De “dodenlijst” – en geen schreeuw van verontwaardiging

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Als extremisten er toe oproepen om 53 democratisch gekozen Duitse politici met bomaanslagen te vermoorden en bovendien nog de exacte handleiding voor de productie van explsieven evenals de gedetailleerde adressen van de 53 politici publiceren, dan zou er een kreet van verontwaardiging in alle Duitse media moeten klinken.

Dat zou ook vast en zeker het geval zijn als het bij de bedreigde politici om leden van een van de gevestigde partijen of om die van Die Linke of de DKP zou gaan. Want dan zouden de initiatiefnemers van deze “dodenlijst” immers alleen maar uit het rechter respectievelijk rechts-extreme spectrum afkomstig kunnen zijn. En in bijna geen enkel bericht over het thema zou vergeten worden om de AfD als geestelijk brandstichter voor zulke moordplannen in het boze spel te brengen.

Maar de “dodenlijst”, die al op 13 september op de links-extreme website “”indymedia” werd gepubliceerd, is uitsluitend gericht tegen AfD-politici, met bovenaan de voorzitter van de AfD-Thüringen en tevens fractievoorzitter van de AfD in het parlement van de deelstaat Thüringen, Björn Höcke. Weliswaar stonden er af en toe meldingen in de pers over het bestaan van de moordplannen en de bomaanslagen.

Maar het ongehoorde voorval wordt multimediaal maar op een heel klein pitje gekookt. Verontwaardigde en geschokte hoofdartikelen, commentaren, reportages: vergeet het maar. Ook wanneer met veel goede wil niet geïnsinueerd moet worden dat in het groen-linkse mediamilieu zulke links-terroristiche bedrijvigheid wordt goedgekeurd, toch is het feitelijke stilzwijgen daarover absoluut schandalig.

Niet minder schandalig is het wegduiken van verantwoordelijke politici in Berlijn en elders bij deze ontwikkeling. Het zou de plicht zijn van al diegenen, die zichzelf zo graag democraten noemen, om onvoorwaardelijk het geplande dodelijke geweld tegen AfD-politici aan de kaak te stellen en onafhankelijk van alle politieke meningsverschillen solidariteit en medeleven met de betrokkenen en hun families tot uitdrukking te brengen.

Maar dat is uiteraard moeilijk als het gaat om politici van die partij die behandeld wordt als buitengesloten en aan lepra lijdend. Om het hier maar eens duidelijk te zeggen: als het ook maar mocht komen tot één enkele poging tot een aanslag op een van de 53 AfD-politici, dan zijn allen, die gezwegen hebben of te weinig aandacht aan de moordplannen hebben besteed, zwaar medeschuldig.

Bron:
pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op De “dodenlijst” – en geen schreeuw van verontwaardiging

 1. Duchesne zegt:

  Transparantie is belangrijk in een democratie, dus ALLE politici moeten met naam en adres publiek bekend zijn, zo behoud je democratie en vrijheid. Vroeger kende mensen hun vertegenwoordigers, nu zijn het namen op een stembiljet, poppetjes op een scherm.

  Als ex politicus en verkozene weet ik hoe het is om met naam, foto en adres bij het stemvee van de tegenpartijen bekend te zijn, nadat iemand ergens die gegevens had verspreid. Ik weet hoe het is om fysiek aangevallen te worden door groepjes blank en gekleurd tuig (tot op de kraamafdeling toe) met openlijk een andere verkozene aan de kop van de optocht, ik weet hoe het voelt om je post iedere dag geopend in de bus te krijgen, om je naam nergens meer te kunnen noemen omdat je mogelijk een klap in je nek kunt krijgen….ik weet hoe het is om geen aangifte te kunnen doen omdat politie gewoon het loket dichtgooit zodra je verteld wat je komt doen.
  Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe het is om rechtenloos te zijn, om te worden aangehouden, geboeid, vernederd en gedrogeerd door agenten in overwinningsroes die met geestveranderende middelen in de steeds volle glaasjes water je tot een bekentenis te krijgen die je principeel nooit zou willen geven omdat je jezelf hebt bewapend uit bittere noodzaak. Je hoeft geen crimineel te zijn om er officieel een te worden.

  Wat er nu gebeurd bij de AFD mensen thuis is mij dus welbekend, en de gevolgen op lange termijn ook. Dit publiceren van namen en adressen met het oogmerk dat iedereen in de mogelijkheid is persoonlijk de politici aan te spreken op hun gedrag en eventueel geweld te gebruiken is pure ondermijning met goedkeuring van de zittende machthebbers en hun vazallen bij politie en justitie. Dit soort praktijken is niet alleen in Duitsland aan de gang, maar in Nederland al traditioneel gemeengoed. Groen links exxeleert in dit soort gedrag en heeft als fundering geweld. De andere partijen die meeregeren weten dit en hebben er voordeel van, dus men zwijgt.
  Als dat democratie is en vrijheid van mening….

  Omdat het nooit voorkomen kan worden dat adressen uitlekken moeten adressen van bestuurders en politici openbaar goed zijn. Enkel zo kan er een basis zijn waarop er een grens is die voor iedereen geld en waar iedereen belang bij heeft.

  Wie o wie publiceert de adressen van alle landelijkie, provinciale en lokale politici op internet?

  In naam van democratie is dat het openbaren van die persoonlijke informatie het enige middel dat bescherming kan geven.

  En ja, ik wil gerechtigheid, maar in dit land is dat er niet, enkel wetten om je te knechten, en reclame slogans zoals normen en waarden en democratie en stembus om je stil te houden.

  Dit is het meest hypocriete land ter wereld.

  Like

 2. Kraftavilqa zegt:

  Tja natuurlijk geen piep hierover want alles dat links doet is altijd goed, wat een klimaat. Het is net als hoe links hier het klimaat schiep waarin Pim Fortuyn vermoord kon worden. Dat rooie geteisem zou er eigenlijk eens maximaal van langs moeten krijgen maar helaas that’ll be the day!

  Like

 3. KLees zegt:

  Het blijven moffen, altijd.

  Like

 4. Julia zegt:

  Helemaal mee eens geen enkele politici in Brussel of lidstaat hiervan durft de verantwoordelijkheid te nemen om toe te geven dat de algehele migratiestromen die vrij Europa binnen huppelen en worden binnen gehaald tot IS wijven aan toe de grootste mislukking en wanbeleid is sinds WOII. Zij zijn de schuldigen van alle ellende die momenteel binnen de samenleving plaats vindt en dienen morgen nog vanwege volks- en landverraad voor een tribunaal te worden gedaagd en zwaar te worden veroordeeld. Zij zijn degenen die de enorme chaos in geheel Europa hebben veroorzaakt en zelfs de totale macht over kwijt zijn. Deze chaos zal ongetwijfeld vroeg of laat in een enorme oorlog eindigen.

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Dat zelfde doet zich voor in nederland, de satellietstad van duitsland. PVV en FVD worden op alle fronten buiten gesloten. Bedreigingen tegen de deze mensen worden in de doofpot gestopt en niet vervolgd. Maar als er een galg wordt meegedragen in een demonstratie tegen het coronabeleid van de regering dan weet justitie niet hoe snel ze de zaak moeten onderzoeken en tot vervolging overgaan. Bah, wat een klassenjustitie en wat een kutland.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @scherpschutter Omdat die f..g globalistische psychopaten f..g. lafbekken zijn en zodra er ook maar ergens iets van onraad is, wordt meteen het kleinste viooltje ter wereld getrokken en zijn ze zoooo zielig ..
   Zielig zijn de mensen van het volk.. die bedreigd worden en die nooit een beroep op de politie kunnen doen, omdat die er nooit geweest is voor de burgers …tenzij bij wappie mep gelegenheden, waar vreedzame ouderen protesteren, dan durven ze wel …..bij dreiging echt geweld, is politie zelden aanwezig.

   Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  En nog word dus niet ingezien dat die hele Antifatroep een terroristische organisatie is.
  Uiteraard wel gesteund door het linkse getrieffel.

  Like

 7. Frauke zegt:

  Om zeer goede redenen vertrouwen de meeste mensen de mainstream media niet meer. Je hebt de officiële geschiedenis al miljoenen keren gehoord, In deze film vind je de geheime geschiedenis, waar je de echte oorzaken van de gebeurtenissen vindt.

  https://archive.org/details/EUROPATheLastBattle

  Like

  • LUCIA zegt:

   Heel interessante link Frauke, bedankt voor het delen, ga ik lekker beluisteren vandaag terwijl ik aan mijn huis frummel…. tip terug, de vid’s van academy of ideas en van after skool, zijn vaak ook erg interessant.

   Like

 8. Bas zegt:

  Ondertussen, de VN ‘mensenrechtencommissie’…..

  Joost Niemoller
  ‘Internationaal recht.’ Stop er toch mee.
  Overzichtje van de veroordelingen door de VN mensenrechtencommissie. 0 (0!) veroordelingen voor o.a. Cuba, China, Pakistan, Taliban, Zimbabwe, Qatar, Saoedi-Arabië, Turkije. Verreweg de meeste VN veroordelingen voor Israël. (95).

  https://pbs.twimg.com/media/FBAWhhgVgAE35XU?format=jpg&name=medium

  Like

 9. Boike zegt:

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon. De geschiedenis herhaalt zich keer op keer. Lees in de geschiedenisboekjes, hoe de Moffen 85 jaar geleden in Duitsland de macht grepen. Kijk vervolgens om u heen en zie de overeenkomst met het heden. Dan moge het duidelijk worden, wat de nabije toekomst u in petto heeft. De namen zijn anders, maar de tactiek en het doel zijn nog steeds hetzelfde.

  Besef dat de “roaring” jaren van welvaart en verzorgingsstaat achter ons liggen. De bomen groeien niet meer tot in de hemel. De vette jaren zijn voorbij en de magere zijn reeds aangebroken. Het schip van staat is kaduuk en dobbert vrijwel stuurloos rond op de woeste baren. Het kompas functioneert niet meer. Er is zwaar weer op komst en geen veilige haven in de nabijheid. Het schip kan elk moment zinken. Er zijn te weinig reddingsboten. En die er zijn, verkeren in slechte staat. De kapitein zal weldra in de beste sloep een veilig heenkomen zoeken, terwijl hij uit uitroept: “Ieder voor zich en God voor ons allen”. Rond het schip wemelt het reeds van de haaien. Hoe staat het met uw zwemkunst ??? Heeft u al een zwemvest geritseld ???

  Like

 10. Joe zegt:

  De partijen moeten met elkaar in dialoog en niet uitsluiten!

  Like

 11. Bob zegt:

  In de Eu en dat geldt voor de gehele EU
  heb heb zoals uit dit bericht blijkt TWEE
  GROEPEN, de een die alles mag( de Uber
  Mensch uit WOII) en zij die fout zijn( de
  Unter Mensch). Dat maakt de EU een
  verkapte apartheids staat.

  Like

 12. Frauke zegt:

  Illuminati New World Order (INWO) alle kaarten , inclusief Unlimited & Limited & Assassins-edities.

  https://www.inwocard.com/

  Like

 13. Hovawart zegt:

  De zogenaamde antifa of obligatoire ‘braunhemden’ die als gesubsidieerde gesel in de samenleving het smerige werk verrichtten voor het communisme (lees fascisme) waar het EU-socialisme uit ontsproten is, is een binnen- en/of buitenlandse organisatie die door de Nederlandse Staat als culturele anbi worden aangemerkt…..
  De democratie lijkt steeds vaker te falen binnen de EU, de politiek steeds vaker onmachtig lijkt te zijn, maar er is niks wat we kunnen doen, want we hebben toch recht van meningsuiting, hoor ik u zeggen…wat moeten we dan met deze Linksche Looney Brigade, die enkel uit zijn op verdere polarisering in onze samenleving? (waar deze linksche linkmichels steevast anderen van betichten), dan schets ik u een beeld van middeleeuwse monniken die zich uit naam van een geloof verzamelden om eerzame burgers te dwingen om hun rechten in te ruilen voor enkel plichten, uitgemolken werden voor het voortbestaan van de kerk, met achterlijke beloftes en vaak met harde hand werden geknecht….ter rijkdom en macht van het ‘geloof’.
  De Linksche Looney Brigade gelooft zelf niet, hun politieke (klimaat)ideologie staat voor een slap excuus voor het streven naar globale armoede en honger, de samenleving uitgemolken door multinationals en globalisten…….de monniken als de ‘Useful Idiots’ gesponsord in cryptovaluta door het grootkapitaal.

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  De extreem linkse multimiljardair george soros steunt,organiseerd en financierd extreem links al decennialang.Rechtse politici of politiek wordt niet getolereerd,die worden al heel lang aangevallen mondood gemaakt,gedemoniseerd,vermoord, buitengesloten cordon sanitair.

  Like

 15. Klaas zegt:

  Like

 16. Ravian zegt:

  In de dertiger jaren hadden we de SA, dat stond voor Sturmabteilung, maar in de volksmond noemden ze die de “bruinhemden”.
  Deze bruinhemden waren in essentie knokploegen die tot doel hadden de oppositie middels geweld te intimideren dan wel te vermoorden, om op die wijze de installatie van een socialistische dictatuur mogelijk te maken.
  Tegenwoordig hebben we dan “Antifa”, en die hullen zich in het zwart in plaats van in het bruin, waarmee je de voornaamste verschillen met de SA dan wel zo’n beetje gehad hebt.
  Ook deze in het zwart gehulde knokploegen hebben namelijk enkel tot doel de installatie van een socialistische dictatuur middels intimidatie en geweld mogelijk te maken.
  En als de zittende politieke macht daar niet tegen ageert dan weet je dus dat deze knokploegen voor hen werken.
  In dit geval wordt dus het dictators stoeltje voor de leider van het partijkartel door de Antifa opgewarmd.
  En het “project” bevindt zich dus inmiddels in de eindfase.
  Totale media controle, gefingeerde crisissen, noodwetten, een gedemoniseerde minderheid, eenzijdig politie geweld (inclusief Romeo’s die bij demonstraties als agitators optreden), etc. enz.
  Allemaal symptomen dat het doek voor de democratie op het punt staat (voorgoed) te vallen.
  Maar voor het stemvee moet het doek blijkbaar eerst daadwerkelijk gevallen zijn voordat ze wakker worden.
  Die onnozelen denken werkelijk dat je een dictator ook zonder democratie weg kunt stemmen.
  Dat als je maar hard genoeg allemaal “ja maar dat kan niet” roept de dictator vanzelf weer afdruipt.
  De realiteit is dat het afzetten van een geïnstalleerde dictatuur die moderne controle en geweldsmiddelen tot zijn beschikking heeft een kwestie van veel ellende, pijn, bloed, en een zéér lange adem gaat wezen (zie Noord Korea).
  Ze gooien dus niet enkel hun eigen welvaart en vrijheid weg, maar ook die van hun kinderen, hun kleinkinderen, hun achterkleinkinderen, etc. enz.
  Dom volk…

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Ravian ,,het is om te huilen de verpletterende domheid en het afgrijzen om naar de waarheid op zoek te gaan, van de gemiddelde dombo…ik heb het punt bereikt dat ik naar mijn dieren en dieren in het algemeen kijk …en dat ik denk, verrek , ze zijn veel slimmer dan de meeste mensen !!

   Geliked door 1 persoon

 17. Sinyo zegt:

  Het zoveelste bewijs dat wij hier georkestreerd door een links-handige dirigent “Den Buckel ‘runter rutschen”. Wij zijn al een aardig eind op weg naar de hel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s