Waarom dit jaar de griep weer zal terugkeren

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat onze prognoses rondom de zogenaamde “pandemie” tot nu toe altijd exact uitkwamen, heeft er bijvoorbeeld niet mee te maken dat we over helderziende vermogens beschikken, of dat we in ons team een waarzegster met een kristallen bol hebben. Nee, de reden is snel uitgelegd: we verplaatsen ons in de rol van de vaccinatie-lobbyisten en stellen onszelf de vraag wat wij in hun plaats zouden doen om de corona-paniek te prolongeren.

Hoe prolongeert men de corona-hysterie?

Om deze vraag te beantwoorden, moet geanalyseerd worden waar de schoen bij de “pandemie”, die meer dan 99% van de mensen niet treft, wringt. Er zijn tegelijk meerdere kwetsbare punten. Die zijn:

 • De infectiecijfers zijn te laag
 • Het aantal zieken is te laag
 • Het aantal vaccinatie-doorbraken is te hoog
 • De zogenaamde “bescherming” van de “volledig geïmmuniseerde mensen” tegen besmettingen wordt tegen de achtergrond van de gebroken beloftes (… de pandemie is voor gevaccineerden voorbij”) steeds moeilijker te handhaven
 • De “joker”, overvolle IC´s inclusief opschorting van operaties, klopt ook niet echt, omdat de vraag waarom eigenlijk tijdens de “pandemie” IC-bedden afgebouwd i.p.v. Opgebouwd werden, niet eerlijk te beantwoorden is.

De oplossing: een griepgolf

Was het vorig jaar zaak om de jaarlijkse griepgolf te ontkennen om alle slachtoffers van ongevallen tot aan normaal overleden mensen toe tot corona-slachtoffers te verklaren als ze positief getest werden op corona, dan is een griepgolf een welkome aanleiding om dit jaar omgekeerd van door corona ziek geworden gevaccineerden griepgevallen te construeren. Niets gemakkelijker dan dat!

De leugen dat er vanwege de corona-maatregelen vorig jaar geen griepgolf geweest zou zijn, kan opgewarmd worden om het blijven dragen van een mondkapje als “verstandig” en “verantwoordingsbewust” neer te zetten. Dat geldt ook voor andere hygiënevoorschriften (waar tot nu toe bij griepgolven geen sprake van was). Kortom: de disciplinerende maatregelen zouden ook zonder corona een vanzelfsprekendheid kunnen worden.

Vaccinaties kunnen in een “dubbele dosis” (corona/griep) gegeven worden. Te denken valt daarbij aan extra vaccinaties, de “Booster-shots”, die daarna nog “beter zouden immuniseren”.

Aangezien zoals bekend bij griepgolven de ziekenhuizen overvol zijn (de mensen werden deels in gangen ondergebracht) zal ter vermijding van nog meer ziekenhuispatiënten natuurlijk ook de corona-vaccinatie met nadruk geforceerd worden.

En last but not least zal de farmaceutische lobby vast en zeker niet willen afzien van de winsten wegens gebrek aan meer griepvaccinaties. “Laat u zich absoluut ook tegen griep inenten, want corona plus griep is nog gevaarlijker”, zal het parool zijn.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Waarom dit jaar de griep weer zal terugkeren

 1. Bert zegt:

  Ik ben eerlijk gezegd nou wel zo een beetje klaar met al die fanatieke gif klanten.
  Alhoewel ik ook vandaag weer er mee bezig ben geweest op internet.
  Maar eindelijk komen ze te voorschijn, de tegenstanders.
  Het heeft even geduurd en tijden lang was ik 1 van de weinige die er tegenin ging.
  Ik denk dat het bij iedereen nou wel beetje hun strot uitkomt over als dat gezeik over vaccineren.
  Ze worden finaal gesloopt met hun angst en hun dwangmatige eisen aan andere.
  De meeste hebben nou wel door hoe vervelend al die QR regeltjes tegen hun eigen levens ruimte en vrijheid in gaat.

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  Als onze overheid dit soort onzin begint te verkondigen, dan vraag ik me af of en hoeveel mensen er opnieuw in zullen trappen.
  Ik geloof helemaal niets meer van welk virus ook. Nu de leugens bloot komen te liggen, zal de geloofwaardigheid toch minder worden, neem ik aan.

  Of men is werkelijk met blindheid geslagen. Dat kan ook, en dus haalt men braaf weer prik nummer ‘zoveel’.

  Geliked door 2 people

  • Bert zegt:

   De volgende pandemie ligt alweer klaar op de plank.

   In 2009 berichtte de Wall Street Journal over een ontmoeting van top miljardairs zoals Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, George Soros, Ted Turner, Michael Bloomberg en Oprah Winfrey, die toen nog vrij openlijk pleitten voor het fors verminderen van de wereldbevolking. In de jaren daarna wees Gates tijdens publieke lezingen op de volgens hem perfecte methode om miljarden ‘onnodige’ mensen van deze planeet te verwijderen: vaccins. Inmiddels is het 2021 en lijken deze zichzelf hoog boven de rest en boven iedere wet en moraal verheven voelende elitairen daadwerkelijk begonnen te zijn met hun geplande massale depopulatie van de planeet. Een manager in een Iers universitair ziekenhuis waarschuwt in een video dat de ‘vaccins’ voor de (door Gates vorig jaar reeds aangekondigde) volgende geplande pandemie al klaarliggen, en dat die miljarden mensen zullen doden.
   https://www.xandernieuws.net/algemeen/manager-universitair-hospitaal-vaccins-voor-volgende-geplande-pandemie-liggen-al-klaar/

   Like

 3. Jan zegt:

  Het zou mij niets verwonderen als binnenkort die mensen die opgeroepen worden voor de jaarlijkse griepprik in het geniep Pfizer in hun lijf gespoten krijgen.

  Geliked door 3 people

 4. Dijkstra zegt:

  Ik weet nu al dat de regering de volgende acties gaat ondernemen:
  1) als het aantal griep-longontstekingen toeneemt in de ziekenhuizen: neem nu een extra corona-booster (nr 5 of 6, maakt niet uit) dat verlicht de zorg
  2) neem nu extra corona-booster (nr 7 of 8, maakt niet uit) omdat u extra gevaar loopt vanwege de terugkerende griep
  3) neem nu extra corona-booster (nr 9 of 10, maakt niet uit) om uw opa en tante en kindje te beschermen tegen griep/corona/vul verder maar in
  4) er komt een QR code voor griep prik, rhino prik, pneumokokken prik, “omdat we niet moeten willen dat de situatie van 2020-2021 zich herhaalt ”
  Mensen die hier de noodzaak niet van inzien, worden uitgemaakt voor “aso, querulant, extreem-rechts, wappies, dwarsliggers, onverantwoordelijken,” enz.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Deze zogenaamde vaccins (Gentherapie spuiten) zijn al ingekocht door de prikgek en tenslotte moeten ze die rotzooi kwijt i.o.v. de WEF/WHO/EU/VN, dus is de bevolking gewoon het haasje.
  De politici zelf worden uiteraard ingespoten met ‘fysiologisch zout’, zodat het net is of ze ook meedoen.

  Geliked door 2 people

 6. Bert zegt:

  Je verwacht het gewoon niet wanneer je dacht dat jij in een land woonde waar discrimineren niet in de wet staat.
  Waar ze een artikel 1 bepaling waar 1 en ander toch duidelijk in beschreven staat.

  De overheid maakt zich met het toepassen van het coronatoegangsbewijs niet schuldig aan discriminatie. Dat is het oordeel van de voorzieningenrechter van de rechtbank in Den Haag, schrijft advocaat Bart Maes, die het kort geding tegen de Nederlandse staat voerde. Zijn eis om de invoering van de coronatoegangspas op te schorten tot aan een bodemprocedure, is afgewezen, zo laat Maes weten op Twitter.
  https://www.ad.nl/binnenland/coronapas-blijft-van-kracht-advocaat-verliest-kort-geding-tegen-staat~ad4234f8/

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Helaas verdwijnt mijn reactie weereens VREEMD !!!!!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Deze zogenaamde vaccins (Gentherapie spuiten) zijn al ingekocht door de prikgek en tenslotte moeten ze die rotzooi kwijt i.o.v. de WEF/WHO/EU/VN, dus is de bevolking gewoon het haasje.
  De politici zelf worden uiteraard ingespoten met ‘fysiologisch zout’, zodat het net is of ze ook meedoen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Negatief commentaar wordt schijnbaar automatisch SPAM

  Like

 10. Bas zegt:

  De plasbuddy…wat een uitkomst!

  Like

 11. Klaas zegt:

  Like

 12. Bas zegt:

  Ondertussen,
  Nederlandse Miss World trekt zich terug, ze neemt géén vaccin en gaat niét naar Puerto Rico!!!

  https://pbs.twimg.com/media/FBAGYORUcAYj_Rm?format=jpg&name=medium

  Like

 13. Boike zegt:

  De corona-hysterie begint te tanen. Tja, wat wil je. Het was leugen en bedrog. Maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel. Wanneer leugen en bedrog regeren, is kadaverdiscipline een vereiste. Perfecte leugens en perfect bedrog bestaan namelijk niet. Vroeg of laat valt de leugenaar/bedrieger door de mand.

  Alle leugens en bedrog hebben zwakke punten. Als de werkelijkheid niet meer overeenstemt, met wat werd voorgekauwd en door de strot gedauwd verdampt de geloofwaardigheid. Op zeker moment zal de discrepantie zo groot zijn, dat aan de waarheid niet meer valt te ontkomen. Argwaan, achterdocht en weerstand zullen het resultaat zijn. Dwang en sterke hand mogen enige tijd wel enige soelaas bieden, doch zullen het uiteindelijk toch afleggen tegen een toenemende druk van de massa.

  Dictators, die regeren met leugens en bedrog, zullen vroeg of laat zichzelf tegenkomen. Ze graven hun eigen graf. Het zal een roemloos einde zijn. Altijd al geweest. De geschiedenisboekjes vertellen de verhalen.

  Elites, die hun ziel en zaligheid aan de duivel verkochten, omdat zij geloofden in de satanische belofte van een hemel op aarde met macht, eer, roem en rijkdom, zullen uiteindelijk ervaren, dat een duivelse hemel een hel is.

  Leugen en bedrog is duivelsgespuis.

  Like

 14. Julia zegt:

  Het plan ook van het OMT is om zoveel mogelijk te blijven prikken. Hugo de Jonge legt dit uit in deze brief aan de Tweede Kamer file:///tmp/Stand_van_zaken_COVID-19.pdf
  De burgers zullen en moeten er allemaal aan geloven om aan de ziekelijke vaccinatie terreur te voldoen door zich onder dwang te laten vaccineren dat de komende jaren verplicht wordt. De toegangsbewijzen zullen zeer breed worden ingezet om dit af te dwingen.
  Inmiddels is Nederland verziekt door censuur, onderdrukking, demonstranten worden in elkaar gemept en uit elkaar gedreven dit is sinds maart 2020 alleen maar versterkt door grondwetten te negeren, uitsluiting van een grote groep Nederlanders is door de overheid in werking gezet in WO II verleden werd deze misdaad door de vijand aangericht maar nu door onze overheid waarbij rechters de overheid hierin steunen en geen enkele rekening meer houden met o.a. rechten van de mens zoals discriminatie vanwege medische apartheid, en er geen enkel bewijs dat het virus bestaat. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/01/spaanse-rechter-eist-uiterlijk-6-oktober-hard-bewijs-voor-het-bestaan-van-sars-cov-2-anders-is-het-einde-corona-soap/ Het was te verwachten dat de rechter de communistische overheid in het gelijk zou stellen https://www.telegraaf.nl/nieuws/915773686/rechter-coronatoegangsbewijs-mag-blijven,
  Dit soort rechtszaken heeft in Nederland geen enkele zin meer dus ik hoop op een vervolg stap naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straasburg omdat onze rechtstaat corrupt en failliet is. Kortom onze democratie is vergane glorie alleen vraag ik mij af waarom de grondwet wel gehandhaafd blijft voor het Koningshuis want volgens Rutte hoeft de regering geen openheid te geven over het koninklijk huishoudboekje omdat dat tegen de grondwet is. Kortom corruptie viert hoogtij in dit verziekte land. Laat een rechter mij nu maar eens uitleggen waarom moet en zal iedereen gevaccineerd moeten worden voor een nog niet bewezen bestaand virus en waarom discriminatie wordt toegestaan binnen een zogenoemde democratie? Kortom ik veracht de Nederlandse rechtstaat en weet dat ik nimmer mijn recht als burger voor wat betreft rechten van mens kan halen.

  Like

 15. de barbaar zegt:

  Mensen die 2x of meer zijn ingespoten met die gifzooi hebben een kapot immuunsysteem,een griepspuit met dode materie wat 1 a 2 jaar geleden de griepvariant was…….zal extra schade aan de gezondheid brengen en je lichaam verder doen verwoesten..de griepprik werkt in feite als aanjager.
  Laat je nergens meer voor inspuiten, je weet nooit wat de genocideplegers in de puiten doen…vertrouw ze niet!

  Geliked door 1 persoon

 16. gerardvanrijswijck zegt:

  Een zeer aannemelijk scenario wat hier geschetst wordt.
  Voor iedereen die nu weer begint over complotdenken; kijk even terug naar 2 jaar geleden, vergelijk dat met de huidige situatie. Had je dat toen geloofd???
  En diezelfde organisaties/mensen hebben hier voordeel bij en worden alleen maar rijker en machtiger

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  En het gros gaat er weer in mee, hoor.
  Ik ben het zo ontzettend beu, dat gedram over die smerige spuit.
  We hebben altijd elk jaar al een griepgolf gehad, dat hoort zo.
  En ja, aan griep kun je ook overlijden.

  KAPPEN MET DIE WAANZIN!

  Als Hugo denkt dat hij mij kan overtuigen met zijn corona-leugen, NOU, VERGEET DAT MAAR GERUST! Hij blijft met zijn poten van mijn perfect werkende immuunsysteem af!
  Ik neem liever een euthanasiespuit dan die weerzinwekkende leugenprik van de ‘elite’.

  Deze dwaasheid kan echt geen jaar meer duren, dan is iedereen lichamelijk en/of psychisch kapot.

  Geliked door 2 people

 18. Jan zegt:

  Expat Saoedische arts legt uit dat tirannie ALTIJD VOOR UW VEILIGHEID IS

  Like

 19. Klaas zegt:

  Like

 20. Julia zegt:

  De wijn en prikverslaafde voormalig dierenarts Ab Osterhaus is weer terug van weg geweest hij kan wederom weer angst zaaien vanwege het komende jaarlijks terugkerende griepvirus. https://www.ad.nl/video/productie/griep-kan-voor-problemen-gaan-zorgen-volgens-ab-osterhaus-255038. Ik dacht overigens dat onder werktijd alcohol niet is toegestaan. Die vent strijkt voor het zaaien van angst toch ook nog geld op buiten zijn vermogen verdient aan heel veel prikjes en er nog grote belangen in heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s