Urk en het oorverdovende stilzwijgen van de media en de politiek . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter: “Annelies“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Urk en het oorverdovende stilzwijgen van de media en de politiek . . .

 1. Jan zegt:

  Hugo de Jonge: “De gestorvenen zijn in alle stilte begraven. Men wilde er geen ruchtbaarheid aan geven”.

  Geliked door 2 people

 2. koosv8 zegt:

  En nu zón staatje uit gevaxt Israël.

  Geliked door 1 persoon

 3. saddy zegt:

  Minstens zo veelzeggend:

  Aantal landen waar ze cojona na 2 jaar hebben kunnen isoleren: 0

  En ook veelzeggend:
  Maand geleden uit australie:
  Suicides: 444
  Covid Deaths: 0

  Geliked door 2 people

 4. Bert zegt:

  Ze maken er altijd grapjes over bij mijn Urker viskraam.
  Zonder QR code krijg jij geen vis. Wist je dat nog niet? nieuwe regeltjes.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Even off topic.
  Nigel Farrage over de Energieproblemen in Engeland.
  BTW dezelfde problemen als in Nederland en de rest van Europa.
  Puur incompetentie en corruptie want Jan lul moet het ophoesten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Dit zegt toch meer dan genoeg? Heeft iemand nog iets negatiefs over de Urkers te zeggen?
  Hugo de Jonge?

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Iemand iets negatief te zeggen over de urkers.Een paar weken geleden liepen er als nazi,s verklede mensen rond door urk,toen ik het las in de leugen/fake nieuws krant wist ik meteen dat het in scene gezet was.De reden waarom ze dit deden was om urk in een kwaad daglicht te zetten,omdat urk coronahoax vrij is en het smerige spelletje niet meespeelt.

   Geliked door 2 people

 7. LUCIA zegt:

  In Urk heb je geen hysterische testmensen en zijn ze gelukkig zo nuchter om niet te trappen in de nieuwe kleren van de keizer syndromen..dit is waar ik het meest teleurgesteld in was, bij de gemiddelde Nederlander met deze z.g. crisis…. ineens was het duidelijk, we zijn niet alleen kapitalistisch klein -Amerika maar ook qua onwetendheid /domheid en hysterie en dat is een hoogst zorgwekkende crisis( een hele echte) veel erger dan die (SS)links bedachte van het klimaat. Uiteraard waarde forumgenoten, heb ik het niet over de heldere lichten van ouderwets wattage alhier maar over die grote golf dwaallichten in Nederdonkerland .

  Geliked door 5 people

  • de barbaar zegt:

   Hoog of laagopgeleid, goed betaalde baan, iets minder betaalde baan, rotbetaalde baan….de gemeenschappelijke factor is m.i een gebrek aan inzicht, aan sociaal verkeer, aan zelfstandig kunnen denken en handelen.
   Onze gehele familie, neven,nichten, ooms tantes zussen broers, ALLEN gefuckioneerd en halen wellicht de komende winter niet meer.
   Ik verbaas mij elke dag opnieuw over de stompzinnigheid en gebrek aan denkvermogen bij mijn landgenoten…ik vraag mij af hoe het zo snel en zo wijdverbreid in de samenleving kan plaatsvinden, die totale apathie en slaafse likneigingen naar aantoonbare massamoordenaars en landverraders…..

   Geliked door 1 persoon

 8. Blaffertje zegt:

  Ik geloof dit direct.
  Het beste vaccin zijn je eigen antistoffen, daar kan geen vaccin tegenop.

  Ik ben overigens geen antivaxxer want de BMR en DKTP prikken voor kinderen hebben hun nut bewezen, maar daar, zit in tegenstelling tot het coronavaccin, een klein beetje, weliswaar inactief van het virus in om weerstand op te bouwen, het corona vaccin is 100% chemisch.

  Like

 9. Julia zegt:

  De Jonge heeft wederom weer mensen zo ver gekregen dat zij zich uitsluitend laten vaccineren voor de toegangspassen. Leugens, dreigementen, uitsluiten van niet gevaccineerden hebben dit soort zwakke mensen over de grens getrokken om toch maar een prik te halen. Het verplicht stellen van de QR code is een dwangmiddel om nog meer mensen bloot te stellen aan een experimenteel vaccin waarvan de gevolgen nog niet bekend zijn maar ondertussen wel heeft opgeleverd dat duizenden mensen bijwerkingen hebben of zelfs zijn overleden. Helaas hebben miljoenen mensen er mede voor gezorgd dat gewetenloze politici een vrijbrief hebben om die walgelijke en discriminerende toegangspas nog breder in te zetten en het volk nog meer naar hun hand kunnen zetten. https://www.ninefornews.nl/kabinet-kijkt-naar-inzet-coronatoegangsbewijzen-voor-werknemers-qrankzinnig/ Neem van mij aan dat volgend jaar dient elke werknemer te zijn gevaccineerd, anders ontslag en geen uitkering we gaan helemaal de kant op van de covid krankzinnigheid dat in Australië van kracht is. Helaas zal elke rechter in Nederland vadertje Staat in het gelijk stellen dus kunnen burgers naar enige gerechtigheid fluiten. Zowel als door de politiek met medewerking van de rechters zal het volk zich moeten onderwerpen aan hetgeen wat er nog meer in het zogenoemde stappenplan en routekaart al is vastgelegd mede omdat ook rechters zich niet meer toetsen aan onze grondwet en zelfs deze terzijde hebben geworpen. Miljoenen mensen zijn mede schuldig door zich onderdanig en welwillend te houden aan het gewetenloze politieke schaakspel en met elke zet onderdanig mee te hobbelen zonder zelf eens flink na te denken en zich aan standpunten te houden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Julia zegt:

  Ook de linkse propagandazenders en de linkse media zullen dergelijke waarheden blijven verzwijgen en niet publiceren laat staan openbaar maken https://www.ninefornews.nl/recordaantal-coronagevallen-in-amerikaanse-staat-met-hoogste-vaccinatiegraad-niet-de-bedoeling/ Israël nog zo een voorbeeld van in grote getale toenemende covid gevallen. Dan nog te bedenken hoeveel jonge mensen zelfs jonge kinderen de dupe worden van het experimentele vaccinatie terreur https://www.ninefornews.nl/tragedie-13-jarige-arianna-sterft-binnen-24-uur-na-haar-tweede-pfizer-prik/
  https://www.frontnieuws.com/britse-vrouw-ontwikkelt-gruwelijke-huidaandoening-na-tweede-astrazeneca-virale-vector-dna-injectie/
  https://www.frontnieuws.com/vk-81-van-de-covid-19-sterfgevallen-onder-de-gevaccineerden-mannelijke-tienersterfgevallen-sinds-de-prik-met-63-gestegen-covid-19-sterfgevallen-12-keer-hoger-dan-deze-tijd-vorig-jaar/
  Het blijft hierover oorverdovend stil zowel binnen de gewetenloze politici alsmede het linkse media kartel.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bas zegt:

  Wtf!!! Politie op de stoep…

  nelleke:
  ALARM: ik heb op Telegram in een QRvrije appgroep gezet dat ik een concert wil GAAN organiseren in een bijgebouw v een kerk. Vandaag staat de POLITIE v Soest op de stoep. Ze hebben op Social media gelezen dat …En zij verbieden me het.

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob zegt:

  De Urkers lopen niet in de parade pas
  daarom behoren ze niet tot de correcte kliek.
  Wie niet tot de correcte kliek behoort moet
  stuk gemaakt worden.
  Dit geld voor het vis kwotum en via de MSM
  vuil spuierij.

  Geliked door 1 persoon

 13. johannes zegt:

  De Urkers kennen Ps 91

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Zweden en Denemarken stoppen per direct met de Moderna-vaccinaties voor mensen van 30 jaar en jonger vanwege mogelijke bijwerkingen
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-10-06/sweden-halts-moderna-s-covid-vaccine-for-people-aged-30-or-under

  Geliked door 1 persoon

 15. Lia Wilde zegt:

  Stoppen met gezonde mensen ziek te maken met dit giftige viruevaccin
  Stop dit naziregregime van de criminele
  overheidsfiguren- waak om hier slachtoffer van te worden en sta op voor je recht te mogen leven , dat al gewijzigd
  is in overleven
  Waker worden en zien wat er werkelijk gebeurt en aan de gang is middels overheidswetjes en gedwongen maatregelen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s