Aan politiek Den Haag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste politici,

Op 9 september stond in het Algemeen Dagblad een artikel onder de kop: ‘Lange files in de spits keren niet meer terug’. De bron was het Planbureau van de Leefomgeving.

De tekst begon als volgt: “Mensen zijn zo gewend geraakt aan thuiswerken dat de lange files in de spits voorlopig niet meer terugkeren. Dat concluderen onderzoekers van het Planbureau voor de Leefomgeving na onderzoek. De uitkomst heeft mogelijk grote consequenties voor geplande uitbreidingen van snelwegen en treinverbindingen, stelt hoofdonderzoeker Edwin Buitelaar. Ambtenaren moeten zich volgens hem afvragen of geplande uitbreidingen nog wel nodig zijn.”

Dus: het Planbureau voor de Leefomgeving riep jullie alvast op om het vastgestelde beleid op het gebied van onze infrastructuur te herzien.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan politiek Den Haag

 1. karton zegt:

  Planbureau van de Leefomgeving ? Nét zo’n nutteloze instelling als het CBS en CPN : achteraf weten ze precies hoe ‘t is ! Stelletje Jomanda’s !!!

  Like

 2. Andre zegt:

  Al die gekke ambtenaren kregen 300 euro extra per maand om niet te komen. Dit moet betaalt worden door 555 km slaven die in de file moeten staan Het AD en andere aanverwante apendixen snappen dit niet.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De getoonde foto bovenaan is het sprekende voorbeeld van ” De arrogantie van de macht”.

  Like

 4. Jan zegt:

  Geen idee in wat voor wereld dat linksvolk leeft, maar leerlingen gaan in eerste instantie voor hun vrienden en vriendinnen naar school. Kaag had beslist niemand en stond in een hoekje van het schoolplein, dat is zeker

  Like

 5. karton zegt:

  Ik verwachtte dat ik géén nóg grotere pest aan “politiek” Den Haag kon krijgen, maar het blijkt een verkeerde verwachting te zijn geweest,
  Ik heb zo’n gods-gruwelijke grote hekel aan dat gespuis aldaar ; het zit de hele dag een beetje te ouwehoeren, blijft ouwehoeren en ouwehoert alsmaar verder weg van het onderwerp, geeft géén antwoord op vragen uit de Kamer, en het “opperhoofd der zotten” (Quasimodo) loopt na afloop van hele gedoe , zo trots als een aap met 7 staarten , de Kamer uit. Ik zou , met héél veel plezier, die vent in elkaar willen zien storten, als ’t voor m’n ogen gebeurde, zou ik er lachend overheen springen. Min zootje !! Alleen maar druk met zichzelf.

  Like

 6. Bob zegt:

  Als uit hun nek lullende regeerders en
  kamerleden hebt, hoeven de ambternaren
  ook alleen lul verhaal te vertellen, als ze maar
  in het straatje passen van de regerings partijen en
  hun aanhang.
  Stikstof,CO2 en klimaat problemen worden
  door een paar luie lieden die daaraan een
  duur betaalde baan aan overhouden gecreeerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s