gaan lezen om er achter te komen.
    Maar vele hier zweren er bij waar ze dan ook de waarheid in schijnen te herkennen.
    Daar hebben we het hier al zo vaak over gehad, daar begin ik niet meer aan.
    Omdat je elk verhaal zo kan verklaren zodat het je altijd goed uitkomt in deze tijd.
    Eigenlijk maakt het niet uit welke tijd, want dezelfde verhalen zijn altijd gebruikt om iets te verklaren en waarom het allemaal zo loopt en gebeurt zo als iets gebeurt.
    Ik ken ze verder wel, al die verhalen, het is maar net hoe je dat interpreteert wat je leest.
    Alles heeft in ieder geval met de duivel en satan te maken, lees ik hier vaak.
    Dan kan al die andere tering lijders uitsluiten. daar hoef je dan niet over te hebben.

    Like

  • Bert zegt:

   Tis, 3 reageerders vonden dit leuk.
   Maar ik kan helemaal geen enkele reactie van jou lezen of zien.
   Andere blijkbaar wel. Of stond er ook niks.

   Like

 1. karton zegt:

  Doet die vent aangifte vanwege de galg in een optocht in Islamsterdam ? Waar héb je ‘t over ! Gekke vent die H.Mengele, hij moet juist héél erg blij zijn dat hij niet , bungelend aan die galg, werd meegevoerd. Misschien maken we dát binnenkort ook nog mee, zou geweldig zijn.

  Geliked door 5 people

  • Julia zegt:

   karton Hij niet alleen wat te denken van de rest die Nederland totaal slopen. De galg is te mild oppakken en levenslang opsluiten onder zeer minimale voorzieningen. Dat is een betere straf die zij dan aan de lijve zullen voelen. Maar ja daar heb je wel een rechtstaat voor nodig die tot veroordeling overgaan maar helaas is de rechtstaat in Nederland corrupt en failliet en dient geen enkele burger meer. Zij zijn in dienst van deze elitaire misdadigers en volgen het misdadig wanbeleid zoals ze is opgelegd. Het is een schande dat de rechtstaat in Nederland totaal is onderworpen aan de huidige politieke waanzin en geen enkele rechter meer een uitspraak durft te doen tegen de staat hoe onrechtvaardig de maatregelen ook zijn.. Ook rechters zijn mede schuldig aan het vermoorden van onze democratie en staan volledig achter de apartheidsstaat waar discriminatie en uitsluiting van meer dan een miljoen mede burgers de huidige gang van zaken is. Als het volk de handen nu niet ineen slaat zijn we totaal overgeleverd en verloren.

   Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Ik zou hem eerder ‘satan’ noemen, ‘de vader van de leugen’.

  Geliked door 4 people

 3. pepo Copyright zegt:

  Vlieg niet na 15 november ✈️

  https://www.bitchute.com/video/jzHwNS2k6v06/

  Geliked door 1 persoon

 4. Tineke zegt:

  Ach moet deze zwaar verslaafde nu huilie huillie doen?
  Dat die nog niet weggestemd is,is mij een raadsel.
  Er zijn er voor minder weggestuurd !

  Geliked door 3 people

 5. R Thomasson zegt:

  Harde woorden. Judas zou ze niet fijn vinden.

  Like

 6. Julia zegt:

  Je moet toch wel lef hebben om aangifte te doen. Het lijkt mij meer op zijn plaats (mochten er eventueel nog rechters zijn die niet door politiek Den Haag zijn beïnvloedt) dat alle nabestaanden van ouders die in gevangenschap hebben geleefd in eenzaamheid zijn gestorven, naasten van mensen die vervroegd zijn overleden door te lang uitgestelde behandelingen, jonge mensen die niet geholpen zijn en zo radeloos waren dat zij zelfs zelfmoord hebben gepleegd, leugens en misleiding rondom vaccins heeft verkocht waardoor mensen inmiddels al desastreuze bijwerkingen hebben opgelopen of zijn overleden en ook familieleden die werden ontzegd naar opa, oma of ouders bij te staan tijdens overlijden en zo is er nog een hele lange lijst van misdaden tegen de menselijkheid aangifte tegen de gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid De Jonge gaan doen. Handen ineen slaan allen naar de rechter om een eind te maken en de soorgelijke Nazi praktijken van dit heerschap alsmede aangifte doen tegen zijn trawanten die aan deze misdaad hebben meegewerkt. Verder massaal niet meer kijken naar die walgelijke linkse praatprogramma’s die op de propagandakanalen dagelijks worden uitgezonden. Hoogste tijd om dit tuig met gelijke munt

  Geliked door 2 people

 7. de barbaar zegt:

  Tja, het infantiele gedeelte van de bevolking leest al deze onzin en fake-nieuws.
  De tijd komt voor het politiek gepeupel, zij gaan massaal aan de galgen, tijd komt eraan.
  Deze dame ,uit Schotland weet het prima te verwoorden, eenzelfde geluiden uit de nederlandse zorginstellingen, maar kom nou eens met een de juridische hamvraag…zowel politiek/maatschappelijk,medisch… WAAR IS HET BEWIJS VAN EEN SARS COVID 2 VIRUS?
  1,5 miljoen ligt er garant voor diegene die een virus van het corona sars covid 2 kan laten zien.
  Al met al , schaapjes die het niet begrijpen, je bent een proeftuin de keuken van satan.

  Geliked door 3 people

 8. leeuw7 zegt:

  Deze moedige meid is een heldin ,en zij benoemde gewoon simpelweg de harde feiten over waar de vaccinazi’s zoals de psychopaat Hugo de J en z’n criminele Pharma nazi vrienden mee bezig zijn !!Big Pharma + Big TEC = zeer dodelijke mix!! Een Neurenberg 2.0 moet worden opgezet om al die geïnstitutionaliseerde vaccinazi’s voor onafhankelijke rechters te brengen wegens misdaden tegen de menselijkheid!!Judas bekeerde zich spijtig genoeg door onnodig zelfmoord te plegen ,hoewel deze zelfmoord wel in het oude testament geprofeteerd werd !Vermoedelijk zal de demissionaire psychopaat Hugo de J.zich niet bekeren van zijn afschuwelijke misdaden tegen de menselijkheid !

  Geliked door 3 people

 9. BigLJohn zegt:

  Flinke meid. Ze zegt waar het op staat en laat zich niet piepelen. Ook zij vreest dat de supermarkten de volgende zijn voor de QR code. Zij kon wel eens gelijk hebben. Rutte leeft in een andere wereld, de demonstraties op de Dam doen hem niets. In zijn beleving houden de mensen zich prima aan de QR plicht en word het voor hem tijd om, wat hij breed inzetbaar noemt, de QR code voor ALLE winkels verplicht te stellen. Het zal mij niets verbazen als hij daar op 1 November mee aan komt zeilen !

  Geliked door 4 people

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Komt vanzelf John, Want het griepseizoen komt eraan en de schrik moet er bij de bevolking in blijven nietwaar.

  Geliked door 1 persoon

 11. Torsten Himmelstoss zegt:

  CDA= christenen denken anders.

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen…de rijke zwendelaars

  Like

 13. Bob zegt:

  De gevaarlijkste virussen worden niet bestreden
  deze zijn zeer dodelijk het de volgende virussen
  HdJ
  MR en
  K
  met zeer ziek makende virus RJ.
  De farma maakt hiervoor 50 vaccins die
  na gebruik niet kunnen immuniseren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s